|
|
, מניסיון שלי אפילו כשהייתי לבד ורקדתי כמו שבאמת בא לי אז פתאום באו בנות ונדבקו אליי לראשונה בחיי התחילו לרקוד איתי ורקדתי גם איתן, בקיצור במילים אחרות, היציאה הכי טובה ומועילה ומתגמלת בחיים שלי (הרבה בזכות הסגירה אבל גם בזכות הניסיון וההתגברות על הפחד)
אני מסכימה עם מה שנכתב פה, ובתכלס.. במועדונים באמת העיקר זה לרקוד.
אבל אני לא מאמינה שצריך לצאת עם חוקים של לא לשתות ולא לפתוח סטים. אם אתה רוצה לפתח את הגיים שלך, קח לך כחוק לא לשתות. זה סבבה.
בקשר ללפתוח סטים, תתחיל מהגישה שבה אתה מגיע - אתה לא בא בשביל לפתוח סטים בתקווה לסגירה, אתה בא בשביל לרקוד ולהנות. תשתלט על הרחבה, תרקוד כמו שאתה אוהב, תשדר בשיא הביטחון עצמי, אבל אם אתה רואה קבוצת בנות שרוקדות רחוק ממך ומסתכלות עלייך נהנה אבל לא באות, ואחת מהן מוצאת חן בעיניך- קח את המסיבה שמסביבך אליה!
אם תגיע למועדון בגישה של לרקוד ולהנות ולא בגישה של לפתוח סטים, ותזרום עם מה שבא לך, תגיע לתוצאות מעולות.
בדיוק כמו שאתה מתחיל עם בנות במכולת, רק בקול רם יותר.
שמע אתה יכול לפתוח סטים - אתה יכול לבוא לקבוצה של בנות ולסתלבט על הצורה שהן רוקדות ולנסות לחקות את זה. דברים בסגנון הזה זה דבר שבהחלט מתקבל.
אבל סארג'ים במועדון זה יותר גיי ממצעד הגאווה.
גם בקטע של לשתות זה משתנה - אם אתם ביישנים ויש לכם גבולות, תעבדו על זה בלי לשתות. לי אישית לא מפריע כל הקטע הזה של השתיה כי ההתנהגות שלי לא מקבלת שינוי כזה גדול אם אני אחרי כמה שוטים או לא.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 01-11-2010 בשעה 19:10.