קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-04-2009, 20:41
  2. מחר שוב העל יסודי מתחיל ב9
    על ידי מיכאל בפורום דיבורים
    תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 08-10-2008, 14:32
  3. [דיון] מחר - חיפה - בית"ר -שוב.
    על ידי FixBoy בפורום כדורגל
    תגובות: 90
    הודעה אחרונה: 23-04-2007, 17:33
  4. תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 14:35
  5. תגובות: 54
    הודעה אחרונה: 12-05-2006, 16:07
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

להחזיר את האקסית שנהיה שוב זוג (מחר 17)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אופק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Smile להחזיר את האקסית שנהיה שוב זוג (מחר 17)

שנה שעברה, הכרתי מישהי בבצפר שהייתה איתי בשכבה ממש איזה שלוש וחצי שבועות לפני סוף שנה
    עכשיו התחלנו לדבר בפייסבוק כי מסתבר שהיא אהבה את השירים שאני מעלה חח
    עכשיו לא דיברנו פעם אחת במציאות באותו זמן, הייתי אומר לה שלום וממשיך ללכת, עכשיו חברה מאוד
    טובה שלה רצתה שאני אעזור לה לארגן לה מסיבת הפתעה (כנראה שהיא לא יודעת שבחיים לא דיברנו)
    עכשיו בפעם הראשונה שאשכרה דיברנו זה היה באותו לילה שישבנו אצלה בבית (אני, ידיד שלה ועוד כמה חברות)
    קיצר היא עושה כזה "וואי זה מוזר באביבים (הבצפר שלנו, כן אנחנו קוראים לו בשם XD) אני לא רואה אותך, אתה
    כל הזמן נעלם ופתאום אתה אצלי בבית.." מפה לשם היא באה אליי כמה פעמים ופעם אחת שהיא באה אליי החלטתי
    לעשות צעד ולנשק אותה, ישבנו ליד המחשב מחובקים ראינו איזה אמריקן פאי חח ואז נישקתי אותה (זאת הייתה
    הפעם הראשונה שהיא מתנשקת) עכשיו היא לא ממש ידעה איך להגיב אז דיי זרמה עם זה ואז נהיינו זוג,
    אחרי שבועיים שבהם הייתה בא אלייה כל הזמן והיא אליי, היא אמרה לי שהיא צריכה לדבר איתי ולהגיד לי את זה בפנים
    אבל סוג של הכרחתי אותה להגיד את זה בטלפון והיא אמרה שהיא לא מרגישה אליי כמו מה שאני מרגיש אלייה, שהכל קרה
    לה מהר מדי ושהיא לא רואה את עצמה במערכת יחסים בזמן הקרוב, עכשיו ביננו- בולשיט!
    אני חושב שפשוט כמו כל הבנות בנות 16-17 שבחיים לא היה להן חבר ובחיים לא התנשקו היא בטח רק רצתה לדעת
    איזה זה לחוות מערכת יחסים,
    בכל מקרה, מה אתם חושבים, למה היא נפרדה ממני, מה קרה כאן, ואיך אפשר להחזיר אותה אליי (שניהיה שוב זוג)

הערות:
    *אני יודע שבטח זה מתאים ל"דברים שבלב" אבל חשבתי שאולי יש דברים בפיקאפ שיכולים לגרום לה לחזור אליי
    *מאז שנפרדנו (אנחנו כבר חודשיים וחצי לא ביחד) בקושי דיברנו, אולי כמה פעמים במסן ובבצפר בכלל, אין לי אומץ
    לפנות אליה בכלל ><"
    *יש לי ידע בפיקאפ (:

סליחה על החפירה ותודה!
    נערך לאחרונה על ידי pyroman; 05-09-2010 בשעה 15:31.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע.. אני הישן.. היה אומר לך, לך תמצא בחורה אחרת כי יש הרבה. נמשכת ואהבת מישהי אחת? תוכל לעשות זאת גם עם מישהי אחרת.
    אני החדש.. אומר לך בדיוק אותו הדבר. אני לא חושב שהיא שיחקה בך או משהו, הנימוק הכי לגיטימי הוא שהיא פשוט לא בוגרת נפשית למערכת יחסים רצינית. איך אפשר להחזיר אותה אליך? המלצה שלי, תעבור הלאה. מה אתה צריך כזאת בחורה לא החלטית? מה גם שהיא כנראה בכלל לא בשלה למערכת יחסים שאתה מחפש. פשוט תחסוך לעצמך את הכאב ראש הזה, יש הרבה דגים בים.
    בהצלחה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אופק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בת'כלס חשבתי על זה ובאמת, יש לי פאקינג 980 חברים בערך בפייס, אחוז גבוה מתוכם זה בנות
    ואף אחת פשוט אף אחת מהן לא כמוה, עבר מלא זמן מאז ואני עדיין לא מפסיק לחשוב עליה, יכול להיות
    שהיא נפרדה ממני בגלל משהו אחר, חברה, ידיד?
    *חברה שלה אמרה לי שהיא לא אוהבת אותי בפירוש והיא לא אמרה את זה במילים האלו

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

א'. תגיד לה שאתה לא מחפש מערכת יחסים אבל היה לכם כיף ביחד ושאולי תצאו לשתות משהו היום בערב?
    ב'. מה "בולשיט", מזה משנה למה היא רוצה להיפרד, העניין החשוב הוא שהיא לא רוצה מערכת יחסים איתך.
    ג'. תעבור הלאה, זה נראה כאילו אתה מתנהג כמו ילד בלי נסיון, מנסה להחזיר אותה אליך.. מה זה פרק של איך פגשתי את אמא?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אופק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא קשור, בוא נגיד שהאופי שלה זה האופי שאני הכי אוהב, היופי שלה, ההתנהגות, אני אוהב בה הכל!
    ובאמת שקשה למצוא מישהי כזאת ולכן אני לא רוצה לעבור הלאה, ניסיון? יש לי (:
    ומה יעזור שאני אגיד לה שאני לא מחפש מערכת יחסים ושנלך לשתות משהו?
    תודה אחי (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני די בטוח שאתה לא תקשיב לי ותעשה מה שבראש שלך אבל שמע..
    יש לי אקסית שהיא בדיוק מה שאתה מתאר: אופי בטעם שלך, היא בטעם שלך ובחורה קיצר שאתה לא פוגש כל יום. למרות שזה לא קל אני אגיד לך את הדבר הבא: אם מערכת יחסים לא הולכת עכשיו, היא לא תלך גם בעוד מיליון שנה ואתם פשוט לא יכולים להיות ביחד, אני אומר לך את זה מניסיון אישי, אם מערכת יחסים לא זזה לשומקום זה אף פעם לא סתם ותמיד יש לזה סיבה. מה גם שאם היא הייתה רוצה אותך אחרי כל הזמן הזה היא הייתה שולחת לך סימני התעניינות כלשהם ומראה שהיא מעוניינת בך, אפילו סתם כידיד. אם אפילו זה לא קרה אז כנראה יש סיבה והיא באמת לא רוצה. בקשר לזה שאמרת שמכל האנשים שאתה מכיר אף אחת לא כמוה? אני חושב שזה נובע מהעובדה שפשוט נתקעת עליה ואתה כבר לא מסתכל על בנות בצורה אובייקטיבית, אתה כל הזמן חושב על ה"מיוחדת הזאת שאני לא יכול להשיג".
    צא תתחיל עם אחרות, צא למסיבות מועדונים לא משנה מה ופשוט תעבור הלאה ותמשיך בחיים שלך
    נערך לאחרונה על ידי Imperfection; 05-09-2010 בשעה 19:52.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אופק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואוו נורא הגיוני, למעשה אני אקשיב לך (עד כמה שזה קשה)
    אגב תחשוב על זה ככה:
    אולי חברה שלה אמרה לה "שמעי, הוא עושה ככה, הוא כזה הוא זה הוא זה" קיצר "זה" הכוונה
    דברים רעים ואז היא פעלה לפי ההגיון ואמרה וואלה היא צודקת אני צריכה להפרד ממנו
    אף על פי שהיא הרגישה ומרגישה אליי משהו ולכן היא עזבה את הרגש שזה בעצם מה שהיא מרגישה
    אליי, נתנו לי עצה, לדבר אל הרגש שלה לא אל ההגיון, מה אתה אומר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני חושב שאתה לא צריך שיהיה לך על הראש להיות עם בחורה שמושפעת כל כך בקלות מחברות שלה ואין לה עמוד שדרה ודעה משל עצמה, היום זה חברות שלה ומחר זה סיפור אחר.. מה אתה צריך את זה? ומה שיש לי להגיד לך לגמרי מניסיון אישי זה שהגיון צריך לבוא לפני רגשות, להרגיש דברים לבנאדם כלשהוא זה נפלא, באמת. אבל המוח שלך צריך לעשות חושבים קודם כדי שלא תגמור במצב שאתה סתם מכאיב לעצמך לצורך העניין.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אופק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואי איזה דילמה מטורפת, מצד אחד אני חייב להיות איתה מצד שני כל הסיבות שאתה נותן אומרות שאני חייב להמשיך הלאה ><"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה לא חייב, אתה רוצה. חייב זה נידי, נידי זה רע.
    לנושא, אני לא אומר לך דברים באוויר, הייתי במצב שלך ואני מנסה לגרום לך להמנע מהחרא שאני עברתי בגלל דברים כאלה.. תנסה לרגע לדמיין שתי סיטואציות שבכל אחת מהן יש לך בת זוג:
    בראשונה זאת בחורה שעושה לך סצנות כל הזמן, היא לא צפוייה במובן הרע של המילה, אתה לא יודע למה לצפות ממנה ואתה סובל בקשר איתה אבל במצב הזה יהיה לך עוד יותר קשה להפרד ממנה כי אז אתה כבר ביחסים איתה ויש לך רגשות אליה בין אם אתה רוצה בזה ובין אם לא.
    תדמיין סיטואציה שניה שבה יש לך מישהי שעושה לך טוב, יש לך איתה מצד אחד קשר בריא, יציב ובלי בעיות ומצד שני רציני כמו שאתה מחפש. זאת בחורה שמוסיפה לך לחיים, לא גורעת מהם.

מה עדיף? לשיקולך

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

תעבור הלאה, זה ניראה כאילו כבר ירד לה ממך ואם ואיכשהו תחזרו שוב אז היא תשחק בך ואתה תהיה הביץ' שלה
    ומזל טוב אחי =]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בתאכלס זה באמת צריך לעבור מפה , כי פה יכולים לעזור לך להחזיר אותה בדרך פיקאפ אבל לא ממש לנתח למה נפרדתם...
    אבל לדעתי זה נשמע כאילו היא באמת קפצה לתוך המערכת יחסית הזאת ובאופן אישי היתי מציע לך שפעם הבאה זה יהיה הפוך...
    שאתה לא תציעה מערכת יחסים או שלא תיהיה להוט על זה (לא תראה את זה) ויהיה יותר טוב...
    Nir Schwartz
    FaceBook מקושרים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי pyroman צפיה בהודעה
    ואוו נורא הגיוני, למעשה אני אקשיב לך (עד כמה שזה קשה)
    אגב תחשוב על זה ככה:
    אולי חברה שלה אמרה לה "שמעי, הוא עושה ככה, הוא כזה הוא זה הוא זה" קיצר "זה" הכוונה
    דברים רעים ואז היא פעלה לפי ההגיון ואמרה וואלה היא צודקת אני צריכה להפרד ממנו
    אף על פי שהיא הרגישה ומרגישה אליי משהו ולכן היא עזבה את הרגש שזה בעצם מה שהיא מרגישה
    אליי, נתנו לי עצה, לדבר אל הרגש שלה לא אל ההגיון, מה אתה אומר?
    כוס עמק אחי אני כל כך שונא קטעים כאלה היה לי כזה קטע בול עם האקסית. החברה השמנה והמכוערת שלה שבחיים לא תקבל זין מאף אחד מקנאה בחברה שלה והיא מנסה להרוס לה כמו מניאקית. אני לא יודע מה המצב שלך אבל אני אישית שלחתי חבר שלי (עוד פיק אפאר) שיעשה עליה גיים ויוריד אותה ממני (למה היא היתה דלוקה עלי בטירוף) וזה דיי עבד =]
    ולגבי כל העניין של "לא בנויה למערכת יחסים" זה שטויות. ולמה? כי אם היא באמת נמשכת אליך ואתה היחיד שנמצא לה בראש והיא אוהבת אותך אין שום סיבה בעולם שהיא לא תרצה להיות איתך ורק איתך. כל התירוצים של "אני לא בשלה בלה בלה בלה" אל תקנה את זה אחי.
    עכשיו תפוס תתחת שלך ולך תגיד לה "שמעי מאמי, מה שהיה ביננו היה טוב וטוב שהיה, יצא לי לחשוב על זה ושנינו צריכים לצאת עם אנשים שונים כי את לא מתאימה לי". כן אחי תגיד לה את זה!
    נערך לאחרונה על ידי koogel; 09-09-2010 בשעה 13:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

koogel, מכיר את זה שלפעמים עדיף לשתוק מאשר להגיב? אתה מבין בכלל שאין קשר לבחורה אחרת שמנסה להרוס אלא שהיא פשוט לא בקטע שלו? ומה הוא צריך מישהי בלי עמוד שדרה שנגררת אחרי כל חברה שלה אפילו אם הטענה שלך נכונה, לא ככה? לשאלה שלך "מה זה לא בשלה?", אז הכוונה היא לא בשלה מבחינת בגרות נפשית לקשר הרציני שהוא מחפש ורוצה. מה נראה לך? יש בנאדם שרוצה לקום כל יום בבוקר עם כאב ראש של איזה סצנה היא דפקה לי אתמול, איזה סצנה היא תדפוק לי היום, ומה היא תעשה עוד שבועיים.. לא יודע מה איתך אבל רוב האנשים מחפשים משהו יציב. דבר נוסף הוא שאם היא הייתה חושבת רק עליו והייתה נמשכת אליו היא הייתה לפחות מראה לו סימני חיים מאז שהם נפרדו, עבר לא קצת זמן וזה אפילו לא קרה.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי Imperfection צפיה בהודעה
    koogel, מכיר את זה שלפעמים עדיף לשתוק מאשר להגיב? אתה מבין בכלל שאין קשר לבחורה אחרת שמנסה להרוס אלא שהיא פשוט לא בקטע שלו? ומה הוא צריך מישהי בלי עמוד שדרה שנגררת אחרי כל חברה שלה אפילו אם הטענה שלך נכונה, לא ככה? לשאלה שלך "מה זה לא בשלה?", אז הכוונה היא לא בשלה מבחינת בגרות נפשית לקשר הרציני שהוא מחפש ורוצה. מה נראה לך? יש בנאדם שרוצה לקום כל יום בבוקר עם כאב ראש של איזה סצנה היא דפקה לי אתמול, איזה סצנה היא תדפוק לי היום, ומה היא תעשה עוד שבועיים.. לא יודע מה איתך אבל רוב האנשים מחפשים משהו יציב. דבר נוסף הוא שאם היא הייתה חושבת רק עליו והייתה נמשכת אליו היא הייתה לפחות מראה לו סימני חיים מאז שהם נפרדו, עבר לא קצת זמן וזה אפילו לא קרה.
    אם היא היתה חושבת רק עליו ורוצה רק אותו הם לא היו נפרדים... הם כבר לא בני 10, כשמישהי רוצה מישהו היא תרצה להיות איתו כל התירוצים של לא בשלה למערכת יחסים זה בולשיט. היא כנראה לא רוצה אותו כמו שאמרת, לא נורא ממשיכים הלאה.
    ולכותב האשכול: גם אני הייתי בטוח שהאקסית שלי מושלמת ואני לא ימצא מישהי שמשתווה לה ועובדה שהיום יש לי חברה שאני הרבה יותר אוהב ומאושר איתה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect