"Holiday" By Green Day
שיר יפה
|
|
שיר חרוש מדי, לדעתי סתם שטותי,
ואני לא מבין מה יש להתלהב ממנו כלכך.
גרין דיי זאת אחת הלהקות מהסוג הזה של להקות שמהן הרבה בני נוער מתחילים לשמוע ולהתעניין במוזיקת רוק,וכרגיל מתבגרים מהמוזיקה שלהם ממש מהר..
אני פעם ממש סימפטתי את המוזיקה שלהם ואף קניתי את האלבומים "DOOKIE" ו"AMERICAN IDIOT",למרות שאני התחלתי להתעניין בהם הרבה אחריי שגיליתי והתאהבתי במוזיקת הרוק ובלהקות שהשיר הכי גרוע שלהם פי מיליון יותר טוב מכל השירים של גרין דיי ביחד..
המוזיקה שלהם הייתה ממש קליטה ונחמדה בשבילי,אך הם נמעסו עליי די מהר!
עכשיו,המוזיקה שלהם הורגת אותי משיעמום ומהפשטות המגוחכת והמוגזמת שלה..
..СВЕРХТЕРПЕНИЕ.. ТРАНСНАДЕЖНОСТЬ
!ЗВУКИ МУ ФОРЕВЕР
ברור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם מתבגרים "מוזיקלית" אז זה כבר במובן של איזו מוזיקה את מוכן לנסות,
ולא להתפתח ללהקות "איכותיות יותר".
כאילו כאב לך לקרוא לעצמך killermachine
בתאכלס אני לא מבין מה כואב לכם שאנשים אוהבים פאנק.. אני גם אוהב פאנק יותר מרוק וכל זה.. אני שומע New Found Glory, Fenix*TX וגם משלב בזה קצת רוק מדיי פעם. הסיבה היחידה שאני שומע גרין דיי זה כי אני יכול לתופף הרבה מהשירים שלהם וזהו אבל זה לא אומר שבגלל שאני "כבד מדי" בשביל לשמוע גרין דיי אני יכול לרדת על אלה שכן אוהבים פאנק ואלה שאוהבים קצב מקפיץ במקום קצב מהיר. (לא מדבר ספציפית לאשכול הזה, אלא על בד"כ)
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 16-08-2010 בשעה 14:33.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
באמת מה הבעיה לאהוב פאנק לא כל מוזיקה צריכה להיות אינטלקטואלית זה כיף לשמוע מוזיקה כייפית לפעמים גרין דיי אכן לא מפותחת מוזיקלית אבל כיף נורא לשמוע אותם עד לפני חודשיים הייתי דבוק לסטיגמות היום אני מבין כמה טעיתי אני שומע לד זפלין ביטלס איירון מיידן ובאותו זמן גם גרין די PIL או קולדפליי (נכון הם לא פאנק אבל עדיין יש עליהים סטיגמה) דיי!!! אנשים תשתחררו מכל הסטיגמה אתם קוראים לעצמכם רוקרים כשאתם מתרחקים לגמרי מדרך הרוקנרול שאומרת לשבור סטיגמות ולהיות חופשיים אז אפילו את זה אתם לא מסוגלים לעשות אז אל תקראו לעצמכם רוקרים!!!!!