שלום אני בן 14 וראיתי כאן ת'פורום של אומנות הפיתוי וזה נראה טוב אז רציתי לבקש מכם הצעות לבעיה שלי.
דבר ראשון בכיתה ו' הייתי מקובל הייתי מדבר עם הבנות בלי בעיה והייתי עם כולם ונפגש הרבה... אבל אז פגשתי את GTA SA שהרס לי ת'חיים והפסקתי להפגש איתם אחרי כמה זמן שהתחלתי לחזור להיות עם הבנות וזה...
ואז ביום שישי בערב שהלכתי להפגש עם החברה, ילד אחד התעצבן על משהו והייתי בדרך שלו אז הוא הביא לי כפע! אז החזרית לו בעיטה ברגל ובוקס בפנים וירד לו שפריץ של דם מהפה... כולם הלכו לצד ואמרו ''הוא לא שווה אתזה... וכו''
ואז בת אחת אמרה שאני קיללת אותה מהמפרסת פעם אחת כמו איזה ערס! ואני באמת לא ערס אולי יש לי חברים ערסים אבל אני לא אז היא הלכה אליי וקיללה אותי וזה... אז אמרתי לה לכי תבכי והיא באמת בכתה!!! כוס אמק !
מאז הילדים האלו התחילו להגיד שאני ילד אלים! ומאז שאני מתאמן (יש לי גוף כוסון) אז אני חושב שאני יכול להרביץ לכולם! וכולה הרבצתי לילד הזה שהוא התחיל איתי בלי שום סיבה! (ועם עוד ילד אבל הילד הזה ירד ברצינות על האחים שלי והם מוגבלים).
מאז הילדים שהיו חברים שלי נהיו אויביי. אני מדבר איתם מדי פעם אבל בקושי, וגם עם אז זה רק שלום שלום... הם מתעלמים ממני לא מקשיבים למה שאני אומר... גם החברים שיש לי עכשיו לא... הגעתי למצב שאני כבר בכלל בלי ביטחון שלעבור ליד בחורה ברחוב אני לא יכול. כל פעם שמישהו\י מדברים אליי אני בטוח שהם חושבים בראש שלהם ''איזה ילד מכוער ילד בלי חברים''.
זה לא שאין לי חברים... אבל פחות ממה שהיה לי פעם וידידות כבר אין לי בכלל! ואין לי ביטחון כמו של פעם בגרוש...
שלמשל ''ערס הכי חזק בשכבה'' בא אליי ואומר לי בוא מכות! אני יודע שאקרע אותו אבל אני אומר לא... ואני צריך ללכת מאוכזב מעצמי ולשמוע ירידות עליי ואני לא עונה...
שבת שאני לא מכיר מתחילה איתי (סוףסוף) בפייסבוק אני מנסה שתעזוב לדבר איתי כמה שיותר מהר...
ועכשיו השנה החדשה התחילה ואני לא מרגיש מוכן... אני מרגיש שהשנה אני ארד לתחתית עוד יותר... אפילו שבשנה של כיתה ז' היה לי הרבה הזדמנויות להיות מקובל ולדבר עם בנות אחרות והרבה יותר יפות.
אני פשוט מרגיש שזה הסוף. שככה שחקתי ת'משחק ולא חשבתי שום דבר לפני...
בטח אתם אומרים לעצמכם איזה חופר למה הוא לא מפסיק לכתוב!אבל לא אכפת לי... אני רק מבקש עזרה בשביל להתחיל התחלה חדשה
תודה למי שעוזר![]()

אבל לא אכפת לי... אני רק מבקש עזרה בשביל להתחיל התחלה חדשה
ציטוט ההודעה