יוצא לי שאני יושבת במסעדה או בית קפה , ואני שותה .. אוכלת , מזמינה חשבון , רואה את הסה"כ משלמת והולכת.
יצא לי לשבת לאחרונה עם כמה וכמה אנשים, שאחרי שהם הזמינו חשבון הם הקדישו לפחות 4-5 דק' לקריאת הפירוט בחשבון
לוויכוח עם המלצר\ית - שיורידו את החיוב על האבטחה.... ועוד פעם לימוד הפירוט של החשבון.
בשלב הזה, אני מניחה את הכרטיס אשראי שלי , (אני מבינה שהולך להיות פה חצי חצי או 40-60% לפי מה שכל אחד אכל...) - ומשאירה לחוקר החשבוניות
לעשות את החישובים שלו בכמה מחייבים את הכרטיס שלי , ויוצאת החוצה לחכות בחוץ. הלב שלי פשוט לא עומד בהתחשבנויות , אני לא מסוגלת להסתכל
בעיניים של המלצרית כאשר הבחור שעל ידי מתחיל להתווכח אם להוריד אבטחה של שני שקלים ..... (תשים פחות טיפ אם זה מפריע לך .... )
איכשהו , קלטתי שממש נהיה לי לא נוח עם זה בשלב מסוים. אני יודעת מה אני הזמנתי , עוד מהרגע שבו הזמנתי את זה
הסתכלתי בתפריט וידעתי כמה זה יעלה.... לא הזמנתי על בליינד בשביל להיות מופתעת בסוף....
וזה נראה שהם , כשהם בודקים את החשבון , נורא מופתעים ....
ממה אתם מופתעים ,היה לכם תפריט ביד , ידעתם מה אני מזמינה, מה אתם מזמינים ,מחשבון פשוט עולה שכל אחד הזמין ב 60 - 80 שקל , מה עכשיו לשבת
ולעשות על זה דוקטורט ולשאול את המלצרית מה כתוב ולמה זה כתוב ככה !?.....
אחרי כאלה הצגות .... אני שוקלת פעמיים אם לצאת עם אנשים כאלה למסעדות שוב, לפעמים אני מעדיפה לפגוש אותם במפגשים חברתיים
גדולים או על הספסל בגינה ולהזמין אותם לשקית ביסלי , רק שלא יהיו פאדיחות
אין לי בעיה להעיף מבט על החשבון ולראות שהכל בסדר , אבל להישען אחורה, לקחת את הזמן ולחקור את זה ....
אולי אני לא בסדר ?

ציטוט ההודעה