קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]המצב שלי בדאון רציני|17
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-12-2008, 09:32
  2. [עזרה]המצב שלי ואיך לשפר?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 24-03-2008, 13:58
  3. [שאלה]המצב שלי בטורנט ליץ'
    על ידי gangi בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 20:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

המצב שלי כרגע

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל המצב שלי כרגע

הפוסט הזה מחולק לשני חלקים. הראשון הוא התהליך שעברתי בחודשים האחרונים, והשני הוא המצב בו אני נמצא עכשיו+שאלה.

אז מה הסיפור שלי?
    לפני כ-3 חודשים גיליתי את הפיקאפ. הספר הראשון שקראתי היה של מיסטרי. עוד לא יצאתי לסארג'ים, אבל ניסיתי רוטינות פה ושם, ולחשוב באיזה מקום אני נמצא מבחינת MM בסט.
    אחרי חודש החלטתי שאני לוקח ברצינות והתחלתי לחרוש את השטח. זה היה חופש גדול ויצאתי לסארג'ים כמעט כל יום, וההשתפרות שלי הייתה עצומה. עברתי לגיים טבעי, התגברתי על סטיקינג פוינטס, ואחרי כל סארג' כתבתי משוב. הבעיה הייתה שכל פעם שנכנסתי לקשר, הפסקתי לסרג' לכמה ימים והגיים שלי ירד ברמות מטורפות - היו נסיגות קטנות, שתוך כמה ימים עברו.
    בחודש שאחרי (ספטמבר) הרגשתי בשיא שלי כשאיבדתי את הבתולים. הבעיה: יצאתי עם מישהי ושוב הרגשתי שהגיים שלי יורד ברמות, ואני כבר לא יכול למשוך אחרות. הפעם לקח לי טיפה יותר זמן להתגבר על הנסיגה (בערך שבוע). בסופו של דבר התגברתי עליה.

בחודשים אוגוסט-ספטמבר נהייתי מוכר בסנטר, וזה יצר מצב שכמעט ולא הייתי צריך לפתוח שם סטים חדשים. מאז ספטמבר כמעט ולא פתחתי בכלל - תמיד הלכתי לסנטר כשהיו מפגשים והרצתי שם גיים על ילדות שפתחתי ביולי-אוגוסט.

המצב הזה, שבו לא פתחתי סטים חדשים המשיך עד החודש הזה. החודש סגרתי יפה מאוד בסנטר, אבל בלי לפתוח. פתאום הבנתי שאני כבר לא יכול לפתוח סטים, שחזר לי הפחד גישה. ירדה לי המוטיבציה כתוצאה מזה, והרגשתי שאני חוזר להיות AFC. כרגע אני יוצא לעזריאלי לבד, כי שם אני חייב לפתוח.

יש לי שתי שאלות:
    1. למה הגיים שלי לא יציב ואיך אני מייצב אותו? האם זה נורמלי שיום אחד אני מרגיש בשיא ויומיים אח"כ אני מרגיש AFC מוחלט? אני מאמין שהתשובה קשורה לאינר גיים.
    2. מה הדרך הכי מהירה ויעילה (לטווח הארוך) להתגבר על הנסיגות שלי? כרגע אני פשוט יוצא לסארג'ים ומכריח את עצמי לפתוח, אבל אולי צריך לטפל בנסיגות בדרך אחרת - אולי אני פשוט צריך הפסקה?

אני מעריך מאוד כל עזרה, זה נושא שמאוד חשוב לי ומטריד אותי כבר כמה זמן.
    נערך לאחרונה על ידי avirankatz; 12-10-2010 בשעה 20:17.
    ?What have you been up to lately

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה הרבה יותר סוס ממני,
    אבל זאת רק דעתי ^^:
    1.אתה לא לבד - גם אני לפעמים מרגיש גיים לא יציב.
    זה יכול להיות מכל מיני סיבות - אני מרגיש ככה בימים האחרונים כי אין לי כמעט זמן חופשי.
    כמעט כל הזמן אני לומד (כי אני מרחיב 3 מקצועות מדעיים ו-5 יחידות אנגלית ומתמ').
    לדעתי, אדם לא יכול כל החיים להיות בשיא,
    לפעמים יש ירידות ואח"כ יש עליות יותר טובות.

2.תיזכר בכל ההצלחות שלך בעבר, למשל:
    אני זוכר שהיית איתנו במפגש, הביצועים שלך היו ממש טובים
    (אם לא, אז ככה זה לפחות נראה מהצד).
    -
    ד"א חשבת על להביא איתך pivot\wingman?

- זאת דעתי. שלא יבוא פה משהו ויכתוב לי לא נכון -
    נערך לאחרונה על ידי HotMinded; 12-10-2010 בשעה 20:51.

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי HotMinded צפיה בהודעה
    אתה הרבה יותר סוס ממני,
    אבל זאת רק דעתי ^^:
    1.אתה לא לבד - גם אני לפעמים מרגיש גיים לא יציב.
    זה יכול להיות מכל מיני סיבות - אני מרגיש ככה בימים האחרונים כי אין לי כמעט זמן חופשי.
    כמעט כל הזמן אני לומד (כי אני מרחיב 3 מקצועות מדעיים ו-5 יחידות אנגלית ומתמ').
    לדעתי, אדם לא יכול כל החיים להיות בשיא,
    לפעמים יש ירידות ואח"כ יש עליות יותר טובות.
    זה נכון שאדם לא יכול להיות כל החיים בשיא, אבל אצלי זה ממש קיצוני. יש ימים שהגיים שלי מושלם, ויש ימים שכלום לא הולך. בד"כ זה בא בתקופות

2.תיזכר בכל ההצלחות שלך בעבר, למשל:
    אני זוכר שהיית איתנו במפגש, הביצועים שלך היו ממש טובים
    (אם לא, אז ככה זה לפחות נראה מהצד).
    באותו יום האינר גיים שלי היה ממש חזק וסגרתי MC עם שתיים בו-זמנית. אבל גם היום הזה בא אחרי נסיגה, והחלטתי מראש שזה מה שיוציא את עצמי מהדאון. הכנתי את עצמי לפני - קראתי מאמרים על אינר גיים ועשיתי טיפול פיזי
    -
    ד"א חשבת על להביא איתך pivot\wingman?
    הרבה פעמים יצאתי עם ווינג והשתמשתי במישהי שפגשתי בסט מסויים כפיבוט (או שלכזה מצב קוראים פאון, אני כבר לא זוכר), אבל בימים שבאמת רציתי להשתפר יצאתי לבד. זה הכי שיפר אותי, בימים האלה התקדמתי בטירוף.

- זאת דעתי. שלא יבוא פה משהו ויכתוב לי לא נכון
    -
    אני מאמין שהבעיה שלי היא פשוט אינר גיים מאוד לא יציב. יש כנראה איזושהי אמונה מגבילה ש"אם לא יצאתי ופתחתי X זמן, אז לא יכול להיות שאני עדיין טוב. אם יצאתי בשבוע האחרון כל יום, אז אני חייב להיות טוב כי התאמנתי."
    נערך לאחרונה על ידי avirankatz; 12-10-2010 בשעה 21:12.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי avirankatz צפיה בהודעה
    אני מאמין שהבעיה שלי היא פשוט אינר גיים מאוד לא יציב. יש כנראה איזושהי אמונה מגבילה ש"אם לא יצאתי ופתחתי X זמן, אז לא יכול להיות שאני עדיין טוב. אם יצאתי בשבוע האחרון כל יום, אז אני חייב להיות טוב כי התאמנתי."
    נשים את זה בצד לרגע. אם תכניס לעצמך לראש שיש לך אמונה מגבילה - תיהיה לך אמונה מגבילה (על משקל אם אני אומר לך לא לחשוב על פיל סגול, אתה תחשוב על פיל סגול).

כמה נקודות שאני יכול לחשוב עליהן כדי להבין איפה אתה נופל -

1. מעבר לעובדה שכמו כולם יש לך מצבי רוח פחות טובים ויותר טובים (וזה קורה לכולם), יכול להיות שהעובדה שהיית בקשר הרגילה אותך למוד הרגוע של מערכת יחסים. נשליך על תחום אחר - אחרי כל חג (שזה כולה 4 ימים בסוף שבוע) הייתי צריך לחזור לעבודה והרגשתי חלש פיזית, לא שמח, ובסכ"ה מאוד "יבש" חברתית.

יש הרבה תרגילים שיכולים לעזור לך לשלוט במצב רוח שלך בצורה יותר טובה. ממוזיקה מסויימת וספורט, לדמיון מודרך ואוטו-סוגסטיה.
    אם אתה רוצה את דעתי על זה, אני אומר כמו הרבה דברים בחיים, אם לא הולך - אל תכנס עם הראש בקיר. קח צעד אחורה, שב עם האנשים בסט שפתחת, תרגע ופשוט תן לזה לזרום. אתה לא חייב להוביל את השיחה, תתרגל מחדש לסיטואציה חברתית כזאת.

גם אם אתה יודע שהם יילכו, שלא תסגור כלום, תן לעצמך את הזמן להנות מאינטרקציות וההרגשה שלך תשתפר.

2. מעבר ללצאת עם מישהו, אולי הגעת לנקודה שעדיף להתחיל לשמור על קשר עם האנשים שכבר הכרת? תן לאחרים לעבוד בשבילך, למה לעבוד קשה כל פעם, לצאת לסארג', להתחיל עם אפס סושייל פרוף ולהסתובב ולהסתובב... תן לאנשים סביבך להכיר לך בנות, המטרה היא לא לעשות Cold approach על כל בחורה שראית. במקום לצאת להתחיל עם בנות, שב עם כמה בנות שכבר התחלת איתן. בדר"כ פיתרון טוב הוא לא לנסות לשכב עם כל בחורה שאתה מכיר, זה נותן לך מקום ליצור קשרים מסוג אחר.

אני חושב שהסיכום לשאלה שלך הוא פשוט לחשוב "מעבר", תשים בצד את מה שלמדת, זה נכון ובדיוק כמו שהבנת איך לשפר את האינטרקציות שלך ספציפית (היכולות שיחה שלך, ז"א), תנסה לשפר את כל המסביב. לוגיסטיקה, איך שאתה מרגיש בנוגע לחדר שלך נניח, אולי מקום שאתה אוהב וכיף לך להיפגש בו, תשקיע יותר זמן בבחורות שאתה לא מנסה לסגור, תצא בשביל לצאת, ותוסיף לזה את הגיים.

לצאת כל יום להתחיל עם בנות זו תרגולת טובה בשביל לשפר את איך שאתה רואה את כל המושג של לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר, ובשביל ללטש את הכישורי שיחה שלך. עכשיו אתה צריך להרגיע, תן לאחרים לעשות בשבילך עבודה, תפסיק לקרוע את התחת בשביל לפתוח סטים.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בקשר לעליות וירידות,לכולם יש את זה,אבל אתה מתעקש שאצלך זה קורה בצורה הרבה יותר דרסטית ולכן אני מניח שאתה בחור יחסית רגיש ואתה נותן לרגשות שלך לשלוט בך.
    למשל אם אתה נוקט באמצעים מסויימים בשביל להכריח את עצמך לצאת לסאר'גים ולפתוח,אז זה משפיע עליך יותר מאשר זה ישפיע על אנשים אחרים,הבעיה שזה עובד באותה צורה גם לכיוון השלילי,ואתה תרגיש כמו AFC מוחלט.

מה לעשות לגבי זה ? האמת היא שזו הפעם הראשונה שאני נתקל במקרה כזה והדבר היחידי שעולה לי לראש שיכול לעזור לך זה ליצור עוגן.
    בכל פעם שאתה מרגיש ממש בעננים,תעשה לעצמך איזה עוגן ,יש לי עוגן שאני מגרד בגב כי אני נורא רגיש בגב,סתם דוגמא.
    חשוב לעשות את זה הרבה ,כל פעם שאתה מרגיש טוב תעשה את העוגן הזה,ככה הוא יעגן בך יותר טוב.
    ברגע שתרצה להרגיש טוב עם עצמך ולרצות לפתוח סטים,תגרד שוב בגב.

זה ממש על קצה המזלג,יש לך הרבה יותר מידע על זה באינטרנט פשוט תחפש בגוגל עוגנים

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    נשים את זה בצד לרגע. אם תכניס לעצמך לראש שיש לך אמונה מגבילה - תיהיה לך אמונה מגבילה (על משקל אם אני אומר לך לא לחשוב על פיל סגול, אתה תחשוב על פיל סגול).

כמה נקודות שאני יכול לחשוב עליהן כדי להבין איפה אתה נופל -

1. מעבר לעובדה שכמו כולם יש לך מצבי רוח פחות טובים ויותר טובים (וזה קורה לכולם), יכול להיות שהעובדה שהיית בקשר הרגילה אותך למוד הרגוע של מערכת יחסים. נשליך על תחום אחר - אחרי כל חג (שזה כולה 4 ימים בסוף שבוע) הייתי צריך לחזור לעבודה והרגשתי חלש פיזית, לא שמח, ובסכ"ה מאוד "יבש" חברתית.

יש הרבה תרגילים שיכולים לעזור לך לשלוט במצב רוח שלך בצורה יותר טובה. ממוזיקה מסויימת וספורט, לדמיון מודרך ואוטו-סוגסטיה.
    אם אתה רוצה את דעתי על זה, אני אומר כמו הרבה דברים בחיים, אם לא הולך - אל תכנס עם הראש בקיר. קח צעד אחורה, שב עם האנשים בסט שפתחת, תרגע ופשוט תן לזה לזרום. אתה לא חייב להוביל את השיחה, תתרגל מחדש לסיטואציה חברתית כזאת.

גם אם אתה יודע שהם יילכו, שלא תסגור כלום, תן לעצמך את הזמן להנות מאינטרקציות וההרגשה שלך תשתפר.

2. מעבר ללצאת עם מישהו, אולי הגעת לנקודה שעדיף להתחיל לשמור על קשר עם האנשים שכבר הכרת? תן לאחרים לעבוד בשבילך, למה לעבוד קשה כל פעם, לצאת לסארג', להתחיל עם אפס סושייל פרוף ולהסתובב ולהסתובב... תן לאנשים סביבך להכיר לך בנות, המטרה היא לא לעשות Cold approach על כל בחורה שראית. במקום לצאת להתחיל עם בנות, שב עם כמה בנות שכבר התחלת איתן. בדר"כ פיתרון טוב הוא לא לנסות לשכב עם כל בחורה שאתה מכיר, זה נותן לך מקום ליצור קשרים מסוג אחר.

אני חושב שהסיכום לשאלה שלך הוא פשוט לחשוב "מעבר", תשים בצד את מה שלמדת, זה נכון ובדיוק כמו שהבנת איך לשפר את האינטרקציות שלך ספציפית (היכולות שיחה שלך, ז"א), תנסה לשפר את כל המסביב. לוגיסטיקה, איך שאתה מרגיש בנוגע לחדר שלך נניח, אולי מקום שאתה אוהב וכיף לך להיפגש בו, תשקיע יותר זמן בבחורות שאתה לא מנסה לסגור, תצא בשביל לצאת, ותוסיף לזה את הגיים.

לצאת כל יום להתחיל עם בנות זו תרגולת טובה בשביל לשפר את איך שאתה רואה את כל המושג של לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר, ובשביל ללטש את הכישורי שיחה שלך. עכשיו אתה צריך להרגיע, תן לאחרים לעשות בשבילך עבודה, תפסיק לקרוע את התחת בשביל לפתוח סטים.
    היום באמת הורדתי הילוך, ויתרתי על הסארג' המתוכנן ופשוט הייתי אני בבית ספר. שמתי לב שדווקא היום, כשלא שמתי דגש על להריץ גיים, הרגשתי טוב והובלתי שיחות, ואפילו נוצרה משיכה מצד ידידה שלי. פשוט נרגעתי ועזבתי את זה, והרגשתי שאני משתחרר. אני חושב שמה שהכי עזר לי הוא לעזוב את המחשבה שיש לי אמונה מגבילה או אינר גיים בעייתי.
    תודה רבה. מה שהייתי צריך באמת היה להירגע, במקום לקרוע את עצמי עד צאת הנשמה.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    מה לעשות לגבי זה ? האמת היא שזו הפעם הראשונה שאני נתקל במקרה כזה והדבר היחידי שעולה לי לראש שיכול לעזור לך זה ליצור עוגן.
    בכל פעם שאתה מרגיש ממש בעננים,תעשה לעצמך איזה עוגן ,יש לי עוגן שאני מגרד בגב כי אני נורא רגיש בגב,סתם דוגמא.
    חשוב לעשות את זה הרבה ,כל פעם שאתה מרגיש טוב תעשה את העוגן הזה,ככה הוא יעגן בך יותר טוב.
    ברגע שתרצה להרגיש טוב עם עצמך ולרצות לפתוח סטים,תגרד שוב בגב.

זה ממש על קצה המזלג,יש לך הרבה יותר מידע על זה באינטרנט פשוט תחפש בגוגל עוגנים
    כבר יצא לי לשמוע על עוגנים, ולפני כמה ימים songuku דיבר איתי על עיגון עצמי. נשמע כמו משהו שמאוד שווה לנסות, ואני באמת אתחיל עם זה. אם הבנתי נכון, הרעיון הוא פשוט לעשות מחווה מסויימת כל פעם שאני מרגיש טוב, ואז להשתמש בה בשביל להרגיש טוב.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי avirankatz צפיה בהודעה
    כבר יצא לי לשמוע על עוגנים, ולפני כמה ימים songuku דיבר איתי על עיגון עצמי. נשמע כמו משהו שמאוד שווה לנסות, ואני באמת אתחיל עם זה. אם הבנתי נכון, הרעיון הוא פשוט לעשות מחווה מסויימת כל פעם שאני מרגיש טוב, ואז להשתמש בה בשביל להרגיש טוב.
    תנסה את זה -

תשב בנוח, תעצום את העניים ותדמיין סיטואציה חברתית שאתה מרגיש בה טוב והכל הולך לך. זה יכול להיות דמיוני לחלוטין או מזיכרון. תעשה תנועה מסויימת, תיפוף קטן על הרגל, נקישה באצבעות, מה שבא בטבעיות - וככל שתעשה את התנועה שלך תנסה להסתכל על המצב\סיטואציה ולהתקרב אליה יותר ויותר. אתה תשים לב שככל שאתה מתקרב לזיכרון\דמיון שלך, ככל שאתה רואה אותו מנקודת מבט יותר אישית, אתה מרגיש טוב יותר. כשתגיע לגוף ראשון, תשים לב לכמה טוב אתה מרגיש - כמה נינוחה היציבה שלך, כמה בטוח אתה מרגיש. תפתח את העיניים, ותנסה שוב עם אותה התנועה, אתה תראה שיותר קל לך להתקרב לתמונה, אתה תרגיש הרבה יותר בנוח, הרבה יותר מהר.

העוגן לא יכול להגיע אחרי ההרגשה, הוא צריך לבוא איתה. אם לעשות את זה יותר ברור - אם הייתי רוצה לעגן הבעה מסויימת לצחוק, הייתי עושה את הפרצוף כשאני מספר את הפאנץ של הבדיחה, ולא אחרי שכולם צוחקים.

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    תנסה את זה -

תשב בנוח, תעצום את העניים ותדמיין סיטואציה חברתית שאתה מרגיש בה טוב והכל הולך לך. זה יכול להיות דמיוני לחלוטין או מזיכרון. תעשה תנועה מסויימת, תיפוף קטן על הרגל, נקישה באצבעות, מה שבא בטבעיות - וככל שתעשה את התנועה שלך תנסה להסתכל על המצב\סיטואציה ולהתקרב אליה יותר ויותר. אתה תשים לב שככל שאתה מתקרב לזיכרון\דמיון שלך, ככל שאתה רואה אותו מנקודת מבט יותר אישית, אתה מרגיש טוב יותר. כשתגיע לגוף ראשון, תשים לב לכמה טוב אתה מרגיש - כמה נינוחה היציבה שלך, כמה בטוח אתה מרגיש. תפתח את העיניים, ותנסה שוב עם אותה התנועה, אתה תראה שיותר קל לך להתקרב לתמונה, אתה תרגיש הרבה יותר בנוח, הרבה יותר מהר.

העוגן לא יכול להגיע אחרי ההרגשה, הוא צריך לבוא איתה. אם לעשות את זה יותר ברור - אם הייתי רוצה לעגן הבעה מסויימת לצחוק, הייתי עושה את הפרצוף כשאני מספר את הפאנץ של הבדיחה, ולא אחרי שכולם צוחקים.
    עשיתי את זה ביומיים האחרונים, וזה באמת משפיע על ההרגשה. אני הולך להמשיך עד שאני אעגן לעצמי את הסטייט כמה שיותר חזק.

תודה רבה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

לשם שינוי אני מסכים עם ההודעה האחרונה של דה נאטס.

אתה מעלה את הביטחון שלך על ידי זה שאתה מצליח עם בחורה זו או אחרת, אבל אתה "שוכח" את ההצלחה הזאת אחרי כמה ימים. אתה צריך להזכיר לעצמך שאתה שווה בשביל להיות שווה.
    אני ממליץ גם לקחת דף ועט ולכתוב 5 סיבות למה לבחורה כדאי להיות איתך. סיבות שאתה תזכור מאוחר יותר כשתתחיל עם בחורה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect