קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צו ראשון , גיוס , זימונים וכד הכל פה .
    על ידי Ravid בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-01-2012, 13:40
  2. מאמר על צו ראשון[אני כתבתי]
    על ידי kill_boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 02:28
  3. [ידיעה] ציון ראשון ל Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:19
  4. צו ראשון
    על ידי Balas בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 02:56
  5. בבוקר יום ראשון של בצפר :( :(
    על ידי Bboy_Mastik בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 06:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

סארג' ראשון בים

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ברירת מחדל סארג' ראשון בים

אחח... טוב נתחיל בזה שאני חדש פה בפורום (בן 16), ראיתי שיש פה קהילה לא רעה של פיקאפרים אז באתי לבדוק.
    אוקיי קראתי את הספר (במלואו, פאק לקח לי זמן..) של מיסטרי ובאמת שזה מילא לי ת'מוח כמו שצריך. ראיתי את העונה הראשונה של The Pickup Artist והיה נחמד, וקראתי לא מעט מדריכים וזה.. בתיאוריה נראה לי שאני די טוב עם החומר, בטחון עצמי די בסדר אבל מה כנראה בפעולה אני דרוש תיקון חח...

אקיצר אחרי ההקדמה הזו אני היום הלכתי לסארג' הראשון (אפשר להגיד) שלי בים והיה די קקה. ראיתי אחת HB8.5 באתי אליה (חוק ה200 שניות בערך חח כי היא הייתה רחוקה, יכול להיות אולי שנראתי כאילו אני מחפש טרף? ם0) אני מתחיל פותח כזה "היי יש לי שאלה ואני צריך דעה נשית (חיוך), מי נראה לך משקר יותר בנים או בנות?" המנייאקית הסתכלה עליי ופשוט המשיכה ללכת -_-". טוב כנראה איזה ביצ' או משהו. האמת שזה די שבר לי ת' בטחון, בכל זאת פעם ראשונה והאמת היא שכל החומר היה לי בראש - הייתי ממש מוכן עם דברים עד לאיזה סגירת טלפון או נשיקה (P. אחרי זה כדי להעלות ת' בטחון סתם הלכתי ושאלתי אנשים מה השעה, מה העניינים, היי וכאלה (כן העולם לא כל כך אכזר מסתבר) וראיתי אחת HB7 הולכת אז נגשתי. אותו פתיח היא כזה מסתכלת לא ממש בהתעניינות ואומרת "שמע אני צריכה ללכת" והולכת.

זה גם היה מבאס, אבל פחות. אחרי זה המשכתי ללכת לחפש איזו מישהי אבל ב10 וחצי בבוקר הים ריק אחושרמוטה, טיפ ממני אל תלכו לסארג'ים בשעות כאלה חח... בכל מקרה הרגשתי די באסה אז פשוט חזרתי.

זה מוזר הבטחון שלי גם ירד אבל הוא גם עלה.. אמנם קיבלתי סירובים ): אבל גם ראיתי שכאילו גם אז מה? לא קרה לי כלום והאמת שפעם הבאה אולי תיהיה יותר טובה.

חח סליחה על החפירה אני פשוט חדש בכל התחום הזה.. השאלות שלי הן להלן:

1) איך לפעם הבאה לשפר את הפתיחה שלי?
    2) יש משהו שעשיתי לא נכון? O:
    3) טיפים לסארג' בים יש פה למישהו? או לקניון? אלה המקומות הכי זמינים לי פשוט כרגע.
    4) מה לעשות לפעם הבאה?

תודה לכל מי שיעזור לAFC פה P:

ד"א: אני לא נראה רע דווקא די אחלה כזה, בעיקר עם משקפי השמש המאגניבות שלי ועם שרשרת שן הכריש שלי [:
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 26-07-2010 בשעה 12:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

כמה דברים - דבר ראשון ברוך הבא אחי וכל הכבוד על הדיווח.
    תחשוב על זה ככה - לא משנה שסירבו לך , אתה בשונה מעוד אלף גברים - אזרת אומץ ניגשת ושאלת. ניסית לפחות. זה כבר יתרון עצום.

הבחורות התעלמו או ניפנפו אותך מכמה סיבות אפשריות:
    1- ביץ' שילד (בחורה לא יכולה להקדיש זמן לכל בחור שפונה אליה ולכן היא צריכה לנפנף את כל חסרי-הבטחון. עצם זה שפרשת אחרי שהיא התעלמה/נפנפה אותך בעצם העביר לה את המסר שאתה 'עוד אחד מאלה' , אתה מנסה להתחיל איתה ואין לך בטחון עצמי - היא לא נמשכת אלייך.)
    בפעם הבאה שבחורה מסרבת לך - אל תוותר , אל תרים ידיים.
    תחזיר התקפה - תשובות כמו 'למה בלעת את הלשון? אני יודע שאני חמוד אבל לא צריך להגזים' ו-'אז הם צדקו במה שהם אמרו... את באמת סנובית' יעשו את העבודה.
    אתה באת לנהל שיחה , היא התעלמה/נפנפה אותך ואתה עומד על שלך - אתה לא רכרוכי שיתקפל ויעזוב את הסט , אתה ממשיך לנסות. זה מראה על בטחון עצמי - בטחון בעצמך , בכוונותיך ובדברייך וזה יוצר משיכה.

2- שפת גוף ואווירה - זה מאוד תלוי איזו שפת גוף שידרת , באיזו אווירה וטונים נאמרו הדברים , וכמו שאמרת - יכול להיות שהיא קלטה אותך הולך מרחוק כל הדרך עד אליה בשביל השאלה הזאת. אם הים היה ריק כמו שאמרת , והיא רואה מישהו הולך 2000 מטר עד אליה בשביל לשאול אותה לדעתה זה מראה לה באופן ברור שבאת להתחיל איתה.
    טיפ קטן בשפת גוף - חשוב מאוד להראות שאתה עוד מעט הולך , שאתה לא הולך להתעלק עליה. בכל מקום - אם תבוא אליה כשכל הגוף שלך מופנה אליה היא תתחיל לחשוב 'כמה זמן הוא עוד הולך לדבר?' , 'מתי הוא ילך?' - זה לא באמת משנה מי אתה או איך אתה נראה , השאלות האלו יעלו אצלה כשגבר ניגש אליה ומתחיל שיחה.

בשביל לחסוך לה את השאלות האלה משתמשים ב-FTC (False time constraint) - אילוצי זמן מוטעים.
    אתה מפנה אליה רק חלק מהגוף (מדבר דרך הכתף) או אומר משפט סטייל 'יש לי רק דקה , חברים שלי מחכים לי... אבל הייתי רוצה לשאול אותך בלה בלה בלה'

עניתי לך פחות או יותר על כל השאלות , אבל לסיכום ובקצרה :
    1. הפתיחה בסדר גמור , בעצם - לא משנה ממש מה תגיד אלא יותר איך תגיד , לכן תעבוד על הטונים ועל שפת הגוף שלך.
    יכול להיות שהטונים שלך שידרו כבדות/עייפות. פתיחה של דעה בים צריכה להאמר עם אנרגיות , באווירה של כייף. כשהבחורה רואה שאתה שואל לדעתה ואתה מדבר בצורה איטית וכבדה , אתה מוריד את ה-VIBE שהיא נמצאת בו.
    היא נמצאת באווירה של כייף (בחורות שבאות לים בדרך כלל באות בראש טוב , לתפוס בחורים) וכשאתה בא באנרגיות שליליות , היא לא תרצה להמשיך לדבר איתך כדי שלא תוריד את האנרגיות שלה גם כן.

מאמרים על 'איך לשפר את הטונים' ו'שפת הגוף' תחפש בלינקייה אני די בטוח שיש.

2. כמו שאמרתי - שפת גוף , טונים.

3. תעשה חימום לפני היציאה - כמו שעשית , קצת 'היי , מה קורה' , לקבל קצת סירובים ואז אתה רואה שזה בכלל לא נורא ואתה בא בראש פתוח ובלי שום דאגות לבחורה הבאה.

4. אותו דבר רק לבוא בראש טוב , אנרגיות חיוביות , טונים ושפת גוף מתאימים. ושיהיה בהצלחה אח שלי
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 26-07-2010 בשעה 14:28.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל יפה שלא נשברת אבל יכול להיות שהסירוב של הראשונה השפיע עליך
    קודם כל תשפר את החשיבה שלך ואת הביטחון ואת זה שאתה מעל הבת והיא הפרס כאילו
    אל תלחץ מזה יותר מידי - היתה לך פתיחה סבבה
    יכול להיות שהבעיה היתה בבת או שבצורה שבה פתחת
    כי מעבר למילים יש את הטון שלך, השפת גוף, הבטחון וכל זה
    תנסה לשפר את אלו - בהצלחה!!!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

1) איך לפעם הבאה לשפר את הפתיחה שלי?

שמע הפתיח נחמד והכול אבל הוא חרוש בצורה מטורפת ואני אישית כבר לא אוהב אותו ...היו לי כמה פעמים שיצאתי לסארג'ים עם חברים שלא מבינים בתחום כל כך ורציתי להיות לידם ולעזור להם ,נתתי להם את הפתיח הזה שזה פתיח נורא פשוט וחלק מהבחורות פשוט אמרו לי "נו מה,גם אתה מנסה להתחיל איתי עם המשפט הזה ? " ממש ככה...
    תנסה לעבוד על פתיח דעה משלך...כדאי אפילו פתיח דעה שקשור למקום ,במקרה שלך הפעם,לים.
    "היי שאלה דחופה...את יודעת איך מטפלים בעקיצת מדוזה ? " ותעשה כאילו שורף לך ...כשהיא תענה תגיד משהו כמו "אה יפה,אני יזכור את זה לפעם הבאה שאני ייעקץ" או משהו ותמשיך בשיחה (זה סתם עכשיו עלה לי לראש ...בשביל שתבין תעקרון).

2) יש משהו שעשיתי לא נכון? O:

כנראה שיש הרבה דברים שעשית לא נכון,בכל זאת,סארג' ראשון...אבל כמו שאני תמיד אומר ,הכי כדאי ללמוד מהטעויות שלך =]

3) טיפים לסארג' בים יש פה למישהו? או לקניון? אלה המקומות הכי זמינים לי פשוט כרגע.

בים אני הייתי מנסה גם פתיח ישיר מהסיבה הפשוטה שיש הרבה בחורות שבאות לים במטרה שיתחילו איתן.
    יש הרבה שלא יסכימו איתי ויגידו שזה כמו NIGHT GAME שבגלל שהבחורה יודעת שהולכים להתחיל איתה הרבה בחורים אז אתה צריך להיות שונה ולהתחיל עקיף ...אבל הים זה המקום היחידי שבחורות יודעות שאני הולך להתחיל איתן ואני עדיין מעדיף ישיר ,היו לי הרבה יותר תוצאות עם פתיחים ישירים בים...בכל מקרה תנסה את שני הפתיחים ותראה מה יותר מתאים לך בים.

בקשר לקניון...אה..לא מת עליו...אני אישית עדיין לא הוצאתי שום דבר מסארג'ים בקניון ובשלב מסויים אני מרגיש שאני הולך במעגלים מחפש אחרי בחורות...לא אוהב את התחושה..בקיצור אני מקווה שמישהו אחר יוכל לתת לך פה טיפים לגבי קניון כי זה לא התחום האהוב עליי...

4) מה לעשות לפעם הבאה?

לקרוא את כל מה שרשמו לך פה לפני היציאה,להבין איפה הטעויות שלך ובסאר'ג הבא תציב לך מטרות ,למשל "להריץ עם מישהי שיחה של 10 דקות בלי לעשות אף אחת מהטעויות שעשיתי פעם שעברה"

אם אתה חושב שזה מעט מידי...קודם כל תצליח לעשות את זה ואז אם תוכל,תתקדם =]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,025 | הודעות: 8,204,618 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect