קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה]דיכאון...תסכול..כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי
    על ידי HellGuard בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-11-2007, 13:39
  2. דיי כבר מיואשש!!! לא יודע מה לעשות!!
    על ידי tRoX בפורום משוב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 11:56
  3. לא ידוע כבר מה לעשות עם עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 14:20
  4. ואוו..אני לא יודע מה לעשות עם עצמי..
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 14-05-2007, 20:55
  5. אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 13:39
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

לא יודע מה לעשות עם עצמי כבר...

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא יודע מה לעשות עם עצמי כבר...

שמעו אני נמצא בדיוק כמו במצב של פותח הפוסט הזה
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=670040

אני מת לצאת למסיבות ואפילו סתם לסרט או טיול בעיר עם חברים אבל אין לי עם מי.
    עד כתה ז' הייתי עם אותם חברים והיו לי 2-3 חברים טובים יחסית,אבל בכתה ח עברתי לפנימייה ובכתה ט' חזרתי לבית ספר רגיל בעיר שלי (נתניה) אבל לבית ספר אחר ולא זה שהייתי בו ומאז אין לי חברים ולא נפגשתי עם אף אחד אפילו פעם אחת אחרי בית ספר.

כיום אני בכתה יא ובן 17 עוד כמה חודשים ואני מרגיש שכל הילדות שלי הולכת לזבל!
    קשה לי מאוד להתחבר לאנשים חדשים, אני ילד שקט אבל לא חנון,זאת אומרת אני מטופח הולך עם מותגים, קוצים, מתאמן בחדר כושר, עם הרבה תחביבים שכל אחד בגילי אוהב כמו אופנועים,טרקטורונים, קרב מגע, סוסים,בילויים וכו'

אני הולך זקוף והרושם הראשוני שלי שאני משדר הוא אחד מקובל עם הרבה חברים.
    אבל אחרי איזה שבוע בערך מבינים מי אני באמת (ילד שקט שלא יוצא למסיבות)
    אני יודע שאני נראה מעולה והרבה בנות בבית ספר שלי מתחילות לדבר איתי סתם ככה ומנסות לפתוח איתי שיחה

* אפילו אחת בבית ספר שלי hb 10 שעובדת בדוגמנות וגדולה ממני בשנתיים התחילה איתי שנה שעבר (כיום היא בצבא) וכמובן חייכתי אליה ושתקתי כי לא ידעתי מה להגיד, אחרי דקה בערך היא כבר הלכה ולא התייחסה אלי יותר.

בקיצור אני מיואש כבר מהחיים האלו שה' העניק לי,אני מוכן לעשות הכל רק תגידו לי מה אני צריך לעשות כי אין לי מושג
    כמה שניסיתי לדבר עם ילדים, לנסות לפתוח איתם נושאי שיחה, אני פשוט נשאר באותו מקום!
    אפילו לטיול השנתי לא היה לי עם מי להיות שנה שעברה אז לא רציתי שידעו אז אמרתי לכולם שאני לא רוצה לבוא..

גם בבית לא טוב לי, ההורים שלי כל הזמן אומרים לי "צא כבר מהבית ותעשה עם עצמך משהו" הם לא מבינים שאני מת לצאת רק אין לי עם מי!!!

זה כל כך מעצבן בקיצור!!!
    נערך לאחרונה על ידי Fix4u; 24-10-2010 בשעה 10:08.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

קודם כל, לא קשור לנושא, ממש מעצבן אותי שכולם פה חושבים שה' איכשהו קשור לזה.
    אתה נראה טוב, אתה בריא, אתה מטופח - החיים שלך טובים, אתה לא יכול להתלונן!
    אני, כאחד שעבר מחלה די קשה והיו הרבה רגעים קשים, פשוט מודה על כל רגע שאני מרגיש טוב.
    איך זה עובד? כשאתה מרגיש את הדבר הרע, אתה מתחיל להעריך את הטוב.
    החיים טובים, תחשוב, אתה נמצא פה, מכל הזרעונים שהיו, אתה נצחת, מכל האנשים המכוערים שיש בעולם, אתה נראה טוב, מכל האנשים החולים שיש בעולם, אתה בריא. תגבש גישה אופטימית לחיים, בלי זה אתה תהיה בדיכאון.
    יש לך חיסרון אחד, אתה ילד שקט - אל תתלונן על זה, תתגבר על זה. באמת, תפסיקו לעשות דרמה מכל דבר, זה לא כזה קשה.

אז לנושא, איך מתחילים?
    תתחיל לדבר עם אנשים מהשכבה שלך, פשוט ככה, קח מישהו לשיחה כזאת, תכנס עם בנות לשיחות, לא כזה קשה. אולי זה נראה לך קשה כי זה נראה לך מוזר. אז מה אם זה מוזר? מה יש לך כבר להפסיד? אתה יכול רק להרוויח פה.
    נגיד ככה, אמרת שאתה מתאמן בחדר כושר, דבר עם מישהו מהשכבה שלך שמתאמן בחדר כושר, תזמין אותו ללכת ביחד להתאמן פעם, לצאת לאופניים, ריצה, כל דבר. ככה מכירים אנשים.
    תזמין מישהו או מישהי אליך הביתה ללמוד למבחן, לעשות שיעורי בית או משהו בסגנון.
    ככה תכיר אנשים, תתחיל מקטן, לדבר איתם על נושאים משותפים, אחרי זה להזמין אותם לצאת, לדבר איתם בפייסבוק/מסנג'ר/מה שלא יהיה.
    איך שהבנתי, אתה מצפה שיפתחו איתך שיחה, אבל זה לא קורה, אז תפתח אתה שיחה, כן, זה לא קל בהתחלה, אבל פור גוד סייק, מה יש לך כבר להפסיד? תחשוב על כל הסופשים הטובים שיהיו לך, תחשוב ככה "יאללה, ממחר אני משתנה, ממחר אני מדבר עם כולם."
    תשקיע בכל קשר עם כל אחד, בסוף יהיו לך מיליוני הצעות ליציאות בסופשים.
    אז אני מקווה שהחדרתי לך מוטיבציה ותתחיל להיות עם גישה יותר אופטימית לחיים, ומה שנשאר זה רק להגיד לך, בהצלחה.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

jmpua תודה על העזרה
    אבל זה לא כזה פשוט כי בבית ספר שאני נמצא בו אני כבר שרוף, כולם מכירים אותי.
    ואם אני יושב עם סתם עם החברה בבית ספר ואני מתחיל שיחה עם איזה מישהי אז כולם אומרים לי לידה "מה אתה קשור" או כל מיני תגובות עוקצניות ומציקות כאלה וזה מוריד לי את כל הביטחון

ואיזה מחלה הייתה לך אם אפשר לדעת?
    נערך לאחרונה על ידי Fix4u; 24-10-2010 בשעה 11:57.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

זה מאוד פשוט להגיד "אני כבר שרוף, אז אין טעם שאני אנסה בכלל". תשדר ביטחון, ותדאג שיהיה משהו מאחורי זה!
    כשתבוא לאנשים עם ביטחון, גם אם הם יגידו לך "מה אתה קשור" אתה תוכל לענות להם תשובה עוקצנית שגם תעלה לך את הערך וגם תוריד אותם מהגב שלך.
    אם דברים שאנשים אחרים אומרים מורידים לך את הביטחון, זה לא ביטחון. זה אגו. תיצור ביטחון אמיתי, תצא למקומות גם בלי קשר לבית הספר שלך או לאנשים ממנו, תיצור מעגלים חברתיים כמו שצריך ולאט לאט גם הילדים מהבית ספר יבואו.
    הכי חשוב זה שלא תוותר רק בגלל שהם קצת עוקצים אותך, תיצור ביטחון אמיתי ותשתמש בו.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

sarge solo.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אתה יושב בהפסקות עם חברים, מה הבעיה להיפגש איתם אחה"צ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

thw pwner הפציץ פה אהבתיי

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

"אין לי עם מי" זה תרוץ גרוע...
    שוב גרוע

חשוב לך.. תפסיק לשבת בבית כמו קדוש מעונה וצא לבד, או שתתחיל להתחבר קצת יותר לאנשים בבית ספר

כמו שעניתי לפותח הפוסט השני

אין לך בעייה רצינית, רק אתה כרגע רואה את זה בתור בעייה, אתה רוצה לא להיות במצב הזה אז ת-ע-ש-ה משהו

אתה לא תלוי באף אחד... כשתבין את זה .. וכשתצא לבד בפתאום יהיה לך הכי כיף בעולם אתה תראה איזה הרגשה נפלאה זאת
    אין תשובות אחרות מעבר לזה, קח את עצמך בידיים
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 24-10-2010 בשעה 17:31.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל אין לי בעיה לצאת לבד אבל מה אני יעשה לבד ולאן אני יכול לצאת בגיל שלי לבד?
    מה אני סתם יתחיל לדבר עם אנשים ברחוב ומהרחוב אני ימצא חברים? זה קצת דבילי אחי...

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Fix4u צפיה בהודעה
    קודם כל אין לי בעיה לצאת לבד אבל מה אני יעשה לבד ולאן אני יכול לצאת בגיל שלי לבד?
    מה אני סתם יתחיל לדבר עם אנשים ברחוב ומהרחוב אני ימצא חברים? זה קצת דבילי אחי...
    זאת בדיוק האמונה המגבילה שעוצרת אותך! תיפטר ממנה.
    מה תעשה לבד? תפתח סטים ותכיר אנשים.
    לאן אתה יכול לצאת בגיל שלך? לכל מקום שיש בו אנשים!
    אם סתם תתחיל לדבר עם אנשים ברחוב תמצא חברים? אם תעשה את זה כמו שצריך? כן! בהחלט כן!
    ועם הגישה הזאת, קח את עצמך וצא החוצה (:

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

צא לעיר, לאיזה מרכז אצלכם, קניון משו.
    תתאמן בפיקאפ, תפתח סטים, תסגור , תרחיב תמעגל החברתי כתוצאה, מכך והופ יש לך חברים!

אני הכי אוהב לצאת לבד. הכי השתפרתי מסארג'ים לבד. תנסה את זה, תאמין לי, לא תתחרט שניה.

עזוב אותך בנות זה לא מה שאתה צריך עכשיו, לפני שתזיין אתה צריך שיהיה לך מעגל חברתי.
    לך לחוגים, כל דבר אחי, קארטה, הישרדות, הכנה לצבא, דברים שתהנה מהם ככה תכיר שם אנשים תפתח איתם מעגל חברתי לפחות ותקבל יותר ביטחון עצמי ותפסיק ליהיות שקט.
    תנסה לישמוע מוזיקה שמחה (לי אישית זה עזר מאד פעם) תרקוד עם זה אפילו לבד בחדר תשיר לעצמך דבר עם המשפחה אפילו תיהיה יותר פתוח, תשנה את העובדה שאתה שקט ואתה תראה שאתה תשיג חברים מהר ממה שאתה חושב.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

התקופה שבה הכי השתפרתי, שבה הרגשתי שאני כל הזמן מתקדם, הייתה כשיצאתי לבד. בהתחלה נפלתי חזק והתבאסתי, אבל אח"כ הרגשתי שאני משתפר. הרגשתי יותר ויותר טוב עם עצמי, עד למצב שממש התמכרתי לסארג'ים.
    ?What have you been up to lately

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תמצא תחביב. בדר"כ שאתה עושה משהו שאתה אוהב אתה תראה שאתה מתחבר לאנשים שאוהבים את אותו הדבר. אתה לא חייב להתקרב לאנשים בבית ספר שלך, יכול להיות שהם פשוט לא מעניינים אותך. קורה. ציצים מעניינים אותך? אחלה, לבחורות יש ציצים. תגיד מה שצריך להגיד בשביל להתקרב לבחורות. תפתח את הלב, תיהיה AFC מוחלט, אל תתחיל איתן לרגע, ותתחיל להסתובב עם בחורות. אני אגלה לך סוד - לבחורות יש כוח על, ברגע שאתה מסתובב איתן - אתה מתחיל להסתובב עם עוד בחורות. כמו מגנט.

חוץ מזה אני חושב שאתה רואה ב"לצאת" כאילו זה משהו שחייב להיות מסיבה, מועדון, משהו כזה... לצאת יכול להיות גם סתם לשבת אצל מישהי בבית עם עוד כמה חבר'ה ולראות סרט. תוריד סרט בHD למחשב תזמין כמה חבר'ה תשבו לראות עם צ'יפס וקולה. לא
    צריך אנשים מיוחדים, סתם מישהו שאתה יושב איתו בהפסקה. ואם אתה לא יושב עם אף אחת\ד בהפסקה - זה הזמן ללמוד, בית ספר זה המקום שהכי קל להשיג בו חברים. כולם מאותו האזור, כולם באותו הגיל, טירוף של מקום. כולה חמש דקות שיחות בין שיעור לשיעור, ויש לך חבר\ה חדש.

אמרתי אלף פעם, אם אני הייתי יודע בבית ספר מה שאני יודע היום הייתי פותח בית זונות ככה באמצע.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,006 | הודעות: 8,205,599 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect