נכתב במקור על ידי
TheNuts
תמצא תחביב. בדר"כ שאתה עושה משהו שאתה אוהב אתה תראה שאתה מתחבר לאנשים שאוהבים את אותו הדבר. אתה לא חייב להתקרב לאנשים בבית ספר שלך, יכול להיות שהם פשוט לא מעניינים אותך. קורה. ציצים מעניינים אותך? אחלה, לבחורות יש ציצים. תגיד מה שצריך להגיד בשביל להתקרב לבחורות. תפתח את הלב, תיהיה AFC מוחלט, אל תתחיל איתן לרגע, ותתחיל להסתובב עם בחורות. אני אגלה לך סוד - לבחורות יש כוח על, ברגע שאתה מסתובב איתן - אתה מתחיל להסתובב עם עוד בחורות. כמו מגנט.
חוץ מזה אני חושב שאתה רואה ב"לצאת" כאילו זה משהו שחייב להיות מסיבה, מועדון, משהו כזה... לצאת יכול להיות גם סתם לשבת אצל מישהי בבית עם עוד כמה חבר'ה ולראות סרט. תוריד סרט בHD למחשב תזמין כמה חבר'ה תשבו לראות עם צ'יפס וקולה. לא
צריך אנשים מיוחדים, סתם מישהו שאתה יושב איתו בהפסקה. ואם אתה לא יושב עם אף אחת\ד בהפסקה - זה הזמן ללמוד, בית ספר זה המקום שהכי קל להשיג בו חברים. כולם מאותו האזור, כולם באותו הגיל, טירוף של מקום. כולה חמש דקות שיחות בין שיעור לשיעור, ויש לך חבר\ה חדש.
אמרתי אלף פעם, אם אני הייתי יודע בבית ספר מה שאני יודע היום הייתי פותח בית זונות ככה באמצע.