קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] עדיין שומעים דרך MP
    על ידי Mr Hardal בפורום סקרים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 03-10-2008, 17:10
  2. [סקר] זהר ארגוב VS חיים משה
    על ידי <אור> בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-08-2008, 23:34
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-05-2008, 23:40
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17-06-2007, 15:43
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

סקר|פיקאפ זה דרך חיים? או רק עוד שיטה לאינטרקיצה אם נשים ועם אנשים בכללי? - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כשהתלמיד מוכן המורה מגיע, לא שמעת על זה אף פעם?
    ברור שכולנו היינו מעדיפים להעביר את הגילאי עשרה שלנו בתור בני 20.
    אין מה לעשות, אני של היום ואני בגיל שלכם זה דברים שונים שמים וארץ, אבל אין לזה שום קשר
    לפיקאפ. זה קשור להתבגרות נפשית, לזהות עצמית וכל החרא הזה. ברור שהחיים הרבה יותר כיפים שמצליחים עם בנות,
    אבל זה לא שרק התחום הזה הוציא אותך מהבעיות, הוא פשוט נתן לך תחביב. רוב האנשים משתנים בגילאים האלה
    והם לא לומדים פיקאפ. אתה פשוט בחרת לתעל את ההתבגרות שלך לשם, אבל זה לא שונה מלתעל אותה לכל החוגי הכנה לצבא
    למניהם או התנדבות במד"א או כל דבר חברתי אחר.

תשלים עם זה או לא - לצאת עם כמה בחורים להתחיל עם בנות
    זה מוזר. בין אם אתם הולכים נגד הזרם או לא.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

דרך חיים?... לא ניראלי...
    בשבילי זה יותר תחביב אני משתמש בפיקאפ במצבים מסויימים בחיים אבל לרוב זה על בנות...

THE NUTS, אני חייב לומר שאני מסכים עם חלק גדול ממה שרשמת ועם חלק אני לא, למשל, אני לא יודע מה איתך אבל אותי אישית זה שינה, אולי כי אני פתוח יותר לשינויים או לא יודע מה, ואפילו שאני עדיין לא כזה תותח עם בנות, הביטחון שלי השתפר פלאים, והרבה דברים מרגישים אחרת, אבל ברור שזה לא נוסחת קסם שתגרום לך להצליח בחיים, ברור שעדיין אני אוהב את אותם דברים וכו' וכו', ולגבי החלק האחרון, הייתי רק שמח לדעת איך אתה מגדיר חנון? חח או שזה היה רק כדי להבהיר את הנקודה שהפיק אפ לא משנה אותך אלא רק מעלה את סיכויי ההצלחה שלך עם בנות שאתה לא מכיר עדיין/שרוצות אותך.

וטיילר, תאמין לי שאני כל כך מבין אותך, לפעמים כשמדברים על כל מיני בולשיט שקשור לבנות ושקשור בגילאים האלה, נגיד ב"כבר בגילאים כמו 14 15 אנשים מגיעים לרגע שהם צריכים לחשוב ברצינות על סקס" אותי אישית זה מעצבן, גורם לי להרגיש כמו אפס שפספס את האפשרות להרגיש משהו בנעורים שלו, אבל אני יודע ובטוח שאני אפצה על זה, וכן זה גורם לי להבין כמה הילדות שלי הייתה נוראית (ולא רק מבחינת בנות אלא כי פשוט לא עשיתי כמעט מה שרציתי באמת לעשות).
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 14-08-2010 בשעה 19:28.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני אתרגם מאנגלית -

nerd - חנון שמשקיע את הזמן שלו בללמוד משהו שיש לו תועלת כלכלית בהמשך הדרך (פיסיקה, מתמטיקה, ביולוגיה - למרות שאין בזה שום תועלת כלכלית..)

geek - זה חנון שעושה בדיוק את מה שעושה ה Nerd, רק בתחום שלא יעזור לו כלכלית - משחקי מחשב, פיקאפ וכו...

בכל אופן, הביטחון העצמי שלך לא משתנה, רק הגישה שלך כלפי נשים. אם כבר ובכלל אתה נהיה יותר ביקורתי כלפי עצמך, אז אתה משנה הרגלים רעים (כמו לחטט באף בפומבי או משהו) וקונה בגדים חדשים, אבל זה לא נובע מביטחון עצמי זה נובע מביקורת עצמית.
    ביטחון עצמי זה לבוא לבחורה ולשאול אותה אם היא באה לשחק איתך ועם חברים שלך WoW בday 2. סבבה? זה מראה שאתה בטוח בעצמך, ובמה שאתה אוהב לעשות ולא מתבייש בזה.

ביטחון עצמי זה לא לבוא לבחורה ולהתחיל לדבר איתה. זה אומץ בסיסי. ביטחון עצמי זה להיות בטוח בעצמך נטו. לא לזיין לה תמוח עם סיפורי DHV ולא להגיד לה שום דבר שאתה חושב שהיא תאהב, פשוט לגשת אליה ולדבר איתה. וזה לא מה שעושים בפיקאפ, צר לי.
    זה בטוח לא מה שמלמד מיסטרי.

אז כשיש לך זהות עצמית חזקה, ואתה יודע מי אתה ומה אתה שווה, ואתה לא צריך לזיין לבחורות את המוח עם סיפורים, אז אתה בטוח בעצמך, וכשאתה בן 15 אתה רק רוצה להיות כמו כל מישהו אחר שאתה רואה עם בחורות. אין מה לעשות, ככה זה עובד, והפורום הזה הוא הדוגמה הכי גדולה לזה - "אורח חיים מושך דורש כסף" או כל זיון שכל אחר ששמעתי פה. אין לך זהות עצמית בגילאי עשרה (לרוב האנשים אין). דווקא הבחור עם הזהות עצמית הכי חזקה שאני מכיר הוא חנון גמור, אבל מאז גיל 14 כשהוא מתחיל עם מישהי הוא לא מזיין לה את המוח. הוא אומר לה - "אני לומד בטכניון, ואני אוהב סטארוורס, ואני מנהל את <אתר גדול של חנונים בארץ> בסבבה שלי". ולפעמים הולך לו לפעמים לא, אבל הוא בטוח בעצמו מספיק בשביל להגיד את זה.

אין קשר בין להיות בטוח בעצמך לבין פיקאפ, זה משהו שבא עם הזמן ועם ההבנה שאתה מי שאתה, ושאם אתה רוצה להשתנות זה מתוך תחושה פנימית ש"אני לא מאושר" ולא כי אין לך חברים ואתה בתול. הביטחון שנראה לך שמקנה לך הפיקאפ זה לא יותר מאגו, והוא כל כך שביר שבשניה שמישהי תשבור לך את הלב אתה תבין כמה שזה שטויות.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    תשלים עם זה או לא - לצאת עם כמה בחורים להתחיל עם בנות
    זה מוזר. בין אם אתם הולכים נגד הזרם או לא.
    האמת לא.. זה ממש לא מוזר וזה ממש אבל ממש לא ללכת נגד הזרם, בנים שיוצאים להכיר בנות, תמיד היה ותמיד יהיה, לפני שנכנסתי לעניין הפיק אפ עשיתי את זה, וזה טבעי שבנים יעשו את זה
    לא משנה מה תגידו לעצמכם
    ואם אתם חושבים שזה מוזר או שאתם הולכים נגד זרם מסויים אז הזרם שלכם מאד מרוחק מהסביבה

ועוד משהו תבדילו כבר בין פיק אפ למיסטרי מטוד, מיסטרי מטוד זאת שיטה, שמכרה את עצמה בצורה הכי טובה
    פיק אפ זה לא מיסטרי מטוד
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 14-08-2010 בשעה 21:09.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

האמת לא.. זה ממש לא מוזר

מה-אתה-אומר, אתה בטוח שזו התנהגות נורמלית ומושכת, לצאת בקבוצות של בחורים ולהתחיל עם בנות?
    הבעיה הכי גדולה בתחום הזה זה בחורים שלא הבינו שכדי להצליח עם בנות הם חייבים, אבל חייבים
    להפסיק ללכת להתחיל עם בנות ביחד עם עוד בנים אחרים..., זה פשוט לירות לעצמך ברגל, בחיי...
    300 חברים שלוחצים לך את היד בערב לא שווים 3 בנות שנכנסות איתך למועדון מבחינת SP.
    בנות לא מקנאות בבנים, הן מקנאות בבנות אחרות.

והפעולה עצמה לא יכול להיות נגד הזרם, אחרת תצטרך להתחיל עם בנים...
    הדרך שעושים אותה היא יכולה להיות עם הזרם או נגדו.

ואיך קישרת לפה את המיסטרי מת'וד? לא שאני לא מסכים אני פשוט לא רואה את ההקשר...
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 14-08-2010 בשעה 21:31.

THE NUTS, שמע אני אולי המטרה הראשית של הפיק אפ היא לא לפתח ביטחון עצמי וברור שלהיות עצמך זה משהו שדופק אותך ברגע שאין לך אישיות שתרצה לגרום לבנות להיות סביבך, אבל ברצינות שזה גרם לי להיות יותר בטוח בעצמי, כל כך שמתי על מה אנשים אחרים חושבים, כל כך שמתי על המראה שלי ועל הכל, וברגע שהבנתי שזה לא משנה לי כשזה נוגע למשהו מספיק קריטי (שהיה אז הדבר הקריטי ביותר בשבילי) שהוא בנות, אז הבנתי שאין לי מה להישאר מאחור ואם אז הייתי מדורג בין האחרונים מבין האנשים שאני מכיר בקטע של ביטחון עצמי, אז כרגע אני מדורג גבוה, אם לא הכי גבוה, ואני גם מעולם לא טענתי שאין לי את הביטחון ללכת אל מישהי ולדבר איתה בלי להיאחז בשיטה, הרי שגם כשלא הייתי בטוח בעצמי זה מה שעשיתי, ובקשר לביקורת עצמית, אם כבר מדברים, אז אני מודע לעצמי באופן כללי, והשנה הייתי מודע לעצמי יותר מדי (וכן גם זה צריך להיות בגבול הטעם הטוב מסתבר) מה שדפק אותי חזק אבל בסופו של דבר הוביל אותי לפיק אפ, ולגבי ההגדרה של חנון אז אם ככה כל אחד הוא חנון בחיים שלו, זה פשוט תלוי איך מסתכלים על זה חח.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 14-08-2010 בשעה 23:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קיצור מה אתם אומרים לא כדאי בגיל 16 ללמוד פיקאפ?
    חחח זה ניהיה ממש מורכב האשכול הזה.
    וTheNuts אתה חושב שלך יש את הביטחון להתחיל עם מישהי ונגיד לספר לה מה שהחבר החנון שלך סיפר לה?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי prokill צפיה בהודעה
    קיצור מה אתם אומרים לא כדאי בגיל 16 ללמוד פיקאפ?
    חחח זה ניהיה ממש מורכב האשכול הזה.
    וTheNuts אתה חושב שלך יש את הביטחון להתחיל עם מישהי ונגיד לספר לה מה שהחבר החנון שלך סיפר לה?
    למה שתלמד פיקאפ כשאתה יכול להצליח עם בנות בלי ללמוד פיקאפ?
    כל מה שאתה צריך לעשות זה להכניס בנות לחיים שלך ולא לפחד להכיר אנשים, בנות יתחילו לדבר איתך עם הן יראות אותך עם בנות אחרות.
    מעגלים חברתיים של בנות מן הסתם יכללו עוד בנות, ועוד בנים שמסתובבים עם בנות. ואתה עוד בבית ספר - זה כל כך קל להסתובב עם בנות שזה לא מצחיק.

אני ספציפית סתם הגזמתי עם הקטע של החנון בשביל להראות נקודה,
    אבל אם אתה רוצה משהו חנוני מאוד - אז לימדתי את החברה הנוכחית שלי לשחק הירוס,
    ושיחקנו ברשת היא מהלפטופ אני מהמחשב.

רוצה לדעת במה זכה מי שניצח?

כשרשמת לו מה שרשמת בשורה הראשונה, התכוונת ספציפית אליו? כי אם לא אז זה נראה לי כאילו אתה די שולל את הפיק אפ בצורה די מוחצת הייתי אומר חח, כי מה שראיתי בפוסט הזה זה בעיקר תגובות שיוצרות קונוטציה שלילית לגבי כל העסק הזה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    כשרשמת לו מה שרשמת בשורה הראשונה, התכוונת ספציפית אליו? כי אם לא אז זה נראה לי כאילו אתה די שולל את הפיק אפ בצורה די מוחצת הייתי אומר חח, כי מה שראיתי בפוסט הזה זה בעיקר תגובות שיוצרות קונוטציה שלילית לגבי כל העסק הזה.
    ממש לא קונוטציה שלילית, הכוונה היא שאתה לא בונה חיים על פיק אפ, הוא יכול לעזור לך בתחום מסויים, בחורות, זאת לא דרך חיים

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    מה-אתה-אומר, אתה בטוח שזו התנהגות נורמלית ומושכת, לצאת בקבוצות של בחורים ולהתחיל עם בנות?
    הבעיה הכי גדולה בתחום הזה זה בחורים שלא הבינו שכדי להצליח עם בנות הם חייבים, אבל חייבים
    להפסיק ללכת להתחיל עם בנות ביחד עם עוד בנים אחרים..., זה פשוט לירות לעצמך ברגל, בחיי...
    300 חברים שלוחצים לך את היד בערב לא שווים 3 בנות שנכנסות איתך למועדון מבחינת SP.
    בנות לא מקנאות בבנים, הן מקנאות בבנות אחרות.

והפעולה עצמה לא יכול להיות נגד הזרם, אחרת תצטרך להתחיל עם בנים...
    הדרך שעושים אותה היא יכולה להיות עם הזרם או נגדו.

ואיך קישרת לפה את המיסטרי מת'וד? לא שאני לא מסכים אני פשוט לא רואה את ההקשר...

להתיחס לעניין כמו למבצע צבאי זה דפטק, אבל לצאת להתחיל עם בנות, את זה עשיתי לפני שגילית את עולם הפיק אפ, וזה תקין וטבעי
    להסתובב כמו קריפ ולשאול כל אחת שאלות דביליות על חבר לא קיים שלך זה קריפי, אבל לצאת למועדון עם חברים ושם לנסות להתחיל עם כמה בנות זה זה מצויין, ולא מיוחד בשום דרך
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 15-08-2010 בשעה 06:37.

TheNuts כל תגובה שלך לתפארת...
    אנשים כנראה לא מבינים למה התכוונת. פיקאפ זה באמת לממוצעים חברתית ומטה. בגילאים הצעירים די קל להתפתח לכיוון מעגל חברתי שכולל הרבה בנות, לא תמיד יש טעם ללמוד פיקאפ בגיל צעיר מדי גם כי יש דרך, לדעתי, יותר קלה (אף נטורל לא היה צריך בחיים ללמוד מה זה Neg,DHV או איזה MM - הוא עושה מה שבטבעי לו), וגם כי האישיות מאוד גמישה בשלב הזה.
    צריך להכניס הכל לפרופורציות, פיקאפ זה סט של כלים שבא להתווסף לסט הכלים הכנראה מצומצם שלא יכול לגדול בצורה טבעית ואם אתה יכול לעשות את זה בלי פיקאפ, אין טעם לתקן מה שכבר עובד (או מה שיעבוד בעתיד).

ומה קיבל מי שניצח בהירוס? סוכריה על מקל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

בהקשר לשרשור הזה,אני אפרסם ציטוט של חבר לפורום שבהחלט קלע לנקודה:

ציטוט נכתב במקור על ידי trrt צפיה בהודעה

מהו פיקאפ?

למען האמת אין לפיקאפ הגדרה חד משמעית,הכוונה כל אחד לוקח את התחום למקום שונה.
    חלק לוקחים פיקאפ ורואים בו מדע לפיתוי לצורך השכבה.

פיקאפ יכול לעזור לך גם למצוא אהבה לאוך זמן וקשר יציב,הכל תלוי במי שבוחר מה לעשות בפיקאפ ולאיזה כיוון לקחת אותו.

נכון,יש אנשים שהפיקאפ מתאים להם בול,ואני שמח בשבילם,כי זה עושה להם טוב על הלב והם מצליחים-אשריהם.
    אני אישית לא נגד,אבל אנשים עוברים כל גבול ומרימים את האף אחרי שלמדו פיקאפ.
    ומה כל הבולשיט הגדול בעיניין זה שאנשים נסחפים,הכל מתחיל ממישהי שדחתה אותו או שפשוט לא היה לו את האומץ לבוא ולגשת,ואנשים פשוט מתחילים להשתנות לגמרי,קוראים לבחורה ערך,מתחילים לקרוא מדריך על איך לשנות בעצמם דברים,ומתחילים להתלהב שהם עושים ניסויים על בנות.
    ומה שהכי עצוב,שאנשים לא מסוגלים לדעת מי הם ולתפוס ביצים כדי לחיות את החיים שלהם,אז הם חושבים שיש נוסחאות קסם("המדריך שיגרום לך להיות הגבר המושלם,ושכל בחורה תתאהב בך",מי שכותב כזה דבר-לא עבר דחייה אחת עם בחורה במהלך הנסיון שלו,ומי שלא עבר דחייה-הוא לא מנוסה,לא משנה מה תגידו.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    TheNuts
    ומה קיבל מי שניצח בהירוס? סוכריה על מקל?
    אתה יודע איך הירושלמים קוראים לסוכריה על מקל?
    בקיצור הנושא נעול ומיצה את עצמו. להתחיל לשנות את כולך בגלל שאתה לא מצליח עם בנות, זה מוגזם והחלק הכי חשוב - זה לא הכרחי.
    זה לא "או שאני משתנה או שאני משקר להן", או "אם אני לא אהיה אלפא זה רק מסיכה" או כל דבר אחר, אני חושב שמי שמסתכל על זה
    בצורה כזאת קצת פיספס את המטרה, ואני מאמין שכולם בסופו של דבר מתאפסים על עצמם.

פיקאפ זה נטו להתחיל עם בנות. מישהו שמייחס הצלחה בחיים לאחוזי הצלחה שלו עם בנות ('החיים שלי היו חרא לפני הפיקאפ' - זה משפט ששומעים דיי הרבה), אני מאמין שהוא מצולק נפשית, ושהסביבה שלו עשתה עליו מספר. תנו לי לתת לכם את זה אחרת - אם החיים שלך היו חרא לפני הפיקאפ, זה שאתה מצליח עם בנות לא גורם להם להיות לא חרא עכשיו.
    מצטער, אתם תצטרכו לשנות הרבה יותר מאשר את החיי חברה שלכם.

או, שאולי, אבל ממש אולי תבינו שהחיים שלכם לא היו חרא עד עכשיו. זה רק המתבגר הממורמר שבכם שהיה צריך "הוכחה" לזה שהוא כמו כולם ויכול לזיין בנות.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect