קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פשוט להרוג אנשים כאלה! אנשים בני זונות.
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 03-10-2006, 23:45
  2. גם אני אוהב להרוג אנשים כשהם AFK =]
    על ידי Alcoholic בפורום Maple Story
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 22:42
  3. יאאאלההה אנשים תעזרו לי אני מת ... !!!
    על ידי avishay בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-02-2006, 22:24
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 20:05
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 53

מדוע יש להרוג אנשים שאומרים "אני אעשה כך וכך אגיע לגן עדן" - עמוד 2

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אבל תסכים איתי שהתורה עברה אין סוף עריכות ובכל מקרה אנשים חיים ונושמים כתבו אותה.וגם אחרי הכל,התנך נכתב וקובץ בתקופת עזרא[תקן אותי אם אני טועה].
    אני לא יודע איך הם בדקו את הדברים האלה,אבל בטוח יש לזה הסבר הגיוני.
    זה כמו עם הברית מילה ששואלים למה אלוהים דווקא בחר ביום השמיני לחתוך לזכרים את העורלה?אני די בטוח שהם ניסו אחרי יום,אחרי יומיים,אחרי שלושה ועד שהגיע הוולד שלא דימם למוות אחרי שחתכו לו ביום השמיני את העורלה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    אבל תסכים איתי שהתורה עברה אין סוף עריכות ובכל מקרה אנשים חיים ונושמים כתבו אותה.וגם אחרי הכל,התנך נכתב וקובץ בתקופת עזרא[תקן אותי אם אני טועה].
    אני לא יודע איך הם בדקו את הדברים האלה,אבל בטוח יש לזה הסבר הגיוני.
    זה כמו עם הברית מילה ששואלים למה אלוהים דווקא בחר ביום השמיני לחתוך לזכרים את העורלה?אני די בטוח שהם ניסו אחרי יום,אחרי יומיים,אחרי שלושה ועד שהגיע הוולד שלא דימם למוות אחרי שחתכו לו ביום השמיני את העורלה
    לכל אורך הפסקה הזאת אתה טועה.
    התורה ניתנה תחילה בע"פ,מאלוקים ישירות,למשה.שלימד את העם וזה עבר מדור לדור וללא שום שיבוש...
    עד לתקופה שהיה גזרות קשות ופחדו שתישכח תורה מישראל,אז העלו אותה על הכתב.
    אין שום עריכות ושינויים בניגוד לנצרות.
    ולא עשו שום ניסויים,זה דבילי לחלוטין.
    הקדוש ברוך הוא החליט על היום השמיני,והוא אפילו עשה נס שקשה להסביר-ביום הזה יש כמות של 110% כדוריות לבנות,שדואגות לריפוי,בניגוד לכמות הרגילה.
    והבאתי לך כל כך הרבה טיעונים מהתורה של דברים שרק מגלים,אי אפשר להגיד שהכל מקרה.
    ולמה הסבר הגיוני?,בעייני זה שיש אלוקים זה הכי הגיוני

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי Apollo צפיה בהודעה
    התורה ניתנה תחילה בע"פ,מאלוקים ישירות,למשה.שלימד את העם וזה עבר מדור לדור וללא שום שיבוש...
    הקדוש ברוך הוא החליט על היום השמיני,והוא אפילו עשה נס שקשה להסביר-ביום הזה יש כמות של 110% כדוריות לבנות,שדואגות לריפוי,בניגוד לכמות הרגילה.
    מאוד מענין אותי מאיפה אתה מביא את העובדות.. כמו ה110% וכל זה..
    צר לי לבשר לך.. יהודים לא מעל גויים, ובטח לא יאה במעמדו של יהודי, שעבר שואה, להגיד מי רם ומי נמוך במדרג..
    תורת הגזע מזכיר לך משהו?
    ואתה מדבר איתי על פשע? אנסים רוצחים, אולי יש יותר חילוניים, אבל אל לנו לשכוח, שהם מודעים לזה שהם פושעים..
    הבעיה פה היא שחרדים, ששופכים שמן רותח על שותרים וחילים שמבצעים פקודות, או מכים נשים שהיתלבשו לא בצניעות, או מתיחסים לנשים בהשפלה, ומפרסמים תמונות של ראש הממשלה במדי SS ועוד אלף ואחד דוגמאות... ושהם נשאלים, למה? הם טוענים שזה רצון ומצוות האל..
    ממש אל למופת יש להם..
    אגב מה ההבדל בין אללה אלוהים והאלוהים של הנוצרים? הרי כולם הגיעו מאותו אלוהים מאותו ראיון מונותאיסטי... יהדות נצרות ואיסלאם, הם גרסא שונה לאותו דבר... זה שהייהדות הייתה ראשונה זה דבר אחר..
    חוץ מזה, אם התורה לא נערכה על ידי אדם, מדוע מופיעים בה איזכורים, משלים, אנולוגיות, ואפילו מלחמות בין אלים שקשורים ישירות למיתולוגיות כנעניות מתקופה מאוחרת הרבה יותר מאשר "מעמד הר סיני"?
    למה היה חשוב לכותב התורה להדגיש שאלוהים ברא גם את ה"תנין" בספר בראשית? מדוע היה חשוב לו להדגיש שרוח אלוהים מרחפת על המים?
    אני לא בא להיתווכח איתך אם יש אלוהים או אין אלוהים.. רק מנסה לגרום לך להבין שהתורה, וכלל האמונה היהודית, היא מסורת..
    היא לא מבוססת על אירועים היסטוריים, לפחות לא בצורה ישירה.
    היא אינה באה לקבוע לנו דרך חיים, למרות שנכון, בתנ"ך ובגמרא ניתן למצוא אינסוף חוקי מוסר שיש להישתמש בהם גם היום.. חוקים שקדמו את תקופתם במאות ואף אלפי שנים וכל הכבוד..
    רק חבל שהחרדים (לא דתיים!!!!!) ממלאים מצוות בדרך שנוחה להם, הם חושבים על אלוהים, ולא על האדם...
    אין לי מה להגיד יותר, רק שחבל שמכניסים לאנשים סרטים מגיל צעיר.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    צר לי לבשר לך.. יהודים לא מעל גויים, ובטח לא יאה במעמדו של יהודי, שעבר שואה, להגיד מי רם ומי נמוך במדרג..
    תורת הגזע מזכיר לך משהו?
    ואתה מדבר איתי על פשע? אנסים רוצחים, אולי יש יותר חילוניים, אבל אל לנו לשכוח, שהם מודעים לזה שהם פושעים..
    הבעיה פה היא שחרדים, ששופכים שמן רותח על שותרים וחילים שמבצעים פקודות, או מכים נשים שהיתלבשו לא בצניעות, או מתיחסים לנשים בהשפלה, ומפרסמים תמונות של ראש הממשלה במדי SS ועוד אלף ואחד דוגמאות... ושהם נשאלים, למה? הם טוענים שזה רצון ומצוות האל..
    ממש אל למופת יש להם..
    אגב מה ההבדל בין אללה אלוהים והאלוהים של הנוצרים? הרי כולם הגיעו מאותו אלוהים מאותו ראיון מונותאיסטי... יהדות נצרות ואיסלאם, הם גרסא שונה לאותו דבר... זה שהייהדות הייתה ראשונה זה דבר אחר..
    חוץ מזה, אם התורה לא נערכה על ידי אדם, מדוע מופיעים בה איזכורים, משלים, אנולוגיות, ואפילו מלחמות בין אלים שקשורים ישירות למיתולוגיות כנעניות מתקופה מאוחרת הרבה יותר מאשר "מעמד הר סיני"?
    למה היה חשוב לכותב התורה להדגיש שאלוהים ברא גם את ה"תנין" בספר בראשית? מדוע היה חשוב לו להדגיש שרוח אלוהים מרחפת על המים?
    אני לא בא להיתווכח איתך אם יש אלוהים או אין אלוהים.. רק מנסה לגרום לך להבין שהתורה, וכלל האמונה היהודית, היא מסורת..
    היא אינה באה לקבוע לנו דרך חיים, למרות שנכון, בתנ"ך ובגמרא ניתן למצוא אינסוף חוקי מוסר שיש להישתמש בהם גם היום.. חוקים שקדמו את תקופתם במאות ואף אלפי שנים וכל הכבוד..
    רק חבל שהחרדים (לא דתיים!!!!!) ממלאים מצוות בדרך שנוחה להם, הם חושבים על אלוהים, ולא על האדם...
    האנשים שאמרת שעושים מה שעושים הם קבוצה מאוד מצומצמת שאני לא קורא להם בכלל אנשי האל
    הם חיות, לא פרימיטיביים פחות מהערבים ואני בטוח שהם לא מקיימים את מצוות האל בכול המעשים האלה שהם עושים...

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    האנשים שאמרת שעושים מה שעושים הם קבוצה מאוד מצומצמת שאני לא קורא להם בכלל אנשי האל
    הם חיות, לא פרימיטיביים פחות מהערבים ואני בטוח שהם לא מקיימים את מצוות האל בכול המעשים האלה שהם עושים...
    הלוואי וזאת היתה קבוצה מצוצמת, האנשים שגרים בהיתנחלויות בטוחים שהם הכי קדושים, נתורי קרטא שקופצים בצפירה הם חסידים, חרדים ממאה שערים, שמנסים לכפות את הדת על כל תושבי ירושליים ושורפים חניונים וצמיגים... זה קצת זה?

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אין דבר שנשאר כמו שהוא היה בהתחלה אם הדבר הוא בעל פה.קח לדוגמא שמישהו מבקש ממך להגיד משהו למישהו,אתה לא תגיד את זה בדיוק באותן מילים שהוא ביקש ממך להגיד אותם אלא תגיד את המשפט בדרך שונה עם אותו המסר.
    בכל מקרה,התגובה של אלמוג שווה יחס יותר מהתגובה הזאת,אז אני אשמח אם תתייחס לדברים שהוא כתב על התנין ועל האל שמרחף על המים[שאלתי כבר את אותם הדברים בפורום ולאף אחד לא הייתה לי תשובה ואמרו לי שאני מזיין ת'מוח]

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

הלוואי וזאת היתה קבוצה מצוצמת, האנשים שגרים בהיתנחלויות בטוחים שהם הכי קדושים, נתורי קרטא שקופצים בצפירה הם חסידים, חרדים ממאה שערים, שמנסים לכפות את הדת על כל תושבי ירושליים ושורפים חניונים וצמיגים... זה קצת זה?
    המתנחלים לא עושים את מה שאמרת אלא רק הורגים ערבים שזה לפי דעתי חשוב מאוד
    כול אלה שאתה רואה בחדשות זה באמת מהחולי נפש שבירושלים אבל עדיין אני מתעקש שזה קבוצה קטנה
    רוב האוכלוסייה הדתית זה "לייט" כול אלה שהולכים לבית ספר ממלכתי דתי וכו'...
    קיצר הרוב נורמלים לא יודע לפי מה קבעת שזאת קבוצה גדולה
    מה שכן יש כמה שכונות כאלה אבל עדיין זה רק שכונות זה לא אוכלוסייה גדולה ולא נעליים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אני לא רוצה להיכנס לוויכוח אני רק רוצה לתקן פה את אפולו.
    כדוריות לבנות אמורות להיות מערכת החיסון של הגוף מפני אויבים.
    מה שאחראי על מה שאתה מנסה להסביר זה טסיות הדם, שכאשר שפוגעות במשהו חד, הן מתנפצות ומשחררות חומר דביק, שלוכד את תאי הדם האדומים וגורם לסוג של שסתום, שעוצר את הדימום.

ואממממ אני לא כל כך מבין באותו העניין, אבל - - - לוקח כמה ימים לגוף לייצר את טסיות הדם בכמויות כאלה גדולות, לכן ביום השמיני ומהלך יש את הכמות הזאת, כי רק אז היא נוצרת. היא לא היתה מקודם בגלל שאי אפשר בשניה אחת לייצר הכול(7 ימים).
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 20-09-2010 בשעה 18:29.

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

תורת הגזע מזכיר לך משהו?
    ממש אל למופת יש להם..
    נתחיל מההתחלה,
    מאיפה אני מביא את העובדות?
    חפש באינטרנט.עובדה "מדעית",כמו שאתם אוהבים.ויש לי מקורות אם תרצה.
    והיהודים כן מעל הגויים,כמובן שבתור אדם שידע רק חומריות זו דרך המחשבה שלך,אבל כשאני אומר מעל אני מתכוון בבחינה הרוחנים.
    יש דומם,צומח,נפש (חי),נשמה,וישראל.אלה הדרגות.הנשמה של היהודיים גבוהה יותר,ואנחנו מעל הגויים.
    ומצחיק אותי הטיעון העלוב הזה "הם מודעים לזה שהם פושעים"?,זה אמור לתרץ אץ כל פשעיהם? זה עושה אותם טובים יותר?
    ועכשיו למה שאמרת על החרדים-זו טעות.
    תביא לי הוכחות.ובכלל,התקשורת לא תשדר "החרדי שמסור לגמ"ח למען תינוקות" "האם ממאה שערים שמבקרת חולים באופן קבוע."
    רק שלילי,כדי לנסות להוציא את החרדים רע.אף פעם לא תראה כותרת כמו:
    "פורק העול שדרס אבא בשכרות." "החילוני שאנס עשרות." ברור שלא....
    ואותם אנשים שאתה מדבר עליהם,(בהנחה שהם קיימים.),איך הם קשורים לקיומו של ד'?
    קודם כל,אני שם לב שאתם הרבה חוזרים לנושא של נשים.
    חבר'ה,ביהדות יש ערימה של חוקים והלכות איך להתייחס לאישה.וגבר חייב לקנות לאשתו מתנה כל חג,ולעזור לה ומה לא...
    ואסור להכות אישה!,בשום פנים ואופן!,ואפילו לא לשנוא אותה!
    יש כאלה שחושבים שמותר בגלל משהו שכתב הרמב"ם,אבל הוא בעצמו אמר שהוא חי אז בימי הביניים,תקופה בה היחס לנשים היה איום!,
    לכן הוא לא יכל לומר לא אסור לפגוע בה לרעה וכולי...לא היו מתייחסים בכלל.אז הוא רק מיתן את היחס.
    אבל בתורה אסור.ועוד כתוב "כל אשר תאמר לך שרה תעשה."
    אלו לא אנשי דת,תהיה בטוח.
    ומה ההבדל?,יש הבדל.ההלכות,הרעיון הכללי,השליחים...הכל,חוץ מההכרה שיש בורא לעולם!
    ותביא את כל האיזכורים האלה,עם מקורות והכל,כי אני לא ראיתי אחת כזאת.
    ותבדוק שמה בראשי או שתביא פרק ופסוק (על התנין).ורוח אלוקים מרחפת על המים כי יש מים על האדמה ומים בחלל.ומפה לומדים את זה.
    וכל התורה והנביאים זה היסטוריה שלמה,ואתה סותר אותה בצורה טיפשית מאוד...למען האמת אתה סותר אותה בלי הוכחה או אפילו טענה כלל.
    ואז,כדי להוסיף על הלגלוג,אתה אומר שבתורה אין דרך חיים.אבל פתאום אומר שיש וכל הכבוד?
    זה לא מגוחך בעיניך?
    ושוב,התקשורת מראה רק צד אחד של החרדים.וגם את החלק המזערי הרקוב...
    עשה טובה,תביא הוכחות ישירות.ומה,את החרדים אתה יכול לפסול,אבל הדתיים זה אומה חדשה?
    אנחנו אחים.וכולנו ערבים זה לזה.
    מחכה לתשובה שלך.
    ובבקשה תעשה כמו שאני עשיתי כאן,התייחסתי לכל טיעון שלך.
    עוד שאלות?

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

טו~~ב....עזבו אנשים, הוא עבר שטיפת מוח רצינית.

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    טו~~ב....עזבו אנשים, הוא עבר שטיפת מוח רצינית.
    אתה מודע לכמה שאתה נשמע מגוחך?
    אני מביא לך עובדות ואתה עונה בצורה ילדותית שזה משהו...
    בלי טענה בלי כלום.פשוט "טוב",תגובה שהולמת את המדע שאתה מאמין בו...
    הוכחת שאי אפשר לנהל איתך דיון.
    נערך לאחרונה על ידי Apollo; 20-09-2010 בשעה 18:48.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

וכשאתה היית קטן ולימדו אותך לקרוא תמורת במבה,גם חשבת שצריך להרוג אותך?
    קודם כל ישר אתה מתחיל להאשים את הדתיים והחרדים,מה זו השטות הזאת?!
    אתה יודע מה עובר בלב של כל בנאדם?!
    זה עניינים של ד',ואני לא מכיר אף אחד (ואני דתי.) שחושב על דן עדן.
    אנחנו בכלל לא מדברים על גן עדן.אנחנו תמיד מדברים על איך להשתנות ולעלות ולהפוך לאדם טוב יותר.
    אז די להתלבש על החרדים על כל דבר...
    במיוחד הם,שאין לך מושג כמה חסד הם עושים.
    ומעניין שאין אף פעם אשכולות כאלה על חילונים כופרים,(לא מאמינים) שעוברים על כל המצוות ויורקים לד' בפרצוף...
    בוא אני אגיד את זה במשפט אחד,
    חרדים = פלצנים מסריחים שלא מתגייסים, לא עובדים, זורקים אבנים על החיילים ומקבלים כסף מהמדינה על זה שהם עושים ילדים ומתפללים כל היום.
    איזה חסד יש פה?
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 20-09-2010 בשעה 19:16.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי Shinx צפיה בהודעה

חרדים = פלצנים מסריחים שלא מתגייסים, לא עובדים, זורקים אבנים על החיילים ומקבלים כסף מהמדינה על זה שהם עושים ילדים ומתפללים כל היום.
    איזה חסד יש פה?
    על קצה המזלג:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=638411

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אתה מודע לכמה שאתה נשמע מגוחך?
    אני מביא לך עובדות ואתה עונה בצורה ילדותית שזה משהו...
    בלי טענה בלי כלום.פשוט "טוב",תגובה שהולמת את המדע שאתה מאמין בו...
    הוכחת שאי אפשר לנהל איתך דיון.
    איזה דיון? שטפו לך תמוח 24\7 בישיבות, לא משנה מה אני אגיד, יהיה לך איזה תירוץ מהתנ"ך. איך אני בדיוק יכול להתווכח עם דבר כזה?

כן אחי, שטפו לך תמוח . אתה לא יודע כלום חוץ מתורה. אצלי זה נחשב בור ועם הארץ.

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל אף אחד לא היה בזמן המפץ הגדול, ולכן אתה לא יכול באמת לדעת אם אלוהים הוא זה שיצר אותו.

וחוץ מזה, איפה כתוב בתנ"ך על המפץ הגדול? לא זכור לי על זה. אולי תאיר את פניי?

One Shot - One Kill

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי Shinx צפיה בהודעה

איזה חסד יש פה?
    ואתה סתם אחד מושפע שחושב שיודע הכול
    אבל אני לא מאשים אותך כי זה אתה ועוד רבים ואפשר להבין את זה כי אני יודע מאיזה נקודת מבט אתה רואה את הדברים...

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,858 | הודעות: 8,173,445 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect