קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה]דיכאון...תסכול..כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי
    על ידי HellGuard בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-11-2007, 13:39
  2. דיי כבר מיואשש!!! לא יודע מה לעשות!!
    על ידי tRoX בפורום משוב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 11:56
  3. לא ידוע כבר מה לעשות עם עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 14:20
  4. ואוו..אני לא יודע מה לעשות עם עצמי..
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 14-05-2007, 20:55
  5. אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 13:39
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

לא יודע מה לעשות עם עצמי כבר... - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    תמצא תחביב. בדר"כ שאתה עושה משהו שאתה אוהב אתה תראה שאתה מתחבר לאנשים שאוהבים את אותו הדבר. אתה לא חייב להתקרב לאנשים בבית ספר שלך, יכול להיות שהם פשוט לא מעניינים אותך. קורה. ציצים מעניינים אותך? אחלה, לבחורות יש ציצים. תגיד מה שצריך להגיד בשביל להתקרב לבחורות. תפתח את הלב, תיהיה AFC מוחלט, אל תתחיל איתן לרגע, ותתחיל להסתובב עם בחורות. אני אגלה לך סוד - לבחורות יש כוח על, ברגע שאתה מסתובב איתן - אתה מתחיל להסתובב עם עוד בחורות. כמו מגנט.

חוץ מזה אני חושב שאתה רואה ב"לצאת" כאילו זה משהו שחייב להיות מסיבה, מועדון, משהו כזה... לצאת יכול להיות גם סתם לשבת אצל מישהי בבית עם עוד כמה חבר'ה ולראות סרט. תוריד סרט בHD למחשב תזמין כמה חבר'ה תשבו לראות עם צ'יפס וקולה. לא
    צריך אנשים מיוחדים, סתם מישהו שאתה יושב איתו בהפסקה. ואם אתה לא יושב עם אף אחת\ד בהפסקה - זה הזמן ללמוד, בית ספר זה המקום שהכי קל להשיג בו חברים. כולם מאותו האזור, כולם באותו הגיל, טירוף של מקום. כולה חמש דקות שיחות בין שיעור לשיעור, ויש לך חבר\ה חדש.

אמרתי אלף פעם, אם אני הייתי יודע בבית ספר מה שאני יודע היום הייתי פותח בית זונות ככה באמצע.
    גבר הבית ספר שאני נמצא בו הוא בצפר קטן, אולי בכל השכבה שלי יש 80 תלמידים, כולם כבר מכירים אותי אז לא נראה לי שמישהו ישים עלי
    אפילו שכמה ילדים בכתה שלי קבעו להיפגש ביותר שישי (ילדים שאני מדבר איתם בהפסקות) הם לא הזמינו אותי
    נראה לי הפיתרון הכי טוב בשבילי הוא להתאמן עכשיו על הכישורים החברתיים שלי ולחכות שאני יגיע למקום חדש שלא מכירים אותי כמו צבא או עבודה ושם להפגין את מה שמלמדים בפורום.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    עזוב אותך בנות זה לא מה שאתה צריך עכשיו, לפני שתזיין אתה צריך שיהיה לך מעגל חברתי.
    לך לחוגים, כל דבר אחי, קארטה, הישרדות, הכנה לצבא, דברים שתהנה מהם ככה תכיר שם אנשים תפתח איתם מעגל חברתי לפחות ותקבל יותר ביטחון עצמי ותפסיק ליהיות שקט.
    תנסה לישמוע מוזיקה שמחה (לי אישית זה עזר מאד פעם) תרקוד עם זה אפילו לבד בחדר תשיר לעצמך דבר עם המשפחה אפילו תיהיה יותר פתוח, תשנה את העובדה שאתה שקט ואתה תראה שאתה תשיג חברים מהר ממה שאתה חושב.
    אני לא חושב שיש במקומות שאמרת בנות
    ואני כל הזמן שומע מוזיקה שמחה (אני אוהב מזרחית) זה לא ממש עוזר וגם אם כן לכמה דקות אולי...

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Fix4u צפיה בהודעה
    גבר הבית ספר שאני נמצא בו הוא בצפר קטן, אולי בכל השכבה שלי יש 80 תלמידים, כולם כבר מכירים אותי אז לא נראה לי שמישהו ישים עלי
    אפילו שכמה ילדים בכתה שלי קבעו להיפגש ביותר שישי (ילדים שאני מדבר איתם בהפסקות) הם לא הזמינו אותי
    נראה לי הפיתרון הכי טוב בשבילי הוא להתאמן עכשיו על הכישורים החברתיים שלי ולחכות שאני יגיע למקום חדש שלא מכירים אותי כמו צבא או עבודה ושם להפגין את מה שמלמדים בפורום.
    איזה שטויות, למה שיזמינו אותך אם לא הבעת איזה רצון להגיע? מה זה "שרוף", מה אתה אנס? זה סתם משהו שאתה רואה עכשיו ונראה לך שהוא משמעותי. בחיים האמיתיים (אלה שמחוץ למסיבות כיתה בכיתה ו') - אנשים לא באמת עוברים על רשימת קשר ומזמינים אנשים.
    אתה מחליט לאן אתה הולך. שאל אותם לאן הם יוצאים ומתי. לא בקטע של "למה לא הזמנתם אותי", בקטע של "אני בא גם, תוסיפו לרשימות".

אתה מרגיש שלא זורמים איתך? תבוא אתה עם הרעיון - כשאתה זה שמוביל אי אפשר להשאיר אותך בחוץ. אתה רק צריך לגרום להם להבין שאין לך בעיה לצאת, שאתה בחור חברותי. ברגע שאתה מכניס לעצמך לראש שאתה "שרוף" כי "הם לא הזמינו אותך" (מה זה נראה לך, יומולדת בבורגראנץ'?), אתה שורף את עצמך.

נראה לך שמישהו בצבא \ בעבודה "יזמין" אותך? יגידו מה עושים, רוצה תבוא לא רוצה לא תבוא. אם לא תזמין את עצמך, אתה תשאר בחוץ.

לא חושב שיש שם בנות? תגיד לי אתה בפורום פיקאפ או שאתה בפורום יוצאים מהארון?
    בוא אני אגיד לך משהו על "הכנה לצה"ל" - זה בית זונות אחד גדול. אחד גדול. מה אתה מעדיף בנות שעושות כושר או בנות שאוכלות כל היום? אני לא הייתי בהכנה לצהל ועדיין בתקופה של התיכון הייתי יוצא עם החבר'ה משם כי הם פשוט החבר'ה הכי טובים. חלק מהם החברים הכי טובים שלי (והידידות הכי טובות) עד היום.

תפסיק לחשוב - אתה לא יודע כלום מהחיים שלך, תעשה מה שאנחנו אומרים לך, יהיה טוב.
    אתה חושב גרוע.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 25-10-2010 בשעה 00:32.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איך אפשר אבל לפתח את הכישוריים החברתיים שלי?
    אני רוצה לדבר בחופשיות ושתמיד יהיו לי נושאי שיחה לדבר עליהן.

אם לא הבנתם את השאלה שלי אז איך אני מתחיל להיות כזה איך אני מתחיל לעבוד על זה ממחר?

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

הדרך הטובה ביותר לפתח כישורי שיחה היא לדבר עם אנשים, תתחיל לדבר עם אנשים על משהו שקראת באינטרנט, דבר עם אחד הבנים על פיקאפ, דבר איתו על פיתוח גוף(בחדר כושר), על מה שאתה רוצה, דבר איתו על מכונית חדשה שהולכת לצאת, דבר עם מישהי על מה היא עושה אחרי בצפר ואם מה שהיא רוצה לעשות זה אותך.
    יש עוד שיטה, לשאול שאלות ולהתעניין.
    יש מאמרים בשביל זה:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=613538
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=656823

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Fix4u צפיה בהודעה
    איך אפשר אבל לפתח את הכישוריים החברתיים שלי?
    אני רוצה לדבר בחופשיות ושתמיד יהיו לי נושאי שיחה לדבר עליהן.

אם לא הבנתם את השאלה שלי אז איך אני מתחיל להיות כזה איך אני מתחיל לעבוד על זה ממחר?
    איזה כישורים חברתיים, אתה לא מסתובב עם אנשים. מה נראה לך שאם תחכה שידברו איתך ותקרא מאמרים באינטרנט אתה תשפר
    משהו? החיים לא עובדים ככה חבר... כדי להיות יותר טוב עם אנשים צריכים לדבר עם אנשים.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אין לי בעיה לדבר עם אנשים 1 על 1 אבל כשזה כמה אנשים יותר מ-3 אני תמיד שותק ונהייה כזה ביישן

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

תשים לב שכל הזמן אתה שואל את אותן שאלות ומקבל את אותן תשובות.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect