נכתב במקור על ידי
TheNuts
נשים את זה בצד לרגע. אם תכניס לעצמך לראש שיש לך אמונה מגבילה - תיהיה לך אמונה מגבילה (על משקל אם אני אומר לך לא לחשוב על פיל סגול, אתה תחשוב על פיל סגול).
כמה נקודות שאני יכול לחשוב עליהן כדי להבין איפה אתה נופל -
1. מעבר לעובדה שכמו כולם יש לך מצבי רוח פחות טובים ויותר טובים (וזה קורה לכולם), יכול להיות שהעובדה שהיית בקשר הרגילה אותך למוד הרגוע של מערכת יחסים. נשליך על תחום אחר - אחרי כל חג (שזה כולה 4 ימים בסוף שבוע) הייתי צריך לחזור לעבודה והרגשתי חלש פיזית, לא שמח, ובסכ"ה מאוד "יבש" חברתית.
יש הרבה תרגילים שיכולים לעזור לך לשלוט במצב רוח שלך בצורה יותר טובה. ממוזיקה מסויימת וספורט, לדמיון מודרך ואוטו-סוגסטיה.
אם אתה רוצה את דעתי על זה, אני אומר כמו הרבה דברים בחיים, אם לא הולך - אל תכנס עם הראש בקיר. קח צעד אחורה, שב עם האנשים בסט שפתחת, תרגע ופשוט תן לזה לזרום. אתה לא חייב להוביל את השיחה, תתרגל מחדש לסיטואציה חברתית כזאת.
גם אם אתה יודע שהם יילכו, שלא תסגור כלום, תן לעצמך את הזמן להנות מאינטרקציות וההרגשה שלך תשתפר.
2. מעבר ללצאת עם מישהו, אולי הגעת לנקודה שעדיף להתחיל לשמור על קשר עם האנשים שכבר הכרת? תן לאחרים לעבוד בשבילך, למה לעבוד קשה כל פעם, לצאת לסארג', להתחיל עם אפס סושייל פרוף ולהסתובב ולהסתובב... תן לאנשים סביבך להכיר לך בנות, המטרה היא לא לעשות Cold approach על כל בחורה שראית. במקום לצאת להתחיל עם בנות, שב עם כמה בנות שכבר התחלת איתן. בדר"כ פיתרון טוב הוא לא לנסות לשכב עם כל בחורה שאתה מכיר, זה נותן לך מקום ליצור קשרים מסוג אחר.
אני חושב שהסיכום לשאלה שלך הוא פשוט לחשוב "מעבר", תשים בצד את מה שלמדת, זה נכון ובדיוק כמו שהבנת איך לשפר את האינטרקציות שלך ספציפית (היכולות שיחה שלך, ז"א), תנסה לשפר את כל המסביב. לוגיסטיקה, איך שאתה מרגיש בנוגע לחדר שלך נניח, אולי מקום שאתה אוהב וכיף לך להיפגש בו, תשקיע יותר זמן בבחורות שאתה לא מנסה לסגור, תצא בשביל לצאת, ותוסיף לזה את הגיים.
לצאת כל יום להתחיל עם בנות זו תרגולת טובה בשביל לשפר את איך שאתה רואה את כל המושג של לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר, ובשביל ללטש את הכישורי שיחה שלך. עכשיו אתה צריך להרגיע, תן לאחרים לעשות בשבילך עבודה, תפסיק לקרוע את התחת בשביל לפתוח סטים.