ריאל מדריד - המשך הגאלקטיקוס יביא לאליפות והצלחה באירופה?
אז מי נרכש?
מאמן: ג'וזה מוריניו – המיוחד, המאמן הנהדר שהוביל את פורטו ואינטר לזכייה בליגת האלופות, ולקח ימם אליפות וגם בצ'לסי, יודע להפוך גם שחקנים לא הכי טובים לרמה הגבוהה ביותר ומוציא את המיטב משחקניו, לקבוצות שלו יש המון אופי, והוא לא מתבייש לשחק הגנתי, אך משחק גם הרבה פעמים במערך 4-3-3.
מאמן מצוין, שאני מקווה שיישאר ליותר משנה שלא כמו קודמיו, "רכש" מעולה של ריאל מדריד.
שחקנים:
סרחיו קאנאלס – נרכש כבר בינואר בתמורה ל- 4.5 מיליון, נרכש מראסינג, הילד הצעיר מפוצץ בכישרון והיה השחקן הבולט ביותר של ראסינג העונה, הוא מהיר מאוד, ויש לו הרמות ובעיטות מעולות, יש לו דריבל מהיר, אך אני מאמין שהוא בסוף יושאל/יתייבש על הספסל העונה עקב כך שיש המון שחקנים רבים על עמדתו.
אנחל די מאריה – קשר התקפי טוב שנרכש מבנפיקה בתמורה ל- 25 מיליון יורו, הוא קשר מהיר מאוד, ויש לו בעיטות טובות, הוא פורץ הרבה פעמים מהגף ומרים כדורים נהדרים לחלוצים, יהיה לו הרבה יותר קל לעשות את זה עם החלוצים בריאל מאשר בבנפיקה ואני חושב שהוא יכול לבלוט, אך שוב, מקומו בהרכב לא מובטח, עקב רכישותיהם של אוזיל ולאון, ויש עוד 3 שחקנים קיימים שמשחקים בעמדה זו.
פדרו לאון – נרכש מחטאפה בתמורה ל- 10 מיליון, קשר התקפי טוב שנחשב לאחד הכשרונות הגדולים העולים בכדורגל העולמי, הוא שחקן מהיר ואוהב להרים כדורים מהאגף, הוא מהיר, ויודע לעבור שחקנים בצורה טובה מאוד, מקומו בהרכב כלל לא בטוח וייתכן כי יושאל בסופו של דבר.
סמי חדירה – נרכש משטוטגרט בתמורה ל- 12 מיליון יורו, קשר מרכזי טוב שבלט מאוד במונדיאל האחרון והיה צלע מרכזית בהגעה של גרמניה לחצי הגמר, ונרכש בעיקר בזכות זה, הוא קשר פיזי וחזק, שתומך בצורה נהדרת בהתקפה, וכמו כן גם בהגנה, חיזוק טוב של ריאל.
ריקארדו קארבליו – נרכש בתמורה ל- 8 מיליון יורו מצ'לסי, בלם חזק שעושה הגנה טובה וישחק ביחד עם פפה במרכז ההגנה ויוריד את אלביול לספסל, הוא יהיה שחקן ההגנה היחידי שיירכש במהלך הקיץ הקרוב וזאת בעיה לריאל שזקוקה לעוד שחקני הגנה, קארבליו בלם נהדר, ושומר על השער בצורה מצוינת, הבעיה איתו היא גילו המבוגר.
מסוט אוזיל – עוד קשר התקפי מצוין, בא מורדר ברמן בתמורה ל- 15 מיליון יורו, הוא מהיר מאוד והראה יכולת נהדרת בקישור של גרמניה במונדיאל, שחקן מצוין התקפית, דריבל נהדר, בעיטות טובות והגבהות מצוינות, צפוי לעשות חיים קשים לשומריו, אך גם הוא כמו די מאריה, קאנאלס, לאון, ואן דר וארט, גראנרו מקומו לא מובטח.
מי עזב?
*מנואל פלגריני פוטר.
*מצלדר עזב לשאלקה 04 בהעברה חופשית.
*גוטי – הגאון המטורף, הקשר הנהדר ששירת את הסמל במשך 14 שנה, אחד המבשלים הגדולים בתולדות הכדורגל העולמי, אהוב ע"י המועדון כל כך, תודה לך.
*ראול מדריד – הסמל, האלוהים, הרוח, עוזב אותנו אחרי אין ספור שנים בריאל, נתן את כולו למדריד והפך למשלך השערים והשחקן האהוב ביותר ע"י אוהדי ריאל מדריד בעולם, חלוץ נהדר ואדם לא פחות טוב, תודה רבה לך ראול מדריד.
ראול הוא ריאל מדריד וריאל מדריד היא ראול!
אז האם כל זה יספיק לאליפות?
דעה אישית:
אני חושב שהשנה ריאל מדריד תצליח סוף סוף לעבור את שמינית גמר ליגת האלופות המקולל, יש כשרון עצום בחלק ההתקפי, אך בהגנה חסר מגן שמאלי וזאת בעיה לא פשוטה שמוריניו יצטרך לפתור, אני מאמין שנראה הרבה מאוד שערים מריאל השנה, ונראה כדורגל שמח וצבעוני, השאלה היא האם ריאל תצליח לנצח את ברצלונה העונה והאם נעבור את שמינית הגמר וניקח אליפות...
אתמול ריאל יצאו בתיקו 0-0 מול אוואט המצוין ולהתחיל עונה עם פער מברצלונה זה בעיה.
מה דעתכם?
נראה אותם מחייכים גם בסוף העונה?

ספוילר:
ציטוט ההודעה