קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] עדיין שומעים דרך MP
    על ידי Mr Hardal בפורום סקרים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 03-10-2008, 17:10
  2. [סקר] זהר ארגוב VS חיים משה
    על ידי <אור> בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-08-2008, 23:34
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-05-2008, 23:40
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17-06-2007, 15:43
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

סקר|פיקאפ זה דרך חיים? או רק עוד שיטה לאינטרקיצה אם נשים ועם אנשים בכללי?

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

ברירת מחדל סקר|פיקאפ זה דרך חיים? או רק עוד שיטה לאינטרקיצה אם נשים ועם אנשים בכללי?

אצלי אישית זה דרך חיים מישהו אומר לי נגיד מה זאת החגורה הזאת? אם זה מישהו שאני די שונא אז אני כזה זה בסדר לקנא עם חיוך
    ואם זה סתם מישהו אז אני כזה למה אתם מסתכלים לי על ה ז** ? סוטים! והולך כזה מאוכזב
    וכול מיני כאלה פשוט זה הדרך חיים שלי כול דבר אני הפרס לא משנה מה חח לא מצטדק גם בכללי כאילו באים אלי מה זה החגורה הזאת?[בזלזול] אז אני עונה בסדר אחי או כזה לא מתיייחס מה איתכם?
    ואם כולכם מתפלאים למה אני לא בסארג' בחוץ ביום שישי חולה
    נערך לאחרונה על ידי The-Legend; 14-08-2010 בשעה 01:51.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אוסף של טכניקות, ואם אתם לא רואים את זה ככה אני ממש חושב שאתם חיים בסרט.
    אף אחד לא רוצה מישהו שיהיה שחצן כל הזמן או יהיה ליצן כל הזמן, בדיוק כמו שאף אחת לא הולכת לתת לחבר שלה שיט-טסטים כל
    הזמן, ככה אתם לא צריכים להמשיך עם הנגים והטכניקות - זה טוב לכמה שעות הראשונות בשביל לתת לה להכיר אתכם,
    אחר"כ תתנהגו כמו שאתם מרגישים.

אני באמת מרחם על כל מי שחושב שלהתחיל עם בנות זו דרך חיים, באמת. זה כל כך לא מתקרב למערכת יחסים,
    נכון - זה הרבה ריגוש, והרבה אגו, ואני אומר מנסיון... אבל בתור דרך חיים לקחת את זה? הגזמה פראית.

משפט נחמד, במקור מהג'וב האיטלקי ומדבר על גנבים, עם טוויסט שלי לסיטואציה -

there are those who pickup to enrich their lives, and those who pickup to define their lives. don't be the latter, makes you miss what's really important in this life

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

זו שיטה עיקרית לאינטרקציה עם נשים ,ואנשים בכלל.

בוא אני אגיד לך איפה הטעות שלך,למה פיקאפ זה לא דרך חיים ? כי זו רק שיטה להשיג בחורות ,נכון,זה יכול לגרום לך לחשוב שזה "משנה" אותך כי לפני כן היית בתול ולאחר מכן זיינת הרבה,אבל בשלב מסויים בחיים שלך,זה בכל מקרה היה קורה ובכל מקרה היית כנראה מגיע להיות אותו בחור,אולי עם קצת פחות ביטחון עצמי ועם ידע על היכולות המיניות שלך,אבל אותו בחור.

פיקאפ יכול לשנות חיים של אנשים לטובה ולרעה,אבל זו ממש לא דרך חיים,אולי תחביב.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

טכניקות ודרך חשיבה להתחיל עם בנות, כשאתה מתחיל עם בנות...
    אני "מכבה" את זה בתוכי כשאני לא צריך את זה, יש הרבה מעבר בחיים שאתה יכול ללמוד ולעשות, והרבה מעבר ללזיין הרבה, לזיין הרבה זה טוב וכיף ומצויין, אבל למה להסתפק רק בזה, תמצא לעצמך מטרה יותר מעניינת ולחיים שלך משמעות יותר מעניינת

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

פיקאפ זה דרך חיים אולי כשאתה מדריך בחברת פיקאפ בינלאומית כמו RSD/אתה אחד כמו מיסטרי שבנה תחיים שלו בזכות הפיקאפ. כשהפיקאפ מסדר לך תחיים מכל הבחינות.

אני משער שאתה לא זה ולא זה...

אה ותפסיק עם גישת הפרס, לא בריא. אתה סתם יוצא ליצן.

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    10

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אוסף של טכניקות, ואם אתם לא רואים את זה ככה אני ממש חושב שאתם חיים בסרט.
    אף אחד לא רוצה מישהו שיהיה שחצן כל הזמן או יהיה ליצן כל הזמן, בדיוק כמו שאף אחת לא הולכת לתת לחבר שלה שיט-טסטים כל
    הזמן, ככה אתם לא צריכים להמשיך עם הנגים והטכניקות - זה טוב לכמה שעות הראשונות בשביל לתת לה להכיר אתכם,
    אחר"כ תתנהגו כמו שאתם מרגישים.

אני באמת מרחם על כל מי שחושב שלהתחיל עם בנות זו דרך חיים, באמת. זה כל כך לא מתקרב למערכת יחסים,
    נכון - זה הרבה ריגוש, והרבה אגו, ואני אומר מנסיון... אבל בתור דרך חיים לקחת את זה? הגזמה פראית.

משפט נחמד, במקור מהג'וב האיטלקי ומדבר על גנבים, עם טוויסט שלי לסיטואציה -

there are those who pickup to enrich their lives, and those who pickup to define their lives. don't be the latter, makes you miss what's really important in this life
    כל הכבוד לך על התגובות האלה.

פיקאפ עצמו זה לא דרך חיים... אבל זה כן פותח דלת לדרך חיים אחרת - להיות אלפא, וגם את זה לא כולם רוצים להיות, ופשוט נשארים עם הכלים של הפיקאפ שיעזרו להם בתחום הזה וזהו.

עכשיו כשאני חושב על זה, אוליי זה לא טוב ללמד ילדים בני 14-15 פיקאפ... כי הם עוד לא פיתחו אישיות יציבה (כולם יסכימו איתי שבגיל הזה השפעה חברתית חזקה יותר...) ולא יודעים לסנן דברים מטומטמים כמו המשפט הדפוק של מיסטרי שאומר שפיקאפ זו דרך חיים.

זה כמו להגיד שאחד שמשחק כדורגל(לא בשביל פרנסה) זאת הדרך חיים שלו.
    פיקאפ זה תחביב, משהו שאתה עושה כי אתה נהנה לעשות אותו ואתה חושב שזה יעשה אותך יותר מאושר,תחביב.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    עכשיו כשאני חושב על זה, אוליי זה לא טוב ללמד ילדים בני 14-15 פיקאפ... כי הם עוד לא פיתחו אישיות יציבה (כולם יסכימו איתי שבגיל הזה השפעה חברתית חזקה יותר...) ולא יודעים לסנן דברים מטומטמים כמו המשפט הדפוק של מיסטרי שאומר שפיקאפ זו דרך חיים.
    מסכים איתך לגמרי, בגיל הזה ילדים צריכים להנסות בעצמם... הם לא צריכים שיעורים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    פיקאפ עצמו זה לא דרך חיים... אבל זה כן פותח דלת לדרך חיים אחרת - להיות אלפא, וגם את זה לא כולם רוצים להיות, ופשוט נשארים עם הכלים של הפיקאפ שיעזרו להם בתחום הזה וזהו.

עדיף להיות בתול בן 20+?
    גיל לא עושה אותך חכם,ותאמין לי שיש ילדים בני 15 עם אישיות הרבה יותר יציבה משלך
    למרות שאני דיי מסכים שפיקאפ יותר אידאלי לגילאי 17~18+ , זה לא עושה שום נזק להתחיל בגיל 15

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי prokill צפיה בהודעה
    עדיף להיות בתול בן 20+?
    גיל לא עושה אותך חכם,ותאמין לי שיש ילדים בני 15 עם אישיות הרבה יותר יציבה משלך
    למרות שאני דיי מסכים שפיקאפ יותר אידאלי לגילאי 17~18+ , זה לא עושה שום נזק להתחיל בגיל 15
    אתה לא באמת חייב ללמוד פיק אפ כדי לזיין או להתחיל עם בנות
    זה משהו טבעי, אבא שלך לא למד פיק אפ ואיכשוה החסידה הביאה אותך
    ילדים בני 15 מושפעים (טבעית) יותר וגם חצי מהרעיונות והמושגים בפיק אפ הפ לא יבינו, וזה יכול להפוך אותפ למפגרים סוציאלית ונפשית
    מצד שני ללכת ולנסות להתחיל עם בנות זה בריא וטוב בגיל הזה
    אבל אני למשל לא היתי לוקח תלמיד מתחת ל- 18
    בן אדם צריך לבסס לעצמו סוג של אופי לפני שהוא רוצה להתחיל לעבודד איתו, אתה לא יכול לעת אם אתה גרוע אם נשים או לא בגיל 15, כי אין לך מספיק נסיון (בכל מקרה אין), אתה לא יכול לדעת איך זה טוב או רע להתיחס לנשים כי אין לך מספיק ניסון, ולבנות שאתה מתחיל איתם אין מספיק נסיון כדי ללמוד מהתגובות שלהם

זה כן יכול לעשות נזק, אבל יותר מזה זה פשוט חסר תועלת
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 14-08-2010 בשעה 14:56.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רוב הסיכוים שלא הבנתי אותך נכון אבל מה אתה אומר- שאני צריך להיות כמו כולם?
    כל החברים שלי מושפעים מערסים ומשחקים אותה גברים - שותים בימי שישי ולפעמים מעשנים נרגילה
    וגם אם זה יעלה לי בלא להיות חבר שלהם אני לא יעשה את זה, כי אני שונא מושפעים זה מגעיל אותי
    אני אישית לא קראתי הרבה מאמרים וספרים אבל הפיקאפ בהחלט הביא לי השקפה שונה על להתחיל עם בנות וכל זה - הביא לי הרבה ביטחון
    בכל מקרה אתה ממליץ לנסות להתחיל עם בנות "כמו שאני יודע "? יענו בלי כל הפיקאפ וזה?

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי prokill צפיה בהודעה
    רוב הסיכוים שלא הבנתי אותך נכון אבל מה אתה אומר- שאני צריך להיות כמו כולם?
    כל החברים שלי מושפעים מערסים ומשחקים אותה גברים - שותים בימי שישי ולפעמים מעשנים נרגילה
    וגם אם זה יעלה לי בלא להיות חבר שלהם אני לא יעשה את זה, כי אני שונא מושפעים זה מגעיל אותי
    אני אישית לא קראתי הרבה מאמרים וספרים אבל הפיקאפ בהחלט הביא לי השקפה שונה על להתחיל עם בנות וכל זה - הביא לי הרבה ביטחון
    בכל מקרה אתה ממליץ לנסות להתחיל עם בנות "כמו שאני יודע "? יענו בלי כל הפיקאפ וזה?
    לא לא אמרתי לך להיות כמו כולם, אמרתי שזה לא הזמן להכנס ל"כל הפיק אפ וזה"
    תגדיר "כל הפיק אפ וזה",

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתם עושים מפיקאפ יותר ממה שהוא.

אתם מבלבלים את המוח - כל שיטה שווה משהו, אומרת את אותו הדבר -
    יש 3 סוגים של בחורות, אלה שרוצות אתכם, אלה שלא מכירות אתכם עדיין, אבל אם הן יכירו יש סיכוי שהן ירצו אתכם,
    ואלה שאתם פשוט לא הסגנון שלהן. לא רוצות אתכם, לא ירצו אתכם, לא יעזור גם אם תהפנטו אותן - הן לא ישכבו איתכם.

הפיקאפ מלמד דבר פשוט - איך:
    1. לא לפקשש עם אלה שכבר רוצות אותך
    2. לתת לאלה שלא מכירות אותך הזדמנות לרצות אותך.
    3. לא לתת לתגובות של אלה שלא רוצות אותך להשפיע על דעתן של הבנות מסעיף (2).

זה לא עושה אתכם אנשים יותר טובים, יותר מוצלחים, פחות חנונים, "אלפא" או כל שטות אחרת. זה פשוט נותן לכם
    כלים להצליח עם בנות. בדר"כ אנשים שמצליחים עם בנות מושכים יותר תשומת לב בגלל אפקט "משפחת ג'ונס", ואנחנו שופטים אותם אחרת, אבל זה לא אומר שאתם משתנים בתור בני אדם. אולי אתם תמצאו תחביב חדש, אולי תתחילו לאהוב לצאת למועדונים יותר, אולי תתרגלו לדבר עם בחורות ותתקשרו איתן כמו שאתם מתקשרים עם גברים, אבל זה לא ישנה את מי שאתם, לא יהפוך אתכם לייצורי-על חסרי פחד, לא יגרום לכם להצליח פתאום בכל מה שאתם עושים, לא יגרום לכם להצטיין בלימודים או להרוויח מליונים.

אבל יש לזה את הייתרונות שלו, כמו לכל תחביב. אם אתם יוצאים למועדונים 4 פעמים בשבוע - מן הסתם תהפכו לקבועים במועדונים מסויימים, אם אתם מביאים איתכם בנות, מן הסתם תקבלו חינמים, אם אתם עובדים בעבודה שכוללת מכירות אולי תעלו את האחוזי מכירות שלכם לנשים ויש סיכוי גבוה שאם אתם בבית ספר יותר אנשים ירצו להסתובב איתכם, זה טבעי כי אנשים רוצים להיות ליד אנשים שמצליחים עם נשים.

זה לא הופך אתכם למנהיגים. שלא תתבלבלו - כולכם (וגם אני) פה כי אנחנו חנונים. לא יותר ולא פחות - אתם אולי לא רואים את זה עכשיו, אבל אין דבר חנוני יותר ממה שאנחנו עושים עכשיו (פאקינג כותבים בפורום על איך להתחיל עם בנות, תתאפסו על עצמכם - אתם חנונים).
    גם גאמבלר, מיסטרי, אדם ליונס, ניל שטראוס, סניה, והמכוערת מלאב אקדמי - כולם חנונים. הם חנונים שהחליטו לעשות מזה כסף, שוף לפרצוף שלהם. אני בטוח שיש הרבה חנונים שעושים מזה כסף בצורה אחרת - מייחצנים, מקדמים מסיבות ואירועים וכל מיני, אני יודע שלי אחרי חודשיים וחצי היו בערך 80 מס' טלפון חדשים בפלאפון של בנות. מן הסתם לא זיינתי את כולן (אפילו לא רבע, לצורך העניין), אבל אם הייתי שולח להן הודעה "אני יוצא לX, בא לך לבוא?" הייתי מקבל תגובות.

אבל זה לא משנה את העובדה שאנחנו חנונים. כל מי שהולך עם כובע מצחיק כדי לקבל תגובות מבנות - חנון. כל מי שנותן למישהי נג - חנון, כל מי שיוצא 4 פעמים בשבוע כדי להתחיל עם בנות (ואל תטעו, זה מה שזה דורש בשביל להיות טובים)

חנון.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אם רק הייתי נחשף לתחום הזה בגיל 14 הייתה יכולה להיות לי ילדות יפה או לפחות רגע אחד שאפשר להזכר בו ולהעלות חיוך ולא לשקוע בדכאון.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect