קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]בעיה מאוד קשה בוינדוס|תודה לעוזר
    על ידי kofman129 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-12-2007, 21:45
  2. [עזרה]בעיה מאוד קשה בוינדוס|תודה לעוזר
    על ידי kofman129 בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-12-2007, 19:26
  3. בעיה נפשית קשה ביותר
    על ידי Red Devils בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 25-07-2007, 21:38
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-01-2007, 19:38
  5. בעיה די קשה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-05-2006, 00:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[בעיה] ביישנות קשה (14)

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל [בעיה] ביישנות קשה (14)

שלום אני בן 14 וראיתי כאן ת'פורום של אומנות הפיתוי וזה נראה טוב אז רציתי לבקש מכם הצעות לבעיה שלי.
    דבר ראשון בכיתה ו' הייתי מקובל הייתי מדבר עם הבנות בלי בעיה והייתי עם כולם ונפגש הרבה... אבל אז פגשתי את GTA SA שהרס לי ת'חיים והפסקתי להפגש איתם אחרי כמה זמן שהתחלתי לחזור להיות עם הבנות וזה...
    ואז ביום שישי בערב שהלכתי להפגש עם החברה, ילד אחד התעצבן על משהו והייתי בדרך שלו אז הוא הביא לי כפע! אז החזרית לו בעיטה ברגל ובוקס בפנים וירד לו שפריץ של דם מהפה... כולם הלכו לצד ואמרו ''הוא לא שווה אתזה... וכו''
    ואז בת אחת אמרה שאני קיללת אותה מהמפרסת פעם אחת כמו איזה ערס! ואני באמת לא ערס אולי יש לי חברים ערסים אבל אני לא אז היא הלכה אליי וקיללה אותי וזה... אז אמרתי לה לכי תבכי והיא באמת בכתה!!! כוס אמק !
    מאז הילדים האלו התחילו להגיד שאני ילד אלים! ומאז שאני מתאמן (יש לי גוף כוסון) אז אני חושב שאני יכול להרביץ לכולם! וכולה הרבצתי לילד הזה שהוא התחיל איתי בלי שום סיבה! (ועם עוד ילד אבל הילד הזה ירד ברצינות על האחים שלי והם מוגבלים).
    מאז הילדים שהיו חברים שלי נהיו אויביי. אני מדבר איתם מדי פעם אבל בקושי, וגם עם אז זה רק שלום שלום... הם מתעלמים ממני לא מקשיבים למה שאני אומר... גם החברים שיש לי עכשיו לא... הגעתי למצב שאני כבר בכלל בלי ביטחון שלעבור ליד בחורה ברחוב אני לא יכול. כל פעם שמישהו\י מדברים אליי אני בטוח שהם חושבים בראש שלהם ''איזה ילד מכוער ילד בלי חברים''.
    זה לא שאין לי חברים... אבל פחות ממה שהיה לי פעם וידידות כבר אין לי בכלל! ואין לי ביטחון כמו של פעם בגרוש...
    שלמשל ''ערס הכי חזק בשכבה'' בא אליי ואומר לי בוא מכות! אני יודע שאקרע אותו אבל אני אומר לא... ואני צריך ללכת מאוכזב מעצמי ולשמוע ירידות עליי ואני לא עונה...
    שבת שאני לא מכיר מתחילה איתי (סוףסוף) בפייסבוק אני מנסה שתעזוב לדבר איתי כמה שיותר מהר...
    ועכשיו השנה החדשה התחילה ואני לא מרגיש מוכן... אני מרגיש שהשנה אני ארד לתחתית עוד יותר... אפילו שבשנה של כיתה ז' היה לי הרבה הזדמנויות להיות מקובל ולדבר עם בנות אחרות והרבה יותר יפות.
    אני פשוט מרגיש שזה הסוף. שככה שחקתי ת'משחק ולא חשבתי שום דבר לפני...
    בטח אתם אומרים לעצמכם איזה חופר למה הוא לא מפסיק לכתוב! אבל לא אכפת לי... אני רק מבקש עזרה בשביל להתחיל התחלה חדשה

תודה למי שעוזר

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

נו תעזרו בבקשה

למען האמת אני לא יודע עד כמה זה קשור לפה, אבל בסדר. לדעתי תאמץ לך גישה חדשה. כל הזמן מכות מכות מכות אולי חלאס? אתה חושב שמכות מושך מישהו?
    תהיה יותר חברותי, פגוש אנשים חדשים, ותהנה....

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

שמע קודם כל אתה בכיתה ו' וסליחה אם זה פוגע אבל אתם עדיין ילדים. ולמי שאתה קורא לו חברים שלך שלעבר הם קטנים ומושתנים.
    אני אומר דבר כזה, השנה אתה בא לבצפר עם כל הביטחון שבעולם כשאתה בא בגישה של "אני מי שאני, תקבלו אותי כמו שאני ואני יודע שאני צודק". זה כבר גישה של אלפא... הרי מה כבר עשית? זיינת ילד אחד כי הוא תפס עליך תחת? אני בטוח שהרוב המוחלט יודע שאתה צודק אבל בגיל שלך מספיק שאחד כועס עליך וכל העולם אחריו. תבוא השנה תתחיל לדבר איתם מחדש כאילו לא קרה כלום ואני מאמין שהמצב יחזור לקדמותו. ברגע שאתה תפנים שאתה צודק ולא הם- אתה תשדר את זה החוצה- דבר שיגרום להם להבין שהם טועים.
    ואני שונא ערסים אם בא אליך ערס עוד פעם תהרוג אותו.
    ולמה לעזזל אתה מקלל ילדים מהשכבה שלך מהמרפסת מה אין לך חיים?

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

שמע קודם כל אתה בכיתה ו' וסליחה אם זה פוגע אבל אתם עדיין ילדים. ולמי שאתה קורא לו חברים שלך שלעבר הם קטנים ומושתנים.
    אני אומר דבר כזה, השנה אתה בא לבצפר עם כל הביטחון שבעולם כשאתה בא בגישה של "אני מי שאני, תקבלו אותי כמו שאני ואני יודע שאני צודק". זה כבר גישה של אלפא... הרי מה כבר עשית? זיינת ילד אחד כי הוא תפס עליך תחת? אני בטוח שהרוב המוחלט יודע שאתה צודק אבל בגיל שלך מספיק שאחד כועס עליך וכל העולם אחריו. תבוא השנה תתחיל לדבר איתם מחדש כאילו לא קרה כלום ואני מאמין שהמצב יחזור לקדמותו. ברגע שאתה תפנים שאתה צודק ולא הם- אתה תשדר את זה החוצה- דבר שיגרום להם להבין שהם טועים.
    ואני שונא ערסים אם בא אליך ערס עוד פעם תהרוג אותו.
    ולמה לעזזל אתה מקלל ילדים מהשכבה שלך מהמרפסת מה אין לך חיים?

ציטוט

כנראה לא קראת את הכל אז אני בכיתה ח' עכשיו ולא בו' ואני לא קיללת אותה מהמרפסת היא אמרה את זה...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אנחנו לא חושבים שאתה חופר ואנשים חדשים שאתה מכיר לא חושבים שאין לך חברים,תפסיק כבר לחשוב מה כולם חושבים עליך,זה עושה לך לא טוב.
    תיהיה שלם עם עצמך ! אתה צריך לאהוב את עצמך,משם בא הביטחון העצמי האמיתי.
    לא יכול\רוצה לאהוב את עצמך ? תעשה DC (פורום דיווחי שטח ומשם לפורום לוגים) יש לך שם את כל המידע שאתה צריך.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תודה אחי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect