הנה פתיח שניסיתי בתקופה האחרונה ועבד לי יפה (להפתעתי, האמת), ניסיתי אותו שוב הערב על עוד 2 סטים, ועד עכשיו לא היה סט שלא זרם איתי.
לפעמים צריך קצת קליברציה (התאמה של הפתיח לסיטואציה, התאמה שלכם לסט (אם הן עומדות רוקדות יושבות או לא יודע מה...)
וכמו תמיד מומלץ לשלב עם כישורי פיתוח שיחה והבנה של דינמיקה קבוצתית
הפתיח הולך בצורה כזאת, ספציפית על סט של 4 בנות היום אבל תקראו את המאמר על דינמיקה קבוצתית ותבינו את ההבדל בגישה,
בכל מקרה - HBNear היא המטרה שלי. כל השאר לא רלוונטיות במקרה של סט של ארבעה בנות.
אני: "מה קורה? אנחנו עושים פה תחרות קטנה תרצו להשתתף?"
סט: "מה התחרות?"
אני: "כל אחת לפי התור אומרת "שרה שרה שיר שמח", מי שאומרת הכי מהר ונכון, מנצחת."
(ספציפית לי אמרו בנקודה הזאת "אנחנו לא שיכורות מספיק בשביל זה", אני מגיב ב"אתן לא צריכות להיות שיכורות, רק מהירות", פה נכנס הקטע של הקליברציה, לא לתת למה שהן אומרות לזרוק אותכם מהקו מחשבה, תמיד עם חיוך תמיד בקלילות. יכול להיות שישאלו כל מיני דברים, מ"במה היא זוכה?" ל"למה נראה לך", הכל תלוי באיך תגיבו לתגובה הראשונית.)
אני או מוציא פלאפון, או לוקח פיזית את הפלאפון של HBNear ומבקש מהן להכנס לסטופר ("כי יש לי פלאפון חדש ואני לא יודע איפה הסטופר פה" או משהו כזה, לא באמת משנה מה הסיבה העיקר שיש סיבה) ומתחיל את התחרות.
הקטע המצחיק הוא שהן באמת יתחילו להתחרות אחת בשניה, נגים יעופו מכל הכיוונים, ובדיוק שמתחיל להמאס כל המשחק הזה (נניח אחרי 2 סיבובים "זה היה סיבוב חימום עכשיו ברצינות...") אתם מתחילים לדבר עם HBNear ומנתקים אותה מכל שאר הסט. כמו שהדינמיקה אומרת, אם היא מדברת איתכם, הן מתפלגות ל3, עובד כמו קסם כל פעם מחדש.
אפשר לעשות עם ווינג ("נו מה התוצאה הכי טובה בשולחן הזה?") במקרה של סט קטן (2-3).
העיקר להרגיש את הסט - אין לכם יותר מידי מה לחשוב, העיקר תרגישו את הסט, אם הבחורה ליידכם זורמת, במקום רועש היא תיהיה היחידה שבאמת שומעת, אז תנו לה להעביר הלאה את מה שאתם אומרים לכל שאר הסט, זה עובד יופי כי היא משקיעה באינטראקציה.
זה בשביל כל הבקשות לפתיח, רק כדי להראות שהפתיח לא באמת משנה, ההגשה שלו משנה.

ציטוט ההודעה