כמו שהסברתי בפורום הקודם המחשב משתיק את הרמקול ואחרי שאני מדליק אותו יש מוזיקה עשיתי מה שאמרו לי אבל זה אומר שאי אפשר לסגור את זה שזה בא מהsystem עזרה?
כמו שהסברתי בפורום הקודם המחשב משתיק את הרמקול ואחרי שאני מדליק אותו יש מוזיקה עשיתי מה שאמרו לי אבל זה אומר שאי אפשר לסגור את זה שזה בא מהsystem עזרה?
|
|
נוו מהר אבא שלי בא עוד שעתיים בבקשה נו P:
נערך לאחרונה על ידי vijo123; 04-08-2010 בשעה 15:00.
עוד דאבל אחד וגם את זה אני נועל!
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אין לי מושג מה הבעיה תסביר כמו שצריך.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
הקייגן נפעל אבל לא יוצא קובץ אחר כך הרמקול ליד בשעון עושה mute ושאני מדליק אותו הוא משמיע מוזיקה עכשיו זה קורה כל איזה 5 דקות וזה נמאס אוליי זה וירוס אם כן איזה וירוס זה אבא שלי עשה אנטי וירוס אבל לא מצא כלום מה אני יעשה?
תלחץ alt+ ctrl +del
ותצלם את זה
לא את המסך
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תשלח לי בבקשה את הקיגן שלך למייל הבא.
like.tech.support@gmail.com
תארוז אותו ב RAR עם סיסמא 1234 ואני אבדוק אותו ואגיד לך מה הבעיה ואיך לפתור אותה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
לא התקבל אתה בטוח ששלחת לכתובת הנכונה?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תוריד את הלינק אם זה לא שולח אה עכשיו זה גם עושה לי שה microsoft net framework או משהו כזה רוצה לסגור משהו יש לי אפשרויות לצאת להמשיך ופרטים וגם מתי שיש את זה הרמקולים ניהיים במיוט
מ א ו ש ר
תעלה את הקובץ לשרת ברשת כמו זה http://www.upf.co.il/ ותתן לי כאן קישור
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!