קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-05-2010, 20:46
  2. מייקל לואיס..
    על ידי Uiop בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 20-05-2006, 11:13
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 20:55
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 19:01
  5. לואיס פרננדז סיכם בבית"ר ירושלים
    על ידי MeToRaF בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 17:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

לואיס פרננדס

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

ברירת מחדל לואיס פרננדס

לואיס פרננדס הוא כדורגלן עבר ומאמן כדורגל צרפתי-ספרדי בהווה. כיום הוא מאמן נבחרת ישראל.
    לואיס פרננדס נולד בספרד, בילדותו עבר עם משפחתו להתגורר בצרפת. בצעירותו שיחק בעמדת הקשר. בשנת 1993 פרש פרננדס ממשחק פעיל ועבר לאימון. הוא אימן קבוצות כדורגל בכירות מהליגה הצרפתית והספרדית לפני שעבר לאמן בקטאר ומשם לישראל..

• לדעתכם, עידן פרננדס יתרום להיסטוריה של הכדורגל הישראלי ובמיוחד לנבחרת ישראל?
    • מה אתם חושבים בכללי על המאמן?
    • מה צריך לשפר?
    • יש מישהו יותר ראוי למלות את תפקידו?
    • כמה שנים אתה חושבים הוא ימשיך בכהונה בתור מאמן הנבחרת?
    • לסיום - אתם מרוצים ?

1 - אני נורא מקווה, כפי שזה נראה עכשיו הוא מנסה כל דבר אפשרי..
    אבל זה לא כ"כ מספיק בשביל להגיע ליורו.

2 - הוא מאמן טוב, אבל עם הרבה מאוד בעיות, התקשורת עם השחקנים היא הבעיה העיקרית!
    3 - דבר ראשון, במשחק מול מלטה הוא השתיק את הקהל לא פעם ולא פעמיים, הקהל ידע פשוט לא להגיע...
    בנוסף, הוא לא נתן לגילי ורמוט לפתוח במשחק מול מלטה, כמו שכולם יודעים - זו שטות.

4 - יותר ראוי, פשוט לא, אחרי המלחמה שהייתה בין המעומדים - עדיף שהוא יהיה.
    5 - לא משנה מה יקרה ביורו, לפי דעתי הוא יכהן שנתיים +
    6 - לא ממש, לדעתי יש הרבה מאוד גישות שהוא צריך לשנות.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני אגיד את דעתי עליו מבלי לגעת בנקודות ששאלת.

אני חושב שפרננדז הוא מאמן משוגע,משוגע יכול להיות טוב או רע,לבנתיים אני לא יודע מה להחליט על פי משחק אי אפשר לשפוט אותו,למה משוגע?איך הוא שם את תמיר כהן בלם?איך ורמוט לא פתח? בקיצור יש הרבה שאלות,ומצד שני משוגע זה טוב כי כל המאמנים שהיו לנו הם היו שגרתיים ועשו מה שציפו מהם(זאת אומרת לא עשו מהפכות בהרכבים ובתרגולים) ולכן זה טוב.
    הטעות של המדינה שלנו או בעיקר של ההתאחדות לכדורגל שבשונה ממדינות אחרות אם מאמן אצלנו נכשל בהעפלה לאיזשהו טורניר(וכל מאמן נכשל מאז 1970) אז מעיפים אותו,ראבק אנחנו 40 שנה לא היינו בשום טורניר למה לא לשנות גישה?לוזון יודע להגיד שאנחנו הליגה השישית בעולם,אך איך זה ייתכן שליגה 6 בעולם +שחקנים בקבוצות בכירות באירופה לא מגיעה 40 שנה לטורניר?אז לוזון תפסיק לבלבל את המוח לך תעשה את השיעורי בית שלך או שתלך מכאן מהר,חייב לשנות גישה.
    אצלנו בארץ רק רוצים להעפיל לטורניר גדול,לא שואפים ליותר מזה ואני לא יודע אם זה בצדק,אבל אם לדוגמא היו אומרים לשחקנים שלנו אנחנו נעלה לטורניר ונתמודד על עלייה מהבית אז אף אחד לא היה צוחק על זה(אולי כן) אבל ככה רואים שמכוונים גבוה וככה המאמץ היה יותר גבוה כי היה רף ציפיות אבל כשכל הזמן שההתאחדות והתקשורת והמאמן מתחננים שסה"כ נעפיל לטורניר אז כך רף הציפיות והשאיפות נמוך וזה מה שיוצא כל הזמן.
    בקיצור מקווה שפרננדז יביא את השינוי,ואם לא?שישאירו אותו עוד קדנצייה ולא יפטרו אותו כמו את כל השאר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTall צפיה בהודעה
    אני אגיד את דעתי עליו מבלי לגעת בנקודות ששאלת.

אני חושב שפרננדז הוא מאמן משוגע,משוגע יכול להיות טוב או רע,לבנתיים אני לא יודע מה להחליט על פי משחק אי אפשר לשפוט אותו,למה משוגע?איך הוא שם את תמיר כהן בלם?איך ורמוט לא פתח? בקיצור יש הרבה שאלות,ומצד שני משוגע זה טוב כי כל המאמנים שהיו לנו הם היו שגרתיים ועשו מה שציפו מהם(זאת אומרת לא עשו מהפכות בהרכבים ובתרגולים) ולכן זה טוב.
    הטעות של המדינה שלנו או בעיקר של ההתאחדות לכדורגל שבשונה ממדינות אחרות אם מאמן אצלנו נכשל בהעפלה לאיזשהו טורניר(וכל מאמן נכשל מאז 1970) אז מעיפים אותו,ראבק אנחנו 40 שנה לא היינו בשום טורניר למה לא לשנות גישה?לוזון יודע להגיד שאנחנו הליגה השישית בעולם,אך איך זה ייתכן שליגה 6 בעולם +שחקנים בקבוצות בכירות באירופה לא מגיעה 40 שנה לטורניר?אז לוזון תפסיק לבלבל את המוח לך תעשה את השיעורי בית שלך או שתלך מכאן מהר,חייב לשנות גישה.
    אצלנו בארץ רק רוצים להעפיל לטורניר גדול,לא שואפים ליותר מזה ואני לא יודע אם זה בצדק,אבל אם לדוגמא היו אומרים לשחקנים שלנו אנחנו נעלה לטורניר ונתמודד על עלייה מהבית אז אף אחד לא היה צוחק על זה(אולי כן) אבל ככה רואים שמכוונים גבוה וככה המאמץ היה יותר גבוה כי היה רף ציפיות אבל כשכל הזמן שההתאחדות והתקשורת והמאמן מתחננים שסה"כ נעפיל לטורניר אז כך רף הציפיות והשאיפות נמוך וזה מה שיוצא כל הזמן.
    בקיצור מקווה שפרננדז יביא את השינוי,ואם לא?שישאירו אותו עוד קדנצייה ולא יפטרו אותו כמו את כל השאר.
    אחת התגובות היפות שראיתי פה בפורום כדורגל (תעבור מבריאות לספורט ) פרננדז הוא בהחלט מאמן משוגע ולא צפוי אבל רבאק אל תעיפו אותו אם זה לא הולך...
    אחלה דיון

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

לייקים
    93
    נקודות
    1

בהחלט אפשר לשנות, אבל הוא התחיל להגזים, לא נגעתי בנקודות הפשוטות האלו..
    נניח גילי ורמוט, נכנס דקה 50 וקיבל ציון 70..
    זה שחקן שאין ספק בכלל במידה והוא צריך לפתוח או לא, אין לי בעיה עם שינוי..
    אבל לפעמים זה מוגזם.

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

שאפו על ההקשעה.

אני עדיין צוחק על הפרצוף שהוא עשה אחרי הגול הראשון נגד מלטה חחח.

לנושא:
    • לדעתכם, עידן פרננדס יתרום להיסטוריה של הכדורגל הישראלי ובמיוחד לנבחרת ישראל?
    • אני לא חושב שהוא עד כדי כך שונה מהמאמנים האחרים שהיו פה, אני דווקא חושב ומקווה שנבחרת ישראל תעלה ליורו אז במידה וזה יקרה אני לא אייחס את ההצלחה לפרננדס אלא לשחקנים הסופר מוכשרים שיש לנו.
    • מה אתם חושבים בכללי על המאמן?
    • כמו שאמרתי, לא בטופ של הכדורגל העולמי, אבל יכול להיות שהוא יפתיע, בכל זאת אני לא יכול לשפוט אחרי משחק אחד בלבד ועוד כמה שאני זוכר מתקופתו בבית"ר.
    • מה צריך לשפר?
    • לא בדיוק לשפר, אבל יש לו שחקנים מאוד מוכשרים בשביל ה-11 הפותחים, בשביל מה הוא מתחיל לעשות ניסויים בהרכב, למשל כשהוא מציב את תמיר כהן כבלם, מה יש לו מחסור בבלמים? יש לו שני בלמים מצויינים חוץ מטל בן חיים- דקל קינן ואבי סטרול.
    • יש מישהו יותר ראוי למלות את תפקידו?
    • ברור, מוריניו, פרגוסון, ונגר.
    • עכשיו ברצינות: אני לא רוצה להתייחס לזה עדיין בגלל שראיתי רק משחק אחד של הנבחרת תחתיו.
    • כמה שנים אתה חושבים הוא ימשיך בכהונה בתור מאמן הנבחרת?
    • הרבה תלוי בסיום הקמפיין הזה, לפי דעתי נבחרת ישראל תעלה ליורו אז ברור שישקפו את ההצלחה לזכותו והוא יישאר למספר רב של שנים.
    • לסיום - אתם מרוצים ?
    • ממי?, מפרננד?
    נערך לאחרונה על ידי -Max-; 04-09-2010 בשעה 22:50.

לייקים
    93
    נקודות
    1

רק שתדע הוא היה מאמן של שתי קבוצות גדולות יחסית, אספניול ופריס סן ז'רמן

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

לדעתכם, עידן פרננדס יתרום להיסטוריה של הכדורגל הישראלי ובמיוחד לנבחרת ישראל? אני מקווה ששיטת המשחק שלו תעשה את שלה ואכן נראה שינוי.
    מה אתם חושבים בכללי על המאמן? שהוא מאמן עם רקורד טוב, ולא עושה שטויות.
    מה צריך לשפר? שיעשה שיקולים יותר לעומק חוץ מזה לא ראיתי משהו מיוחד.
    יש מישהו יותר ראוי למלות את תפקידו? כרגע לא.
    כמה שנים אתה חושבים הוא ימשיך בכהונה בתור מאמן הנבחרת? תלוי איך נבחרת ישראל תראה בקמפיין הנוכחי.
    לסיום - אתם מרוצים ? כרגע כן.

משתמש מתקדם האוואטר של Taker
    לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

אני גם אענה על השאלה בלי להתייחס לנקודות שנתת...
    פרננדס שיחק בינתיים משחק עם ישראל בו הוא היה אמור לנצח וכך הוא גם עשה אז בינתיים הוא בסדר אבל זה רק ביחס למשחק אחד.
    השינויים שהוא עושה בהרכב הם לטובה או לרעה והוא כבר לבד את הטעויות שהוא עשה בהרכב הנבחרת במשחק האחרון ואני מאמין שהוא יתקן את זה והוא גם אמר שהוא יתקן את זה ובמשחק הבא הוא יפתח עם ורמוט,דקל קינן ואולי איתי שכטר לפי מה שהוא אמר.
    הטעות שהוא שם את תמיר כהן בתור בלם לא רק הטעות שלו אלא גם טעות של האגו של תמיר כהן שאמר: ''אני יכול לשחק גם בתור מגן ואפילו בתור חלוץ''(לא ציטוט מדויק).
    אז לסיכום,אני מאמין שפרננדס הוא מאמן טוב לפי מה שראיתי בינתיים אבל זה רק על סמך משחק אחד

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי Taker צפיה בהודעה
    אני גם אענה על השאלה בלי להתייחס לנקודות שנתת...
    פרננדס שיחק בינתיים משחק עם ישראל בו הוא היה אמור לנצח וכך הוא גם עשה אז בינתיים הוא בסדר אבל זה רק ביחס למשחק אחד.
    השינויים שהוא עושה בהרכב הם לטובה או לרעה והוא כבר לבד את הטעויות שהוא עשה בהרכב הנבחרת במשחק האחרון ואני מאמין שהוא יתקן את זה והוא גם אמר שהוא יתקן את זה ובמשחק הבא הוא יפתח עם ורמוט,דקל קינן ואולי איתי שכטר לפי מה שהוא אמר.
    הטעות שהוא שם את תמיר כהן בתור בלם לא רק הטעות שלו אלא גם טעות של האגו של תמיר כהן שאמר: ''אני יכול לשחק גם בתור מגן ואפילו בתור חלוץ''(לא ציטוט מדויק).
    אז לסיכום,אני מאמין שפרננדס הוא מאמן טוב לפי מה שראיתי בינתיים אבל זה רק על סמך משחק אחד
    רק על סמך משחק אחד והמשחק האחד הזה היה נגד מלטה המאוד חלשה.
    נערך לאחרונה על ידי -Max-; 05-09-2010 בשעה 16:46.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,099 | הודעות: 8,198,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect