שלום ובוקר טוב,
החלטתי לשתף אתכם בעוד כמה תובנות ומחשבות שיעזרו לכם להתקדם. ותראו איזה יוזר פרנדלי אני - אפילו הדגשתי משפטי מפתח לכל העצלנים שאין להם כח לקרוא (האמת שזה לא בשבילכם זה בשביל שיראה לי יותר טוב בעין. ואתם מוזמנים לעוף לי מהפוסט...קראו עד הסוף עצלנים! אחרי זה אתם פותחים לי פוסטים עם שאלות של ילד בגן).
בדיוק הגבתי לאיזה בחור חביב שרשם שיש לו בעיה עם נשים שהוא מתייג אותן "מעל 8".
קודם כל לצעירים שבנינו, בפיקאפ נוהגים לתייג בנות במספר, אין משמעות עמוקה למנהג הקטן הזה.
בזמני שהייתי חבר באיזה 3 פורומים של פיקאפ במקביל, הייתי משתמש בזה בעיקר בשביל לספר על דיווחים והצלחות, כדי שלאנשים תהיה קנה מידה.
אבל חשוב שתבינו כמה דברים לגבי יופי וחיצוניות. אז ניגש לעניין -
1. לבנות אכפת פחות איך אתם נראים. למה? אין לי מושג אבל אין ספק שזה נכון.
כמה פעמים יצא לכם לראות גבר מכוער (ישר כשאני חושב על מכוערים אני מקבל קונוטציה לערסים...חע)
עם בחורה יפהייפיה? המון. מצד שני כמה פעמים ראיתם להפך? לא הרבה..תחשבו על זה...
ראיתם פעם איזה גולש חתיך עם שיער בלונדיני עד התחת יוצא עם איזה שמנה עם פלולה על האף? לא..נכון?
כמובן שיש מקרים, אבל אצלנו היופי משחק יותר.
2.יופי הוא דבר סובייקטיבי. לא סתם אומרים "יופי בעיניי המתבונן".
8 בשבילי יכולה להיות 10 בסולם דני, ו7 של יוסף יכולה להיות 5 אצלי.
נכון שהרבה יותר קל לכם לגשת למישהי שאתם מחשיבים "5"?
בפעם הבאה שאתם רואים מישהי ואומרים "פאק היא 9" תחשבו שבשביל חבר שלכם היא 5...
ותנסו לפתוח איתה מהראש של חבר שלכם...נשמע מסובך אה? זה לא ... חתיכת תובנה הבאתי לכם כאן, לא מאמין שאנשים ידעו להפוך אותה לפרקטיקה...אבל אני את שלי עשיתי.
ונעבור סעיף זריז כי כל המספרים האלה עושים לי בחילה..
לפני זה, שמעו משהו מגניב -
תחשבו על זה שכל 6 שזיינתם, יש מליוני גברים שחושבים שהיא 9... חזק אה?
הבעיה היא, שזה עובד גם הפוך...ואז כל העשיריות שלכם, הן בעצם, 5..אבל את העובדה הזו נשמיט כרגע
(המספרים שזרקתי הם רנדומליים לחלוטין).
העובדה האחרונה ואולי הכי מעניינת, היא בעצם תובנה שלי בשיתוף עם כל מני אמירות של הגדולים (וכשאני אומר הגדולים אני מדבר על החבר'ה שחיים במכבסה רק בשביל להתמודד עם כמות הסדינים שהם מחליפים ביום).
נשים יפות לא הולכות ברחוב, וחושבות לעצמן "איזה כוסית אני, איזה רגליים יש לי, איזה ציצי יש לי, אני כזאת מושלמת, אני פצצה, מה הייתי עושה לעצמי"...לא!
הן חיות עם עצמן. ותאמינו או לא, בגלל שנשים הן דפוקות (שטחי לומר את זה אבל קפצו לי) היא גם בטח גם שונאת בעצמה כמה דברים..אולי כי הבוהן שלה ברגל גדולה מדי לטעמה (למרות שבטח יש לה כפות רגליים מדהימות) או אולי כי היא חושבת שהתחת שלה גדול מדי (למרות ש..טוב פה יותר בעייתי לתת סייג אז תשתמשו בדמיון
)
אניווי,
הן רגילות לעצמן ולא הולכות במחשבה של "אני כוסית" כל היום. מה שמשלב לנו יפה עם העובדה שלנשים פחות חשוב היופי ויותר חשוב הרגש שתתנו להן, מכאן נובע - כשאתם פותחים איתה היא לא חושבת הוא חתיך מדי בשבילי או הוא מכוער מדי בשבילי, הן מגיבות להתנהגות ולרגש שאתם נותנים להם.
בהצלחה בנות,
Xan-

)
ציטוט ההודעה

)