קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 20:02
  2. חזרתי לשחק לאחר שבועיים וחצי שלא!
    על ידי NoiTuloVe בפורום Counter Strike
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 06:58
  3. אם אני מחליף עכשיו את כול הקבצים שלי בסיסטם לאחר של טיטאן..כנסו
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 22:25
  4. לאחר שWarzfew נסגר יש אתר חדש ... כנסו ..
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 15:14
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 10:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

חרטה לאחר קניה

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ברירת מחדל חרטה לאחר קניה

לעיתים קרובות אני מגיעה למצב הזה- מסמנת מטרה שנראית לי, רצה על זה לפעמים קצת לפעמים יותר, סוגרת. כמעט תמיד אחרי הסגירה, אני פשוט מתחרטת ומוותרת עליו או עליה לחלוטין. בד"כ, כשברור שזה סטוץ או שזה רק NC או סגירת פייסבוק זה לא משנה הרבה, אבל לפעמים יש תחושה שהצד השני רוצה יותר ואני באמת שואלת את עצמי איך אני ממשיכה מכאן.
    מצד שני, כמובן יש את אלה שמתחרטים עלי ישר אחרי הסגירה. שזה גם בעייתי, אם קרה ואני מצפה ליותר. מהצד שלי זה יותר נדיר כי אני מתחרטת כמעט על כולם ולא באמת שמה לב אם גם הם, אבל אני מניחה שזה מאוד נפוץ.
    אתם מכירים את המצב הזה של חרטה לאחר קניה מהצד שלכם או מהצד השני?
    איך מתגברים על זה? יש איזשהי אפשרות לא להגיע למצב של חרטה כזאת?אולי דרך לשפר את יכולת הבחירה שלי?
    ואם כן הגעתם למצב של חרטה לאחר קניה, והבחורה רוצה יותר, מה אתם עושים בשביל להוריד אותה מהעניין?
    תודה לכל העונים (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

את באה להסתלבט יעני?
    חחח עלק "מתחרטת אחרי סגירה" חחחחחח

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ahene צפיה בהודעה
    את באה להסתלבט יעני?
    חחח עלק "מתחרטת אחרי סגירה" חחחחחח
    אתה יודע כמה פעמים קרה לי שרציתי קשר עם מישהי, ואיך שסגרתי איתה KC ירד לי ממנה? הייתה הרגשה שטיפסתי על ההר ושמתי דגל, ואפשר להתחיל לכבוש את ההר הבא.

ניצן, אני התחרטתי הרבה פעמים כי הבחורה לא נראיתה טוב לטעמי. מה שמשך אותי אצלה היה האתגר. ברגע שסגרתי והיא נמרחה עליי, הרגשתי שאין יותר אתגר וכבר לא היה לי כיף. אם את רוצה שמישהו לא יתחרט, תדאגי להמשיך להיות אותו אדם גם אחרי שהתנשקת איתו. תמשיכי עם הטיזינג, הקרוב רחוק, המוד הפלייפול, ובנוסף תדאגי ליצור "חיבור" עם הבן אדם.
    תעשי איתו/איתה שיחת נפש, תבררי מה הוא אוהב, תחלקו השקפות עולם.
    אחרי שיש חיבור, את יכולה לרדת הילוך עם המשחקים ולהתחיל בקשר.
    ?What have you been up to lately

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

תקשיבי מתוקה פיקאפ זה לא לבנות.
    פשוט תלבשי חזיית פושאפ, קצת מחשוף ולחייך ולצחוק והוא שלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Brod` צפיה בהודעה
    תקשיבי מתוקה פיקאפ זה לא לבנות.
    פשוט תלבשי חזיית פושאפ, קצת מחשוף ולחייך ולצחוק והוא שלך
    מסכים איתך, למה את לומדת פיקאפ?! אם זה מעניין אותך אז סבבה בכיף, או אם את לסבית שרוצה להתחיל עם נשים אז גם סבבה (לא בשביל להעליב, באמת אני אומר).
    אבל בנות בעיקרון צריכות "להיות יפות ולשתוק", אני מצטער שזה נשמע שובניסטי, אבל אלה הם טבע הדברים.

מה אכפת לכם למה היא לומדת פיקאפ?!
    זכותה בידיוק כמו זכותו של כל אחד אחר פה שבתחום חודש וחושב שהוא יכול להעיף אנשים מפה.
    היא שואלת שאלה תענו על השאלה אין לכם מה לענות פשוט תסתמו את הפה ואל תענו.

בקשר לשאלה שלך
    או שאת קלה מדי להשגה או שאחרי שמישהו משיג אותך את קלה מדי להשגה, אם מישהו היתנשק איתך אל תדברי איתו אחרי זה, תני לו לדבר איתך זה יוצר משיכה, אם את "תרדפי" אחרי או תמשיכי לנסות להיפגש איתו ירד לו ממך כי את כבר לא אתגר בשבילו.
    אם את מתחרטת אחרי אז מה? אז אל תמשיכי כנראה שעוד לא מצאת מישהו/מישהי שיתאימו לך שתרצי להמשיך איתם, אם את רוצה להוריד אותו פשוט תגידי לו את זה שהיה נחמד היה כיף אבל היא לא רוצה משהו יותר רציני מזה וזה הכל.
    נערך לאחרונה על ידי roy444; 15-10-2010 בשעה 14:20.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    מסכים איתך, למה את לומדת פיקאפ?! אם זה מעניין אותך אז סבבה בכיף, או אם את לסבית שרוצה להתחיל עם נשים אז גם סבבה (לא בשביל להעליב, באמת אני אומר).
    אבל בנות בעיקרון צריכות "להיות יפות ולשתוק", אני מצטער שזה נשמע שובניסטי, אבל אלה הם טבע הדברים.
    חחח אני אכנס איתכם לדיון הזה עד שזה יהיה ברור-
    נכנסתי לתחום הזה משלוש סיבות. הראשונה, כן, זה מעניין אותי. אני נהנית ללמוד על זה גם אם אני לא הכי צריכה ליישם.
    השניה, כי אני רוצה להתחיל עם בנות. כי נשבר לי לסמוך על המזל שאני אכיר את הבחורה הנכונה ופתאום יעופו ניצוצות, אני רוצה לדעת לעשות את זה.
    השלישית וההכי חשובה- אין הרבה בנים שמתחילים כמו שצריך עם בנות. אין הרבה בנות שמתחילות עם בנים. להתחיל עם בנים זה יותר קשה ממה שאתם חושבים, כי הרבה בנים עיוורים, קל לפתות אותם וקשה לגרום להם לזוז. אני רוצה לקחת שליטה על החיים שלי. אני לא רוצה לשים פושאפ וקצת מחשוף וששלושים בנים ירדפו אחרי. נשבר לי מזה. אני רוצה לשלוט, אני רוצה להיות מסוגלת להחליט את מי אני רוצה ואת מי לא, האם הוא ידע את זה והאם לא. ונשבר לי שאנשים תופסים ממני שאני זולה בגלל שאני מתחילה איתם, להימרח עליהם קצת זה מספיק בשביל נשיקה או זיון אבל לא בשביל למצוא משהו נורמלי. אני רוצה לעשות את זה חכם.
    ועד עכשיו, הפיקאפ נתן לי המון. חוץ מביטחון עצמי שלא היה לי בכלל, היכולת הזאת לתמרן גברים ונשים היא משהו שלא היה לי.
    ועם כל כמה שאני שובניסטית, אני לא מסכימה שבחורה צריכה להיות יפה ולשתוק תמיד. אני רוצה לשלוט. בגלל זה אני כאן.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

שמעי אני יגיד לך תכלס שאלה קצת מוזרה... זה פורום לפיק אפ, את מצפה שנענה לך איך לגרום לבת לרדת מעניין?

אם זה קרה לי אישית שהייתי סוגר עם מישהי ואז מתחרט כי אני חושב שהיא לא מספיק טובה בשבילי והתפשרתי... קורה.
    איך אני נמנעים ממצבים כאלה? אממ, את האמת שאני הייתי מציע לך פשוט למתוח את הגבולות שלה ולראות את התגובות שלה מדברים מסויימים. ככה את יכולה יותר לעשות ראי על הבנאדם שאתה מדבר איתו בצורה יעילה יותר.

ועכשיו איך באמת לגרום למישהו לרדת ממך?... הזמן עושה את שלו

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

תסמונת של אחרי המסיבה:
    לפני שאת יוצאת למסיבה, את מעיפה מבט במראה ורואה בחורה מדהימה, הבגדים נקיים, השיער מטופח, איפור מושלם ובושם במידה... מי לא ירצה אותך?
    אחרי המסיבה, את עייפה, השיער פרוע, הבגדים מקומטים ומלוכלכים, האיפור מרוח ובמקום בושם את מסריחה מזיעה (או סיגריות)... מי ירצה אותך עכשיו?

המטרה שלך עוברת את אותו תהליך
    בהתחלה הוא עוד משתדל, מתלהב, נמרץ...
    אחרי הסגירה הוא כבר משנה הילוך, אולי לא בצורה מוקצנת כמו בדוגמא שהבאתי למעלה אבל זה כן מורגש בהתנהגות (יכול להיות שהוא יותר רגוע גי הוא מרגיש שהוא השיג אותך או שיתחיל להתלהב יותר מדי), אפילו שהסגירה עצמה היתה מושלמת, עכשיו הוא כבר לא אותו בחור שרצית בהתחלה וזה מאכזב.

צריך להבין שחלק מזה נובע מהתגובה שלו לשינוי בהתנהגות שלך:
    השגת את המטרה והפסקת לשחק.

אז איך לא להגיע למצב של חרטה כזאת?
    את צריכה להחליט מה את רוצה
    אם את רוצה אותו לסטוץ, אז הכל טוב (אלא אם הוא היה זיון גרוע, אז באמת שיש לך מה להיות מאוכזבת).
    אם את רוצה אותו לקשר ממושך, אז צריך לשנות את הגישה, לדעת שהדרך חשובה יותר מהיעד ולהבין שהסגירה היא לא סוף המשחק.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    wna no ma name
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אין אנאלי , מה לי. D:

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    תסמונת של אחרי המסיבה:
    לפני שאת יוצאת למסיבה, את מעיפה מבט במראה ורואה בחורה מדהימה, הבגדים נקיים, השיער מטופח, איפור מושלם ובושם במידה... מי לא ירצה אותך?
    אחרי המסיבה, את עייפה, השיער פרוע, הבגדים מקומטים ומלוכלכים, האיפור מרוח ובמקום בושם את מסריחה מזיעה (או סיגריות)... מי ירצה אותך עכשיו?

המטרה שלך עוברת את אותו תהליך
    בהתחלה הוא עוד משתדל, מתלהב, נמרץ...
    אחרי הסגירה הוא כבר משנה הילוך, אולי לא בצורה מוקצנת כמו בדוגמא שהבאתי למעלה אבל זה כן מורגש בהתנהגות (יכול להיות שהוא יותר רגוע גי הוא מרגיש שהוא השיג אותך או שיתחיל להתלהב יותר מדי), אפילו שהסגירה עצמה היתה מושלמת, עכשיו הוא כבר לא אותו בחור שרצית בהתחלה וזה מאכזב.

צריך להבין שחלק מזה נובע מהתגובה שלו לשינוי בהתנהגות שלך:
    השגת את המטרה והפסקת לשחק.

אז איך לא להגיע למצב של חרטה כזאת?
    את צריכה להחליט מה את רוצה
    אם את רוצה אותו לסטוץ, אז הכל טוב (אלא אם הוא היה זיון גרוע, אז באמת שיש לך מה להיות מאוכזבת).
    אם את רוצה אותו לקשר ממושך, אז צריך לשנות את הגישה, לדעת שהדרך חשובה יותר מהיעד ולהבין שהסגירה היא לא סוף המשחק.
    +1 מסכים איתך .

את צריכה לשנות את הדרך שלך , אם זה למטרת סטוץ \ או למטרת משהו יותר מזה , כי אם זה למשהו יותר מזה אז לבנים יורד ממש מהר מבחורה שנתנה להם כמעט הכל כבר בפעם הראשונה שראו אותה ..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי moonchild1 צפיה בהודעה
    לעיתים קרובות אני מגיעה למצב הזה- מסמנת מטרה שנראית לי, רצה על זה לפעמים קצת לפעמים יותר, סוגרת. כמעט תמיד אחרי הסגירה, אני פשוט מתחרטת ומוותרת עליו או עליה לחלוטין. בד"כ, כשברור שזה סטוץ או שזה רק NC או סגירת פייסבוק זה לא משנה הרבה, אבל לפעמים יש תחושה שהצד השני רוצה יותר ואני באמת שואלת את עצמי איך אני ממשיכה מכאן.
    מצד שני, כמובן יש את אלה שמתחרטים עלי ישר אחרי הסגירה. שזה גם בעייתי, אם קרה ואני מצפה ליותר. מהצד שלי זה יותר נדיר כי אני מתחרטת כמעט על כולם ולא באמת שמה לב אם גם הם, אבל אני מניחה שזה מאוד נפוץ.
    אתם מכירים את המצב הזה של חרטה לאחר קניה מהצד שלכם או מהצד השני?
    איך מתגברים על זה? יש איזשהי אפשרות לא להגיע למצב של חרטה כזאת?אולי דרך לשפר את יכולת הבחירה שלי?
    ואם כן הגעתם למצב של חרטה לאחר קניה, והבחורה רוצה יותר, מה אתם עושים בשביל להוריד אותה מהעניין?
    תודה לכל העונים (:
    בהצלחה
    נשמע שאת צריכה לקבל החלטות לפני שאת הולכת להשיג אותן.. ולא להשיג דברים שלא החלטת לגביהם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect