קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 127
    הודעה אחרונה: 03-12-2010, 19:07
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-01-2010, 17:04
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-07-2009, 15:46
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אתגר הפאק (FAQ \ שו"ת - שאלות ותשובות) יוצא לדרך, ויש פרסים. כולם להכנס.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל אתגר הפאק (FAQ \ שו"ת - שאלות ותשובות) יוצא לדרך, ויש פרסים. כולם להכנס.

שלום כולם!
    אני גאה להכריז על אתגר הFAQ הקטגורי.
    המשימה יחסית פשוטה -
    1. כל משתמש צריך לקחת כמה שיותר שאלות שנשאלו כבר בפוסטים שונים, לנסח אותן בפשטות ולהציג את הקישורים שלהן. (סימן לכך שהשאלה באמת נשאלה פה בפורום)

2. לנסח תשובותבמילים שלו או שהוא בנה ממספר מוקדי ידע (לינקייה, ספר של מיסטרי, מהראש)

3. המשתמש שיציג את מספר השאלות האיכותיות (ז"א שהן באמת שאלות כלליות שקשורות לנושא ולא סתם שאלות),
    יקבל 75 נק' + מספר איסיקיו 8 ספרות. מקום שני יקבל 50 נק'. מי שיקבל הכי הרבה קרדיט על תשובות שהוא נתן כבר בפורום (חוץ מהצוות הניהולי) יקבל 25 נקודות.

חוקים והבהרות
    א' - כל תגובה תכיל שאלה אחת בלבד. משתמש יכול להציג מס' שאלות ברצף.
    ב' - כל תשובה שתכלול מקור מידע מאחד מהמאמרים בלינקייה, פורום מאמרים או מהפוסט של השאלה עצמו -
    מחוייבת בנתינת קרדיט למי שכתב את התשובה במקור.

הערה קטנה: לטובת האתגר לא רק מי שענה יכול לקחת קרדיט על התשובות של עצמו, מקווה שאתם מבינים למה.
    הכלל הזה בגלל שהוא חלק מהאתגר, ייאכף בחומרה. מי שלא יתן קרדיט על תשובה מפורטת שמופיעה כבר באשכול השאלה יקבל הזהרה, שימו לב.

ג' - גם למנהלים מותר להכניס כניסות, אז על כל נושא חוץ מהקרדיטים אתם מתחרים גם איתם. תצטרכו להשקיע כדי לקבל את הנקודות האלה.
    ד' - האתגר יסתיים בעוד כ20 יום מהיום (ה25.8.10) אבל האשכול יישאר פתוח, המבחן האמיתי יהיה לראות מי מכם ישקיע גם מבלי לחשוב על הנקודות של האתגר.

בהצלחה חברים.

דוגמה למבנה תגובה - שאלה נפוצה ותשובה:
    שאלה:
    אם אני מתחיל עם מישהי והיא אומרת יש לה חבר איך עוברים את זה?
    קישור: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=640755

תשובה:
    כשבחורה אומרת שיש לה חבר,אל תיראה מרותע מהעובדה הזו.
    תגיב בקלילות תשובה של קוקי פאני "אז מה,לי יש 2 ! " וזהו.

אם אתה מתחיל עם מישהי בצורה ישירה והיא דוחה אותך,עדיף שתדלג,כל הרעיון של השיטה הישירה הוא להיות ישיר,מה שאומר שאתה מאלץ אותה להיות ישירה איתה,אתה תקבל תשובה דיי חד משמעית כן או לא.
    אם קיבלת "לא" אז לא נורא,תמשיך הלאה.
    קרדיט ל:
    snopkin

אם יש שאלות, לשאול אותן באשכול ה-זה:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...55#post6022155

פה יופיעו רק שו"ת בתבנית שהצגתי למעלה.
    נערך לאחרונה על ידי InSane; 05-08-2010 בשעה 11:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שאלה

אני לא יודע כלום
    ואני באמת רוצה להתחיל הבעיה אין לי ביטחון
    תשובה
    אני מאמין שהרבה מאוד נכנסו לתחום כשהם לא יודעים כלום ובלי ביטחון ,
    תיכנס למאגר פה תוריד את הספר של מיסטרי (Mystery Method: How to Get Beautiful Women Into Bed ), תקרא את כולו , תבין את הבסיס
    ותתחיל לעבוד במסגרת DC
    קרדיט לPsyTrance על הלינק ולBilleR על DC .
    נערך לאחרונה על ידי בור; 05-08-2010 בשעה 21:06.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

שאלה
    אם אני פותח ישיר והמטרה נמשכת אליי ישר אז אני לא זורק נגים?
    קישור: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=621582

תשובה
    ראשית, אתה צריך להיות בטוח שהיא נמשכת אליך (חוק ה3 IOI - סימני התעניינות). אם היא כבר מראה סימני התעניינות אין סיבה לזרוק נאגים מפני שנאגים מראים על חוסר התעניינות במטרה - בזמן שאתה צריך להבהיר לה שגם אתה מעוניין בה. אתה כביכול צריך לתת לה פרס על זה שהיא נותנת לך סימני התעניינות. זה כמו שהיא תגיד לך "אתה מוצא חן בעיני" ואז אתה תגיד "את לא מוצאת חן בעיני".

אבל בכל זאת, אם המטרה היא HB9 או HB10 אפשר לזרוק נאג, כדי להבהיר לה שאתה הפרס ולא היא. תדאג לעשות זאת בעדינות ובדיסקרטיות.
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 05-08-2010 בשעה 23:47.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

הגבתי לכמה שאלות שפירסמו כאן ,
    אני אחלק את זה לכמה תגובות , כי זה לא ייכנס הכל בתגובה אחת.
    אם זה לא בסדר-תערכו , תמחקו , תעשו מה שצריך.

1.
    שאלה:
    למה לקטוע אותה? למה עושים את זה ולמה זה גורם?
    קישור: כאן
    תשובה:
    הרעיון זה בעצם להזרים את השיחה ולא להיתקע על נושא אחד.
    מה הכוונה?
    אתם מתחילים לדבר על משהו סתמי , רק כדי לפתח שיחה.
    אתה צריך להגיע למצב שהיא מדברת ומספרת לך משהו. ברגע שתבוא לה עם נושא טוב שאפשר לפתח אותו (בחורות אוהבות לדבר על רגשות ועל קשרים חברתיים - כמו שהסבירו פה באחד הנושאים לפני כמה ימים) היא תתחיל לדבר ולדבר ולדבר.

חלק ממה שבחורה מחפשת בגבר זה אחד שהיא תוכל לנהל איתו שיחה כיפית , שיחה זורמת. לא שיחה נתקעת שאתה מוצא את עצמך בשתיקות מביכות אומר את המשפט "נוו... אז מה ככה?" בשביל לנסות בצורה נואשת להחיות את השיחה.

אתה צריך שהבחורה תתעניין , שיהיה לה כייף לדבר איתך.

איך לעשות את זה? - בדיוק כמו ש-THE NUTS הסביר פה , והסביר בצורה הכי פשוטה וגם הביא דוגמאות.
    ברגע שאתה במצב שבו הבחורה מדברת ומדברת ומדברת , אתה 'קונה לעצמך זמן' לחשוב על הנושא הבא לדבר עליו ומיד קוטע אותה ומעלה נושא חדש.

למה לקטוע אותה? למה זה גורם?
    דבר ראשון , פתחת 'לולאה חדשה' אצל הבחורה. (אם קראת על HOOKS AND HOOPS - אם לא , מציע לך לקרוא)
    הבחורה הייתה בתוך נושא מסויים , באת אליה בשאלה (נניח - שאלה על חבר שלך שנפרד מחברה שלו)
    היא עוד לא 'סגרה רשמית' את הנושא , עדיין יש לה מה להגיד בנושא ואתה קוטע אותה ופותח לולאה חדשה 'דרך אגב , אני X איך אמרת שקוראים לך?..'
    אתה קוטע אותה לפני שהיא הגיעה לנקודה שהיא מרגישה שהיא אמרה את כל מה שיש לה להגיד ושהנושא הזה מיצה את עצמו.
    בצורה הזו , כשהבחורה מרגישה שיש לה עוד דברים בבטן על הנושא שהיא עוד לא אמרה לך , היא תרגיש דחף לחזור ולדבר איתך. תחשוב מה אתה מרגיש כשהעלו נושא שממש חשוב לך וממש קשור אלייך וקטעו אותך ולא נתנו לך לדבר עד הסוף ולהגיד את כל מה שרצית להגיד.

עוד משהו טוב שאתה עושה בצורה הזו - אתה מונע מהשיחה להפוך ליבשה ומשעממת.
    אם תיתקע על אותו נושא , בשלב מסויים הבחורה תמצה את מה שיש לה להגיד והשיחה תיתקע.

לכן - העצה שלי , בשביל לעשות לעצמך סדר בראש :
    1. בגלל שפתחת בפתיח דעה (תקן אותי אם אני טועה) - לא הייתה לעצמך הזדמנות להציג את עצמך. ראיתי כבר הרבה שפתחו בפתיח דעה , הכל זרם מצויין , הבחור בא לסגור NC , הבחורה כבר שיתפה פעולה ואז היא פתאום אומרת לו 'רגע , אני אפילו לא יודעת איך קוראים לך' או 'רגע , אתה אפילו לא יודע איך קוראים לי...'
    וזה מצב שבשביל להמנע ממנו , אתה קוטע את השיחה באמצע - הרי לא באת אליה בשביל לשמוע מה החבר שלך צריך לעשות עם חברה שלו , באת בשביל להתחיל איתה - במסווה של פתיח דעה. אסור לך להוריד עיניים מהמטרה - ולכן אתה קוטע אותה , מציג את עצמך ושואל איך קוראים לה בשביל שהעניינים ימשיכו חלק.

2. איזה שאלות לשאול אותה? - מה שמעניין אותך. מאיפה היא , בת כמה היא ...
    2.
    שאלה:
    הפיקוק X - זה פיקוק טוב ?
    תשובה:
    כל עוד זה משהו שימשוך תגובות מבחורות , ושלא תרגיש לא-בנוח לבוא איתו - אני אומר - לך על זה !
    אם אתה שואל אותי , יש שני סוגים עיקריים של פיקוק:

1 - הבלתי-רגיל - המוקצנים - אלו שמיסטרי משתמש בהם.
    כובע ענקי , שרשרת ממש בולטת , לק בציפורניים.
    אלו דברים שבחורות לא רגילות לראות ולכן ברגע שהבחורה תראה אותך היא ישר 'תסמן אותך' ,
    העיניים שלה יישארו עלייך לראות מה אתה הולך לעשות , מה יקרה.

2 - פיקוק טבעי יותר - פיקוק פחות שונה ויוצא-דופן. לדוגמא - שרשרת מיוחדת (לאו דווקא ענקית ובולטת) ,
    צמיד , עגילים מהבהבים (אלו של המסיבות) , או כל דבר אחר שגם בן אדם שהוא לא 'פיקאפר' יכול לשים על עצמו.
    משהו פחות ענקי ומפוצץ , יותר טבעי.
    אתה שם על עצמך את הפיקוק הזה או בגלל שהוא גורם לך להרגיש טוב יותר
    (יש אנשים שכשהם שמים שעון הם מרגישים יותר בטוחים בעצמם לדוגמא)
    או בשביל לתת לה נושא לדבר עליו.

הסוג הראשון נועד למשוך את תשומת לבה אלייך עוד לפני שבכלל פנית אליה.
    הסוג השני נועד בשביל לתת לבחורה נושא שיחה שהיא תוכל לפתח - אבל בדרך כלל היא לא תבוא אלייך ותפתח את השיחה בעצמה רק בגלל שאתה לובש את השעון הזה או הצמיד הזה , כי זה לא משהו 'כל כך מיוחד'.
    אבל בהחלט היא תוכל לומר לך פתאום 'היי , מה זה הצמיד הזה?' באמצע השיחה.

משהו אחד שמאוד חשוב שתדע
    פיקוק נועד למשוך את תשומת לב הבחורה אלייך ולהעלות אצלה שאלות בראש.
    כשבחורה רואה אצלך משהו מוזר , מיד עולות אצלה השאלות 'מה זה?' 'למה הוא שם את זה?' 'מה זה מסמל?'.
    השאלות האלו עולות לה אוטומטית בראש (שוב - במידה וזה הסוג הראשון , זה יקרה עוד לפני שדיברת איתה. במידה וזה הסוג השני - זה יקרה בשלב מאוחר יותר , רק לאחר שתפתח איתה שיחה).

קיבלת הזדמנות - תנצל אותה !
    משכת את תשומת לבה. עכשיו יש לך הזדמנות להראות את הערך הגבוה שלך. לכן - אם תלבש פיקוק ותסתובב עם ידידה שלך - הבחורה תסתכל עלייך ותראה שאתה עם ידידה שלך (SP - מראה שאתה מצליח חברתית) וזה מיד ייצור לך ערך גבוה בעיני הבחורה.
    לעומת זאת , אם תלבש פיקוק ותלך לבד. וכשהיא מסתכלת עלייך - תעשה חיוך דבילי של 'ישש , היא הסתכלה עליי , אני מבסוט מעצמי'
    מיד מאוד 'ירד לה ממך'

תבין , כשהיא רואה משהו מוזר , יצרת עניין אצלה. היא מתעניינת ב'מה יקרה' , 'מה הוא יעשה'.
    ולכן אם תלבש פיקוק - ולא באמת משנה איזה , אם תתנהג כמו אידיוט - אתה תאבד את העניין שלה.

המוטו שלי - ולא רק בפיקוקינג , אלא בכלל בפיקאפ - תקח מכל דבר שאתה לומד את מה שאתה מתחבר אליו.
    אל תנסה להיות מיסטרי. אל תנסה להיות סטייל ואל תנסה להיות לאבדרופ.
    כל אחד מהם פיתח את התאורייה שלו מזה שהוא ניסה בשטח כל מיני דברים ולקח מה שהתאים לו ומה שלדעתו נכון.
    אל תנסה לחקות אותם - תנסה לשלב את הדברים איך שעובד לך ואיך שאתה חושב שנכון לעשות את הדברים. תנסה בשטח ותראה מה עובד ומה לא.

אם משהו עובד בשבילך - מצויין !
    'תעשה מה שטוב בשבילך' - אם משהו עובד , אתה לא צריך אותנו בשביל שנאמר לך 'כן , תעשה את זה' או 'לא , אל תעשה את זה.'
    תעשה מה שטוב לך , מה שעובד בשבילך. פיקאפ זה לא מדע מדוייק, ואת רוב הדברים תצטרך ללמוד בשטח. ניסוי וטעייה.
    כל אחד רואה את זה מזווית שונה ובגלל זה אני אומר -

תעשה מה שאתה חושב שנכון לעשות. תנסה ותפיק לקחים ומסקנות.
    רק ככה לומדים ורק ככה תדע אם זה טוב או לא.

בהצלחה גבר
    3.
    שאלה :
    מתי אני יכול להזמין אותה לצאת ? איך ?
    תשובה:
    כשאתה מרגיש שנוצרה מספיק משיכה ונוחות תוכל להזמין אותה לצאת איתך.
    קח אומץ ותעביר את זה לשלב הבא.תציע לה לבוא איתך לקניון/סרט/לים/לכל מקום.
    בשביל לא להביא את זה בבת אחת , אפשר להציע לה לבוא 'איתך ועם חברים'.
    כמו שכבר הסברתי כמה פעמים - פגישת 'דרך אגב' יכולה להיות מצויינת , כי הבחורה לא תרגיש מאויימת.
    תאמר לה שאתה יוצא עם כמה חברים לים והיא מוזמנת להצטרף.
    (אל תגיד לה סתם - באמת תלך עם חברים)
    זה גם יראה DHV כי אתה יוצא עם חברים , אתה נהנה - ואתה לא תלוי בתגובה שלה.

זה מאוד תלוי במצב של הקשר ביניכם , כמה עניין היא מראה ומה רמת היחסים ביניכם.
    אם אתה בטוח ב-99% שהיא בעניין אתה יכול לדלג על השלב הבא וישר להזמין אותה לפגישה אחד-על-אחד כמו שהגיבו פה כבר (you me the mall at six) - בצורה סמכותית פשוט לקבוע עובדה - היום אנחנו נפגשים.

אם אתה עדיין לא בטוח שאתם במצב הזה של הקשר ואתה רוצה לא לקחת סיכונים של דחייה , אתה יכול להזמין אותה פגישת 'דרך אגב'.
    היא אולי תבוא עם חברה - בכל מקרה , תהיו שם אתה , חברים שלך , היא (וחברות שלה) ומשם תוכל לקרוא לה שנייה הצידה , לבודד אותה.
    לקחת אותה אולי לשבת איפשהו. אם זה בערב , בשקיעה - בכלל טוב.

שים לב ל-2 שיחות אפשריות ביניכם:

צורה ישירה , קביעה לפגישה אחד-על-אחד
    אתה : היי , מה קורה?
    היא : מצויין , מה איתך?
    אתה : הכל טוב.
    ...בלה בלה בלה...
    אתה : בא לך להפגש היום ב-6 בקניון?
    היא : לא , אני לא יכולה... יש לי דברים לעשות...
    אתה : מה יש לך לעשות יותר חשוב מלהיות עם הבחור החתיך המועדף עלייך?
    היא : צוחקת...
    היא (במצב כזה היא בטח תסכים - אם לא , תתעקש אבל אל תתחנן. בצורה שהראתי לך במשפט הקודם - תתעקש בצורה שנונה)

פגישת 'דרך אגב'
    אתה : היי , מה קורה?
    היא : מצויין , מה איתך?
    אתה : הכל טוב.
    ...בלה בלה בלה...
    אתה : חם היום אה?
    היא : חבל על הזמן...
    אתה: ממש יום מבוזבז! אחלה יום בשביל ללכת לים ! (זה ישיר מדי אבל תנסח את זה בצורה אמינה יותר , תבנה שיחה אסוציאטיבית שתכוון בסופו של דבר אל ההזמנה שלך שהיא תבוא איתך לים)
    היא : כן... בלה בלה בלה
    אתה : אהה , דרך אגב - אני וחברים שלי נוסעים לים ביום שבת , תבואי.

בהצלחה אחי - הבאתי לך את כל הכלים לקבוע איתה פגישה. לך על זה ובהצלחה
    זהו בינתיים אבל אני אוסיף עוד יותר מאוחר...
    זה הכל לקוח מהתגובות שהגבתי בנושאים פה בפורום
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 24-08-2010 בשעה 18:25.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

שאלה :
    איך אני יוצא מהFriend-Zone
    קישור:
    תשובה:
    בשתי מילים - קרוב-רחוק
    בקצת יותר -
    תנתק קשר לתקופה מסויימת ואחרכך תתחיל הכל מההתחלה עם היתרון שהיא מכירה אותך.
    היא בטח תאמר משהו בסגנון 'איפה נעלמת?' - תחזיר לה ב'נעלמתי רק למי שבחר להעלים אותי. יש כאלה שעדיין רואים אותי בבירור '
    מכאן אתה ממשיך הכל כמו שלמדת - עניין,משיכה,נוחות וכו'..
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 06-08-2010 בשעה 04:36.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

שאלה:
    מה עושים אחרי הפתיח?
    קישור: תשובה:

יש כמה אפשרויות למה לעשות אחרי הפתיח. זה נקרא TRANSITION למי שקרא את MB.
    אפשרות 1: האפשרות הכי נפוצה ושאני הכי אוהב זה COLD READ.
    הרעיון זה "לשים לב למשהו אצלם" ובעצם להפגין ערך בצורה מהירה כדי שיראו שאתה בנאדם מעניין וירצו שתשאר.
    אתה מלמד אותם דברים על עצמם ועל הטבע של האדם/ התנהגות של אנשים.
    דוגמה לרוטינת קולד ריד: BEST FRIENDS TEST
    אחרי/באמצע הפתיח אתה אומר: " שתיכן חברות טובות אני רואה..." וממשיך לרוטינה.
    היתרון בקולד ריד זה שבנות פשוט אוהבות את החרטא הזה והערך שלך ישר יעלה, במיוחד אם זה משלב גם הומור.
    יש מלא רוטינות קולד ריד ברשת. פשוט תחפשו.
    *חשוב מאוד הDELIEVERY כדי שיחשבו שבאמת הרגע שמת לב למשהו אצלם, ולא באת עם משהו מוכן.*

טיפ: תשלבו BODY ROCKING עם הקולד ריד. לדוגמה אחרי הפתיח אתה עושה כאילו אתה מתכוון ללכת, ו"פתאום" שם לב אליה למשהו.

אפשרות 2: אפשר גם להתלות על HOOKS שהם נותנים לך. לדוגמה אם באמצע הפתיח אתה שומע מישהו אומר את המילה "לונדון", אתה יכול להתחיל ולפתח שיחה על לונדון.

האפשרויות האחרות והפחות מומלצות זה ישר לעבור לרוטינות של ATTRACTION, אבל זה יכול להראות מוזר שפתאום אתה מתחיל לספר להם סיפורים. איך לעשות את זה? <אחרי הפתיח> "וואי.. זה מזכיר לי..." <עובר לסיפור DHV>
    קרדיט לי על התשובה וMB על חלק מהתוכן.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 15-08-2010 בשעה 00:03.

לייקים
    258
    נקודות
    108

4.
    שאלה:
    איך לספר סיפור מעניין בצורה טבעית ?
    תשובה:
    המדריך שאתה מדבר עליו הוא 'איך לדעת בצורה טבעית לספר סיפור מעניין' - אני גם נתקלתי בו איפשהו כאן בפורום , או במקום אחר - אני לא ממש זוכר.
    בכל אופן - הרעיון הוא שבסוף כל יום - תכתוב כל מה שעשית ותנסה לתמצת את זה לסיפור קצר.
    בצורה הזאת - אחרי משך זמן מסויים שבו אתה בסוף כל יום מתמצת את כל מה שקרה לך - אתה כבר תדע לעשות את זה באופן טבעי. ואז - כשהשיחה שלך נתקעת תוכל לתמצת מה שקרה לך ולספר משהו מעניין שקרה לך היום.

אני אומר לך דוגרי - זה לא ממש משנה אם זה משהו באמת מעניין או לא - השאלה היא איך תספר את זה.
    אתה יכול להפוך דבר הכי טיפשי למעניין אם תספר אותו בהתלהבות , כשאתה מדבר עם הידיים ותראה שהנושא הזה מעניין אותך.
    בצורה הזאת - גם אם תספר שראית איש הולך ומחליק על בננה תוכל להפוך את זה לסיפור מעניין.

השאלה היא איך ומה אתה משדר. אם תגיד בצורה יבשה ומשעממת , הבחורה תראה שאפילו אתה - שמספר לה לא מתלהב מזה , אז למה שהיא כן?

בהצלחה
    5.
    שאלה:
    אני נהנה עם מישהי אבל החברים לא מפרגנים/חושבים שאני יכול יותר. מה לעשות?
    תשובה:
    אני לא רואה שום סיבה שתחתוך.
    תעשה מה שטוב בשבילך אחי ! תזכור שהמטרה הסופית היא להנות - אם אתה נהנה להיות איתה - תהיה איתה !

נראה שאתה נהנה איתה אבל המראה החיצוני שלה מפריע לך טיפה (תקן אותי אם אני טועה)
    גם אני הייתי בסיטואציה דומה - מקסימום , אם זה כל כך מפריע לך ואתה לא רוצה לרוץ עם זה מהר מדי , תאט קצב.

עזוב את החברים , אתה זה שתהיה איתה - לא הם. ההחלטה אם להיות איתה או לא צריכה להיות 100% שלך לפי מה שאתה מרגיש וחושב.
    חברים הרבה פעמים יודעים רק לדבר - תזכור שלדבר הרבה יותר קל מלעשות.
    הרבה פעמים גם כשאתה מסתכל על חברים או על מישהו אחר שנמצא עם בחורה הדרישות שלך גבוהות יותר מאשר כשאתה ניגש ומכיר את הבחורה.
    גם האופי לוקח חלק פה - זה לא 'גברים נמשכים 100% ליופי ונשים נמשכות 100% לאופי' - אין פה באמת אחוזים ,
    ואם הכרת אותה ואתה נהנה איתה - אין שום סיבה שלא תהיה איתה.

בהצלחה !
    6.
    שאלה:
    איך לגרום לה לפתח שיחות? - מרגיש שהתקשורת ביניכם היא חד-צדדית ? - איך להפוך אותה לתקשורת משני הצדדים?
    תשובה:
    בעיה מוכרת אחי.
    אתה מנסה לשמור על הקשר , כל הזמן אתה שולח הודעות ופותח את השיחות אבל מהצד שלה - היא אף פעם לא זאת ששולחת הודעה ראשונה. אתה מרגיש שאתה היחיד ששולח לה הודעות ושזה לא הדדי - רק אתה מנסה לשמור על הקשר.
    בשביל לגרום לה לפתוח שיחות ולהביע יותר עניין אתה יכול להשתמש בכמה אמצעים:

סיפורים מעניינים. תתחיל לספר לה סיפור מעניין ואז תקטע באמצע ותאמר לה שאתה חייב ללכת או משהו.
    אם תדע לספר את הסיפור בצורה מעניינת והבחורה באמת תתעניין , זה שתלך באמצע ולא תספר לה את הסוף יגרום לה לרצות לדבר איתך והיא תפתח את השיחה הבאה ב "נו , מה קרה בסוף?".
    כמובן שזה עובד הרבה יותר טוב פנים אל פנים ולא דרך האינטרנט אבל אם תדע לספר את זה בצורה מעניינת , זה יכול לעבוד.

כמה טיפים חשובים בשיחה דרך האינטרנט:

1. אל תגיב מהר לכל מה שהיא כותבת. אם הבחורה שלחה לך הודעה ותוך שנייה אתה מחזיר לה כבר הודעה בחזרה זה מראה שכל תשומת הלב שלך מופנית אליה , וכל מה שאתה עושה כרגע זה מדבר איתה.
    אני לא מתכוון שעכשיו תחכה 3 שעות עד שתחזיר לה הודעה , אבל תחכה קצת (2-3 שניות).
    אם אתה עכשיו באמצע איזה משהו , נאמר קורא מדריך פה בפורום. לא יקרה כלום אם תחזיר לה הודעה עוד חצי דקה או דקה. אתה לא צריך להתנתק ממה שאתה עושה וישר לרוץ לענות לה. יש לך עוד דברים לעשות.
    אבל מה - אם אתם כבר בלהט השיחה , היא מספרת לך איזה סיפור או משהו שקרה לה אל תעלם לה פתאום להרבה זמן.

2. אל תכתוב תשובות ארוכות מדי. תשמור על שיחה זורמת ואל תגיע למצב שבו היא כותבת לך שורה ואתה כותב לה עמוד
    אל תהפוך את זה להרצאה שלך - בכל שיחה בין גבר-לאישה שמור על כלל אחד פשוט "אלוקים נתן לנו 2 אוזניים ופה אחד בשביל שנקשיב יותר ונדבר פחות". - ככה זה עם בחורות , אתה צריך יותר להקשיב מאשר לדבר.

3. קרא את המדריך מעבר מהעולם הדיגיטלי אל פגישה במציאות
    הייתי פה.

לייקים
    258
    נקודות
    108

עוד שאלה די נפוצה פה בפורום :
    7.
    שאלה:
    איך מתגברים על פחד-גישה/'ביישנות' ויוצאים לשטח ?
    קישורים: כאן , כאן , כאן , כאן, וכאן (וזה רק מחיפוש מהיר בכמה עמודים הראשונים פה בפורום)
    תשובה:
    קודם כל תדע שאתה לא לבד ושפחד-גישה זה משהו שכל גבר מרגיש בשלב מסויים בחייו.

מה שחוסם אותך נובע מהפחד שלך מהתגובה של הבחורה , והסביבה. אתה מפחד לגשת אל הבחורה כי לגשת אל הבחורה משמע לצאת מ'האזור הבטוח' ולצאת ל'טווח סכנה'.
    אתה יוצא מהאזור הבטוח שבו הסביבה לא ממש שמה לב אלייך וניגש אל הבחורה - מגיע למצב מסוכן שבו אם הבחורה תדחה אותך , כל הסביבה - כל מי שמסביבך יחשוב שאתה אידיוט , כל הבחורות שיראו שהבחורה דוחה אותך לא ירצו להיות איתך יותר לעולם..

לא נכון !
    כל המחשבות האלו - כל מה שכתוב למעלה - תמחק מהזכרון שלך.
    זה לא נכון. כל המחשבות האלו נובעות מאמונות מגבילות שהסביבה שלנו גרמה לנו הגברים לטפח.

הפחד שלנו מתגובת הסביבה נובע מכך שאנחנו מפחדים 'להמחק' - מפחדים שבחורות יראו שבחורה דחתה אותנו ולא ירצו אותנו יותר.
    אבל תחשוב על זה רגע. אם לא תנסה - איך תצליח? איך תוכל לממש את עצמך ולהיות עם בחורות אחרות אם לא תנסה אפילו לגשת?
    אני אוהב לדמות את זה לנסיעה במכונית או למבחן בחשבון.

דמיין לעצמך 2 אנשים.
    שניהם מתכננים להשתתף בתחרות מרוץ-מכוניות.
    הם שניהם לומדים תאוריה , קוראים ולומדים חוקים ונוסחאות.
    האחד - מסיים לקרוא , ומפחד לנסות את מה שלמד , מפחד אשכרה לנסוע באוטו. הוא אומר לעצמו 'כשתגיע התחרות אני אנהג. עד אז מספיק לי מה שלמדתי תאורטית. כשנגיע להר נעבור אותו.'
    השני - מסיים לקרוא , ומתחיל לנסות. בהתחלה הוא לא מצליח להניע בכלל. אחר כך אחרי שהוא לומד להניע , הוא מתחיל לנסוע ומתנגש בעמוד. אחר כך הוא נוסע ושובר שימשה.
    בהמשך , לאט לאט עם התרגול הוא מתחיל לנסוע טוב יותר ויותר.

מי אתה מצפה שינצח בתחרות?
    עכשיו תנסה לקשר בין הסיפור הדמיוני שסיפרתי לך על 2 הנהגים לפיקאפ.
    מירוץ המכוניות = מירוץ המינים - המירוץ שלנו הגברים אחרי הבחורה המושלמת. התחרות בינינו הגברים על בחורה מושכת.
    תאוריה = כל מה שאתה קורא כאן בפורום (בהנחה שקראת) ולומד תאורטית - כל המאמרים והספרים שאתה קורא בקשר לפיקאפ.
    הנהגים = שני אנשים , הראשון AFC השני AFC שמנסה להפוך ל-PUA.
    להניע = להתחיל לעניין את הבחורה

בפעמים הראשונות שתנסה לא תצליח 'להניע' אפילו (הבחורה תתעלם ממך , אתה לא תעניין אותה בכלל).
    יותר מאוחר , כשתצליח להניע (להתחיל שיחה ואינטראקציה) אתה תקבל דחיות וסירובים ('להתנגש בעמוד')
    יותר מאוחר , כשתקח את העניינים לשלב הבא ותנסה לקדם עניינים (אם זה נשיקה , סגירת מספר או כל התקדמות אחרת בקשר ביניכם) , אתה תקבל שוב דחיות וסירובים ('שבירת שימשה')
    אבל נחש מה?
    בסופו של דבר אתה תהיה מאומן בשטח , וכשתראה בחורה יפה יהיה לך יתרון על ה-AFC הממוצע שלמד תאורטית וחשב שזה אשכרה יספיק לו.
    פיקאפ=התנסות. תקרא את כל ההודעה הארוכה הזאת שכתבתי לפני יציאה לשטח. תנסה לגרום למידע הזה לחלחל אלייך - את התאוריה עברת. עכשיו תוציא רישיון.

דוגמא טובה נוספת שאני אוהב לתת - מבחן במתמטיקה:
    אם יש מבחן במתמטיקה שאתה לא מוכן אליו בכלל , מה תעדיף?
    לא לגשת ולקבל 0 - נכשל? או לנסות , ולקבל משהו ?
    בסך הכל - בממוצע הכללי , עדיף לך לנסות , זה יעלה לך את הממוצע.
    אותו דבר בפיקאפ - ברגע שתנסה , זה יעלה לך את ה-GAME אפילו אם ממש ממש בקצת. זה ישפר אותך.
    לא לגשת משמע לברוח מהפחדים שלך. וכשאתה בורח מהפחד שלך הוא רק הולך וגודל. עדיף להתגבר עליו כשהוא עוד קטן.

כשאני רואה בחורה אני לא נותן לעצמי זמן לחשוב ומיד ניגש. גם אם זה המשפט הכי מפגר.
    תנסה לעבוד על זה - תצא לרחוב וכל בחורה שתראה , צא אליה במשפט הראשון שעולה לראש.
    גם אם זה משפט סטייל "הגשם רטוב היום"
    כל משפט שעולה לך לראש הוא משפט טוב.
    ואני אסביר לך גם למה - ברגע שתראה בחורה ותתחיל לחשוב 'מה לעשות' , מיד יעלו בך המחשבות האלו וההיסוסים.
    בשביל לנטרל את זה , אתה צריך לגשת עם המשפט הראשון שעולה לראש.
    גם אם זה ייצא משפט מפגר , תמיד אפשר לפתח מזה שיחה , תמיד אפשר להצחיק את הבחורה.
    ואם לא הלך - הבטחון שלך בכל מקרה יעלה כי אתה רואה ש 'וואלה , רציתי לדבר איתה - דיברתי. מבחינתי השגתי את המטרה שלי'
    זאת הגישה. לפחות בשביל להתגבר על הפחד-גישה שלך.
    יותר מאוחר , תעלה את הציפיות שלך מ'לגשת ולדבר עם בחורה' ל'לגשת ולהצחיק בחורה' --> 'לגשת ולפתח שיחה ארוכה עם בחורה' --> 'לגשת לפתח שיחה עם בחורה , להצחיק אותה בין היתר ובסוף לקחת מספר טלפון'
    וככה הלאה.

בהצלחה
    יש עוד כמה שאלות-תשובות שעניתי עליהם , אני אוסיף עוד בימים הקרובים...
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 25-08-2010 בשעה 15:21.
    הייתי פה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

dins8 מנצח האתגר והקרדיטים על התשובות, מה שמזכה אותו ב100 נק'.
    Mir123 זוכה במקום השני, מה שמזכה אותו ב50 נקודות. הנקודות יתקבלו בהקדם.
    בתקווה שתמשיכו לעזור עם הבנייה של ה-FAQ גם בלי "פרס", האשכול נפתח, התבנית של פרסום השאלות היא אותה התבנית,
    תודה לכל המשתתפים.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect