קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אני מכין אורז מלא?
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 19:46
  2. [שאלה]איך אני שם סיסמא למחשב שלי ?
    על ידי Snake Man בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:05
  3. [שאלה] איך אני שם שתי פלאג אין בוינאמפ
    על ידי פאנטום בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 23:54
  4. [שאלה] איך אני יוצר קובץ GIF ?
    על ידי Smirnoff בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 09:05
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

[שאלה] איך זה אצלכם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [שאלה] איך זה אצלכם?

יוצא לי שאני יושבת במסעדה או בית קפה , ואני שותה .. אוכלת , מזמינה חשבון , רואה את הסה"כ משלמת והולכת.

יצא לי לשבת לאחרונה עם כמה וכמה אנשים, שאחרי שהם הזמינו חשבון הם הקדישו לפחות 4-5 דק' לקריאת הפירוט בחשבון
    לוויכוח עם המלצר\ית - שיורידו את החיוב על האבטחה.... ועוד פעם לימוד הפירוט של החשבון.

בשלב הזה, אני מניחה את הכרטיס אשראי שלי , (אני מבינה שהולך להיות פה חצי חצי או 40-60% לפי מה שכל אחד אכל...) - ומשאירה לחוקר החשבוניות
    לעשות את החישובים שלו בכמה מחייבים את הכרטיס שלי , ויוצאת החוצה לחכות בחוץ. הלב שלי פשוט לא עומד בהתחשבנויות , אני לא מסוגלת להסתכל
    בעיניים של המלצרית כאשר הבחור שעל ידי מתחיל להתווכח אם להוריד אבטחה של שני שקלים ..... (תשים פחות טיפ אם זה מפריע לך .... )

איכשהו , קלטתי שממש נהיה לי לא נוח עם זה בשלב מסוים. אני יודעת מה אני הזמנתי , עוד מהרגע שבו הזמנתי את זה
    הסתכלתי בתפריט וידעתי כמה זה יעלה.... לא הזמנתי על בליינד בשביל להיות מופתעת בסוף....
    וזה נראה שהם , כשהם בודקים את החשבון , נורא מופתעים ....
    ממה אתם מופתעים ,היה לכם תפריט ביד , ידעתם מה אני מזמינה, מה אתם מזמינים ,מחשבון פשוט עולה שכל אחד הזמין ב 60 - 80 שקל , מה עכשיו לשבת
    ולעשות על זה דוקטורט ולשאול את המלצרית מה כתוב ולמה זה כתוב ככה !?.....

אחרי כאלה הצגות .... אני שוקלת פעמיים אם לצאת עם אנשים כאלה למסעדות שוב, לפעמים אני מעדיפה לפגוש אותם במפגשים חברתיים
    גדולים או על הספסל בגינה ולהזמין אותם לשקית ביסלי , רק שלא יהיו פאדיחות

אין לי בעיה להעיף מבט על החשבון ולראות שהכל בסדר , אבל להישען אחורה, לקחת את הזמן ולחקור את זה ....
    אולי אני לא בסדר ?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

את בסדר גמור.
    להסתכל על החשבון ולראות שלא גנבו לך כלום זה בסדר. להתחיל להתווכח על 2 שקלים זה כבר מוגזם. 
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

את נורמאלית לגמרי,הם סתם קמצנים שכניראה ההורים חינכו אותם ככה...
    אני כמוך,הזמנתי ארוחה ב30 שקנים,אני מניח 36-37 שקלים
    וזהו...זה טיפשי לחקור את החשבון...למרות שאולי מידי פעם יכול לקרות משהו...אבל יודעים שיש משהו חריג כשהסכום גדול יותר...
    בקיצור,האנשים שעושים את זה לא בסדר

תומך טכני
    לייקים
    63
    נקודות
    258
    משפט מחץ
    D:

חברה קמצנים כנראה...
    תחפשי אנשים שיוצאים חופשי ולא סופרים כל שקל ושקל, לעבור על חשבון לבדוק מה ולמה זה בסדר, אבל לשגע מלצרית על 2 שקל זה ממש ממש מוגזם.
    בדרך כלל ביציאה אני ואנשים שיוצאים איתי משאירים מינימום 10% טיפ מסך המחיר של מה שאכלנו\שתינו וכו'
    למרות שברוב המקרים זה הרבה יותר מ10% אלה אם כן המלצר\מלצרית ממש ממש לא משהו.
    Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it

...The question is
    ?Are you willing to pay the price to obtain it

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

קשה לי להבין למה בדיוק את מתכוונת. אני עובר על החשבונית לראות שלא עשו טעויות, מוציא את הכרטיס אשראי ומבקש שיורידו את ה-2 שקל אבטחה. זה אף פעם לא הגיע לידי ויכוח ואני משאיר טיפ (בניגוד לרצוני המוחלט) והולך.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

תאמת גם אני לא מבין למה לעזאזל שאני יושב בפאב לוקחים לי שתי שקל על אבטחה שהמאבטח בחוץ ישן כמו דוב בשנת חורף

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ObalaT צפיה בהודעה
    קשה לי להבין למה בדיוק את מתכוונת. אני עובר על החשבונית לראות שלא עשו טעויות, מוציא את הכרטיס אשראי ומבקש שיורידו את ה-2 שקל אבטחה. זה אף פעם לא הגיע לידי ויכוח ואני משאיר טיפ (בניגוד לרצוני המוחלט) והולך.
    אם היית בן הזוג שלי לא הייתי ממשיכה איתך לדייט שני.
    אני חושבת שיש לי ערכים ..... שהם מהבית , מהחיים , שאותם כבר קשה לי לשנות......

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

אצלי כל עובד חצי משרה מקבל טיפ ממני ..
    לעיין בחשבון זה נורמאלי לגמרי .

גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.

נורמלי,כמעט על כל דבר שאני קונה אני נותן איזה מבט לכל מקרה,בכל זאת מדובר על כסף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה יכול לבקש שיורידו לך את הסעיף של האבטחה במסעדה. אין לי שום בעיה, תעשה את זה כשאני לא איתך. לא בגלל שאני מסכימה עם זה שצריך לגבות על אבטחה כסף, כולנו יודעים שזה לא הולך לשומר, אלא בגלל שלא נעים לי ההתעסקות בחשבון שלוקחת יותר מידי זמן. העובדה שהבן אדם "חפר בחשבון" גורמת לי באיזה מקום לאי נוחות. לא נוח לי שאם בחור מזמין אותי , או שאני משלמת חצי חצי , עוד ממשיך לשבת ולחשב האם שמתי מהחצי שלי מספיק או שבזמן שהוא עובר על החשבון הוא ינסה להעריך האם המחיר שהוא משלם על הארוחה השתלם לו בחברה שלי. זה מה שעובר לי בראש כאשר אני רואה אדם שיושב וחופר בחשבון ומנסה למצוא דרכים "להוזיל" את הדייט איתי.
    אני יודעת שלגבות כסף על אבטחה במקום זה שיטת מצליח אני לא טיפשונת, אבל חשוב לי להרגיש שהאדם שאיתי , לא מתעסק בזוטות בזמן דייט.... שילמת עכשיו 400 שקל על ארוחה, דווקא דמי האבטחה זה מה שמוריד לך את כל הכיף מהדייט?
    נערך לאחרונה על ידי KeySoul; 19-07-2010 בשעה 17:48.

תומך טכני
    לייקים
    63
    נקודות
    258
    משפט מחץ
    D:

ציטוט נכתב במקור על ידי KeySoul צפיה בהודעה
    אתה יכול לבקש שיורידו לך את הסעיף של האבטחה במסעדה. אין לי שום בעיה, תעשה את זה כשאני לא איתך. לא בגלל שאני מסכימה עם זה שצריך לגבות על אבטחה כסף, כולנו יודעים שזה לא הולך לשומר, אלא בגלל שלא נעים לי ההתעסקות בחשבון שלוקחת יותר מידי זמן. העובדה שהבן אדם "חפר בחשבון" גורמת לי באיזה מקום לאי נוחות. לא נוח לי שאם בחור מזמין אותי , או שאני משלמת חצי חצי , עוד ממשיך לשבת ולחשב האם שמתי מהחצי שלי מספיק או שבזמן שהוא עובר על החשבון הוא ינסה להעריך האם המחיר שהוא משלם על הארוחה השתלם לו בחברה שלי. זה מה שעובר לי בראש כאשר אני רואה אדם שיושב וחופר בחשבון ומנסה למצוא דרכים "להוזיל" את הדייט איתי.
    אני יודעת שלגבות כסף על אבטחה במקום זה שיטת מצליח אני לא טיפשונת, אבל חשוב לי להרגיש שהאדם שאיתי , לא מתעסק בזוטות בזמן דייט.... שילמת עכשיו 400 שקל על ארוחה, דווקא דמי האבטחה זה מה שמוריד לך את כל הכיף מהדייט?

חחחחח מאיפה את מוציאה את הבחורים האלה שיוצאים איתך חחחחח אין דברים כאלה
    Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it

...The question is
    ?Are you willing to pay the price to obtain it

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

הבעייה היא לגמרי אצלך,נשמע שאת מפחדת מעימותים ונותנת הרבה יותר משקל למה שאחרים חושבים.

למה שאדם ישלם יותר כי לא נוחה לך ההתעסקות?
    זה הוא מתעסק מה אכפת לך? חוץ מזה זו לא ממש התעסקות, סך הכל כשהמלצרית לוקחת את החשבון אומרים לה "בלי אבטחה בבקשה" ובזה נגמר העניין.
    משפט אחד, בקשה אחת, שניה אחת, זה הכל.
    המעבר על החשבון לא נובע מהשתלם או לא, כי כשאנשים מזמינים לעצמם משהו לאכול חלק מהשיקולים שהם עושים הם כספיים, הם רואים את מחיר המנה ומחליטים אם מתאים להם או לא לשלם. זה ברור שאם הם הזמינו מנה מסויימת הם מתכוונים לשלם עליה ולכן הם ממש לא מתחילים לשאול את עצמם אם זה היה שווה או לא באמצעות הסתכלות על החשבון. זה נועד למנוע טעויות. כשאת עושה קניות בסופר את לא עוברת על החשבון? את לא רוצה לדעת אם חייבו אותך נכון? את לא רוצה לדעת אם המבצע של 1+1 אכן בוצע בפועל בחשבון? כי אני כן, ואני מניח שאותם אנשים שעוברים על החשבון עושים את זה גם עם החשבון בסופר.
    אגב, אם זה היה שווה או לא, את זה בדרך כלל כבר יודעים כשהמנה מגיעה, בהתבסס אם היא טעימה או לא, ואין לזה קשר אלייך. מה שאדם אוכל ומכניס אל גופו הוא לא בקטע של "שווה" או לא. השיקול שצריך להיות פה הוא על הזמן ולא על הכסף, כי הוא נהנה ממה שהוא אוכל. מה גם, שיש לך בן זוג קבוע, אז מן הסתם ברור לך שכשהוא עובר על החשבון הוא לא עושה את זה כי הוא תוהה לעצמו האם היה שווה לשוות איתך עבור המחיר הזה (כאילו לא הייתה לו אפשרות להגיד משהו בנוגע למקום בו ישבתם, או שהוא לא הזמין את המנה שאכל).
    נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 20-07-2010 בשעה 06:25.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור, וגם שם הוא כלב

ניראה לי שאת בזבזנית חרונית....תלמדי גם לחשוב לזמנים קשים..

זוכה באתגר טריוויות סרטים וקולנוע האוואטר של -NBA-
    לייקים
    12
    נקודות
    0

אתה בטוחה שזה כמה דקות ולא איזה 20 שניות קודם כל?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,866 | הודעות: 8,174,453 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect