אני שמעתי שהאיסלאם הוא אחד מהדתות הסובלניות ביותר שיש!!
זה שיש כמה מחבלים זה אומר ביגלל שהם שטופי מח..לא היו מקרים שיהודים היתנקשו בערבים?
לא היה מיקרה שאיזה אחד שהיה בחברון תפס אמ16 וחורר ת'ערבים?!
אפליה בין נשים לגברים?
אתה מכיר את המשפט שכל המחמיר תבוא עליו ברכה? גם ביהדות כתוב את זה!
הם יודעים לשמר את הקוראן עד היום ולכן אתה קורא להם ברברים ופרימטיביים! גם היהדות פרימטיבית , אבל אנחנו היתקדמנו..עובדה שביחס למוסלמים יש יותר חילונים ביהדות..אז עדיף שלא תדבר על דברים שאתה חושב שאתה יודע
ואל תגיד לי שמוחמד הרג אנשים - כי מה שאול לא הרג אנשים? הוא לא השמיד את העם העמלקי? מאיפה אתה יודע למה מוחמד רצח אנשים? אולי כי גם הם הציקו לו?
----
לגבי הנצרות -
רגע והפרשנים שלנו לא כותבים כל מיני דברים ע"פ דעתם האישית? אז רגע.."לא תאכל גדי בחלב אימו" מכיר את זה?
בוא אני ייפרש את זה , אני חושב שמותר לאכול חלב אבל לערבב את החלב והבשר ביחד אם החלב והבשר באו מאותו החיה (המבורגר מפרה והחלב שלה ביחד) הינה פירשתי פסוק אז יאללה כולם להאמין לי! אז כן יש את התנ"ך אבל הפרשנים כותבים את מה שבדעתם הפרטית -ולזה אנחנו שומעים.
ושאלוהים עזב אותנו ועבר לנצרות..רגע רגע..לא היו מקרים שאלוהים רצה להרוג אותנו? לא היו מקרים שאלוהים רצה להשמיד אותנו ולעשות זרע חדש מדור נח?
כל ההיסטוריה שלנו אנחנו בגדנו בו , והינה גם עכשיו כל הפריצות שמסתובבת ברחובות!
אהה...וביהדות מה אתה עושה כדי להתגייר? ברית מילה!! יש לך מושג איזה כאבים זה?!? ובנצרות אתה טובל מספר פעמים במים קדושים (כמו מיקווה)
..ומה אין רבנים שלוקחים כסף על השיעורים שלהם? זתומרת ש..?
גם לכנסייה יש צריכה להתקיים מכסף כלשהו לא?
--
ולא היה אף פעם בעיתון שהברית החדשה היה בה גילויים מודרניים - כי הם מסתמכים על התנ"ך והברית החדשה..והינה הוכחה שישו היה זרע אברהם:
http://www.kirjasilta.net/ha-berit/Mat.1.html
אתה רואה..אז גם אני יכול להתחיל להסביר לך למה הנצרות והיאסלאם הרבה יותר טובות מיהדות..(עם כל הכבוד)
כלללל מה שאמרת פה זה הדבר הכי דפוק בעולם כי כמו שכתוב ואני מצוטט:
"My Shit Is Better Then Your Shit"
כל אחד ניהיה פה חכם גדול..בלי שהוא יודע שיט..