אנשים שנכנסים לתחום מקבלים קיבעון מסוים ומנסים להיות אחרים "מיסטרי אמר להשתמש ברוטינה הזאת, בואו כולם נמחזר! הידד כדור הארץ ירוק יותר!"
מתלהבים מדברים שטותיים כל כך רק כי משהו סוף סוף הצליח להם.. (גם אני הייתי ככה בהתחלה)
"היי חברים הוצאתי מספר טלפון! והתחלתי רק עם 60 בנות היום! אני זיין!"
לא אתה לא חביבי.
אני רואה פה ילדודס שבחייאת, מה נסגר איתכם ?! הפכתם ליותר גרועים ממה שרק הייתם!
קוראים וקוראים ושוב קוראים ומה יוצא מזה ? כלום! ואני חותך את הזין אם אין פה רק בודדים שהשיגו באמת את ה-"וואו" שהם חיפשו, ולמעשה עוד מחפשים.. עצם העובדה שקראתם את הבסיס, את הרוב המוחלט של הידע כבר יש בכם. השאלה מה אתם עושים עם זה ?
לא משנה מה שמעתם, אבל אני אגלה לכם סוד קטן..
לכל אחד ואחד מכם יש את הזכות והיכולת להיות מי שרק תרצו. מצדי תקעקעו את זה על החזה! רק תכניסו את זה כבר למוח.
להצליח לא יהיה קל.. במיוחד אחרי שהתרגלתם לחיות בצורה מסוימת.
אני רואה פה אנשים שזה לא אנושי כבר.. "קראתי את כל הספרים הקיימים, כל החומרים הקיימים כל מה שיש על הרשת!! אני כלי!"
נו ומה עשית עם זה ?
הפסקתי לקרוא לפני תקופה קצרה, ועזרתי לחבר להתחיל עם מישהי בצורה מסוימת מקורית שאני המצאתי. לפתע אני רואה מדריך של חברה מסוימת שאמר בדיוק את הדרך הזו מבלי ששמעתי אותה מעולם. יצירתיות חברים!
הרבה אנשים קוראים ולא מצליחים, עושים קורסים ולא מצליחים.. למה ? כי הם זנחו את הדבר הכי חשוב! ורק התרכזו בטלפון של הכוסית ה- "HB9" שבא להם לזיין.
איך אתם מצפים להצליח במשהו מבלי לעבור שינוי עצמי ? מה זה משנה כמה קורסים עברתם ? תאמינו לי שאת הכל כבר שמעתם! אתם תצליחו רק אם תתנסו. והרבה. צאו במטרה להשתפר, ולא בשביל להגיד "התחלתי עם 50 נשים" מצדי תתחיל עם אחת.. השגת את המטרה שלך לאותו היום ? מעולה, תחזור יום אחרי עם מטרה אחרת ותשיג גם אותה. יציאות בלי מטרות לא שוות כלום. בכללי, חיים בלי מטרה אלו הם לא חיים.
תנסו לקום בוקר אחד עם חיוך, להגיד לעצמכם כמה שאתם נראים טוב..אתם צודקים! תשדרו לעולם את הטוב שבכם.. תהיו חברותיים, תכירו חברים חדשים ולא רק בנות.. "פיקאפר" הוא לא אחד שרק מזיין כל היום, למעשה זה אדם חבורתי, בדיוק ככה! אל תחפשו להתחיל עם כל אחת, פשוט תהנו מהתהליך. בא לך על מישהי מסוימת ? לך תתחיל איתה. אבל לא כי אתה מכריח את עצמך.. ונכון, בהתחלה צריך להתחיל המון כדי להשתפשף, אבל היי.. אחרי שעברתם כל סוג דחייה, כל מני סוגי תשובות, אתם כבר מכירים את הכל.. אתם חלק מזה, תדעו לנצל הזדמנויות ולעשות את זה נכון. המטרה העיקרית תגיע .... אל תשאלו אותי מתי, תשאלו את עצמכם.
עוד סיבה להפסיק לקרוא היא שיש המון זייני שכל באינטרנט שחושבים שהם יודעים הכל, מבלבלים אחרים (וגם את עצמם) ובעיקר עושים מעצמם צחוק. אבל זה בסדר אחרי הכל הם ה-"אלפא" של המקום. שכחתם ? (לא אומר שלהקשיב לאחרים זה לא טוב, ההפך הוא הנכון.. השאלה היא למי)
המון אבל המון מפחדים להראות לבחורה שהם מעוניינים בה, או את עצמם האמיתי כי הם מחופשים למישהו שהוא לא בדיוק הם.. וחושבים שפתיח עקיף יעשה עוד משהו חוץ מלבזבז להם את החיים (אני לא מדבר על מתחילים)
אנשים רבים גם נתקעים בכל מני דברים שהם למדו.. "עשיתי לה כל טכניקה שאני מכיר והיא לא זורמת!" כן, אבל לא הקשבת לה..
תבינו כמה זה חשוב להקשיב לבחורה (מילולית ופיזית) היא לא חפץ, היא בן אדם בדיוק כמוכם, יש לה רגשות והיא לא סתם בובה שמשחקים איתה. תהיו קשובים לה ורק תרוויחי מזה.
אז איך למעשה "כל אחד יכול להצליח ?"
תחשבו על הרגע בו אתם מרגישים הכי טוב עם עצמכם, הכי יצירתיים ותנסו לדמות את ההרגשה הזו שאתם לא מנסים להצליח במשהו, אלא פשוט נהנים ומתנהגים כעצמכם, ולא כמו מה שקראתם, או שחשבתם שצריך להתנהג. זה מושך. באותו רגע, אתם מרגישים בשיא ויודעים כמה כיף להיות אתם ואתכם, אז למה שאחרים לא ירצו ?
אם אמרתי פה דברים שהעליבו משתמשים, זה לא בכוונה רעה, אני אוהב את כולם פה, דווקא האנשים שעוברים תהליך כזה הם אנשים באמת איכותיים.
תאמינו בעצמכם כי אתם מסוגלים.
בהצלחה אנשים יקרים.
שבת שלום.
![]()

ציטוט ההודעה