קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. 2 תמונות שלי מהיום =D
    על ידי MrP בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 16:49
  3. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:22
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

תובנות שלי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל תובנות שלי.

אנשים שנכנסים לתחום מקבלים קיבעון מסוים ומנסים להיות אחרים "מיסטרי אמר להשתמש ברוטינה הזאת, בואו כולם נמחזר! הידד כדור הארץ ירוק יותר!"
    מתלהבים מדברים שטותיים כל כך רק כי משהו סוף סוף הצליח להם.. (גם אני הייתי ככה בהתחלה)
    "היי חברים הוצאתי מספר טלפון! והתחלתי רק עם 60 בנות היום! אני זיין!"
    לא אתה לא חביבי.
    אני רואה פה ילדודס שבחייאת, מה נסגר איתכם ?! הפכתם ליותר גרועים ממה שרק הייתם!
    קוראים וקוראים ושוב קוראים ומה יוצא מזה ? כלום! ואני חותך את הזין אם אין פה רק בודדים שהשיגו באמת את ה-"וואו" שהם חיפשו, ולמעשה עוד מחפשים.. עצם העובדה שקראתם את הבסיס, את הרוב המוחלט של הידע כבר יש בכם. השאלה מה אתם עושים עם זה ?
    לא משנה מה שמעתם, אבל אני אגלה לכם סוד קטן..
    לכל אחד ואחד מכם יש את הזכות והיכולת להיות מי שרק תרצו. מצדי תקעקעו את זה על החזה! רק תכניסו את זה כבר למוח.
    להצליח לא יהיה קל.. במיוחד אחרי שהתרגלתם לחיות בצורה מסוימת.
    אני רואה פה אנשים שזה לא אנושי כבר.. "קראתי את כל הספרים הקיימים, כל החומרים הקיימים כל מה שיש על הרשת!! אני כלי!"
    נו ומה עשית עם זה ?
    הפסקתי לקרוא לפני תקופה קצרה, ועזרתי לחבר להתחיל עם מישהי בצורה מסוימת מקורית שאני המצאתי. לפתע אני רואה מדריך של חברה מסוימת שאמר בדיוק את הדרך הזו מבלי ששמעתי אותה מעולם. יצירתיות חברים!
    הרבה אנשים קוראים ולא מצליחים, עושים קורסים ולא מצליחים.. למה ? כי הם זנחו את הדבר הכי חשוב! ורק התרכזו בטלפון של הכוסית ה- "HB9" שבא להם לזיין.
    איך אתם מצפים להצליח במשהו מבלי לעבור שינוי עצמי ? מה זה משנה כמה קורסים עברתם ? תאמינו לי שאת הכל כבר שמעתם! אתם תצליחו רק אם תתנסו. והרבה. צאו במטרה להשתפר, ולא בשביל להגיד "התחלתי עם 50 נשים" מצדי תתחיל עם אחת.. השגת את המטרה שלך לאותו היום ? מעולה, תחזור יום אחרי עם מטרה אחרת ותשיג גם אותה. יציאות בלי מטרות לא שוות כלום. בכללי, חיים בלי מטרה אלו הם לא חיים.
    תנסו לקום בוקר אחד עם חיוך, להגיד לעצמכם כמה שאתם נראים טוב..אתם צודקים! תשדרו לעולם את הטוב שבכם.. תהיו חברותיים, תכירו חברים חדשים ולא רק בנות.. "פיקאפר" הוא לא אחד שרק מזיין כל היום, למעשה זה אדם חבורתי, בדיוק ככה! אל תחפשו להתחיל עם כל אחת, פשוט תהנו מהתהליך. בא לך על מישהי מסוימת ? לך תתחיל איתה. אבל לא כי אתה מכריח את עצמך.. ונכון, בהתחלה צריך להתחיל המון כדי להשתפשף, אבל היי.. אחרי שעברתם כל סוג דחייה, כל מני סוגי תשובות, אתם כבר מכירים את הכל.. אתם חלק מזה, תדעו לנצל הזדמנויות ולעשות את זה נכון. המטרה העיקרית תגיע .... אל תשאלו אותי מתי, תשאלו את עצמכם.
    עוד סיבה להפסיק לקרוא היא שיש המון זייני שכל באינטרנט שחושבים שהם יודעים הכל, מבלבלים אחרים (וגם את עצמם) ובעיקר עושים מעצמם צחוק. אבל זה בסדר אחרי הכל הם ה-"אלפא" של המקום. שכחתם ? (לא אומר שלהקשיב לאחרים זה לא טוב, ההפך הוא הנכון.. השאלה היא למי)
    המון אבל המון מפחדים להראות לבחורה שהם מעוניינים בה, או את עצמם האמיתי כי הם מחופשים למישהו שהוא לא בדיוק הם.. וחושבים שפתיח עקיף יעשה עוד משהו חוץ מלבזבז להם את החיים (אני לא מדבר על מתחילים)
    אנשים רבים גם נתקעים בכל מני דברים שהם למדו.. "עשיתי לה כל טכניקה שאני מכיר והיא לא זורמת!" כן, אבל לא הקשבת לה..
    תבינו כמה זה חשוב להקשיב לבחורה (מילולית ופיזית) היא לא חפץ, היא בן אדם בדיוק כמוכם, יש לה רגשות והיא לא סתם בובה שמשחקים איתה. תהיו קשובים לה ורק תרוויחי מזה.
    אז איך למעשה "כל אחד יכול להצליח ?"
    תחשבו על הרגע בו אתם מרגישים הכי טוב עם עצמכם, הכי יצירתיים ותנסו לדמות את ההרגשה הזו שאתם לא מנסים להצליח במשהו, אלא פשוט נהנים ומתנהגים כעצמכם, ולא כמו מה שקראתם, או שחשבתם שצריך להתנהג. זה מושך. באותו רגע, אתם מרגישים בשיא ויודעים כמה כיף להיות אתם ואתכם, אז למה שאחרים לא ירצו ?
    אם אמרתי פה דברים שהעליבו משתמשים, זה לא בכוונה רעה, אני אוהב את כולם פה, דווקא האנשים שעוברים תהליך כזה הם אנשים באמת איכותיים.
    תאמינו בעצמכם כי אתם מסוגלים.
    בהצלחה אנשים יקרים.
    שבת שלום.

נערך לאחרונה על ידי HummeR RiDe; 20-08-2010 בשעה 20:29.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

לא עברתי קורסים,אבל מה שאתה רושם אליהם זה לא נכון,כי יש לך מדריך שיוצא איתך לשטח ודואג שתפתח ותזרים
    בעקרון אתה צודק,אנשים מרגישים שהם מתקדמים בזה שהם פותחים 50 סטים,וד"א אני ממש לא מתקדם בתחום ואני פותח לא מעט כי אני עדיין עובד על זה,אבל יש לי קצת הגיון
    תפסיקו לפתוח 200 סטים ותגידו שהיה לכם סארג' טוב,כי הסארג' המושלם זה סט 1 זיון אחד.

הרוב נכון לדעתי.
    אבל לא כל פיקאפר צריך לעבור שינוי עצמי... השיטה של מיסטרי עובדת מעולה בלי קשר למי שאתה.
    אני מסכים ששינוי עצמי רק עוזר לתוצאות. הערכה עצמית ובטחון יעזרו לך לעשות קפיצה ענקית בתחום. אבל פיקאפ זה לאו דווקא משהו שחייבים להשתנות עבורו. פיקאפ זה תחום שכולל הרבה שיטות, הרבה מהן בכלל לא תלויות בהערכה העצמית שלך.
    מטרה כל יציאה? שטות... אם המטרה שלי היא לצאת כדי ליסוע לרופא שיחתום לי על הצו ראשון? אז אני לא יכול לעשות פיקאפ כי לא שמתי מטרה שאני רוצה להתחיל עם בנות בתור לרופא?. אבל הבנתי למה אתה מתכוון, אתה אומר שצריך כל סארג' לקבוע מה אתה רוצה לחזק, שזה נכון להגיד, אך ורק בתנאי שאתה רוצה סארג' לאימון וזה לא סארג' בשביל לעשות כיף ולהכיר אנשים (כן, יש גם כאלה שיוצאים להתחיל עם בנות בשביל להתחיל עם בנות ולא בשביל להשתפר). אבל ממש לא "כל יציאה אתה חייב מטרה".

כל השאר זהב.
    וזה לא בהכרח קשור לפיקאפ מה שאמרת. זה נוגע לכל דבר בחיים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    הרוב נכון לדעתי.
    אבל לא כל פיקאפר צריך לעבור שינוי עצמי... השיטה של מיסטרי עובדת מעולה בלי קשר למי שאתה.
    אני מסכים ששינוי עצמי רק עוזר לתוצאות. הערכה עצמית ובטחון יעזרו לך לעשות קפיצה ענקית בתחום. אבל פיקאפ זה לאו דווקא משהו שחייבים להשתנות עבורו. פיקאפ זה תחום שכולל הרבה שיטות, הרבה מהן בכלל לא תלויות בהערכה העצמית שלך.
    מטרה כל יציאה? שטות... אם המטרה שלי היא לצאת כדי ליסוע לרופא שיחתום לי על הצו ראשון? אז אני לא יכול לעשות פיקאפ כי לא שמתי מטרה שאני רוצה להתחיל עם בנות בתור לרופא?. אבל הבנתי למה אתה מתכוון, אתה אומר שצריך כל סארג' לקבוע מה אתה רוצה לחזק, שזה נכון להגיד, אך ורק בתנאי שאתה רוצה סארג' לאימון וזה לא סארג' בשביל לעשות כיף ולהכיר אנשים (כן, יש גם כאלה שיוצאים להתחיל עם בנות בשביל להתחיל עם בנות ולא בשביל להשתפר). אבל ממש לא "כל יציאה אתה חייב מטרה".

כל השאר זהב.
    וזה לא בהכרח קשור לפיקאפ מה שאמרת. זה נוגע לכל דבר בחיים.

לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שהתכוונתי למטרה כשאתה יצא להשתפשף.
    אלא אם כן הרופא הוא למעשה אישה מאוד מושכת..
    נערך לאחרונה על ידי HummeR RiDe; 20-08-2010 בשעה 20:21.

תאמין לי אחי כל מילה פה נכונה רק שאנשים יכניסו את זה לעצמם לראש ויהיה טוב

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

וואלה אחי בלי להעליב, לא הבנתי איזה נקודה ניסית להעביר.

ציטוט נכתב במקור על ידי HummeR RiDe צפיה בהודעה
    לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שהתכוונתי למטרה כשאתה יצא להשתפשף.
    אלא אם כן הרופא הוא למעשה אישה מאוד מושכת..
    תאמין לי, עם חלק מהשטויות שרצות פה ובכלל, עדיף להיות חד משמעי מאשר לגרום לאנשים לדפוק לעצמם תשכל.
    ולצערי עוד לא יצא לי לראות רופאות מושכות... הכי קרוב זאת אקסית שלי שתיכננה ללמוד רפואה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    וואלה אחי בלי להעליב, לא הבנתי איזה נקודה ניסית להעביר.
    חלאס להשתמש ברוטינות ושיטות אם אתה רק מנסה להסתיר בעזרתם את מי שאתה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect