קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מספר שאלות לאחר קבלת זימון לצו ראשון
    על ידי Hermonethic בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-08-2010, 16:20
  2. מספר שאלות
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:06
  3. מספר שאלות על איזוטרטינואין
    על ידי Pupparo בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2006, 17:43
  4. מספר שאלות...
    על ידי DaRk GoD בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 00:22
  5. מספר שאלות לגבי פרופיל..
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 23:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

לא מצליח לעבור מהפתיח+מספר שאלות לאחר סארג'ים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא מצליח לעבור מהפתיח+מספר שאלות לאחר סארג'ים

שלום חברים,בן 17
    לאחרונה הכרתי את avirankatz מהפורום ויצאתי איתו ל 3 סרג'ים(אחלה גבר ושפיץ עם בנות ווינג מעולה),בקיצור פתחנו סטים,נהנו,קיבלתי iois אבל-אני מרגיש שאני לא מתקדם.היום כשהייתי לבד בסארג' הרביעי בסנטר,פתחתי כמה סטים,חלקם נפתחו מעולה,אבל לא הצלחתי להעביר את השיחה מעבר לפתיח.אני יודע על עצמי(חח ואני לא חי בסרט)שאני מצחיק ושנון,יצירתי ובעל יכולות חברתיות גבוהות,ולמרות כל החרא הזה לא הצלחתי להתקדם מעבר לפתיח,ולא בגלל שהן הלכו,בגלל שפשוט לא היה לי עוד מה להגיד.עכשיו השאלות כדי שיהיה לכם נוח:
    1.איך לעזאזאל אני אמור להישאר בסט אחרי הפתיח???במג'יק בולטס זה נקרא transisioningאיך אני מתקדם ועובר למשיכה?
    2.הבנתי שאני מרגיש הרבה יותר בטוח בעצמי ,ומרגיש קליל בסט כשאני עם ווינג או עם חברים שלי..מה אני אמור לעשת בנוגע לזה?
    3.מתי אני אמור לבודד בחורה?(השלב הספציפי באנטקציה כמובן).
    4.מתי אני עובר ממשיכה לקואליפיקאישן?
    5.(שאלת בונוס)האם אתם באמת חושבים שנאגים וdiqualifiers הכרחיים בגילנו?כי בסט שבו הלך לי הכי טוב לא עשיתי שום דבר מאלה חוץ מזה שהווינג שלי סיפר עליי וואחד סיפור dhv.
    הפתיחים שהשתמשתי בהם:חברה של חבר שלי התנשקה עם בחורה(עבד טוב עם ווינג),חבר נפרד מחברה ורוצה את חברה שלה(עבד ממש טוב),מתנה לידידה(עבד הי גרוע)
    אני מבקש שחבר'ה שלא יצאו לפחות ל 7 סארג'ים וסגרו עניינים לא יענו בכלל,כי עם כל הכבוד שקראתם לא ניסיתם עדיין.
    תודה רבה רבה לעונים!
    עדיף להלחם בשביל מטרה מאשר לחיות בשביל כלום.

2. קישורים ממומנים

לדה נאטס יש סדרה של 4 [נראלי?] מאמרים של איך לקדם שיחה\ איך להימנע משתיקה .. משהו כזה
    קיצר מאמר פשוט מעולה. אישית אימצתי משם קטע קטן שממש אהבתי ואני אזכור אותו תמיד , בנוסף יש הרבה טיפים
    ממליץ

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    לדה נאטס יש סדרה של 4 [נראלי?] מאמרים של איך לקדם שיחה\ איך להימנע משתיקה .. משהו כזה
    קיצר מאמר פשוט מעולה. אישית אימצתי משם קטע קטן שממש אהבתי ואני אזכור אותו תמיד , בנוסף יש הרבה טיפים
    ממליץ
    6 אני חושב, חומר גדול. ממליץ בחום.

לשאלתך באופן כללי: אם אתה חדש בתחום תציב מרות בהתאם, אל תצא לסרג' עם מטרה של "אני הולך לחזור ביתה עם HB10 בכל יד" זה לא עובד כך ואתה סתם תתאכזב ותנטוש את התחום מהר.

כך מטרה כמו "לנהל אינטראקציה חיובית ומעניינת עם נשים, ולהנות מזה" תשתפשף קצת ואז לאט לאט תעלה את רף המטרות שלך, עם הזמן אחוזי ההצלחה שלך יעלו בהתאם, אל ייאוש!

באופן ספציפי:

1.איך לעזאזאל אני אמור להישאר בסט אחרי הפתיח: אתה פשוט זונח את הפתיח ולא תוכן אותו במשך הרבה זמן, אתה נתפס על פיסת מידע שאתה מקבל, שואל ששאלה יותר עמוקה בעניין, מצהיר הצהרה בנושא מדבר קצת מורידד את הלחץ ממנה וממשיך הלאה.
    2.הבנתי שאני מרגיש הרבה יותר בטוח בעצמי ,ומרגיש קליל בסט כשאני עם ווינג או עם חברים שלי..מה אני אמור לעשת בנוגע לזה?: אתה יכול לעשות את אחת התוכניות לשיפור הבטחון העצמי, אישית לא ניסיתי אותם. זה גם משהו שיכול להיות נרכש עם הזמן.
    3.מתי אני אמור לבודד בחורה?(השלב הספציפי באנטקציה כמובן). אחרי ביסוס ההמשיכה אתה מבודד אותה, בונה נוחות וסוגר.

4.מתי אני עובר ממשיכה לקואליפיקאישן? צר לי מעולם לא נתקלתי במונח
    .
    5.(שאלת בונוס)האם אתם באמת חושבים שנאגים וdiqualifiers הכרחיים בגילנו?כי בסט שבו הלך לי הכי טוב לא עשיתי שום דבר מאלה חוץ מזה שהווינג שלי סיפר עליי וואחד סיפור dhv. תראה אם אתה מקבל IOIS מההתחלה אין טעם, כי כבר יש את המשיכה המינימלית שאתה צריך. אבל אם אתה נתקל בתגובה קרה או ביצ' שילד זה כלי פריצה מצויין.

עוד משהו?
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 13-08-2010 בשעה 06:03.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    10

1. לפעמים בהתחלה מתקשים, אתהיכול לקחת לך 2-3 רוטינות מוכנות בראש שתמיד יהיה לך לאן להתקדם, משם זה מתפתח לשיחה.. זה אותו המעבר שאתה מחפש , באותה שיחה זרוק נג(תלוי ברמה שלה) או תראה חוסר עניין אם היא עונה לך יבש ואתה לא מרוצה מהתשובות שלה, ובזמן הזה בנה ערך גבוה, עם סיפור שמראה את התכונות שלך, הבחורה חייבת לדעת עלייך כמה פרטים בולטים כברבדקה - שלוש הראשונות.

2. תנצל את זה.

3.ברגע שאתה מרגיש שיש משיכה-הבחורה שולחת לך סימני עניין אתה יכול לבודד, זה לא חובה אתה יכול לבודד גם ברגע שיצרת עניין ואתה מרגיש שאין עדיין משיכה, תלוי בסיטואציה.

4.ברגע שאתה מבין שהיא כברנמשכת אלייך, היא נוגעת בך או צוחקת איתך, מרביצה לך(לא מכות ערסים), אתה יכול להתחיל את השלב הבא, תנסה להכיר אותה קצת יותר, בשלב הזה אתה יכול לשאול שאלות- תעשה את זה בצורה מעניינת.

5. תלוי ברמה של הבחורה ובתפסיה/התייחסות שלה אלייך או לחברה בכלליות, אם זאת HB 6 אז כנראה אתה לא תזדקק לנגים ולשדר לה חוסר עניין, אם זאת HB10 , שכח מזה ... הסיכוי שתצליח בלי זה הוא די נמוך.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

טוב, על הרב כבר ענו לך אז אני רק אוסיף:
    2.הבנתי שאני מרגיש הרבה יותר בטוח בעצמי ,ומרגיש קליל בסט כשאני עם ווינג או עם חברים שלי..מה אני אמור לעשת בנוגע לזה?
    להתאמן לבד!
    וינג שלי עשה דבר יפה: בכל פעם שהיינו יוצאים לשטח ביחד, אחרי שאני הייתי צריך ללכת הוא היה נשאר וממשיך לבד.
    ככה, הוא כבר נשאר במוד של פיקאפ אבל מהר מאוד הוא התרגל שלא צריך מישהו לידו כל הזמן.
    למעשה, זה לא שאחד נגמר והשני מתחיל. שני השלבים דיי חופפים.
    5.(שאלת בונוס)האם אתם באמת חושבים שנאגים וdiqualifiers הכרחיים בגילנו?כי בסט שבו הלך לי הכי טוב לא עשיתי שום דבר מאלה חוץ מזה שהווינג שלי סיפר עליי וואחד סיפור dhv.
    זה לא תלוי בגיל. נאג זה לא דבר הכרחי באופן כללי. זה בסך הכל כלי בשביל לאזן קצת את הפוזה של המטרה שלך עם המציאות אז הכל שאלה של איך המטרה שלך תופסת מעצמה ועד כמה הביץ' שילד שלה גבוה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

תחתוך נושאי שיחה במהירות, כל פעם תשנה נושא.
    אם היית מתעסק באמת במשחק עקיף, אז אפילו מיסטרי כותב את זה שם, למה לא ניסית את זה?
    למשל אתה סתם שואל "מאיפה את?" "מ-X" "וואלה איך שם? בלה בלה בלה"...
    ואתה יכול להשתמש בדברים שהיא אומרת לך בתור מעברוני שיחה, ואם תשים לב, הבחורה תתחיל לשאול שאלות התעניינות ואתה אמור דרך שאלות ההתענייינות שלה לשנות נושאים במהירות.
    זה דורש תרגול, מן הסתם בהתחלה אתה תתקע בזה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

זה ניראה כאילו אתה כל כך לחוץ במה להגיד ומה עושים עכשיו שאתה מתחיל לשכוח את כול החומר...
    אחרי הפתיחה תתחיל סיפור, ספר אותו לאט, תדע מה אתה מספר תוסיף DHV והחומר יתחיל לזרום לך בדם

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

1.איך לעזאזאל אני אמור להישאר בסט אחרי הפתיח???במג'יק בולטס זה נקרא transisioningאיך אני מתקדם ועובר למשיכה?
    אתה מעביר נושא ,מתחיל ליצור משיכה בצורה חזקה יותר ...יש לך את כל הכלים של המשיכה,תשתמש בהם !

כולם ככה,זה נורמאלי ורגיל...אתה מקבל ביטחון כשיש מי שיגבה אותה ואתה לא מרגיש "לבד בתוך ג'ונגל".
    זה אומר שכדאי שתצא עם ווינג בכל הזדמנות שתצא לך,אבל אל תישען עליו תמיד,תצא גם לבד.

3.מתי אני אמור לבודד בחורה?(השלב הספציפי באנטקציה כמובן).
    קצת אחרי A2 ,שהבנת שהבחורה נמשכת אליך ויצרת משיכה בצורה טובה ,הבידוד אמור להיות חלק מה A3 ,כי זה בעצם מראה שאתה מעוניין בה.

ביצירת הנוחות,כשאתה מסיים ליצור משיכה.

לא צריך נגים בכללל בסטים מסויימים.
    כתבתי מאמר על נגים בפורום מאמרים,כדאי שתקרא =]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חבררים רק ריציתי לומר תודה רבה רבה שעניתם לי כל כך יפה ומפורט,אני אשתמש בזה..זה אף פעם לא מובן מאילו.

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אחי אתה יודע את התיאוריה פשוט תתרכז במטרות הקטנות תוך כדי שיחה, אתה יכול אפילו לכתוב לעצמך תזכורות של רוטינות על דף או בפלאפון. זוכר את הסארג' הראשון שלנו? פשוט נהננו מזה, לא חשבנו יותר מדי.

תהנה באיה נאפה! אני מצפה לעדכון כשאתה חוזר לארץ

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי תודה רבה..תמשיך להנות בארץ ולהתקדם!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect