שלום, מאז תחילת שנת הלימודים פגשתי ילדה חדשה שהיא לומדת בכיתה שלי, וישר היא מצאה חן בעיני, מאז תחילת שנת הלימודים דיברתי איתה הרבה, כמעט תמיד חיכיתי שהיא תבוא דווקא לדבר איתי ולא אני אלך אליה(כדי להראות בהתחלה מן חוסר התלהבות ממנה) בהתחלה היא ממש כל יום הייתה באה לדבר איתי והתלהבה ממני(אם אפשר לקרוא לזה ככה) ועם הזמן היא פחות התחילה לדבר איתי ונתתי לה הרבה מחמאות וכאלה כדי להראות שהיא מוצאת חן בעיני, אך זה לא פעל בדיוק כמו שרציתי.
עכשיו, בימים האחרונים הרגשתי שהיא חסרה לי מאוד, והחלטתי לגשת אליה מס' פעמים, מאוד נלחצתי למרות שבד"כ אני לא נלחץ כשאני ניגש לבנות, אך אני חושב שבאותן פעמים נלחצתי משום שפחדתי שהיא תתעלם ממני. אז בקיצור ניגשתי אליה ואז היא חזרה לדבר איתי שוב פעם, כל הפסקה היא מדברת איתי ואני עדיין מחכה כל הזמן שהיא תבוא לדבר איתי ולא שאני אתחיל שיחה, הבעיה שאני מפחד שהיא תפסיק לדבר איתי שוב למרות שלפי דעתי אנחנו מתחילים להתחבר טוב מאוד(יש חיבוקים לפעמים, אבל אני לא בטוח אם זה יותר בכיוון של ידידים או שהיא באמת מרגישה משהו כלפי).
אני מאוד אוהב אותה ואני מרגיש מאוכזב כזה כשהיא לא מדברת איתי, אני מרגיש שאני ממש חייב לדבר איתה כל יום.
קראתי הרבה מאמרים, ובאחד המאמרים מצאתי שיטה שבה מראים חוסר עניין בבחורה בהתחלה ונותנים לה להתעניין בך יותר ויותר ואז בשלב מסוים להתחיל לראות שגם אתה מתעניין בה. לפי דעתי המאמר דומה למקרה שלי לכן רציתי לשאול מס' שאלות:
מה שרציתי לשאול זה אם פעלתי בעצם נכון בכך שנתתי לה לבוא אלי ולא שהלכתי אליה ובעצם נתתי לה להתעניין בי קודם, והאם אפשר לשפר את מה שעשיתי?
ומה אני צריך לעשות כדי לשמור איתה כל הזמן על קשר, שהיא תהיה מעוניינת לבוא כל הזמן ולדבר איתי?
תודה רבה לעוזרים, זה מאוד חשוב לי שתעזרו לי, באמת תודה רבה.

ציטוט ההודעה