אתמול (שישי) יצאתי עם חבר למסיבת יומולדת 18 של חבר.. השתכרנו מאוד אבל חבר שלי השתכר והתמוטט על הרצפה...
ניסיתי להרים אותו, שפכתי עליו מים אבל כלום לא עזר.. התקשרתי למונית פעמיים אבל שתי המוניות לא הסכימו לקחת אותו הביתה ונהייתי מתוסכל ממש.. היה מלא רעש, וצעקות והשכנים הזמינו מוקד.. וכשהמוקד הגיע החבר שלי ששכב על הרצפה אמר לי באוזן שהוא רוצה להתאבד, שהוא רוצה למות ושלא אכפת לו מכלום.. מרוב התסכול ממנו התחלתי לתת לו סטירות שיקום כבר ושיפסיק לדבר דיבורים כאלה וכשהמוקד ראה את זה איימו שאם לא אפסיק להתנהג ככה הם ירססו אותי בגז מדמיע.. מייד הפסקתי ונרגעתי אחרי סיגריה.. אחרי 10 דקות בערך אחרי שהקאתי וירדה לי הסטלה חזרתי לחבר שלי שעדיין היה מעולף על הרצפה ואמרתי לו שאני מצטער שנתתי לו סטירות ושאני אוהב אותו והוא אמר שזה בסדר.. הייתי מכופף כלפיו לא ראיתי מי מאחורי ומי מגיע.. וכשמישהו תפס לי את הזרוע וניסה להרחיק אותי ממנו, בתור מחשבה שזה אחד החברים שלי שמנסה להרים אותי או סתם מישהו ניסיתי להרים למי שתפס אותי את האצבעות ולהמשיך להתמקד בחבר שלי שעל הרצפה...
מיד לאחר שעשיתי את זה תפסו אותי בצוואר וריתקו אותי לרצפה, מתוך בהלה התחלתי להניף את הידיים לכל עבר ולתת בעיטות וכשפתחתי את העיניים אני קולט את עצמי מתחת לשישה שוטרים אלימים שנותנים לי אגרופים ובעיטות.. סיבבו אותי על הבטן והצמידו לי את הראש עם הברך לרצפה ושמו עלי אזיקים. כבר הייתי בשליטה מלאה על עצמי והבנתי שאני נעצר ונאזק. הרימו אותי ושמו לי את הגופיה על הפנים כדי שאני לא יראה כלום ושמו אותי בתוך מסחרית על הרצפה בין הכיסא אחורי לכסא של הנהג והתחילו לתת לי בעיטות, שוטר אומר לי "מתקיף שוטרים אה? יא בן זונה סתום תפה" ותוך כדי נותן לי 3-4 אגרופים לבטן, באזור הסרעפת, האיזור הכי מסוכן שיכול להיות.. אני צועק ואומר די אני לא עשיתי כלום והם אומרים לי לסתום את הפה כי הם ישברו לי את הצורה.. לקחו אותי לתחנת משטרה והושיבו אותי על כיסא בחוץ, שמעתי אותם ממלאים את הדו"ח ואומרים "חשוד התקיף שוטרים והתנגד למעצר" בערך ב4-5 הגעתי לתחנת משטרה וב9 יצאתי משם אחרי שחקרו אותי ואמרתי את כל מה שקרה שם ומה שהם עשו לי, גם מה שאני עשיתי וגם מה שהם עשו לי.
עכשיו תגידו לי.. האם לשוטר יש את הזכות לתת לי מכות סתם? לא הבנתי מי מאחורי בכלל, לא התכוונתי להתנגד למעצר, זה אלימות מה שהם עשו לי שם, ואני בטח הולך להתלונן ולתבוע.
כל זה קרה ברעננה. התחנה הייתה בכפר סבא.
חרא של משטרה יש למדינה הזאת ואני הולך לעבור מהארץ המחורבנת הזאת ישר אחרי הצבא, כי זה חרא מדינה, וחרא אנשים.. איך הם יכולים ללכת לישון עכשיו? אני לא יודע.. זה לא אנשים, זה בהמות, חיות. מה שהם עשו לי שם לא היה אנושי, אפילו לא טיפה.
סליחה על החפירה :\

ציטוט ההודעה