קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קב"א, תמיד רציתם לדעת ולא היה את מי לשאול?
    על ידי Fabio בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2010, 16:12
  2. hipihi מי רוצה second life חדש ולא קיבל?!
    על ידי shashi בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-11-2008, 22:28
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-09-2006, 20:55
  4. תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 07-09-2006, 23:45
  5. מי תמיד רצה ניק ולא קיבל?!
    על ידי BIG_MAN בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 27-01-2006, 14:09
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

רוצה תמיד את המקסימום ולא מסתפק במה שיש לי. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תיהיה כזה מתוק-יאכלו אותך

נכון שזה פורום "חרדה חברתית" ומן הסתם רק אנשים הסובלים מחרדה זו ירגישו בנח לקחת חלק בפורום.

אבל צריך לזכור שכולנו בני אדם,ולכולם בלי יוצא מן הכלל יוצא לחוות חוסר ביטחון,פחד מדחייה ואפילו חרדות..
    מתי זה כבר ניהיה משהו שמצריך טיפול,מתי זה עובר גבול?שזה ניהיה באופן יומיומי,שזה מונע ממך לחיות.וזה כבר סיפור אחר שאפשר לפתוח עליו דיון בפעם אחרת..

כמו שאתה(הקורא הלוקה בחרדה החברתית) רוצה שיקבלו אותך כמו שאתה,ויתחסו אליך בכבוד ובהבנה,ולא יתנו לך את ההרגשה שאתה אאוט בגלל כך וכך, דווקא אתה צריך לתת את היחס שאתה רוצה לקבל ל-אחרים.

אז מה אם פותח שרשור זה לא חרד חברתית,עדיין אני חושבת שאפשר יותר לפתוח את הלב

ולמה אני אומרת את כל זה?
    בגלל משפט אחד שנאמר פה שפשוט הרתיח אותי.
    ואני לא רוצה שיש אחרים שאולי יקבלו רושם מוטעה ויפחדו לשתף מעצמם בעתיד בגלל ביקורת כזו..
    כולם שומעים את מה שאתה אומר,
    חברים מקשיבים למה שאתה אומר,
    חברים טובים שמים לב למה שאתה לא אומר.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי נרחח צפיה בהודעה
    נכון שזה פורום "חרדה חברתית" ומן הסתם רק אנשים הסובלים מחרדה זו ירגישו בנח לקחת חלק בפורום.

אבל צריך לזכור שכולנו בני אדם,ולכולם בלי יוצא מן הכלל יוצא לחוות חוסר ביטחון,פחד מדחייה ואפילו חרדות..
    מתי זה כבר ניהיה משהו שמצריך טיפול,מתי זה עובר גבול?שזה ניהיה באופן יומיומי,שזה מונע ממך לחיות.וזה כבר סיפור אחר שאפשר לפתוח עליו דיון בפעם אחרת..

כמו שאתה(הקורא הלוקה בחרדה החברתית) רוצה שיקבלו אותך כמו שאתה,ויתחסו אליך בכבוד ובהבנה,ולא יתנו לך את ההרגשה שאתה אאוט בגלל כך וכך, דווקא אתה צריך לתת את היחס שאתה רוצה לקבל ל-אחרים.

אז מה אם פותח שרשור זה לא חרד חברתית,עדיין אני חושבת שאפשר יותר לפתוח את הלב

ולמה אני אומרת את כל זה?
    בגלל משפט אחד שנאמר פה שפשוט הרתיח אותי.
    ואני לא רוצה שיש אחרים שאולי יקבלו רושם מוטעה ויפחדו לשתף מעצמם בעתיד בגלל ביקורת כזו..
    את צודקת,ממש לא מזיז לי פה מה אנשים חושבים על מה שכתבתי לרעה.
    על כל מקרה,אולי תגידי איזה משפט הרתיח אותך?
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 03-11-2010 בשעה 19:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ולפותח השרשור
    מי שבאמת יש לו ביטחון עצמי אמיתי לא מרגיש צורך פנימי להראות ולהוכיח את זה לעולם.
    זה נמצא בתוכו,הוא שלם עם עצמו ובגלל זה הוא גם לא יחוש את הצורך לשלוט באחרים בשביל לחוש בשליטה.

"רק שאני מוכן לוותר על השליטה כלפי חוץ, שליטה בגורמים ואנשים בסביבתי, ולהתחבר לרגש הפנימי, הגולמי שלי,
    רק אז אני מתחיל להחזיר לעצמי את השליטה בחיים שלי. "

כשאתה שולט באחרים אתה פשוט מבזבז את הכוחות הנפשיים שלך.
    "אם הוא לא יקשיב לי"
    אם הוא לא יעשה כמוני"..
    אם זה באמת מתגשם ואותו מישהו או מישהי לא מקשיבים לך או עושים מה שאמרת להם לעשות.מה נשאר?
    אתה בעצמך לא תיהיה בשליטה בסופו של דבר.

אני יכולה להעיד על עצמי שבעבודה הראשונה שלי באתי ושידרתי ביזנס אונלי אמרתי אפילו לותיקים מה לעשות בגלל שרציתי שיידעו שממני לא עושים צחוק אפילו שאני צעירה וחדשה..ובאמת הכל תיקתק והרגשתי ב"שליטה"..אבל כל הזמן הייתי עם היד על הדופק,כל הזמן דאגתי,וזה קצת ניתק אותי רגשית מהאחרים..וגם ההיפך,הם כלפיי.נהייתי עצבנית..ואם מישהו סירב לי איכשהו ממש הייתי נפגעת והביטחון היה מתערער..זה ביטחון אמיתי זה? רחוק מאד מאד מזה שתדע..

אני לא זוכרת מי אמר לי..אולי בי(מנהל הפורום) משהו על נושא השליטה שמאד נכנס לי לראש.
    ברגע שנתתי לעצמי מנוחה..ז"א לא אמרתי לאחרים מה לעשות..לא שלטתי,הנהגתי(איך שלא תבחר לקרוא לזה)
    והייתי איתם באותו ראש ועבדתי איתם כצוות ,דווקא אז הכי הרגשתי בשליטה.גם אם מישהו אמר לי מה לעשות או לקחת משהו..לא הרגשתי קטנה וחסרת ערך או כאילו מישהו לקח לי את המושכות מהידים..הרגשתי רגועה ובשליטה מלאה.

אז באמת עצה שלי מכל הלב ואני מקווה שזה יכנס ללב שלך
    אל תנסה לשלוט באחרים

תעבוד יותר על הביטחון העצמי שלך..

לפעמים זה שדווקא הכי צועק והכי עושה רעש או הכי קשוח או ערס או לא יודעת מה..לו יש את האופי הכי רגיש.

אני מכירה בן אדם ..שבאמת,אני לא חושבת שיש עוד בן אדם שיש לו ביטחון עצמי כזה טהור.
    הוא לא צועק,לא מתלבש בצעקנות,לא יוצא עם בנות אחרות כל יום לא עושה משחקי כח עם אף אחד..אבל יש לו רצון של ברזל.הוא לא מחפש להוכיח כלום לאף אחד.הוא חי את החיים שהוא רוצה ואוהב.
    ובאמת אני מאחלת לכל אחד ביטחון כזה בעצמו.

שיהיה לך בהצלחה בכל אופן.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ולפותח השרשור
    מי שבאמת יש לו ביטחון עצמי אמיתי לא מרגיש צורך פנימי להראות ולהוכיח את זה לעולם.
    זה נמצא בתוכו,הוא שלם עם עצמו ובגלל זה הוא גם לא יחוש את הצורך לשלוט באחרים בשביל לחוש בשליטה.

"רק שאני מוכן לוותר על השליטה כלפי חוץ, שליטה בגורמים ואנשים בסביבתי, ולהתחבר לרגש הפנימי, הגולמי שלי,
    רק אז אני מתחיל להחזיר לעצמי את השליטה בחיים שלי. "

כשאתה שולט באחרים אתה פשוט מבזבז את הכוחות הנפשיים שלך.
    "אם הוא לא יקשיב לי"
    אם הוא לא יעשה כמוני"..
    אם זה באמת מתגשם ואותו מישהו או מישהי לא מקשיבים לך או עושים מה שאמרת להם לעשות.מה נשאר?
    אתה בעצמך לא תיהיה בשליטה בסופו של דבר.

אני יכולה להעיד על עצמי שבעבודה הראשונה שלי באתי ושידרתי ביזנס אונלי אמרתי אפילו לותיקים מה לעשות בגלל שרציתי שיידעו שממני לא עושים צחוק אפילו שאני צעירה וחדשה..ובאמת הכל תיקתק והרגשתי ב"שליטה"..אבל כל הזמן הייתי עם היד על הדופק,כל הזמן דאגתי,וזה קצת ניתק אותי רגשית מהאחרים..וגם ההיפך,הם כלפיי.נהייתי עצבנית..ואם מישהו סירב לי איכשהו ממש הייתי נפגעת והביטחון היה מתערער..זה ביטחון אמיתי זה? רחוק מאד מאד מזה שתדע..

אני לא זוכרת מי אמר לי..אולי בי(מנהל הפורום) משהו על נושא השליטה שמאד נכנס לי לראש.
    ברגע שנתתי לעצמי מנוחה..ז"א לא אמרתי לאחרים מה לעשות..לא שלטתי,הנהגתי(איך שלא תבחר לקרוא לזה)
    והייתי איתם באותו ראש ועבדתי איתם כצוות ,דווקא אז הכי הרגשתי בשליטה.גם אם מישהו אמר לי מה לעשות או לקחת משהו..לא הרגשתי קטנה וחסרת ערך או כאילו מישהו לקח לי את המושכות מהידים..הרגשתי רגועה ובשליטה מלאה.

אז באמת עצה שלי מכל הלב ואני מקווה שזה יכנס ללב שלך
    אל תנסה לשלוט באחרים

תעבוד יותר על הביטחון העצמי שלך..

לפעמים זה שדווקא הכי צועק והכי עושה רעש או הכי קשוח או ערס או לא יודעת מה..לו יש את האופי הכי רגיש.

אני מכירה בן אדם ..שבאמת,אני לא חושבת שיש עוד בן אדם שיש לו ביטחון עצמי כזה טהור.
    הוא לא צועק,לא מתלבש בצעקנות,לא יוצא עם בנות אחרות כל יום לא עושה משחקי כח עם אף אחד..אבל יש לו רצון של ברזל.הוא לא מחפש להוכיח כלום לאף אחד.הוא חי את החיים שהוא רוצה ואוהב.
    ובאמת אני מאחלת לכל אחד ביטחון כזה בעצמו.

שיהיה לך בהצלחה בכל אופן.
    תודה רבה,כמו שאמרת אני בחיים לא מנסה לשלוט על אנשים ולהשריש בהם את מה שאני עושה,אני חי לפי הדרך שלי,למי שמתאים לבוא אחריי מקובל,למי שלא?אני מנסה לגרום לו לבוא אחרי בדרכים אחרות,אני אף פעם לא כופה על אנשים לעשות משהו שהם לא רוצים(מה שלא מאפיין את השליטה-זאת אומרת שאני לא שטלתן אלא כמו שאמרתי בהתחלה "יוזם"
    אני לא מנסה להוכיח כלום לאף אחד,רק לעצמי (שאני מסוגל לעשות את כל מה שאני מצפה מעצמי)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני בחיים לא מנסה לשלוט על אנשים ולהשריש בהם את מה שאני עושה,אני חי לפי הדרך שלי,למי שמתאים לבוא אחריי מקובל,
    בבקשה שים לב טוב טוב להמשך המשפט שלך:
    למי שלא?אני מנסה לגרום לו לבוא אחרי בדרכים אחרות.

ומה זה אם לא שליטה וכפייה?!

מי שלא-שיחיה בדרך שלו!
    כמו שאתה חי בדרך שלך!

"אני מנסה לגרום לו לבוא בדרכים אחרות"? האם אתה מבין ומודע לעצמך ולדברים שאתה אומר?

אתה אומר שאתה חי לפי הדרך שלך,הכל טוב ויפה עד לפה.
    למה לאחרים שלא מעוניינים או רוצים ללכת בדרך שלך אין זכות לחיות את הדרך שלהם שבמקרה היא לא הדרך שלך?!

כמו שאתה חי בדרך שלך הם חיים בדרך שלהם.אל תנסה לגרום לאף אחד לבוא בדרך שלך.מי שרוצה ללכת בדרך שלך-יילך ומי שלא-אז לא.

חיה ותן לחיות.

אני לא חושבת שאתה מודע למה הלא בסדר פה.וזה יפגע רק בעצמך.
    זה כואב לי אישית..באמת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אולי תקרא שוב את מה שכתבתי והפעם לאט יותר?
    אני לא חושבת שבאמת הבנת..

בכל מקרה אני שוב ובאמת מכל הלב מאחלת לך בהצלחה וביטחון עצמי אמיתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נרחח אני חושב שאם את בטוחה שהדרך שלך נכונה יותר משל האחר אז חובה עלייך לנסות לשכנעו באמצעי שכנוע לגיטימיים שאינם כוללים כמובן כפייה, ובמצבים מסוימים אפילו בכפייה, כגון מצבים של מניעת נזק מיידי או ביחסי עובד מעביד, יחסי חייל מפקד וכדומה. אני אשמח אם אושרי ייתן דוגמאות לכוונתו כדי שאפשר יהיה לדון לגופו של עניין ולא בכלליות.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

נרחח, כמו שBE אומר אני לא מנסה לכפות על אנשים,אני אתן דוגמא וככה אני אתייחס גם אלייך וגם ל BE
    אם למשל אני אני כאן יושב עם חברים וכמה ידידות בעוד שקבוצה שנייה (חברים שלי) יוצאים למועדון אז כביכול יש את הקבוצה שלי ואת הקבוצה שיוצאת,אז כמובן שיש חלק שיושבים איתי וחלק שיוצאים למועדון(ברור מאליו)
    אז אני כביכול מנסה לשכנע אותם לא ללכת מהסיבות שהם יכולים סתם לריב ולהידקר,שלא ישתו במקומות כאלה כי אחר כך מאבדים את הראש ואם יש תגרה שוטרים יכולים לעצור.
    זאת הכוונה כשאמרתי :" אני מנסה לגרום לו להיות בדרך שלי-לא בשליטה ולא בכפייה אלא ביכולת שכנוע.
    מה שעשיתי כאן היא דוגמה לחיים בכללי ולא באמת מתוך מקרה שקרה,אלא רק הצגת מקרה שכנוע ללכת בדרך שלי.
    כמובן שיש את החלק שיש להם שיקול דעת שכן יקשיבו להצעה שלי שכביכול יותר חכמה ויותר בטיחות וחלק יהיו עם הראש בקיר וילכו בכל זאת,אני עדיין אנסה לשכנע אותם בדרכים אחרות שזו לא הדרך הנכונה שהם בוחרים בה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בי..אלו מקרים יוצאי דופן מה שתיארת,וכמובן שאם אני רואה שהאחר הולך לעשות או טעות או מסתכן או לא יודעת מה ואני יכולה למנוע את זה בכך שאשכנע אותו לשמוע לי..אז ברור שאתנהג אחרת.

אני דיברתי ספציפית על המשפט שהוא אמר..
    הוא דיבר בכללי ואני גם דיברתי בכללי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

כשאמרת את המשפט הזה שאמרת..אתה דיברת בכלליות.
    שאתה מסביר את זה ככה ספציפית-אז ברור שזה משנה את כל התמונה.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

כשאמרת את המשפט הזה שאמרת..אתה דיברת בכלליות.
    שאתה מסביר את זה ככה ספציפית-אז ברור שזה משנה את כל התמונה.

את צודקת,כנראה שלא הבנת את כוונתי,בכל מקרה לא התכוונתי שתביני את מה שאמרתי כמו שהבנת קודם.
    אבל נתתי מקרה שהוא יכול להיות אותו מקרה במצבים וסיטואציות שונות,לאו דווקא מועודנים וכאלה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

[B]
    ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    נרחח, כמו שBE אומר אני לא מנסה לכפות על אנשים,אני אתן דוגמא וככה אני אתייחס גם אלייך וגם ל BE
    אם למשל אני אני כאן יושב עם חברים וכמה ידידות בעוד שקבוצה שנייה (חברים שלי) יוצאים למועדון אז כביכול יש את הקבוצה שלי ואת הקבוצה שיוצאת,אז כמובן שיש חלק שיושבים איתי וחלק שיוצאים למועדון(ברור מאליו)
    אז אני כביכול מנסה לשכנע אותם לא ללכת מהסיבות שהם יכולים סתם לריב ולהידקר,שלא ישתו במקומות כאלה כי אחר כך מאבדים את הראש ואם יש תגרה שוטרים יכולים לעצור.
    זאת הכוונה כשאמרתי :" אני מנסה לגרום לו להיות בדרך שלי-לא בשליטה ולא בכפייה אלא ביכולת שכנוע.
    מה שעשיתי כאן היא דוגמה לחיים בכללי ולא באמת מתוך מקרה שקרה,אלא רק הצגת מקרה שכנוע ללכת בדרך שלי.
    כמובן שיש את החלק שיש להם שיקול דעת שכן יקשיבו להצעה שלי שכביכול יותר חכמה ויותר בטיחות וחלק יהיו עם הראש בקיר וילכו בכל זאת,אני עדיין אנסה לשכנע אותם בדרכים אחרות שזו לא הדרך הנכונה שהם בוחרים בה.
    זה לא כפייה,ולא מראה שיש לך ביטחון עצמי.זו עצה הגיונית בראש בריא.
    אני חושש שאין לך ביטחון עצמי כמו שאתה חושב,ואת האמת,אני רואה שאתה כותב בהמון מקומות בפורום ומכניס את זה שאתה "מנהיג" להודעות שלך,אני לא חושב שזה מראה שאתה באמת "מנהיג",זה רק מוסיף על הטענה שלי שאתה חושב שאם אתה זה שמשתלט על אנשים,אומר מה לעשות,ושומעים אותך הכי הרבה-אז אתה המנהיג.
    שטויות.
    מתי המשמעות של ביטחון עצמי אבדה לה?
    ביטחון עצמי אין פירושו להשתלט.זה להיות בטוח בעצמך באופן מלא גם כשאתה לא בפרונט.זו תכונה חשובה שנכללת במנהיגות אמיתית.
    לא לחשוש לקבל הצעות מאחרים,לא לחשוש לומר שטעית,לא לחשוש לעבוד בעבודת צוות.
    איך מזהים מנהיג?,זה שמחמיא ראשון,זה שמגיב ראשון,זה שמנסה לעלות רעיון טוב ראשון.זה שגם צוחק ראשון.
    לפי מה שתיארת,ותיאור במיוחד הכאיב לי,כי לפעמים הוא יוצר אנשים עם חרדה חברתית:
    ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    ככה זה ירתיע אנשים,יוריד להם את הביטחון ,יבינו מי השולט...
    ככה מנהיג מדבר? ככה אחד עם ביטחון עצמי מדבר?
    אני בספק.
    אני מקווה שתעשה חושבים ותשנה את ההתנהלות הזו.כי תמיד יש מישהו שנפגע מזה.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Apollo צפיה בהודעה
    [B]

זה לא כפייה,ולא מראה שיש לך ביטחון עצמי.זו עצה הגיונית בראש בריא.
    אני חושש שאין לך ביטחון עצמי כמו שאתה חושב,ואת האמת,אני רואה שאתה כותב בהמון מקומות בפורום ומכניס את זה שאתה "מנהיג" להודעות שלך,אני לא חושב שזה מראה שאתה באמת "מנהיג",זה רק מוסיף על הטענה שלי שאתה חושב שאם אתה זה שמשתלט על אנשים,אומר מה לעשות,ושומעים אותך הכי הרבה-אז אתה המנהיג.
    שטויות.
    מתי המשמעות של ביטחון עצמי אבדה לה?
    ביטחון עצמי אין פירושו להשתלט.זה להיות בטוח בעצמך באופן מלא גם כשאתה לא בפרונט.זו תכונה חשובה שנכללת במנהיגות אמיתית.
    לא לחשוש לקבל הצעות מאחרים,לא לחשוש לומר שטעית,לא לחשוש לעבוד בעבודת צוות.
    איך מזהים מנהיג?,זה שמחמיא ראשון,זה שמגיב ראשון,זה שמנסה לעלות רעיון טוב ראשון.זה שגם צוחק ראשון.
    לפי מה שתיארת,ותיאור במיוחד הכאיב לי,כי לפעמים הוא יוצר אנשים עם חרדה חברתית:

ככה מנהיג מדבר? ככה אחד עם ביטחון עצמי מדבר?
    אני בספק.
    אני מקווה שתעשה חושבים ותשנה את ההתנהלות הזו.כי תמיד יש מישהו שנפגע מזה.
    אני מודה שלפעמים דברים יוצאים מהקשרם אבל עדיין זו לא היתה כוונתי.
    "תמיד יש מישהו שנפגע?"
    תענה לי בכל הכנות,הרי זה טבעי שיהיה מאיזשהו צד מישהו נפגע,אתה מעדיף להיות זה שיפגע?או שמישהו אחר יפגע?אני לא אומר לך תפגע בו בשביל שאתה ל תיפגע,עוד פעם הכל עניין של אופי,אם אתה מכוון גבוה,רוצה להצליח,בן אדם דומייננטי ומוביל,לרוב אני לא מאמין שתיפגע.
    ואילו זה שחסר ביטחון ויש לו את התכונות ההפך ממה שהזכרתי אז רוב הסיכויים שהוא יפגע יותר.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,190 | הודעות: 8,173,777 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect