ואי ידבע אלוהים ישמור עלייך
|
|
טוב קיצר השכל שלך בתחת תנסה לשלוף אותו.
BloodBash חלאס לדבר שטויות אתה לא יודע לא הזרקות ולא כלום אז למה סתם להגיב בנושאים עם אתה רוצה אני מוכן ללמוד אותך להזריק עם תוכנה תתנסה איתה קצת ואז לאט לאט נלמד אותך ידני לאט לאט תלמד קצת הזרקות וזה מה אתה אומר?
BloodBash וBig Cash תרגיעו את הדיבור.
מי שרוצה לעשות שימוש בתוכנה שיעשה.
מה זה משנה לכם אם הוא מבקש? אתם לא רוצים לעשות שימוש בתוכנה אל תעשו. מי אתם שתשפטו מישהו אחר?
בקיצור מי שלא מתכוון לתת לו תוכנה כלשהיא שלא יגיב.
בברכה,
חגי.
כמפקח הייתה צריך לדעת את זה
7. אין לבקש עזרה בפריצת חשבון מייל, איסיקיו, או כל דבר אחר.
ולבקש תוכנה לsql injection שגם את זה הוא לא יודע לרשום זה נקרא כמו עזרה בפריצת אתר
התוכנה לא נועדה בשביל מתחילים וללמד אותם.. התוכנה נועדה לקצר תהליכים למי שבנה אותה..והוא פשוט מפרסם את העבודה שלו שזה התוכנה ומקבל ביקורות/תיקונים והמלצות
נערך לאחרונה על ידי eladking; 16-08-2010 בשעה 20:22.
החוק הזה ממש ממש דפוק ולא רלוונטי אני יגיד לכם למה עם אסור לבקש פה עזרה לכל דבר אז מה מותר פה רק לפרסם מדריכים ועם נתקעים במשהו אסור לבקש עזרה אז פשוט תסגרו תפורום ותפתחו בפורום מדריכים תת קטגוריה מדריכים להאקינג
לא כדאי להישתמש בתוכנה עדיף לכם לילמוד יותר קל ויותר מהנה. אחרי שלמדתם את השפה sql יש מלא מדריכים להתקפת sql injection אני כתבתי מלא ועשיתי סירטונים. אז חלאס להישתמש בתוכנות זה לא יעזור לכם בחיים!
^אני מצאתי אתר פגיע והכל מצאתי את המג'יק נמבר בדקתי וריסון יצא לי 4+ ואמרת שצריך לנחש אז אין לי כוח אז אני מבקש תוכנה......
הבנתי שאמרת מג'יק נמבר הישתמשת בתוכנה שפירסמתי?
^לא <> היתכוונתיי במג'יק נמבר ל מספר הזה שמנחשים בהתחלה כדי למצוא את הטבלאות ואת הטורים
ראיתי פה מישהו אומר את זה וחשבתי שהוא היתכוון לזה XD
הא שהוא אמר את זה הוא אמר מהתוכנה.. דבר איתי בפרטי יש לי משהו להביא לך..
לא מהתוכנה ככה קוראים לזה זה השם היחידי שאני מכיר יש לך שם אחר בשביל זה?
קיצר reggae-man אני לא יודע באמת מה תעזור לך תוכנה אני גם היתקשתי רצח בהתחלה והייתי רק עם תוכנות אבל ישבתי עם roee147 וקראתי מדריכים ולמדתי ידני וזה באמת יותר מהנה אבל החלטה שלך אחי אני לא אומר שתוכנות זה לא טוב זה מעולה אבל מי שמיתמש בתוכנות אז לא מבין את הבסיס של sql ומשתמש בתוכנה בלי לדעת מה זה כל דבר רני ממליץ לך דבר עם roee147 הוא יודע טוב הוא ילמד אותך את הבסיס מהר רצח ומשם תרחיב לבד אני ממליץ לך על הדרך הזאת אבל עם אתה מעדיף תוכנות אז מה שבא לך אחי תהנה![]()