קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 15:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[דיווח שטח] מהיום בעזריאלי

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל [דיווח שטח] מהיום בעזריאלי

היה לי היום זימון לצבא ואז הלכתי לסארג' בעזריאלי, הייתי חייב להחזיר את כבודי האבוד מאתמול..
    בהתחלה הייתי שם עם מישהו שפגשתי בזימון, העברנו חצי שעה עד הרכבת שלו, ואז אכלתי ועברה עוד איזה חצי שעה, ואז התחלתי לצוד. לקח לי מלא זמן עד שפתחתי סט כי ירד לי הביטחון אתמול (הייתי בסארג' ופשוט שכחתי את כל העקרונות וחזרתי להיות AFC, כנראה בגלל שהתמקדתי בלהגיע לA3 וCOMFORT שפשוט עשיתי את הדברים שלהם מוקדם מדיי).
    בסוף אזרתי אומץ וניגשתי לסט אחת HB6-7 השנייה HB8.
    אני: היי, אתם נראים לי אנשים נחמדים ואני חייב לשאול משהו לפני שאני חוזר לחברים שלי..
    הן: נו?
    אני: ככה - חבר שלי, ערן(שם מומצא), נפרד מחברה שלו לפני שבוע, והוא רוצה את חברה שלה.. אתן חושבות שזה מוקדם מדיי?
    דיברתי איתן קצת על הנושא ואז קלטתי שהוא מתחיל למות וחיפשתי דרך לעשות TRANSITION ולהגיע לA2.
    אני: מה זה העגיל הענק הזה (נוגע בעגיל של המטרה)? את כזאת קטנה ולובשת כזה עגיל ענק..
    היא הייתה בשוק וצחקה, וחברה שלה ישר צחקה ואמרה "חחחחחחח אמרתי לך!!"
    ירדנו עליה קצת על העגיל והתחילה משיכה, ואז הן העבירו את הנושא לשיער שלי (אפרו מאוד בולט..)
    אני: כן אני מבין שהשיער מושך.. בגלל זה זה עולה כסף לגעת.. פעם ראשונה חינם ואז אני מתחיל לגבות.
    הן (ישר הן נגעו בשיער והתגרו): כן? מה תעשה (נגעו לי כמה פעמים בשיער)
    אני: טוב, 20 שקל מכל אחת מכן
    ואז תאומה של המטרה הצטרפה וגם ישר דיברה על השיער
    אח"כ המשכתי ליצור משיכה ולקחנו תמונה ביחד (הן ממש התלהבו מהפלאפון שלי אז נתתי לתאומה לצלם)..
    אחרי עוד כמה דקות של יצירת משיכה ניסיתי להושיב אותן ולא הצלחתי.. התאומה כל הזמן רצתה ללכת לחנות בגדים וניסתה לקחת אחריה את האחרון ולא הצליחה.. בסוף מה שעשיתי זה BODY ROCKING ואז תוך כדי שדיברתי הלכתי אחורה ונשענתי על מעקה. בעצם יצרתי מרחק מהן והן ישר התקרבו, והיא לא דיברה יותר על החנות. אחרי שהיינו במצב הזה כמה דקות התאומה הלכה עם חברה שלה וציפו שגם המטרה תבוא אבל היא נשארה איתי, הלכתי איתה למצוא מקום לשבת והתחלתי להעלות את הערך שלה תוך כדי, היא קיבלה טלפונים מחברה שלה שרצתה שתבוא אבל היא לא באה, ואז, עוד לפני שמצאנו מקום ראיתי את חבר שלי והלכתי איתו, והחלפתי עם המטרה מספרים..
    סה"כ הייתי יכול לסגור פה kc ממש בקלות וחבל לי שפספסתי את זה, אם היינו מוצאים מקום לשבת אז תוך כמה דקות זה כבר היה קורה. מה אתם אומרים?

אח"כ ניגשתי לעוד סט עם חבר שלי שהוא ממש AFC והוא כל הזמן בהה באחת (והסברתי לו 5 דקות לפני שהוא צריך שהבת תראה עניין לפני שהוא מראה עניין) הבנות שם והיה איתן ממש מביך ומוזר אז פרשתי מוקדם ואמרתי להן שאנחנו חייבים לזוז. אח"כ חזרתי לאותו סט לבד והתנצלתי על התקרית עם חבר שלי, ונתתי להן לחשוב שאני מתחיל איתן ואז פשוט הלכתי והן לא הבינו מה הולך איתי, אז אחת ישר קראה לי בחזרה. חזרתי לסט ודיברתי איתן עוד איזה 2 דקות ואז חברה של המטרה אמרה שהן צריכות לזוז לאוטובוס (או שזה היה קוק בלוק או שהן באמת היו צריכות ללכת)

2. קישורים ממומנים

יפה לך ! ממש נשמע קלאסה אבל למה נראה לך שהתאומה רצתה ללכת כל הזמן ? אולי לא קישרת אותה מספיק לשיחה ?
    ואתה לא חייב לחפש נושאים לשיחה אחרי שהנושא שלך מת , אני למשל אוהב לשאול שאלה ולפני שהם מספיקות לענות הם מביאות לי מידע הכי קטן עליהם אני מתחיל על זה נושא שיחה !
    נגיד היא נראת עצבנית ישר אני מנחש כזה שהיא מרוקאית ומביא לה כמה נגים או שהם ממהרות אני שואל לאן ומתחיל לדבר על זה.. חבל להתקע על נושא אחד (:

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי eyalon2 צפיה בהודעה
    יפה לך ! ממש נשמע קלאסה אבל למה נראה לך שהתאומה רצתה ללכת כל הזמן ? אולי לא קישרת אותה מספיק לשיחה ?
    בהתחלה היא דווקא הזמינה אותי להצטרף אליהן, אבל ממש לא רציתי ללכת איתן לשופינג. אבל כן היא הייתה הכי פחות מקושרת לשיחה, רשמתי לעצמי להבא, תודה

ציטוט נכתב במקור על ידי eyalon2 צפיה בהודעה
    ואתה לא חייב לחפש נושאים לשיחה אחרי שהנושא שלך מת , אני למשל אוהב לשאול שאלה ולפני שהם מספיקות לענות הם מביאות לי מידע הכי קטן עליהם אני מתחיל על זה נושא שיחה !
    נגיד היא נראת עצבנית ישר אני מנחש כזה שהיא מרוקאית ומביא לה כמה נגים או שהם ממהרות אני שואל לאן ומתחיל לדבר על זה.. חבל להתקע על נושא אחד (:
    חחחחחחח זה מה שעשיתי - איך שראיתי שהנושא של הפתיחה גסס שמתי לב לעגיל הגדול שלה וזרקתי על זה נג ואז התפתחה שיחה טובה

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

נחמד, נחמד... שברת ראפור אבל מאוחר מדי... זה כבר היה לא בסדר... היא ממש הלכה איתך במקום ללכת עם חברות שלה, ואתה פתאום הולך? היית צריך להשאר איתה, היית סוגר פה KC ואפילו יותר בקלות.

לייקים
    0
    נקודות
    50

רציתי אבל גם חבר שלי בא ולא היה לי נעים.. הוא בא במיוחד לראות אותי.
    לא נורא, היום עוד סארג'

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לי במקומך היה יותר "לא נעים" מהבחורה ולא מהחבר.
    בתור חבר טוב שלך,אני גם הייתי מחכה לך איזה רבע שעה שתתמזמז עם מישהי כמה דקות תקח מספר ותלך.

בכל מקרה יפה מאוד אהבתי את הכול.
    אגב אם אתה עושה BODY ROCKING ,תעשה את זה כבר מההתחלה.
    לא ממש הבנתי אם עשית BODY ROCKING או שפשוט ניסית לעשות להן קצת רחוק בכך שהלכת ונשענת אחורה.
    אם אתה מוכן לפרט יותר לגבי מה עשית שם זה יהיה מעולה =]

אגב,אחלה החייאה של הסט ברגע ששלחת לה נג על העגיל,נשארת בפוקוס וזה מעולה,הרבה אנשים אחרים מתקשים לעמוד במצבי לחץ כאלו,סחתיין !

לייקים
    0
    נקודות
    50

תודה רבה סנופקין!
    הקטע עם הבודי רוקינג: קודם עשיתי את זה אבל זה לא הכי עזר אז ניסיתי לחשוב על משהו אחר, ואז תוך כדי דיבור הלכתי אחורה ומצאתי על מה להישאר, וככה נוצר מרחק והן התקרבו אליי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אחי אני ממליץ לך למשב את עצמך, לכתוב מה עשית טוב, ומה אתה צריך לשפר לפעם הבאה.
    זה יעזור לך כמו התגובות בפורום ואפילו יותר

לייקים
    0
    נקודות
    50

תודה. אני אחרי כל סארג' ודייט ממשב את עצמי, וזה באמת אחד הדברים שהכי עוזרים. זה ממקד אותך והכל

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

כל הכבוד על הפתיחה!
    נראה שהבחורה ממש הייתה בקטע שלך אם היא נשארה אחרי שחברות שלה חפרו לה כל כך הרבה..
    היית צריך לגרום להן להרגיש בנוח שחברה שלהן בסדר איתך,והיא נהנהת..

אבל כל הכבוד,תקבע איתה פגישה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,222 | הודעות: 8,198,815 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect