קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-10-2011, 19:08
  2. [תקציר משחק - כדורסל] ריאל מדריד - חטאפה 2-4 | מחזור 3 בליגה הספרדית|10.9
    על ידי Michael בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-09-2011, 10:44
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 22-04-2011, 13:05
  4. [הימור] ריאל מדריד - רוזנבורג (+3)
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 10:00
  5. ריאל מדריד יוצאת מהמשבר?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 07:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

הפתיחה של ריאל מדריד בליגה

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

ברירת מחדל הפתיחה של ריאל מדריד בליגה

ריאל מדריד השתנתה בהרבה בחינות, כמו לדוגמא שנה שעברה ההגנה הייתה פשוט גרועה והשנה עם קארבליו ופפה היא בקושי סופגת.
    עוד דוגמא, שנה שעברה ריאל מדריד הייתה אחת הקבוצות הטובות באירופה מבחינה התקפית עם רונאלדו והיגוואין שהיו פשוט מצויינים בחלק הקדמי אבל בינתיים שניהם בכושר לא טוב וזה מה שמסביר את היכולת הגרועה של ריאל מדריד השנה בהתקפה.

מוריניו היה צריך לעשות יותר חושבים בקיץ ולהביא חלוץ ברמה אירופאית כי פשוט אי אפשר להסתמך על בנזמה והיגוואין בלבד!
    וגם הוא היה צריך להביא מגן שמאלי, נכון שעכשיו לא ראינו הרבה בעיות בצד השמאלי של ההגנה (איפה שמרסלו) אבל צריך לזכור שריאל עד כה שיחקה נגד קבוצות בינוניות ומטה וברגע האמת נגד קבוצות כמו ברצלונה, מילאן וכו' יהיה יותר קשה למרסלו.

אני לא יכול לסיים את הטור דעה שלי מבלי לדבר גם על בנזמה, הוא חלוד בצורה מטורפת, חשבתי שהשער מול אספניול קצת ישחרר אותו ולאט לאט מוריניו ניסה גם להחדיר בו קצת ביטחון כשהכניס אותו בהדרגה במקום להכנס 3 דקות לפני סיומו של המשחק אלא להכנס חצי שעה לפני סיומו של המשחק וככה הלאה אבל זה נראה שזה לא כ"כ עוזר לו.
    צריך עוד קצת סבלנות ויהיה אז אפשר לגבש דעה מלאה על בנזמה, ואם עד ינואר הוא לא השתפר ריאל צריכה למכור אותו ולהביא חלוץ חד שיחדד את ההתקפה ויעזור להיגוואין שכרגע הוא לא מסתדר לבד.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

יופי של טור דעה נירוס
    ההגנה שלנו באמת שממש טובה, הכל מתוקתק וכמו שצריך, אבל ההתקפה? היא נראית כמו כלום, לא מצליחים להגיע כמעט למצבים, מחטיאים כמעט הכל ויש ירידה ענקית ביכות של שחקני ההתקפה שלנו.
    וזה בלי לדבר על בנזמה שהוא באמת שחייב חיזוק מהסובבים אותו , והוא לא מצליח עדיין כבר אחרי עונה וקצת להשתלב טוב בקבוצה.

אני חושב אבל שהשערים כמובן יתחילו להגיע, ובקצב מסחרר, ואז הקבוצה שלנו תחזור לנצח בקלות כי ההגנה השתפרה, השאלה היא מה תעשה ברצלונה...

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

ההגנה נראית כל כך טוב בגלל שמוריניו מאמן הגנתי וזה מעולה , השחקנים שומרים טוב על השער.
    ההתקפה פשוט קצת לא בכושר , קצת תשומת לב בהתקפה תשפר את ריאל מדריד

משתמש מתקדם האוואטר של Taker
    לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

דווקא מבחינת השחקנים ריאל נראית יותר טוב משנה שעברה,הם הביאו רכשים צעירים ובטוחים וגם מבוגרים ומנוסים,ההגנה פועלת נהדר עם קראבליו,די מריה מוסיף המון לקישור ועוד קצת זמן גם ההתקפה תפרח...אני חושב שמוריניו ירכוש חלוץ נוסף בינואר(:

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

ציטוט נכתב במקור על ידי Taker צפיה בהודעה
    דווקא מבחינת השחקנים ריאל נראית יותר טוב משנה שעברה,הם הביאו רכשים צעירים ובטוחים וגם מבוגרים ומנוסים,ההגנה פועלת נהדר עם קראבליו,די מריה מוסיף המון לקישור ועוד קצת זמן גם ההתקפה תפרח...אני חושב שמוריניו ירכוש חלוץ נוסף בינואר(:
    די מריה פורח בצד שמאל וראינו את זה במשחק אתמול נגד אוקזר, מוריניו צריך להעביר את רונאלדו לימין הוא יכול לשחק טוב בשני האגפים.

משתמש מתחיל האוואטר של adirkandel
    שם פרטי
    אדיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    If there is a will There is a way

תקשיב אני אוהד שרוף של ריאל ובתור אחד כזה אני רוצה להסביר לך את הבעיה האמיתי של ריאל, כמות השחקנים שגדלו במועדון וכיום משחקים בהרכב הפותח היא קטנה מידי
    צריך לשפר את הנתון הזה כ אם תשים לב הנתון הזה הוא זה שמוביל קבוצות גדולות לתארים גדולים כמו ברצלונה, מנצ'סטר,ליון ואני בטוח שיש עוד שלא רשמתי
    מה שכן אהבתי השנה בקבוצה הוא שהביאו שחקנים לא נוצצים כמו תמיד אלא שחקנים שרוצים להלחם על המקום בהרכב וככה הרמת משחק תשתפר כמו שכבר אמרת על קראבליו
    ההאכזבה הגדולה היא מבחינת אוזיל שממש לא מביא את הסחורה כנראה שהוא צריך עוד קצת זמן הסתגלות ודי מאריה שהתברר כשחקן דריבליסט שלא חושב על משחק שיתופי וחבל, בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך זה שריאל צריכים להשקיע בשחקנים עם אופי ולא עם תארים.
    ולמען האמתא היגוואין הוא אחד כזה שמשקיע המון בשביל הקבוצה ואני ממש מרוצה ממנו לא משנה באיזו תקופה הוא נמצא אני מאמין שהוא יצא ממנה.

תיק עבודות:http://softouch.deviantart.com/gallery/5271138
    אדיר קנדל - מעצב ובונה אתרים - אימייל:adirkandel@gmail.com

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,460 | הודעות: 8,201,053 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect