נכתב במקור על ידי
אור
תשמע, דבר ראשון יכול להיות שאמא שלך נחפזה קצת בהחלטה כ"כ גדולה ומשמעותית, דבר די מרכזי שחסר לי כאן הוא הגיל שלך.
בוא נצא מנק' הנחה כזאת, ביום שההורים שלך התגרשו הרכוש שלהם התחלק חצי-חצי, זה שאבא שלך נשאר לגור בבית זה לא בסדר, הבית היה אמור להמכר והכסף היה אמור להתחלק ביניהם שווה בשווה (ובנוסף כל נכסי המשפחה). כתבת שהחלק שלה הוא על שמך, זה לא ממש ברור לי, הרי אבא שלך נשאר לגור בבית.
בכל אופן, לאמא שלך גם מגיע מזונות מאבא שלך, ז"א, בנוסף לכסף שהיא מרוויחה היא זכאית לכספי מזונות שיעזרו לה לכלכל אותך ובכלל בחיים, ואני בטוח שגם אתה יכול לעזור ולתמוך בה כלכלית בעצמך ולהשלים את החסר.
אני חושב שאמא שלך יצאה ממערכת יחסים אחת למערכת אחרת בגלל שלא היה לה טוב, והיא צריכה לנסות להתבסס (אם יש צורך להעזר במשפחה וחברים) ולצאת כמה שיותר מהר גם ממערכת היחסים הנוכחית, אפילו אם זמנית היא תחזור לגור בבית אביך (כמובן שלא ביחד, אבל עד שתסתדרו, אין מה לעשות, אם צריך דבר עם אביך ותסביר לו את המצב, אני מאמין שהוא יגלה רחמים למרות המעשה שאמא שלך עשתה).
עברתי שוב על מה שכתבת, ואני לא מצליח להבין אם הם קנו את הבית ביחד, ומה בידיוק הסיפור של הבית החדש, אם הם קנו את הבית ביחד הבחור הזה לא יכול לגרש אף אחד, והם יצטרכו למכור את הבית ולהתחלק בכסף, ופשוט תרכשו בית קטן וצנוע יותר.
אני מקווה שהצלחתי לעזור, יש הרבה פרטים חסרים ממה שאתה כותב ואני אשמח אם תמלא את החסר..