אני בן 15 ועוד לא התנשקתי בפה.
אני לא יודע איך מנשקים,
וכשאני אנשק בחורה אני רוצה לנשק אותה טוב (כמו בתוכנית של מיסטרי שהוא לימד אותם).
משהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך מתנשקים?
(לא איך מגיעים לנשיקה)
תודה!, שימי.
אני בן 15 ועוד לא התנשקתי בפה.
אני לא יודע איך מנשקים,
וכשאני אנשק בחורה אני רוצה לנשק אותה טוב (כמו בתוכנית של מיסטרי שהוא לימד אותם).
משהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך מתנשקים?
(לא איך מגיעים לנשיקה)
תודה!, שימי.
|
|
תמיד יש פעם ראשונה , אל תצפה לנשק כמו נחש בפעם הראשונה אבל גם אל תיתן לזה להוריד לך ת'ביטחון..
זה בגדול פשוט יזרום רק תיזום .. לומדים רק מניסיון זה לא שאני יכול ללמד אותך לנשק ..
בגדול אחרי כמה נשיקות הבחורה תגיד לך ש"לנשק אותך זה כמו לקחת את הלשון שלה ליום כיף בלונה פארק" !
אל תחשוב יותר מידי , זה שאלות של חוסר ביטחון , ומזה "נקווה" יהיה טוב , מקסימום !~~~~ נשיקה גרוע .. ו.. ? זהו כלום לא קרה !
אל תשאל שאלות של חוסר ביטחון פשוט זרום עם זה (משפט מעצבן מאוד אבל זה נכון ! )
תסגור עיניים צריך טיפה להטות את הראש לאחד מהצדדים, וקודם תתחיל בנשיקה רגילה על שפתיים, אתה צריך להזרים תנשיקה, הבחורה תזרום איתך תמיד, ואז תחבר תשפתיים שלך לשלה בצורה של מדרגות, כאילו שאתה מנשק לה תשפה העליונה או תחתונה תלוי איך תרצה, וככה מתחילים ללמוד, צצריך לאט לאט לנשק לה את השפה שיצא לך, תפתח תפה לא הרבה תעשה לאט ותהנה מהתהליך.
היא תעשה אותו דבר ואז אתם תוך כדי תלמד צרפתית, לשון עניינים תיכול לעבור לשפה התחתונה בשביל השוני, ככה תתחיל ותראה שתוך כדי כמה שהזמן יעבור תתלמד את כל השיטות וכל אפשרויות.
גם אם לה יש נסיון יותר ממך, תיכול לתת לה להזרים תנשיקה גם וגם תלמד תוך כדי.
העיקר שתעשה בעדינות ותסגור עיניים ותהנה הכי חשוב.
נשיקה זה Over rated. כולם מתנשקים אותו הדבר, חלק אוהבים פחות לשון חלק יותר, תעשה מה שנוח לך.
תראה, תלמד ואל תעשה!
http://funnyordie.com/m/140l
(שלושה מתוכם קיבלתי מבנות, אז שלא תחשבו שבנות תמיד יודעות לנשק כלכך טוב)
עד כמה שאני זוכר, בקטע הזה של התוכנית ניצח מי שלא הלך לפי ההוראות.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
מזה השאלה הזאת?!
אתה רוצה לנשק כמו מישהו אחר?! אתה רוצה להיות חיקוי?!
לך ותנשק אותה בדרך הייחודית והמקורית שלך! איך שנוח לך!
קצת ביטחון עצמי! לא יילך, תחזור לפה ניתן לך תיקונים..
מה שכן תראה תסרטון שהעלו, למרות שקשה לי להאמין שתצליח להגיע לרמת טימטום שהגבר מציג שם..
בחייאת אנשים תנסו לפני שאתם שואלים אחרת לא תלמדו..
נערך לאחרונה על ידי niko426; 16-08-2010 בשעה 19:36.
פשוט תתנשק זה כמו סקס ,יכול להיות שבפעם הראשונה סתם לא יצא טוב אבל בסופו של דבר אם תעשה את זה הרבה אתה תשתפר עם הזמן =]
חחח אחי זה זורם לבד אין מה ללמד. מה שכן יש לי טיפ בשבילך: תשבור את הנשיקה ראשון- ברגע הזה אתה ניצחת, אתה הבהרת לה שזה מספיק להיום וזה הופך אותה במידה מסוימת לתלויה ומעלה לך את הערך החברתי לידה. (במילים אחרות משאיר אותה עם טעם של עוד)
בהצלחה!
אין הרבה איך לעזור לך אבל אני יכול לתת לך שתי טיפים:
1) ריח פה! תדאג שיהיה לך ריח טוב בפה כל הזמן! אולי הדבר הכי חשוב בנשיקה זה הריח
2) תתחיל רק משפתיים לאט וכשהיא פותחת את הפה קצת תכניס לשון אבל לאט ממש ובקטנה לאט לאט עם הנשיקה אתה תבין את העיניין ואחרי כמה פעמים אתה גם תשתפר
אני הייתי בתול שפתיים עד גיל 16, אז מה?
תאמין לי זה כלום, ברגע שאתה תתנשק עם מישי אתה תדע לבד מה לעשות, תסמוך עליי.