קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-09-2009, 14:16
  2. לכל אלה שרוצים להתחיל ללמוד קיובייס
    על ידי noamusic בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-07-2009, 04:08
  3. [מדריך] לא יודעים מאיפה להתחיל? מדריך למתחילים HTML
    על ידי SkyAgric בפורום תיכנות ובניית אתרים
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 14:20
  4. [מדריך]לכל אלה שיש להם בעיה עם זיהוי הפלאפון במחשב עם כבל USB
    על ידי lliorr בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    הודעה אחרונה: 07-02-2007, 20:54
  5. לכל אלה שרוצים להוריד America's Army אז הינה הורדה !
    על ידי VanTaro בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 09:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[מדריך] כל אלה שרוצים להתחיל עם פיקאפ

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

Post [מדריך] כל אלה שרוצים להתחיל עם פיקאפ

[סורי על החפירה]
    אוקי.. קודם כל אפשר להגיד שאני די מבין בתחום הזה , נסיון לא חסר
    אז מה שאני כותב כאן זה רק דברים שאני עברתי והבנתי מה נכון לעשות ומה לא נכון לעשות כשאתם רוצים להתחיל בכל העיניין הקטע הזה שנקרא "פיק-אפ"

בואו נבין מה זה פיקאפ , פיקאפ זה כמובן לא דרך להתחיל עם בחורות
    כמו המשפט הנודע של מיסטרי "פיקאפ זה לא על איך להתחיל עם בחורות , זה על איך לבנות חיים" [כן זה נשמע יותר טוב באנגלית]
    בדרך הזאת אנחנו מנסים לשנות את עצמו או יותר נכון "לשדרג" את עצמנו מכל בחינה לאו דווקא מאיך שאנחנו עם בחורות
    אם זה אומר בדרך החברתית , החיצונית , הפנימית , החשיבתית הכל הכל הכל....

עכשיו , אני יראה לכם שתי דרכים להתחיל עם כל הסיפור הזה שנקרא "פיקאפ"
    הדרך הראשונה זאת הדרך שאני עברתי בה והדרך השניה זאת הדרך שאני ממליץ לכם ללכת בא

1. [שלי]
    יום אחד קמתי בבוקר והבנתי שמי שאני זה לא מי שאני רוצה להיות
    בכל דרך שהיא .. ההחלטה הייתה להשתנות ובאמת זה מה שעשיתי , אבל לא עשיתי את זה בדרך נכונה
    קמתי בבוקר והחלטתי שמהיום אני לא אותו ילד
    התלבשתי שונה , מצאתי עבודה , שמתי זין על כולם וכולי.. ובאמת הכל השתנה , אבל מצאתי את עצמי אבוד בעולם שהיה גדול עלי
    ואולי זה רק לי זה היה ככה ולאנשים שעשו את זה היה הרבה יותר קל
    אבל לי זה היה די קשה.. בפעם הראשונה שבחורה אמרה לי לא זה היה לי שוק , חח לא כי אני נראה טוב או כי יש לי אישיות מושלמת
    זה פשוט משהו שבחיים לא קרה לי אז לא ידעתי איך להתמודד עם זה , וזה הדבר שבגללו אני לא ממליץ להשתנות בצורה כזאת ישירה ובגלל זה אני ממליץ על הדרך השניה .

2. אני ינסה להביא לכאן דברים שאם אני הייתי עושה אותם היה לי פשוט וקל להגיע למקום שאני נמצא בו היום.
    קחו לכם שבוע בדיוק מהרגע שאתם קוראים את מה שאני רושם כאן
    ותנסו לקרוא כל חומר שאתם יכולים למצוא בשבוע הזה על הנושא "פיקאפ" , לא משנה אם זה של מיסטרי או של סתם אמן לא מוכר
    עדיפות לכאלה באנגלית , אל תעשו נסיונות רק תקראו ותקראו ותקראו טוב טוב שבוע שלם
    בסוף השבוע הזה אתם עושים את התוכנית של DC [אני לא יכול לפרסם קישורים אז פשוט תחפשו את זה]
    שאתם מסיימים עם התוכנית הזאת אתם לוקחים לכם חודש של נסיונות בשטח , אתם פשוט קמים יוצאים מהבית ופותחים שיחה עם כל יצור חי שקיים
    שאתם באוטובוס ויש מישהו או מישהי לידכם פשוט תגידו "וואי איזה חום אה..?" ותפתחו שיחה קטנה אפילו
    תלכו לאיזושהיא חנות בגדים ותבקשו המלצות מהמוכרות שיש שם

ברגע שהפחד גישה יעלם , יהיה לכם הרבה יותר קל
    כל הקטע כאן זה להבין שלדבר.. זה דבר כל כך פשוט שזה דפוק לא לעשות את זה

יש כמה משפטים שהם כל כך נכונים שחייב להפנים אותם

-אתה מפספס 100% מהיריות שאתה לא יורה- [אם זה הולך ככה]
    -חיפשת ומצאת? טוב מאוד , חיפשת ולא מצאת? טוב.. , לא חיפשת ולא מצאת? גרוע מאוד-
    -חיים פעם אחת-
    -עדיף לנסות 100 פעמים ולהצליח פעם אחת מאשר לא לנסות 100 פעמים ולא להצליח אף פעם-

תאמינו לי שמבינים את כל הקטע הזה , החיים משתנים לטובה .. אז למה לא :]
    יכול להיות שזאת סתם חפירה שלא ממש עוזרת במשהו , אבל כשכתבתי את זה בראש שלי זה נשמע הרבה יותר טוב חח
    בהצלחה..
    נערך לאחרונה על ידי doreedor; 27-08-2010 בשעה 23:22.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

קבל ח"ח על היוזמה , אבל משהו קטן הפריע לי..

תנסו לקרוא כל חומר שאתם יכולים למצוא בשבוע הזה על הנושא "פיקאפ" , לא משנה אם זה של מיסטרי או של סתם אמן לא מוכר
    הערה קטנה - מניסיון שלי , לקרוא הרבה בבת אחת רק דופק לך את כל העסק.
    אתה יוצא לשטח עם כל כך הרבה שמות ומושגים ואתה לא יוצא מזה.
    איך אמרת? - לנסות בבת אחת להשתנות - אתה נכנס לעולם שגדול עליך בכמה מידות.

זה כמו לנסות ללמוד את כל המתמטיקה - 7 כרכים של אלפיים עמודים כל אחד בשבוע. זה בלתי אפשרי וספק אם תצליח לעשות 1+1 אחרי שתקרא כל כך הרבה. תסיקו לבד את המסקנות שלכם.

הטיפ היחיד שאני יכול לתת לכם זה לשבת עם עצמכם , לחשוב איפה אתם ואיפה אתם רוצים להיות.
    מחר? מחרתיים? עוד שבוע? חודש? שנה? 20 שנה?

אתם רואים את עצמכם תקועים בחיים ממוצעים? - כן כן , מילת המפתח שנותנת הכי הרבה מוטיבציה היא חיים ממוצעים.
    אתם באמת רוצים לסיים את החיים בידיעה שלא הספקתם הכל?

צאו לשטח עם המשפט הזה. 'אני לא אחייה חיים ממוצעים'.
    זה ייתן לכם את כל המוטיבציה הדרושה.
    מדי פעם תרפרפו ותלמדו. אין סוף לנושא הזה 'פיקאפ' ותמיד תלמדו דברים חדשים.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 27-08-2010 בשעה 23:30.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    קבל ח"ח על היוזמה , אבל משהו קטן הפריע לי..

הערה קטנה - מניסיון שלי , לקרוא הרבה בבת אחת רק דופק לך את כל העסק.
    אתה יוצא לשטח עם כל כך הרבה שמות ומושגים ואתה לא יוצא מזה.
    איך אמרת? - לנסות בבת אחת להשתנות - אתה נכנס לעולם שגדול עליך בכמה מידות.

זה כמו לנסות ללמוד את כל המתמטיקה - 7 כרכים של אלפיים עמודים כל אחד בשבוע. זה בלתי אפשרי וספק אם תצליח לעשות 1+1 אחרי שתקרא כל כך הרבה. תסיקו לבד את המסקנות שלכם.
    אתה צודק בחלק מהדברים.. ברור שאי אפשר ללמוד הכל בשבוע
    אבל עדיף ללמוד מה שאפשר בזמן הזה מאפשר לצאת החוצה שאתה לא יודע כלום
    ואם אתה לומד יותר משבוע אתה פשוט הופך להיות אחד שמעדיף לקרוא ולחשוב שהוא יודע מאשר לצאת ולבדוק את זה וחבל..
    ואחלה טיפ הבאת :]

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כל הכבוד על היוזמה, אבל אתה טועה.

1. 90% ממה שרוב "אמני הפיתוי" כותבים, זה שטויות במיץ.
    2. נובע מ-1, אין טעם לקרא הרבה שטויות באינטרנט, חבל על הזמן.
    3. DC זה סתם ביזבוז של חודש, באמת. אם אתה רוצה להיות טוב בפיקאפ צריך לעשות פיקאפ.
    אם אתה רוצה לעשות את זה בהדרגה, סבבה - תיגש קודם למוכרות בחנויות בגדים, מלצריות, וכו.. יהיה קשה יותר לסגור איתן משהו,
    אבל הן חייבות להיות נחמדות אליך, וזה תירגול טוב - אתה גם עושה פיקאפ, וגם ניגש לבחורות בלי סיכוי לכישלון. אבל זה שטויות, הדרך
    היחידה להתמודד עם פחד גישה זה לגשת.

אז מה כן לעשות?
    א. לקרוא חומר ממוקד באינטרנט, או לסנן את החומר האיכותי מכל השטויות - האופציה השניה לוקחת המון זמן ולהקשיב שעות לשטויות שנועדו למכור עוד ועוד קורסים.
    ב. לצאת לצאת לצאת. להתחיל עם בנות, להתקע בנקודה מסויימת, לשאול פה בפורום, לקבל תשובה ולנסות הלאה. לא משנה כמה חודשים של תאוריה תלמדו אם לא תתחילו עם בנות לא ייצא מזה כלום.
    ג. לא לנסות לשכב עם כל סט שאתם פותחים, לשמור על קשר גם עם הבחורות שלא הצלחתם לזיין, ולהשתמש בהן בשביל להגדיל את המעגל החברתי שלכם.
    ד- תמשיכו לעקוב פה בפורום, דברים טובים בדרך .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    כל הכבוד על היוזמה, אבל אתה טועה.

1. 90% ממה שרוב "אמני הפיתוי" כותבים, זה שטויות במיץ.
    2. נובע מ-1, אין טעם לקרא הרבה שטויות באינטרנט, חבל על הזמן.
    3. DC זה סתם ביזבוז של חודש, באמת. אם אתה רוצה להיות טוב בפיקאפ צריך לעשות פיקאפ.
    אם אתה רוצה לעשות את זה בהדרגה, סבבה - תיגש קודם למוכרות בחנויות בגדים, מלצריות, וכו.. יהיה קשה יותר לסגור איתן משהו,
    אבל הן חייבות להיות נחמדות אליך, וזה תירגול טוב - אתה גם עושה פיקאפ, וגם ניגש לבחורות בלי סיכוי לכישלון. אבל זה שטויות, הדרך
    היחידה להתמודד עם פחד גישה זה לגשת.

חח צודק כאן בכמה דברים.. אבל טועה בחלק
    "הדרך היחידה להתמודד עם פחד גישה זה לגשת" זה ממש לא נכון..

למשל.. יש עץ גבוה , ויש חתול תקוע על העץ , עכשיו אתה רוצה להוריד אותו והדרך היחידה זה לעלות על העץ
    הבעיה שהוא גבוה מידי , אתה לא יכול להתעורר יום אחד ופתאום להיות גבוה יותר ב 10 מטר
    אתה פשוט הולך , לוקח סולם ומטפס

אי אפשר לעשות דברים ככה סתם.. מבין את הכוונה שלי?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני מבין - אבל אין לזה שום קשר לפחד גישה, המטאפורה שלך פשוט לא מתאימה.
    אם אני אומר למישהו ללכת לברר לי איפה יש בית קפה טוב באזור, הוא יילך וישאל מישהי איפה יש בית קפה טוב,
    שניה אחר"כ אני אומר לו ללכת להתחיל עם מישהי ולהשתמש בפתיח כמו "תגידי, את יודעת איפה יש פה בית קפה טוב?"
    אז הוא לא יכול, וזה פתאום פחד גישה, ובלה בלה בלה. זה הכל שטויות, אם אתה ניגש פעם אחת אתה יכול לעשות את זה שוב.

גיים בכלליות זה קפיצה למים העמוקים, כי הם לא באמת כאלה עמוקים, וברגע שרואים את זה הכל נהיה הרבה יותר נוח.
    חוץ מזה, שאם עוברים על החומר הנכון, בצורה מסודרת, אין שום סיבה להתקע ולהרגיש לא במקום.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני מבין - אבל אין לזה שום קשר לפחד גישה, המטאפורה שלך פשוט לא מתאימה.
    אם אני אומר למישהו ללכת לברר לי איפה יש בית קפה טוב באזור, הוא יילך וישאל מישהי איפה יש בית קפה טוב,
    שניה אחר"כ אני אומר לו ללכת להתחיל עם מישהי ולהשתמש בפתיח כמו "תגידי, את יודעת איפה יש פה בית קפה טוב?"
    אז הוא לא יכול, וזה פתאום פחד גישה, ובלה בלה בלה. זה הכל שטויות, אם אתה ניגש פעם אחת אתה יכול לעשות את זה שוב.

אני בטוח שגם אתה כשרק התחלת היה לך את הרגעיים שהחלטת לגשת לבחורה ולהגיד משהו שחשבת עליו מראש
    ופשוט קרה לך שלא יכלת להגיד את זה ..

זאת הכוונה שלי , זה שאתה אומר למישהו לעשות את זה זה לא אומר שהוא יוכל לעשות את זה
    אבל אם הוא יעשה כמה דברים לפני ויבין כמו שצריך הכל ויקבל כמה "לא" ומכמה סטים שיהיו קצת ביצ'יות זה לא סוף העולם
    רק אז הוא יוכל לגשת לבחורה ולפתוח איתה משהו

ומה שאני אמרתי על עצמי זה שאני לא עשיתי את זה.. שאני ישר קפצתי למים העמוקים וכשקיבלתי את ה"לא" הראשון השני השלישי והרב יעי שלי
    זה היה יותר כואב ממה שזה היה אמור להיות
    אני מקווה שאני מסביר את זה כמו שצריך וזה לא סתם חפירה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שכול אחד יבחר מה שמתאים לו בתור אחד שהוא עדיין AFC סך הכול אני יכול לתת נקודה מבט מעניינת כי זה די טרי אצלי כול הנושא של התחלה .
    בפעם הראשונה שפתחתי סט של יחידה ממש גמגמתי והלך חרא ולקח לי 5 שעות עד שהצלחתי לפתוח ככה ברחוב . ( בלי ווינג )
    פעם ראשונה שפתחתי סט נורמלי של זוג הם היו ממש נחמדות ופשוט אחרי הפתיח לא הצלחתי להעביר נושא זה נראה לי הכי לא טבעי שבעולם .
    עכשיו אני בכלל מעביר נושא אחרי הפתיח באופן טבעי בלי לשים לב וסך הכול די משתפר כול סארג ולא עשיתי DC .
    יכול להיות שאם אני יעשה DC זה ממש ישפר אותי , אבל יותר מעניין אותי להתעסק בפיק אפ נטו ולהשתפר גם בשיחה ובכול השלבים של המשיכה ולא רק בפחד גישה .

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ערכתי לך כותרת, צריך תיוג.
    ולדעתי, להפטר מהפחד גישה זה באמת לגשת.. ככה אני ניפטרתי מהפחד גישה ועוד הרבה שאני מכיר.
    חוץ מזה, יש הרבה דרכים להתחיל ללמוד פיקאפ, ואני לא חושב שיש דרך אחת שהיא הדרך הכי טובה.
    יש כאלה שממליצים קודם לגשת אל נשים ולדבר איתן, ואז להתחיל ללמוד. יש כאלה שממליצים קודם לקרוא קצת חומר, לצאת לשטח, להמשיך עם עוד קצת חומר, לצאת לשטח וכו'.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לא מסכים עם הגישה של "לבנות חיים", צריך ממש לשנוא את עצמך בשביל זה, זאת דרך להשתפפר בלהחיל עם בחורו, זה מצויין, זה משפר א החיים. אבל זאת לא "דרך חיים", אתה אולי לומד "ליחצן את עצמך" יותר טוב, אבל במקום לנסות לשנות את עצמך כדאי להבין שהעצמך שאתה מנסה לשנות הוא לא כזה גרוע, עדיף לשפר את העצמך הקיים.

ודבר שני... לקרא יותר מדי גם לא כל כך טוב, זה בונה יותר מדי "ביג דיל" מכל העניין, ובתחלס, זה לא כזה ביג דיל, זה רק בנות, שמחפשות בנים בדיוק כמו שבנים מחפשים אותם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

כל הקטע זה להבין שזה לא ביג דיל
    לא לחשוב שזה כן ככה...

צריך לקחת את זה ממש כמו משחק שאתה רוצה להשתפר בו
    לא סתם לקפוץ למים ולחכות שמשהו יקרה , ואנשים לא מבינים את זה

אנשים נכנסים לפורום פה פורום שם קוראים קצת וחושבים שהם יודעים הכל אבל לא עושים עם זה כלום
    בגלל זה אמרתי לקרוא שבוע ולצאת החוצה , לא לחשוב לא לחפש לא כלום.. פשוט לצאת ולעשות מה שצריך

כל אלה שכבר עברו את השלב של ההתחלה זה לא משנה להם :]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect