[סורי על החפירה]
אוקי.. קודם כל אפשר להגיד שאני די מבין בתחום הזה , נסיון לא חסר
אז מה שאני כותב כאן זה רק דברים שאני עברתי והבנתי מה נכון לעשות ומה לא נכון לעשות כשאתם רוצים להתחיל בכל העיניין הקטע הזה שנקרא "פיק-אפ"
בואו נבין מה זה פיקאפ , פיקאפ זה כמובן לא דרך להתחיל עם בחורות
כמו המשפט הנודע של מיסטרי "פיקאפ זה לא על איך להתחיל עם בחורות , זה על איך לבנות חיים" [כן זה נשמע יותר טוב באנגלית]
בדרך הזאת אנחנו מנסים לשנות את עצמו או יותר נכון "לשדרג" את עצמנו מכל בחינה לאו דווקא מאיך שאנחנו עם בחורות
אם זה אומר בדרך החברתית , החיצונית , הפנימית , החשיבתית הכל הכל הכל....
עכשיו , אני יראה לכם שתי דרכים להתחיל עם כל הסיפור הזה שנקרא "פיקאפ"
הדרך הראשונה זאת הדרך שאני עברתי בה והדרך השניה זאת הדרך שאני ממליץ לכם ללכת בא
1. [שלי]
יום אחד קמתי בבוקר והבנתי שמי שאני זה לא מי שאני רוצה להיות
בכל דרך שהיא .. ההחלטה הייתה להשתנות ובאמת זה מה שעשיתי , אבל לא עשיתי את זה בדרך נכונה
קמתי בבוקר והחלטתי שמהיום אני לא אותו ילד
התלבשתי שונה , מצאתי עבודה , שמתי זין על כולם וכולי.. ובאמת הכל השתנה , אבל מצאתי את עצמי אבוד בעולם שהיה גדול עלי
ואולי זה רק לי זה היה ככה ולאנשים שעשו את זה היה הרבה יותר קל
אבל לי זה היה די קשה.. בפעם הראשונה שבחורה אמרה לי לא זה היה לי שוק , חח לא כי אני נראה טוב או כי יש לי אישיות מושלמת
זה פשוט משהו שבחיים לא קרה לי אז לא ידעתי איך להתמודד עם זה , וזה הדבר שבגללו אני לא ממליץ להשתנות בצורה כזאת ישירה ובגלל זה אני ממליץ על הדרך השניה .
2. אני ינסה להביא לכאן דברים שאם אני הייתי עושה אותם היה לי פשוט וקל להגיע למקום שאני נמצא בו היום.
קחו לכם שבוע בדיוק מהרגע שאתם קוראים את מה שאני רושם כאן
ותנסו לקרוא כל חומר שאתם יכולים למצוא בשבוע הזה על הנושא "פיקאפ" , לא משנה אם זה של מיסטרי או של סתם אמן לא מוכר
עדיפות לכאלה באנגלית , אל תעשו נסיונות רק תקראו ותקראו ותקראו טוב טוב שבוע שלם
בסוף השבוע הזה אתם עושים את התוכנית של DC [אני לא יכול לפרסם קישורים אז פשוט תחפשו את זה]
שאתם מסיימים עם התוכנית הזאת אתם לוקחים לכם חודש של נסיונות בשטח , אתם פשוט קמים יוצאים מהבית ופותחים שיחה עם כל יצור חי שקיים
שאתם באוטובוס ויש מישהו או מישהי לידכם פשוט תגידו "וואי איזה חום אה..?" ותפתחו שיחה קטנה אפילו
תלכו לאיזושהיא חנות בגדים ותבקשו המלצות מהמוכרות שיש שם
ברגע שהפחד גישה יעלם , יהיה לכם הרבה יותר קל
כל הקטע כאן זה להבין שלדבר.. זה דבר כל כך פשוט שזה דפוק לא לעשות את זה
יש כמה משפטים שהם כל כך נכונים שחייב להפנים אותם
-אתה מפספס 100% מהיריות שאתה לא יורה- [אם זה הולך ככה]
-חיפשת ומצאת? טוב מאוד , חיפשת ולא מצאת? טוב.. , לא חיפשת ולא מצאת? גרוע מאוד-
-חיים פעם אחת-
-עדיף לנסות 100 פעמים ולהצליח פעם אחת מאשר לא לנסות 100 פעמים ולא להצליח אף פעם-
תאמינו לי שמבינים את כל הקטע הזה , החיים משתנים לטובה .. אז למה לא :]
יכול להיות שזאת סתם חפירה שלא ממש עוזרת במשהו , אבל כשכתבתי את זה בראש שלי זה נשמע הרבה יותר טוב חח
בהצלחה..

ציטוט ההודעה

.