קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אמא שלי מחר טסה לארצות הברית מה כדאי לבקש?!
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 15:44
  2. אמא שלי כלבה
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 12:04
  3. אמא שלי אמרה לי לבחור משהו למחשב ב150 שקל
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 18:52
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 02:33
  5. סעאמק אמא שלי התעלפה
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אמא שלי...

ברירת מחדל אמא שלי...

אני בן 17, בן יחיד
    לפני כ-3 שנים המאהב של אמא שלי הציע לה שאני והיא נעבור לגור איתו
    הוא קנה בית יפה, רהיטים חדשים, כל מה שצריך
    החיים של אמא שלי היו די אומללים עם אבא שלי. רק מריבות כל הזמן, מצב כלכלי לא טוב, היא בכלל לא הייתה מאושרת
    אז היא הסכימה למאהב ואני הבנתי את ההחלטה שלה ובכלל לא כעסתי אפילו תמכתי בה
    ההסכם היה שאני יגור איתה אבל את רוב הלילות אני יבלה בבית של אבא שלי, עד שהוא יתרגל
    אמא שלי התגרשה מאבא שלי, ועזבה את הבית
    בערך שנה אחרי המעבר החבר התהפך לגמרי
    התחיל להתנהג מגעיל ולזלזל, להתקמצן, לבגוד באמא שלי, לאיים שהוא יסלק אותה...
    וככה זה נמשך עד היום. אמא שלי תלויה בבנאדם הזה, הבית על שמו, אמא שלי וויתרה על הבית הקודם ורשמה את החלק שלה על שמי
    תגידו תמימה תגידו טיפשה.. לא חשבנו לרגע שזה מה שיקרה
    בקיצור בכל רגע הוא עלול לזרוק את אמא שלי מהבית, אבא שלי לא יקבל את אמא שלי בחזרה כי הוא ממש נפגע ממנה הוא כל הזמן אומר את זה. אז ככה שאין לאמא שלי בבית.
    אין לה כסף להשכיר בית או משהו היא מרוויחה 3 אלף בחודש
    אני כל הזמן חושב על זה.. על היום שלא יהיה לאמא שלי איפה לגור
    אני רק חושב על איך אמא שלי מרגישה ובא לי לבכות
    היא אישה כל כך טובה ורגישה, מגיע לה את הכי טוב בעולם
    לא יודע מה לעשות

לא יודע אם יש לכם מה להגיד או לא, אבל מסר חשוב לכולכם
    בחיים שלכם אל תהיו תלויים באף אחד, גם אם אתם מרגישים הכי בטוחים
    שבת שלום

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

גועל נפש!
    זאת בעיה גדולה.
    אם אתה מערב משטרה אז בסופו של דבר אמא שלך לא יצאת לא מפה ולא מפה..
    הבעיה זה האיומים, אין לה מסה בשביל להסביר לבן אדם הזה שלא עשו אותך באצבע?

קיצר אני לא יכול להגיד לך מה לעשות כי זה מאוד קשה.
    כל מה שתעשה יש משהו שנפגע.

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

אם אתה יכול תשלח לי פרטית אני כבר יוכל להגיד לך איך לטפל בזה.. לא פה אבל..

משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    14
    נקודות
    6

תנסה לפייס בן אבא שלך לאמא שלך...
    שיתחילו לדבר וזה.. ויחזרו.
    ותחפש עבודה
    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

תשמע, דבר ראשון יכול להיות שאמא שלך נחפזה קצת בהחלטה כ"כ גדולה ומשמעותית, דבר די מרכזי שחסר לי כאן הוא הגיל שלך.

בוא נצא מנק' הנחה כזאת, ביום שההורים שלך התגרשו הרכוש שלהם התחלק חצי-חצי, זה שאבא שלך נשאר לגור בבית זה לא בסדר, הבית היה אמור להמכר והכסף היה אמור להתחלק ביניהם שווה בשווה (ובנוסף כל נכסי המשפחה). כתבת שהחלק שלה הוא על שמך, זה לא ממש ברור לי, הרי אבא שלך נשאר לגור בבית.

בכל אופן, לאמא שלך גם מגיע מזונות מאבא שלך, ז"א, בנוסף לכסף שהיא מרוויחה היא זכאית לכספי מזונות שיעזרו לה לכלכל אותך ובכלל בחיים, ואני בטוח שגם אתה יכול לעזור ולתמוך בה כלכלית בעצמך ולהשלים את החסר.

אני חושב שאמא שלך יצאה ממערכת יחסים אחת למערכת אחרת בגלל שלא היה לה טוב, והיא צריכה לנסות להתבסס (אם יש צורך להעזר במשפחה וחברים) ולצאת כמה שיותר מהר גם ממערכת היחסים הנוכחית, אפילו אם זמנית היא תחזור לגור בבית אביך (כמובן שלא ביחד, אבל עד שתסתדרו, אין מה לעשות, אם צריך דבר עם אביך ותסביר לו את המצב, אני מאמין שהוא יגלה רחמים למרות המעשה שאמא שלך עשתה).

עברתי שוב על מה שכתבת, ואני לא מצליח להבין אם הם קנו את הבית ביחד, ומה בידיוק הסיפור של הבית החדש, אם הם קנו את הבית ביחד הבחור הזה לא יכול לגרש אף אחד, והם יצטרכו למכור את הבית ולהתחלק בכסף, ופשוט תרכשו בית קטן וצנוע יותר.

אני מקווה שהצלחתי לעזור, יש הרבה פרטים חסרים ממה שאתה כותב ואני אשמח אם תמלא את החסר..

משתמש משקיע האוואטר של crazy z
    שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

ביינתים המלצה שלי לא להישאר איתו תעברו לסבתא.. או שתספר לאבא שלך את המצב.. הוא בטח יבין ויעזור לאמא שלך..
    תנסה לפייס ותראה למאהב שלא עשו אותך באצבע אל תתן לו לאיים אל אמא שלך.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    תשמע, דבר ראשון יכול להיות שאמא שלך נחפזה קצת בהחלטה כ"כ גדולה ומשמעותית, דבר די מרכזי שחסר לי כאן הוא הגיל שלך.

בוא נצא מנק' הנחה כזאת, ביום שההורים שלך התגרשו הרכוש שלהם התחלק חצי-חצי, זה שאבא שלך נשאר לגור בבית זה לא בסדר, הבית היה אמור להמכר והכסף היה אמור להתחלק ביניהם שווה בשווה (ובנוסף כל נכסי המשפחה). כתבת שהחלק שלה הוא על שמך, זה לא ממש ברור לי, הרי אבא שלך נשאר לגור בבית.

בכל אופן, לאמא שלך גם מגיע מזונות מאבא שלך, ז"א, בנוסף לכסף שהיא מרוויחה היא זכאית לכספי מזונות שיעזרו לה לכלכל אותך ובכלל בחיים, ואני בטוח שגם אתה יכול לעזור ולתמוך בה כלכלית בעצמך ולהשלים את החסר.

אני חושב שאמא שלך יצאה ממערכת יחסים אחת למערכת אחרת בגלל שלא היה לה טוב, והיא צריכה לנסות להתבסס (אם יש צורך להעזר במשפחה וחברים) ולצאת כמה שיותר מהר גם ממערכת היחסים הנוכחית, אפילו אם זמנית היא תחזור לגור בבית אביך (כמובן שלא ביחד, אבל עד שתסתדרו, אין מה לעשות, אם צריך דבר עם אביך ותסביר לו את המצב, אני מאמין שהוא יגלה רחמים למרות המעשה שאמא שלך עשתה).

עברתי שוב על מה שכתבת, ואני לא מצליח להבין אם הם קנו את הבית ביחד, ומה בידיוק הסיפור של הבית החדש, אם הם קנו את הבית ביחד הבחור הזה לא יכול לגרש אף אחד, והם יצטרכו למכור את הבית ולהתחלק בכסף, ופשוט תרכשו בית קטן וצנוע יותר.

אני מקווה שהצלחתי לעזור, יש הרבה פרטים חסרים ממה שאתה כותב ואני אשמח אם תמלא את החסר..

הוא ציין את גילו: 17, וקודם כל אתם צריכים לצאת מהבית של המאהב ולא לחיות על הטובות שלו ושאם הוא יקבל הפוכה אתם בחוץ, תנסה לפייס בין ההורים שלך אבל בינתיים אמא שלך זכאית לדמי מזונות מאבא שלך.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שלום לך זוהי בעיה קשה ואני מצטער בשבילך שזה המצב בין משפתחתם.
    אז יש כמה אפשריות ואני יגיד לך את דעתי.
    דבר ראשוןון תגיד לאמא שלך שתנסה לפייס את בן זוגה(האבא "החורג") שלך וככה היא תגיע איתו להסכמה איכשהו שהבית רשום גם על שמה וככה היא תסיר דאגה מלבה.
    אם ממש לא נוח לה איתו והיא רוצה לחזור לאביך "המוקרי"" אז שתדבר איתה ותגיד לו שהיא מצטערת(אבל מתוך כוונה ומתוך דאגה לילדים הביולגים שלה,אתה וכול')ושתגיד לו שהיא רוצה לחזור ובעזרת השם הכל יחזור לקדמותו ושתהיו שוב משפחת מאושרת ושתנסה לסדר את היחסים בינה לבין אביך האמיתי.השאלה היא עם מי רוצה לחיות?איך לפעול?ומה היא מוכנה לעשות בשביל לשקם את הקשר שלה אישי ולשקם את העתיד של ילידה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

במקרה של גירושין אימך זכאית למחצית הזכויות הסוציאליות של אביך שצבר במהלך השנים.

כשאתה כותב "מאהב" כוונתך שהיא הייתה עם הבחור במקביל לקשר עם אביך,כלומר לפני שהם התגרשו?
    אם זה המצב,היא הייתה אמורה להוסיף את זה למשוואה,אדם (כמו המאהב) שמסכים לנהל איתה מערכת יחסים בזמן שהיא עדיין נשואה,הוא אדם לא יציב,יתרה מזאת אדם שפל ושלא תתבלבל היא לא פחות אשמה ובגלל זה היא מצאה את עצמה קרחת מכאן ומכאן,אבל כבר אין טעם להטיף.

אף כי העצה הטובה ביותר שאני רואה כרגע,זה שהיא תתחיל לבסס את עצמה,למסד את עצמה בעזרת המזונות שאביך נותן לה,ובעזרת המשכורת ותשמור לה כסף. בו זמנית שתשמור על קשר יציב ורגוע עם המאהב,שמא לא תמצא את עצמה תחת קורת גג.

לאחר מכן שיהיה לה מספיק כסף ושהיא תגיע לרמת ביסוס עצמי,תשכיר לעצמה דירה בחודשים הראשונים,שתזרוק את המאהב - נכון לרגע נתון זה,גם אם קשה להודות היא בהחלט תלויה בו כפי שנראים הדברים.
    נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 15-08-2010 בשעה 11:01.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,638 | הודעות: 8,174,225 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect