1) איך לפעם הבאה לשפר את הפתיחה שלי?
שמע הפתיח נחמד והכול אבל הוא חרוש בצורה מטורפת ואני אישית כבר לא אוהב אותו ...היו לי כמה פעמים שיצאתי לסארג'ים עם חברים שלא מבינים בתחום כל כך ורציתי להיות לידם ולעזור להם ,נתתי להם את הפתיח הזה שזה פתיח נורא פשוט וחלק מהבחורות פשוט אמרו לי "נו מה,גם אתה מנסה להתחיל איתי עם המשפט הזה ? " ממש ככה...
תנסה לעבוד על פתיח דעה משלך...כדאי אפילו פתיח דעה שקשור למקום ,במקרה שלך הפעם,לים.
"היי שאלה דחופה...את יודעת איך מטפלים בעקיצת מדוזה ? " ותעשה כאילו שורף לך ...כשהיא תענה תגיד משהו כמו "אה יפה,אני יזכור את זה לפעם הבאה שאני ייעקץ" או משהו ותמשיך בשיחה (זה סתם עכשיו עלה לי לראש ...בשביל שתבין תעקרון).
2) יש משהו שעשיתי לא נכון? O:
כנראה שיש הרבה דברים שעשית לא נכון,בכל זאת,סארג' ראשון...אבל כמו שאני תמיד אומר ,הכי כדאי ללמוד מהטעויות שלך =]
3) טיפים לסארג' בים יש פה למישהו? או לקניון? אלה המקומות הכי זמינים לי פשוט כרגע.
בים אני הייתי מנסה גם פתיח ישיר מהסיבה הפשוטה שיש הרבה בחורות שבאות לים במטרה שיתחילו איתן.
יש הרבה שלא יסכימו איתי ויגידו שזה כמו NIGHT GAME שבגלל שהבחורה יודעת שהולכים להתחיל איתה הרבה בחורים אז אתה צריך להיות שונה ולהתחיל עקיף ...אבל הים זה המקום היחידי שבחורות יודעות שאני הולך להתחיל איתן ואני עדיין מעדיף ישיר ,היו לי הרבה יותר תוצאות עם פתיחים ישירים בים...בכל מקרה תנסה את שני הפתיחים ותראה מה יותר מתאים לך בים.
בקשר לקניון...אה..לא מת עליו...אני אישית עדיין לא הוצאתי שום דבר מסארג'ים בקניון ובשלב מסויים אני מרגיש שאני הולך במעגלים מחפש אחרי בחורות...לא אוהב את התחושה..בקיצור אני מקווה שמישהו אחר יוכל לתת לך פה טיפים לגבי קניון כי זה לא התחום האהוב עליי...
4) מה לעשות לפעם הבאה?
לקרוא את כל מה שרשמו לך פה לפני היציאה,להבין איפה הטעויות שלך ובסאר'ג הבא תציב לך מטרות ,למשל "להריץ עם מישהי שיחה של 10 דקות בלי לעשות אף אחת מהטעויות שעשיתי פעם שעברה"
אם אתה חושב שזה מעט מידי...קודם כל תצליח לעשות את זה ואז אם תוכל,תתקדם =]