קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשה..ריאל מדריד לאימוץ
    על ידי Maniac בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 22:19
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 17:38
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 15:03
  4. [הימור] ריאל מדריד - רוזנבורג (+3)
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 11:00
  5. ריאל מדריד יוצאת מהמשבר?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 08:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

ריאל מדריד - המשך הרכש יביא סוף סוף להצלחה באירופה ולאליפות?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ברירת מחדל ריאל מדריד - המשך הרכש יביא סוף סוף להצלחה באירופה ולאליפות?

ריאל מדריד - המשך הגאלקטיקוס יביא לאליפות והצלחה באירופה?

אז מי נרכש?

מאמן: ג'וזה מוריניו – המיוחד, המאמן הנהדר שהוביל את פורטו ואינטר לזכייה בליגת האלופות, ולקח ימם אליפות וגם בצ'לסי, יודע להפוך גם שחקנים לא הכי טובים לרמה הגבוהה ביותר ומוציא את המיטב משחקניו, לקבוצות שלו יש המון אופי, והוא לא מתבייש לשחק הגנתי, אך משחק גם הרבה פעמים במערך 4-3-3.
    מאמן מצוין, שאני מקווה שיישאר ליותר משנה שלא כמו קודמיו, "רכש" מעולה של ריאל מדריד.

שחקנים:
    סרחיו קאנאלס – נרכש כבר בינואר בתמורה ל- 4.5 מיליון, נרכש מראסינג, הילד הצעיר מפוצץ בכישרון והיה השחקן הבולט ביותר של ראסינג העונה, הוא מהיר מאוד, ויש לו הרמות ובעיטות מעולות, יש לו דריבל מהיר, אך אני מאמין שהוא בסוף יושאל/יתייבש על הספסל העונה עקב כך שיש המון שחקנים רבים על עמדתו.

אנחל די מאריה – קשר התקפי טוב שנרכש מבנפיקה בתמורה ל- 25 מיליון יורו, הוא קשר מהיר מאוד, ויש לו בעיטות טובות, הוא פורץ הרבה פעמים מהגף ומרים כדורים נהדרים לחלוצים, יהיה לו הרבה יותר קל לעשות את זה עם החלוצים בריאל מאשר בבנפיקה ואני חושב שהוא יכול לבלוט, אך שוב, מקומו בהרכב לא מובטח, עקב רכישותיהם של אוזיל ולאון, ויש עוד 3 שחקנים קיימים שמשחקים בעמדה זו.

פדרו לאון – נרכש מחטאפה בתמורה ל- 10 מיליון, קשר התקפי טוב שנחשב לאחד הכשרונות הגדולים העולים בכדורגל העולמי, הוא שחקן מהיר ואוהב להרים כדורים מהאגף, הוא מהיר, ויודע לעבור שחקנים בצורה טובה מאוד, מקומו בהרכב כלל לא בטוח וייתכן כי יושאל בסופו של דבר.

סמי חדירה – נרכש משטוטגרט בתמורה ל- 12 מיליון יורו, קשר מרכזי טוב שבלט מאוד במונדיאל האחרון והיה צלע מרכזית בהגעה של גרמניה לחצי הגמר, ונרכש בעיקר בזכות זה, הוא קשר פיזי וחזק, שתומך בצורה נהדרת בהתקפה, וכמו כן גם בהגנה, חיזוק טוב של ריאל.

ריקארדו קארבליו – נרכש בתמורה ל- 8 מיליון יורו מצ'לסי, בלם חזק שעושה הגנה טובה וישחק ביחד עם פפה במרכז ההגנה ויוריד את אלביול לספסל, הוא יהיה שחקן ההגנה היחידי שיירכש במהלך הקיץ הקרוב וזאת בעיה לריאל שזקוקה לעוד שחקני הגנה, קארבליו בלם נהדר, ושומר על השער בצורה מצוינת, הבעיה איתו היא גילו המבוגר.

מסוט אוזיל – עוד קשר התקפי מצוין, בא מורדר ברמן בתמורה ל- 15 מיליון יורו, הוא מהיר מאוד והראה יכולת נהדרת בקישור של גרמניה במונדיאל, שחקן מצוין התקפית, דריבל נהדר, בעיטות טובות והגבהות מצוינות, צפוי לעשות חיים קשים לשומריו, אך גם הוא כמו די מאריה, קאנאלס, לאון, ואן דר וארט, גראנרו מקומו לא מובטח.

מי עזב?
    *מנואל פלגריני פוטר.
    *מצלדר עזב לשאלקה 04 בהעברה חופשית.
    *גוטי – הגאון המטורף, הקשר הנהדר ששירת את הסמל במשך 14 שנה, אחד המבשלים הגדולים בתולדות הכדורגל העולמי, אהוב ע"י המועדון כל כך, תודה לך.
    *ראול מדריד – הסמל, האלוהים, הרוח, עוזב אותנו אחרי אין ספור שנים בריאל, נתן את כולו למדריד והפך למשלך השערים והשחקן האהוב ביותר ע"י אוהדי ריאל מדריד בעולם, חלוץ נהדר ואדם לא פחות טוב, תודה רבה לך ראול מדריד.
    ראול הוא ריאל מדריד וריאל מדריד היא ראול!

אז האם כל זה יספיק לאליפות?
    דעה אישית:

אני חושב שהשנה ריאל מדריד תצליח סוף סוף לעבור את שמינית גמר ליגת האלופות המקולל, יש כשרון עצום בחלק ההתקפי, אך בהגנה חסר מגן שמאלי וזאת בעיה לא פשוטה שמוריניו יצטרך לפתור, אני מאמין שנראה הרבה מאוד שערים מריאל השנה, ונראה כדורגל שמח וצבעוני, השאלה היא האם ריאל תצליח לנצח את ברצלונה העונה והאם נעבור את שמינית הגמר וניקח אליפות...
    אתמול ריאל יצאו בתיקו 0-0 מול אוואט המצוין ולהתחיל עונה עם פער מברצלונה זה בעיה.
    מה דעתכם?

נראה אותם מחייכים גם בסוף העונה?
    נערך לאחרונה על ידי iTayAs; 30-08-2010 בשעה 14:13.

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של B4ng1ngY0urM0m
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    20
    נקודות
    204
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Try Hard, Die Harder

קודם כל, שאפו על הדיון, ממש אהבתי.
    דבר שני, אני לא ממש מתעסק בענייני ריאל מדריד, נמאס לי מהם ומהליגה הספרדית,
    אני חושב שעם כל הרכש שלהם הם לא ייזכו השנה באליפות, לא באלופות, אולי רק בגביע, ראיתי את היכולת המאכזבת שלהם מול מאיורקה, ובמשחקים שלה בליגת האלופות שנה שעברה, והתאכזבתי שזו אימפריית הגלאקטיקוס הגדולה והמדוברת.
    בכל מקרה, אני מקווה שריאל תזכה ותהיה עדיפה מברצלונה, אבל כרגע זה לא המצב.
    Professional Spammer
    Since 2010-

מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

ציטוט נכתב במקור על ידי IdaNoSs צפיה בהודעה
    קודם כל, שאפו על הדיון, ממש אהבתי.
    דבר שני, אני לא ממש מתעסק בענייני ריאל מדריד, נמאס לי מהם ומהליגה הספרדית,
    אני חושב שעם כל הרכש שלהם הם לא ייזכו השנה באליפות, לא באלופות, אולי רק בגביע, ראיתי את היכולת המאכזבת שלהם מול מאיורקה, ובמשחקים שלה בליגת האלופות שנה שעברה, והתאכזבתי שזו אימפריית הגלאקטיקוס הגדולה והמדוברת.
    בכל מקרה, אני מקווה שריאל תזכה ותהיה עדיפה מברצלונה, אבל כרגע זה לא המצב.
    במשחק נגד מאיורקה צריך לזכור שמוריניו מנסה לתרגל הרכבים שונים, הוא מחפש את ההרכב המתאים ביותר לריאל מדריד ובשביל זה הוא צריך גם לערב את כל השחקנים החדשים שרובם עדיין לא התאקלמו כמו שצריך.
    בשחק נגד מאיורקה בכלל לא משקף את היכולת האמיתית של ריאל מדריד, אני מאמין שעם הזמן השחקנים יתחברו כמו שצריך ומוריניו ימצא את ההרכב המתאים לקבוצה.

ולדעתי צריך להשאיל את גראנרו ולהעיף את גאגו/דיארה.
    ואיך לעזעזל מרסלו עדיין מגן שמאלי?!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתמול הם היו עלובים אין על דודו אוואט

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

אתמול ריאל נראו לא טוב, אבל קבוצה שרוצה לקחת אליפות חייבת לדעת לנצח משחקים כאלה, אוואט היה נהדר אתמול.
    ריאל לא יכולה להרשות לעצמה לאבד נקודות במיוחד שהיריבה שלה היא ברצלונה, שלא מאבדת נקודות כמעט.

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

ציטוט נכתב במקור על ידי itaias צפיה בהודעה
    אתמול ריאל נראו לא טוב, אבל קבוצה שרוצה לקחת אליפות חייבת לדעת לנצח משחקים כאלה, אוואט היה נהדר אתמול.
    ריאל לא יכולה להרשות לעצמה לאבד נקודות במיוחד שהיריבה שלה היא ברצלונה, שלא מאבדת נקודות כמעט.
    במשך כל החצי הראשון של העונה צריך לשמור את ברצלונה קרוב, שלא יהיה הפרש שיותר משתי נקודות, ובחצי השני כשהסופרקלאסיקו בברנאבו נהיה חייבים לקטוף שלוש נקודות ואחר כך לברוח לאט לאט לברצלונה. וכמובן שיהיה אסור להפסיד ולזלזל באף קבוצה כי דברים קטנים יכולים להכריע.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שמעו אני לא יודע מה אתכם,אני שונא את ברצלונה וצפיתי אתמול בשני המשחקים (של ריאל ושל בארסה) וואלה ואתמול הבנתי מזה קבוצת כדורגל,בואו נשווה ברכש של ברצלונה לבין ריאל מדריד, לא צריך שאני יגיד את כל מי שברצלונה הביאו אבל מספיק שאני יגיד דויד וייה וחאבייר מסצ'ראנו,זה מספיק,לעומת מסוט אוזיל וקנאלס. בחייאת מה מוריניו חושב שהוא עד כדי כך מיוחד?הוא מאמן גדול אבל אני חושב שהמזל היה איתו תמיד מה לעשות,אני חושב שהראש של מוריניו פועל בצורה כזאת שהוא יביא שחקנים כביכול אנונימיים ויהפוך אותם לכוכבים ואז כשתהיה זכייה יתפעלו ממנו גם בגלל הרכש הלא מוכר שהוא הביא וגם בגלל התארים,אבל אני הפעם חושב שהוא טועה,ברצלונה הביאה שחקנים עם קבלות,שחקנים עם ניסיון שיודעים מזה להגיע לתארים שלא כמו השחקנים שמוריניו הביא,אני מאוד מקווה שאני טועה ואני ממש רוצה שריאל תיקח,אבל אני כמעט בטוח שברצלונה תיקח אם לא יחול שינוי רציני הן במשחק של ריאל מדריד והן ברכש שהם יביאו(אם הם יביאו עוד..)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,510 | הודעות: 8,173,097 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect