היה לי היום זימון לצבא ואז הלכתי לסארג' בעזריאלי, הייתי חייב להחזיר את כבודי האבוד מאתמול..
בהתחלה הייתי שם עם מישהו שפגשתי בזימון, העברנו חצי שעה עד הרכבת שלו, ואז אכלתי ועברה עוד איזה חצי שעה, ואז התחלתי לצוד. לקח לי מלא זמן עד שפתחתי סט כי ירד לי הביטחון אתמול (הייתי בסארג' ופשוט שכחתי את כל העקרונות וחזרתי להיות AFC, כנראה בגלל שהתמקדתי בלהגיע לA3 וCOMFORT שפשוט עשיתי את הדברים שלהם מוקדם מדיי).
בסוף אזרתי אומץ וניגשתי לסט אחת HB6-7 השנייה HB8.
אני: היי, אתם נראים לי אנשים נחמדים ואני חייב לשאול משהו לפני שאני חוזר לחברים שלי..
הן: נו?
אני: ככה - חבר שלי, ערן(שם מומצא), נפרד מחברה שלו לפני שבוע, והוא רוצה את חברה שלה.. אתן חושבות שזה מוקדם מדיי?
דיברתי איתן קצת על הנושא ואז קלטתי שהוא מתחיל למות וחיפשתי דרך לעשות TRANSITION ולהגיע לA2.
אני: מה זה העגיל הענק הזה (נוגע בעגיל של המטרה)? את כזאת קטנה ולובשת כזה עגיל ענק..
היא הייתה בשוק וצחקה, וחברה שלה ישר צחקה ואמרה "חחחחחחח אמרתי לך!!"
ירדנו עליה קצת על העגיל והתחילה משיכה, ואז הן העבירו את הנושא לשיער שלי (אפרו מאוד בולט..)
אני: כן אני מבין שהשיער מושך.. בגלל זה זה עולה כסף לגעת.. פעם ראשונה חינם ואז אני מתחיל לגבות.
הן (ישר הן נגעו בשיער והתגרו): כן? מה תעשה (נגעו לי כמה פעמים בשיער)
אני: טוב, 20 שקל מכל אחת מכן
ואז תאומה של המטרה הצטרפה וגם ישר דיברה על השיער
אח"כ המשכתי ליצור משיכה ולקחנו תמונה ביחד (הן ממש התלהבו מהפלאפון שלי אז נתתי לתאומה לצלם)..
אחרי עוד כמה דקות של יצירת משיכה ניסיתי להושיב אותן ולא הצלחתי.. התאומה כל הזמן רצתה ללכת לחנות בגדים וניסתה לקחת אחריה את האחרון ולא הצליחה.. בסוף מה שעשיתי זה BODY ROCKING ואז תוך כדי שדיברתי הלכתי אחורה ונשענתי על מעקה. בעצם יצרתי מרחק מהן והן ישר התקרבו, והיא לא דיברה יותר על החנות. אחרי שהיינו במצב הזה כמה דקות התאומה הלכה עם חברה שלה וציפו שגם המטרה תבוא אבל היא נשארה איתי, הלכתי איתה למצוא מקום לשבת והתחלתי להעלות את הערך שלה תוך כדי, היא קיבלה טלפונים מחברה שלה שרצתה שתבוא אבל היא לא באה, ואז, עוד לפני שמצאנו מקום ראיתי את חבר שלי והלכתי איתו, והחלפתי עם המטרה מספרים..
סה"כ הייתי יכול לסגור פה kc ממש בקלות וחבל לי שפספסתי את זה, אם היינו מוצאים מקום לשבת אז תוך כמה דקות זה כבר היה קורה. מה אתם אומרים?
אח"כ ניגשתי לעוד סט עם חבר שלי שהוא ממש AFC והוא כל הזמן בהה באחת (והסברתי לו 5 דקות לפני שהוא צריך שהבת תראה עניין לפני שהוא מראה עניין) הבנות שם והיה איתן ממש מביך ומוזר אז פרשתי מוקדם ואמרתי להן שאנחנו חייבים לזוז. אח"כ חזרתי לאותו סט לבד והתנצלתי על התקרית עם חבר שלי, ונתתי להן לחשוב שאני מתחיל איתן ואז פשוט הלכתי והן לא הבינו מה הולך איתי, אז אחת ישר קראה לי בחזרה. חזרתי לסט ודיברתי איתן עוד איזה 2 דקות ואז חברה של המטרה אמרה שהן צריכות לזוז לאוטובוס (או שזה היה קוק בלוק או שהן באמת היו צריכות ללכת)

ציטוט ההודעה