|
|
סיפור החיים:
"בגיל 6 מכניסים אותה למיטה ומספרים לה סיפור, בגיל 16 מספרים לה סיפור בשביל להכניס אותה למיטה, בגיל 26 היא נכנסת למיטה בלי סיפור, בגיל 36 היא נכנסת למיטה ועושה מזה סיפור, בגיל 46 היא מספרת לך סיפור כדי להכנס למיטה, בגיל 56 אתה מספר לה סיפור כדי לא להכנס איתה למיטה ובגיל 76 נגמר הסיפור..."
תעשו לי טובה, זו מדינה מושחתת!
האשימו שבן דוד שלי תקף שבעה יסמניקים!!! נווו באמת! יסמניקים כוס עמק!
לפחות שילמדו לשקר, בן דוד שלי קיבל שנה ושלושה חודשיים בפועל, על מה? על מערכת משפטית שגויה!
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
צודק ב-100 אחוז מילה במילה
צודק גם מילה במילה
אתה בעטת בהם ונתת להם בוקסים הם החזירו מותר להם וחוץ מזה היית תחת סמים ואלכוהול היית יכול לדקור אותם בלי לחשוב אפילו...
ומה הוא יגיד בתביעה אידיוטים שהוא לקח סמים או שהוא לקח אלכוהול אחרי השעה 11 ? יזיינו אותו בתחת לא את השוטרים
אף אחד לא באמת שם על מה שאתם אומרים
נערך לאחרונה על ידי dolevzZz; 23-10-2010 בשעה 23:42.
כל מי שמעוניין שחיים ( Jaguar ) יחזור למנהל ראשי שיעתיק את זה לחתימה שלו !
תלמד לשתות כמו שצריך..
באותה מידה שעשית את זה גם יכולת להרוג מישהו בטעות. ומה היית אומר אחרי זה?
בקיצורר טוב שזה קרה, תלמד לקח להבא תשתה אבל עם גבול!
אם מישהו פה יתפס בצוואר על ידי מישהו שהוא לא יודע מי זה וירותק לרצפה, הוא ינסה בכל הכוח להשתחרר ואל תזיינו את השכל.
הבחור פה הגן על עצמו, מה שנחשב להגנה עצמית במדינת ישראל.
לך תתייעץ עם עו"ד פלילי / שמתמחה בתביעות נגד שוטרים כחולים (לא מדור תנועה). יש לך פה קייס די טוב לקבל פיצוי כספי הולם(של כמה אלפי או עשרות אלפי שקלים בקלות).
ישנן חבלות כלשהן? דיממת מחלק כלשהו בגוף?
אם יש לך פגיעות גופניות כלשהן, צלם אותן ולך בהקדם האפשרי לרופא שיתעד את זה. עם תיעוד רפואי אי אפשר להתווכח.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לגבי אלה שחושבים שזה הגיע לי, ולגבי זה שחשב ששתיתי יותר מדי או שלקחתי סמים: אתם על הבולבולון שלי, השוטרים לא שאלו מי אני, מה אני ומה אני עושה פה, ישר קפצו עלי. בוא נראה אם לא תחזיר ותתפרע אם דבר כזה יקרה לך יא ילד. וזה לא משנה כמה שתיתי. אלימות זה רק כשהבן אדם מהווה סיכון לאחרים או לעצמו. אבל לא פגעתי באיש.
ישר שיצאתי מהתחנה צילמתי הכל, ומ9 בערב הייתי בבית חולים ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות בכל מכה שקיבלתי או איפה שכאב לי. (זה רק מראה שאני רציני ושיש לי על מה להתלונן) וגם אם אין לי קייס כל כך טוב. עדיין נתלונן כי אם אני לא יתלונן, יחשיבו את זה כהודאה שפשעתי. מה שלא קרה, ויפתחו לי תיק. מקסימום יבטלו לי את התיק בגלל שהתלוננתי.
תודה על כל העצות ומי שתומך בי..![]()
נערך לאחרונה על ידי CryTom; 24-10-2010 בשעה 03:11.
אני מקווה שאתם מבינים שהרעיון שמותר לשוטרים לתקוף הוא כדי להגן על עצמם ועל הסביבה
ברגע שלו נשקפת להם סכנה כלשהי אסור להם לתקוף אותו יותר!
לפי הסיפור שלו הוא היה רגוע עם עזיקים למי שהיה כבר עצבים זה לשוטרים אבל הם קשרו לו תעיניים והכניסו אותו למקום שכביכול הוא לא יוכל להעיד מה שאומר שהיה להם מספיק קור רוח ומה שאומר שהם עשו את זה בכוונה.
ואם לא שמתם לב רשמו לו התנגדות למעצר כביכול הוא רב אתם אבל הוא לא!
מה?!?!?! WTFאתה יכול ללכת לבית דין לשוטרים
למרות שבמדינה שלנו כלום לא יעזור
לא יודע אם מישהו ישים בכלל על התביעה שלך אבל באמת מעשה מוטעה של השוטרים![]()
טוב עדכון:
מחר אני הולך למח"ש, יש לי את כל העדים ואת המספרי טלפון שלהם והחבר שלי שהיה מעולף על הרצפה בא איתי לשם.
נשמע כיאלו זה תסריט חחח