קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. היסטוריית תארים - רוב ואן דאם
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 14:32
  2. קליפ אדיר של רוד ואן ניסטלרוי - מומלץ!
    על ידי Idan- בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 13:13
  3. סטן ואן גנדי פורש .
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 19:54
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 18:22
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

דון ג'ואן או פז אושרן....!? - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    זה השלב שבו צריך להסביר שפסיכיאטרים לומדים היפנוט ושאי אפשר לשלול נלפ ולאשר פסיכולוגיה בנשימה אחת. אני כבר לא יודע איך לנסח לו את זה כדי שיבין.
    כמה נקודות שאני אתייחס אליהן, ומעבר לזה סניה - אתה מוזמן לחזור על המילים שלך שוב ושוב בלי לקרוא את התגובות שלי,
    מאסתי בגישה המתגוננת והפנאטית שלך לנסות לגרום לי להראות לא מבין, זה לא נחמד לי לחזור על עצמי ואני אפסיק מכאן הלאה.

1. אתה צריך שיעור בהבנת הנקרא. אני מעולם לא שללתי NLP אפילו להפך - השקעתי הרבה זמן בללמוד NLP, וקראתי ספרי היפנוזה מפה ועד הודעה חדשה, שלא לדבר על הזמן כשתרגלתי את הספרים האלה על חברים, משפחה וכו.. אין בי שום זלזול לנושא.
    רק מראה כמה שאתה לא מבין מה שאתה קורא.

בטוח שלא עם NLPיסטים שעברו הכשרה(אני בעצמי לקחתי קורס פרקטישיונר באינטרנט, ובכיף אעבור אחד גם בארץ)
    2. בנוגע לטיעון שלך, ההצלחה שלי בלהדריך אנשים אחרים לא רלוונטית, בעיקר בגלל שאני לא נותן עצות שאני המצאתי, אני נותן עצות של
    פואעים אחרים, וכותב חומרים שמבוססים על קטעים מהדרכות שונות של המדריכים המובילים בעולם (או לפחות אלה שנחשבים למובילים בעולם). הגישה שאומרת - ביטחון עצמי זה משהו שאתה עושה, לא משהו שיש לך - היא לא גישה שלי, היא גישה מאוד מפורסמת, ומהנסיון שלי נכונה. גם אתה אומר שתרגול הוא הפיתרון לרוב הבעיות, אם ה20% מה"אינר גיים" אצל 20% מהאוכלוסיה דפוק בגלל בעיה פסיכולוגית, ועל זה כל הטררם שלך, שיבושם לך.

3. העובדה שאני "שולל" דעות נוספות קשורה לאיך שאני מתייחס לפורום ולאנשים בו, אני בוחר למקד אנשים בנושא אחד שאני חושב שיחסוך בילבול ובכל מקרה שלא יהיה -רק יעזור להם. כל שאר הידע נמצא שם בחוץ, ונגיש, והעובדה שאתה בתורך שולל את הגישה שלי רק מראה על החוסר גמישות והמגננה הכמעט דתית הזאת שלך על כל מה שקשור ל"תחום". זה הכסף שלך וזה מובן לי לחלוטין.

4. מלבד העניין הזה, אני לא לוקח כסף על העצות שלי ומעולם לא נתתי עצה שתפגע במישהו - אם העצות שלי לא עובדות בשביל מישהו, הוא מוזמן לנסות משהו אחר. אם מישהו הלך לקבל טיפול מפז אושרן ואחר"כ עדיין חושב שה"אינר גיים" שלו לא בסדר, ביזבז כסף. גם אם מישהו הולך לפסיכולוג מוסמך ולא מקבל תשובה הוא מבזבז כסף, אבל במקרה כזה יש לו כתובת - לכל מטפל יש שיטה מסודרת, יש תעודה, יש איפה לקבל חוות דעת מקצועית. מי האבא והאמא של פז אושרן? מה תגיד בבית משפט - "הוא מטפל אלטרנטיבי ולא קיבלתי תמורה לכסף שלי"? קצת כמו להגיד "הם כתבו שהם ילמדו אותי להתחיל עם כל בחורה והם לא עמדו בהבטחה". מה תגיד לאדם כזה? "לא תרגלת מספיק"? או "אתה צריך עוד טיפול"? שתי התשובות לא נראות לי הוגנות.

5. האופי של פז אושרן לא חשוב בכלל לנושא, יכול להיות שהוא בן אדם מקסים. זה המקצוע שלו שאני מייחס לו שרלטנות. שוב הגישה ה"אישית", ההתגוננות- "תראה זה אני ויש מאחורי הרבה אנשים מהתחום שאני שולח להם סקרין שאטים! בלהבלהבלה!" והחלק המצחיק הוא שבכלל לא ייחסתי את פז אושרן לדון ג'ואן. עד שלא אמרתי לי שאתה עובד איתו בכלל לא הייתי חושב על זה שאתה עובד איתו. עד כדי כך אני לא מעורב ב"קהילה" וב"תעשייה". אבל זה רק גורם לתגובות שלך להיות אפילו פחות רלוונטיות, תתנגח בי כמה שתרצה, אתה רק מוכיח את הנקודה שלי.

6. שוב אני אגיד, פז אושרן הוא לא הנקודה שלי בכלל, זו התופעה של פז אושרן והקישור שלה לפיקאפ שאני נגדה. וגם זה לא בדיוק נכון, כמו שאמרתי אין לי בעיה איתם, אני פשוט לא אמליץ עליהם - ואם אפשר אני אגרום לאנשים לנסות הכל לפני שהם מוציאים כסף אצלם. אני לא לוקח מהם כסף, מותר לי.

המשך ערב מעולה, ובזה מסתכמות התגובות שלי לנושא.

ותפסיק להתווכח איתי על מי אני ומה אני יודע, מספיק נו - אתה לא מכיר אותי, לא יודע מה אני מבין או לא מבין, אתה מבסס דעה מנקודת מבט מתגוננת על בסיס תגובות שאתה לא מפרש נכון אפילו. זה גורם לך להראות רע, אם בכלל.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי itayos2 צפיה בהודעה
    סניה מאמי, כמה שאתה יכול לדבר, הדיעה שלך לא אובייקטיבית,
    בכל העיניינים, במאפ"י (אני ניטראלי בקטע שלהם, לא תומך)
    בעיניין של פז אושרן,
    דון ג'ואן וכו'
    איתי מאמי, אני הסברתי בדיוק למה הדעה שלי צודקת, ללא קשר לדעה הלא אובייקטיבית שלי. זה ש"דה נאטס" סותר את עצמו לא קשור לזה שאני בעד פז אושרן או נגד. גם אם הייתי שונא את פז בדם, רוב ההודעה שלי היתה נשארת.

לבחור עם הליפה בתמונת פרופיל... "משהו תקול" או "משהו לא תקול" לא משנה את ההקשר של ההודעה. מישהו שלא התנשק עדיין ופוחד לעשות את זה למרות שהוא רוצה, כבר אומר שיש בעיה כלשהי. הנחתי שאתה תקשר את זה לבד מבלי המשפט קישור הבא.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

[QUOTE=TheNuts;6271721]כמה נקודות שאני אתייחס אליהן, ומעבר לזה סניה - אתה מוזמן לחזור על המילים שלך שוב ושוב בלי לקרוא את התגובות שלי,
    מאסתי בגישה המתגוננת והפנאטית שלך לנסות לגרום לי להראות לא מבין, זה לא נחמד לי לחזור על עצמי ואני אפסיק מכאן הלאה.

1. אם כך, תסביר לי מדוע אתה אומר את השטויות שאתה אומר? מר פרקטישיונר מהאינטרנט? אתה סותר פשוט עובדות! זה מגוחך!

טוב חברה שלי באה אני אכנס בך אחר כך...

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אלבחור עם הליפה בתמונת פרופיל..
    LOL
    אחי, זה כבר ממש ממש עלוב, ומצחיק

נו באמת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    LOL
    אחי, זה כבר ממש ממש עלוב, ומצחיק

נו באמת
    זה לא היה במטרה להעליב פשוט ככה זכרתי את התמונת פרופיל שלך כאן ולא היה לי כוח לחזור למעלה לבדוק את הכיוני כי הלפטופ שלי ממש נכה. ואתה צודק, זה היה מצחיק.

זה שאין התייחסות לשאר הדברים שכתבתי אומר שאתה מניח שאני צודק?
    נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 14-10-2010 בשעה 11:06.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

[QUOTE=TheNuts;6271721]כמה נקודות שאני אתייחס אליהן, ומעבר לזה סניה - אתה מוזמן לחזור על המילים שלך שוב ושוב בלי לקרוא את התגובות שלי,

1. מה שכתבתי בהודעה הקודמת. מר פרקטישנר. איך זה שאתה אומר כל כך הרבה שטויות ודברים לא נכונים? אתה חושב שאני יורד עליך כי אתה לא עשית קורס? לא. אני יורד עליך כי אני רואה פיגור בטקסט ומציין אותו. מי אתה לא מעניין אותי.
    בוש היה נשיא ארה"ב, הוא אמר שמחבלים לא יפסיקו לנסות לפגוע באזרחים האמריקנים, וכך גם הם (הממשלה האמריקנית). שלא ניכנס בכלל לדיון על עמיר פרץ.

2. ההצלחה שלך בלהדריך אנשים לא רלוונטית? וואו, רגע, אז מה אנחנו עושים כאן? פאנל דיונים?!
    אוקיי, אז אתה בעצם שונא חברות שעושות כסף על פיקאפ, אבל בכל החומר שאתה מעביר אתה מסתמך עליהם. ההבדל הוא שאתה מסתמך על אמריקנים ואנחנו ישראלים (טפוי!). אתה רואה למה אני יורד עליך? מפני שאתה סתירה מהלכת! אתה לא מבין שברגע שמישהו נהיה טוב מספיק שבכל יום 5 אנשים שונים מבקשים ממנו עזרה, הוא לוקח על זה כסף מפני שזה הזמן הפרטי שלו, ועזרה פנים מול פנים עוזרת הרבה יותר. לך כמובן אין נסיון בזה ולכן אמרת ש"זה לא רלוונטי" (תעודת הפרקטישנר שלך משום מה היתה רלוונטית מקודם).
    מהנסיון שלך היא נכונה, סביר להניח מפני שלך היה ביטחון עצמי. אבל אתה לא מסוגל להבין דברים בסיסיים - אתה לא יחיד בעולם הזה. ומהנסיון שלי היא לא נכונה, ואני גם הוכחתי לך למה (זה שבחרת להתעלם מזה לא אומר שאתה צודק ושאתה מבטל את מה שאמרתי, תחזור תקרא).
    מאיפה לעזאזל לקחת את ה-20% האלה? לימדו אותך בקורס באינטרנט?

3. על כן היתה השאלה: כמה אנשים אתה הבאת להצלחה?! אם אתה חושב שאתה יותר טוב מכולנו, אז אולי תצא בהכרזה שאתה מלמד יותר טוב מדון ג'ואן, מייסוד, דימן וכל האחרים ויאללה תסגור אותנו! אבל אני יכול כאן ועכשיו להגיד לך שאתה לא מתקרב אלינו אפילו ושיש לי סיבה לדרוש את רקורד ההצלחות שלך. כי כאשר אתה אומר לאנשים "בואו אלי ולא אליהם", אתה יוצא בהכרזה. ובכן מר פסיכולוג, תוכיח בבקשה שאתה טוב יותר. עד עכשיו אתה אומר שטויות. אתה שובר תבניות חשיבה לאנשים שאתה לא מכיר ולא יודע איך הם יתייחסו לזה, מכניס אותם לעולם שלך בכוח בנסיון לשחזר העתקים שלך מעולם הפיקאפ ולא מודע לזה שיש אמונות מגבילות ומסגרות מחשבתיות - קורס בנלפ אגב (זה נכלל בפרקטישנר, היית צריך לעבור אותו).
    בקיצור, שוב. מה הרקורד של ההצלחות של התלמידים שלך?

4. "מעולם לא נתתי עצה שתפגע במישהו" - חולק על דעתך. רק מאז שאני פה נתת עצות כאלו. למשל כאשר ניסית ללמד מישהו איך לטפל באינר גיים שלו בכך שניסית להוכיח לו שזה לא קיים. מזל שראיתי את זה, ומהתגובות שלו הוא החליט כנראה להקשיב לי בסוף.
    "אם העצות שלי לא עובדות בשביל מישהו, הוא מוזמן לנסות משהו אחר" - גאוני, ומה אם לדעת מלכתחילה בשביל מי זה יעבוד ובשביל מי לא?

""ם מישהו הלך לקבל טיפול מפז אושרן ואחר"כ עדיין חושב שה"אינר גיים" שלו לא בסדר, ביזבז כסף. גם אם מישהו הולך לפסיכולוג מוסמך ולא מקבל תשובה הוא מבזבז כסף, אבל במקרה כזה יש לו כתובת - לכל מטפל יש שיטה מסודרת, יש תעודה, יש איפה לקבל חוות דעת מקצועית" - למידע כללי, טוב שציינת את בתי המשפט היכן שהמידע הזה קביל לחלוטין מפני שלפז יש בערך 15 תעודות על הקיר. ניתן לתבוע על נזק שנעשה וניתן לקבל החזר כספי אם אתה עושה את זה דרך דון ג'ואן (זה בחוזה). ויש החזרים כספיים. אבל זה לא הדיון כאן.
    הסיבה שפז לוקח על זה כסף ואתה לא, זה שפז תותח ואתה לא. לפז באים עשרות אנשים בשבוע ואם הוא היה עושה את זה בחינם אז הוא לא היה מרוויח כסף בכלל בחיים הללו. כמו כן, הוא משנה אנשים הרבה יותר מהר ממה שטיפים באינטרנט מסוגלים לעשות, ומהטיפים שאני קורא אצלך אז בהשוואה ביניכם מספיק להגיד "הוא משנה אנשים". כי במקרה שלך אולי יש 2-3 כאלו, שבמקרה הטיפים שלך קלעו להם.

5. "זה המקצוע שלו שאני מייחס לו שרלטנות" - אם כך, גם פסיכולוגים הם שרלטנים, ואתה עדיין לא יודע מה זה נלפ למרות הקורס שעברת. דבר עם אמיל קפון או ליאור ברקן אם בא לך (אם הם אינדיקציה בשבילך). אם אתה רוצה "תעודות", אז דבר עם סטס סגין (אותו השמטת מקודם מהודעה שכתבת על זה שהמקורות שאני מסתמך עליהם לא רלוונטיים, מפני שזה לא תאם לגירסת "האמת" שלך).

זה לא גישת התגוננות, אלא נסיון לגרום לך להבין שהלוגיקה שלך מטומטמת. אתה סותר את עצמך בכל הודעה והודעה שאתה כותב. כולל זאת. לחזור ולצטט לך את פרי הברקותיך? היכן שהבדלת בין פסיכולוגים ומהפנטים? היכן שטענת שאין אמונות מגבילות? או שאולי הפיסקה שבה גם שללת את רשיונם של כל הפסיכולוגים בעולם וגם הסתמכת עליהם?
    אתה צוחק עלי?! אתה באמת חושב שאני מתגונן? אני מנסה להחדיר בך טיפת מודעות עצמית כדי שתפסיק להגיד שטויות!

וכאשר אתה אומר "זה רק מוכיח את הנקודה שלי" זה רק מוכיח כמה אתה עיוור. אני יורד עליך לא רק בגלל פז (פז נכנס לדיון מאוחר יותר). אתה פשוט לא קורא את מה שאני כותב ופוחד להגיב על זה בצורה לוגית מפני שאתה יודע שאין לך תשובה לוגית. האופן שבו אתה כותב והדברים שאתה כותב מראים שאתה לא מבין בשיט בכל העניין של ביטחון עצמי, אינר גיים, אמונות וכו'. אתה מבין בפיקאפ וללא ספק יש אנשים שהטיפים שהעתקת מהגורואים עזרו להם. אבל בחלק השני, המשפט שלך רק מוכיח שאתה לא קורא את מה שכתוב אלא את מה שאתה רוצה לקרוא. וזה די מצחיק למען האמת, כך שאל תתפלא לגבי הסקרין שאטים.

6. "שוב אני אגיד, פז אושרן הוא לא הנקודה שלי בכלל" - באמת? טוב שדיברנו על זה בסעיף 5 אם כך, כי כבר חשבתי שזה כן.

"זו התופעה של פז אושרן והקישור שלה לפיקאפ שאני נגדה. וגם זה לא בדיוק נכון, כמו שאמרתי אין לי בעיה איתם, אני פשוט לא אמליץ עליהם - ואם אפשר אני אגרום לאנשים לנסות הכל לפני שהם מוציאים כסף אצלם. אני לא לוקח מהם כסף, מותר לי."

אתה מרשה לי לצטט משפטים שאמרת בפורום שמוכיחים אחרת? "פז אושרן הוא שרלטן" - אתה לא נגדו, אתה פשוט חושב שהוא שרלטן ולא יעזור לך בשיט. נכון, אתה מוכיח שוב ושוב כמה אתה מסוגל לסתור את עצמך בהודעה אחת. שב בבית עם דף ועט ותיסגר על מה שאתה רוצה להגיד, לפני שאני אשים אותך ללעג עוד יותר גדול. אתה משנה את הדעות שלך מהר מדי והזיכרון שלי, מה לעשות, עובד טיפה יותר טוב מזה.

אה, כמובן שכחתי... אתה מכסה את התחת של עצמך ב"בזה מסתכמת התגובה שלי לנושא" (שמוכיחה שאין הבדל גדול בינך לבין עמיר פרץ, אבל עדיין). אתה בעצם נותן לעצמך את הזכות לא לענות לטיעונים לוגיים. יפה יפה.
    חוץ מעל אנשים כמו מינימקס (והתגובה שלו היתה חדורה בטמטום הרבה יותר מזאת, אני פשוט לא התייחסתי אליה כי הוא לא מתיימר ללמד אחרים), זה לא עושה על אף אחד רושם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

איתי מאמי, אני הסברתי בדיוק למה הדעה שלי צודקת, ללא קשר לדעה הלא אובייקטיבית שלי. זה ש"דה נאטס" סותר את עצמו לא קשור לזה שאני בעד פז אושרן או נגד. גם אם הייתי שונא את פז בדם, רוב ההודעה שלי היתה נשארת.

.
    ברור שהיא לא הייתה נשארת אותו הדבר, בנינו היית מהלל את מאפ"י לדוגמא או את הציידים יותר מאשר דון ג'ואן אם היית עובר קורס אצלהם ולא בדון ג'ואן ועוד היית מקבל את המקום בתור מקום עבודה, עזוב אותך בולשיט, ואני לא מאשים אותך, מן הסתם שרוב הסיכויים שהייתי מתנהג בצורה דומה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תגיד סניה , למה באת לפורום הזה בכלל?
    אני שואל את זה בשיא התמימות ... כי אותי כבר בלבלת .
    אני רק מרחם על אותו ילד בן 14 שנכנס לפורום חדור מוטיבציה להצליח עם בנות והאשכול הראשון שהוא רואה זה האשכול הזה , מה הוא צריך להסיק מכל זיוני השכל שלכם?! (יכול להיות שחלק מהם נכונים , אבל הם עדיין זיוני שכל בשביל רוב הפורום הזה ) .

הנקודה שלי היא : הויכוח ביניכם יכול להמשך הרבה זמן , אז אולי תיקחו את זה לפרטי?

חחח ורק הערה : זה מדהים כמה אנרגיות שני אנשים יכולים להשקיע רק כדי להוכיח שהם צודקים . הויכוח ביניכם הוא כבר לא מקצועי , הוא אישי . זו דעתי לפחות .
    נערך לאחרונה על ידי 1blind; 14-10-2010 בשעה 17:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

סניה, אני אגיד לך את האמת גם אם אני אשמע בוטה.
    בעבר, לפני שנתיים-שלוש, כשרק הגעת לתחום והיית כותב מאמרים מתוך מקום נקי של להבין, לחקור, לתרום, היית מישהו לעניין.
    בשנה-שנתיים האחרונות הפכת לבן אדם מגעיל, שאין חשק לא לקרוא את המאמרים שלו ולא לדבר איתו. התחלת לעשות רושם של מישהו יהיר, שחצן, שרק רוצה לצאת צודק ו"לנצח" את כולם במלחמה שהוא המציא לעצמו.

בכל מקום שאתה מגיע לדיון, אתה מתחיל להתווכח ולנסות להוכיח משהו. התדמית שהייתה לך בעבר, אבדה לחלוטין ובנוסף איבדת אמון של הרבה אנשים. חבל. אתה באמת יכול לחזור להיות מישהו טוב כי יש לך ראש. אתה רק צריך להפסיק את המלחמות, להפסיק להסתכל על אחרים (גם אם אתה לא אוהב את מה שהם עושים), להפסיק לעשות השוואת ולנסות להוכיח לאחרים מי יותר טוב. זה באמת מיותר ומוגזם.

אל תיעלב, קח את זה כביקורת אישית, המניות שלך יעלו ואנשים יתחילו לקחת אותך ברצינות. אבל קודם אתה צריך להפסיק לזלזל בהם.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה מתעקש שלא להבין למה לי מותר לעשות דברים שלחברה שמלמדת פיקאפ (ישראלית, אמריקאית, אנגלית, רוסית, סינית אני הראשון שאומר שאין הבדל, אני לא שונא חברות פיקאפ ישראליות והעובדה שאתה חושב ככה רק מראה שאתה כן מתגונן, למרות האקט ה"מחנך" אעלק שאתה מריץ פה) פשוט אסור. למה לי מותר להגיד למישהו שאין דבר כזה אמונות מגבילות ולקחת בחשבון את העובדה שיש לו באמת בעיה מנטלית, ולך אסור להגיד לו לעבור טיפול ולקחת בחשבון את העובדה שאין לו בעיה כזאת.

אין פה ויכוח על תוכן - יש פה ויכוח על גישה, ובכל זאת אתה מתעקש להתייחס שוב ושוב לתוכן, למרות שאני מסביר לך כבר פעמים בצורה ברורה שאין לי שום ויכוח עם התוכן שאתה "מייצג", אני בוחר להציג אותו בצורה מסוימת כי ככה אני רואה פיקאפ. אני מבין על מה אתה מדבר, אני פשוט חושב שאתה אדיוט כי אתה מנסה להסביר לי את זה שוב ושוב ושוב, כמו איזה אטום. איך אתה רוצה להראות שאתה יכול להבין בעיה נפשית ולטפל בה כשאתה לא מצליח להבין שאין בעיה בדיון פשוט ושקוף?

לפותח האשכול -
    כמו שאתה מבין, דון ג'ואן עובדים גם ככה עם פז, לשאלתך.
    נעול. לא יהיו עוד פוסטים בנושא הזה, מבטיח.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect