קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-12-2016, 13:48
  2. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 16:13
  3. כנסו חברים..זה לא חוק..אבל זה משהו שמאוד יעזור..
    על ידי אור. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 19:29
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 16:39
  5. משהו יכול לשים פה אולי...
    על ידי ~!~avitali~!~ בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 16:19
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

חברים, שוב משהו שפספסתם. בעניין החיצוניות. אולי תבלמו פחות מי יודע...

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

Cool חברים, שוב משהו שפספסתם. בעניין החיצוניות. אולי תבלמו פחות מי יודע...

שלום ובוקר טוב,

החלטתי לשתף אתכם בעוד כמה תובנות ומחשבות שיעזרו לכם להתקדם. ותראו איזה יוזר פרנדלי אני - אפילו הדגשתי משפטי מפתח לכל העצלנים שאין להם כח לקרוא (האמת שזה לא בשבילכם זה בשביל שיראה לי יותר טוב בעין. ואתם מוזמנים לעוף לי מהפוסט...קראו עד הסוף עצלנים! אחרי זה אתם פותחים לי פוסטים עם שאלות של ילד בגן).
    בדיוק הגבתי לאיזה בחור חביב שרשם שיש לו בעיה עם נשים שהוא מתייג אותן "מעל 8".

קודם כל לצעירים שבנינו, בפיקאפ נוהגים לתייג בנות במספר, אין משמעות עמוקה למנהג הקטן הזה.
    בזמני שהייתי חבר באיזה 3 פורומים של פיקאפ במקביל, הייתי משתמש בזה בעיקר בשביל לספר על דיווחים והצלחות, כדי שלאנשים תהיה קנה מידה.

אבל חשוב שתבינו כמה דברים לגבי יופי וחיצוניות. אז ניגש לעניין -

1. לבנות אכפת פחות איך אתם נראים. למה? אין לי מושג אבל אין ספק שזה נכון.
    כמה פעמים יצא לכם לראות גבר מכוער (ישר כשאני חושב על מכוערים אני מקבל קונוטציה לערסים...חע)
    עם בחורה יפהייפיה? המון. מצד שני כמה פעמים ראיתם להפך? לא הרבה..תחשבו על זה...
    ראיתם פעם איזה גולש חתיך עם שיער בלונדיני עד התחת יוצא עם איזה שמנה עם פלולה על האף? לא..נכון?
    כמובן שיש מקרים, אבל אצלנו היופי משחק יותר.

2.יופי הוא דבר סובייקטיבי. לא סתם אומרים "יופי בעיניי המתבונן".
    8 בשבילי יכולה להיות 10 בסולם דני, ו7 של יוסף יכולה להיות 5 אצלי.
    נכון שהרבה יותר קל לכם לגשת למישהי שאתם מחשיבים "5"?

בפעם הבאה שאתם רואים מישהי ואומרים "פאק היא 9" תחשבו שבשביל חבר שלכם היא 5...
    ותנסו לפתוח איתה מהראש של חבר שלכם...נשמע מסובך אה? זה לא ... חתיכת תובנה הבאתי לכם כאן, לא מאמין שאנשים ידעו להפוך אותה לפרקטיקה...אבל אני את שלי עשיתי.
    ונעבור סעיף זריז כי כל המספרים האלה עושים לי בחילה..

לפני זה, שמעו משהו מגניב -
    תחשבו על זה שכל 6 שזיינתם, יש מליוני גברים שחושבים שהיא 9... חזק אה?
    הבעיה היא, שזה עובד גם הפוך...ואז כל העשיריות שלכם, הן בעצם, 5..אבל את העובדה הזו נשמיט כרגע
    (המספרים שזרקתי הם רנדומליים לחלוטין).

העובדה האחרונה ואולי הכי מעניינת, היא בעצם תובנה שלי בשיתוף עם כל מני אמירות של הגדולים (וכשאני אומר הגדולים אני מדבר על החבר'ה שחיים במכבסה רק בשביל להתמודד עם כמות הסדינים שהם מחליפים ביום).
    נשים יפות לא הולכות ברחוב, וחושבות לעצמן "איזה כוסית אני, איזה רגליים יש לי, איזה ציצי יש לי, אני כזאת מושלמת, אני פצצה, מה הייתי עושה לעצמי"...לא!
    הן חיות עם עצמן. ותאמינו או לא, בגלל שנשים הן דפוקות (שטחי לומר את זה אבל קפצו לי ) היא גם בטח גם שונאת בעצמה כמה דברים..אולי כי הבוהן שלה ברגל גדולה מדי לטעמה (למרות שבטח יש לה כפות רגליים מדהימות) או אולי כי היא חושבת שהתחת שלה גדול מדי (למרות ש..טוב פה יותר בעייתי לתת סייג אז תשתמשו בדמיון )
    אניווי,
    הן רגילות לעצמן ולא הולכות במחשבה של "אני כוסית" כל היום. מה שמשלב לנו יפה עם העובדה שלנשים פחות חשוב היופי ויותר חשוב הרגש שתתנו להן, מכאן נובע - כשאתם פותחים איתה היא לא חושבת הוא חתיך מדי בשבילי או הוא מכוער מדי בשבילי, הן מגיבות להתנהגות ולרגש שאתם נותנים להם.

בהצלחה בנות,
    Xan-

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Fake it till you make it

אני מסכים עם כל מילה ומילה.. (:

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

כל הכבוד על ההשקעה, מאמר לעניין, נתת לי חומר למחשבה!
    תודה XD

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

מסכימה לגמרי, ומחזקת!
    לבחורות לא איכפת איך אתם נראים, נכון שזה יעשה עליהן רושם יותר טוב אם טיפה תשקיעו בעצמכם, אבל היופי פחות משחק תפקיד אצלנו.
    ובחורות אף פעם לא רואות במראה את מה שהעולם מסביבן רואה! הן לא מסוגלות לזה! אין אף בחורה שלא מוצאת בעצמה שום פגם שממש מפריע לה, ואם יש כזאת- זה הפגם הכי גדול שלה והוא מלווה בעוד המון. באמת שאף בחורה ששווה ליצור איתה איזשהי אינטראקציה לא רואה את עצמה כמושלמת.
    והמשפטים האחרונים פשוט נכונים. רגש משחק אצלנו תפקיד הרבה יותר גדול ממראה.
    כל הכבוד על ההשקעה, מאמר מעולה!

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    נשים יפות לא הולכות ברחוב, וחושבות לעצמן "איזה כוסית אני, איזה רגליים יש לי, איזה ציצי יש לי, אני כזאת מושלמת, אני פצצה, מה הייתי עושה לעצמי"...לא!
    הן חיות עם עצמן. ותאמינו או לא, בגלל שנשים הן דפוקות (שטחי לומר את זה אבל קפצו לי ) היא גם בטח גם שונאת בעצמה כמה דברים..אולי כי הבוהן שלה ברגל גדולה מדי לטעמה (למרות שבטח יש לה כפות רגליים מדהימות) או אולי כי היא חושבת שהתחת שלה גדול מדי (למרות ש..טוב פה יותר בעייתי לתת סייג אז תשתמשו בדמיון )
    אניווי,

Xan-
    כל כך חשוב להבין את זה
    המחשבה הזאת זה מה ששם את הבחורה "על מזבח" לא העובדה אם אתה ישיר או עקיף או נחמד או מניאק

אם אתה מתיחס אליה כמו "בן אדם" עשית לעצמך חצי מהעבודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

וואלה לשים בנעוץ !
    לחצי מהפורום עדיין יש פחד גישה (ובצדק) יעזור להרבה !

מכין חתימות לפורום בפרטי

לא מסכים עם הפסקה האחרונה, בחורה שמתחילים איתה 30 אנשים ביום תרגיש שהיא כוסית ותרשה לעצמה אפילו להתנשא על גברים אחרים , אם הם ישחקו טוב הם יצליחו להוציא משהו גם אם הם לא יפים אבל להגיד שהיא לא רגילה לזה שהיא כוסית? ממש לא. אני אישית מכיר כמה בנות שחשוב אצלהן היופי אצל גברים ואמרה לי לא פעם "מי תצא איתך ?" בגלל היופי החיצוני שלי , לא שאכפת לי ממנה אבל נקודה למחשבה. ברור לי שאם הייתי רוצה אותה והייתי מפגין DHV בעקביות היא היתה יורדת מהעץ שלה אבל זה סתם לשם דוגמא.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אני מסכים שאיך שאתה נראה זה לא דבר כזה קריטי. מראה עוזר, אבל זה לא dealbreaker.

אני לא מסכים שבחורה שאתה חושב שהיא 10 מישהו אחר יכול לחשוב שהיא 5. אין דברים כאלה. יופי זה דבר אוניברסלי בעקרונו. ההבדל יכול להיות 1-2 נקודות, אבל לא 5.
    אני לא מסכים עם זה ש"בחורות יפות לא הולכות ברחוב וחושבות איזה כוסית אני".
    יצא לי להכיר כמה כוסיות רציניות ודוגמניות מסלול, ואני יכול להגיד לך בוודאות שהן כן חושבות כל הזמן "איזו פצצה אני", "כולם רוצים אותי".
    זאת הסיבה שנגים עובדים כל כך טוב על כוסיות. אתה שובר להן את כל מה שהן היו רגילות אליו עד עכשיו, כל הפריים של "אני כוסית וכולן מתיייים שאני אהיה איתם". הן כל כך רגילות לאיך שמתייחסים אליהן כמו מלכות שזה משאיר להן את הלסת פעורה(כל כך אדיר לראות את זה קורה )

אם אתה מתיחס אליה כמו "בן אדם" עשית לעצמך חצי מהעבודה
    בדיוק, הרעיון זה להראות לה שאתה לא רואה בה "אלילה" כמו כולם. היא כולה בנאדם. וזה עובד.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לא מסכים עם הפסקה האחרונה, בחורה שמתחילים איתה 30 אנשים ביום תרגיש שהיא כוסית ותרשה לעצמה אפילו להתנשא על גברים אחרים , אם הם ישחקו טוב הם יצליחו להוציא משהו גם אם הם לא יפים אבל להגיד שהיא לא רגילה לזה שהיא כוסית? ממש לא. אני אישית מכיר כמה בנות שחשוב אצלהן היופי אצל גברים ואמרה לי לא פעם "מי תצא איתך ?" בגלל היופי החיצוני שלי , לא שאכפת לי ממנה אבל נקודה למחשבה. ברור לי שאם הייתי רוצה אותה והייתי מפגין DHV בעקביות היא היתה יורדת מהעץ שלה אבל זה סתם לשם דוגמא.

אף אחד לא אמר שהם לא מודעות ליופי להם, הפואנטה פה שזה לא מה שעובר להם בראש כל הזמן, המוח שלהם (בד"כ) לא מכוון על מנגינה "אני כוסית אני כוסית אני כוסית" (למרות שיש ויש אני מכליל מדי)
    הם סתם אנשים, הם חושבות שהם מאחרות לעבודה או שיש להם יום חרא או איזה מגניבה הסדרה שהם ראו, אין סיבה לפחד מכלום.. היא בדיוק כמוך רק עם ציצים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

קודם כל לצעירים שבנינו, בפיקאפ נוהגים לתייג בנות במספר, אין משמעות עמוקה למנהג הקטן הזה.
    בזמני שהייתי חבר באיזה 3 פורומים של פיקאפ במקביל, הייתי משתמש בזה בעיקר בשביל לספר על דיווחים והצלחות, כדי שלאנשים תהיה קנה מידה.
    אתה מזלזל פה במסורת ארוכה שתחילתה הרבה לפני הפריחה של תחום הפיקאפ.
    למעשה, המשמעות היחידה היא ניפוח האגו של מי שמדווח.

1. לבנות אכפת פחות איך אתם נראים. למה? אין לי מושג אבל אין ספק שזה נכון.
    יש לי תאוריה לגבי זה:
    כשגבר ניגש לבחורה, עוד לפני שהוא עושה צעד, כל מה שיש לו להתייחס אליו זה איך שהיא נראית.
    העובדה שיש לה קול של קרפד וחוש הומור של קרש חסרת משמעות עדיין.
    לאומתו, הבחורה לא מחפשת עם מי להתחיל. היא יושבת ומחכה.
    כשמישהו מתחיל איתה, אין לה זמן לבדוק איך בדיוק הוא נראה כי היא עסוקה בלעקוב אחרי השיחה ומה שהוא עושה וכל האינטראקציה.
    המראה שלו כבר נדחק לרמת חשיבות יותר זניחה.

כמה פעמים יצא לכם לראות גבר מכוער (ישר כשאני חושב על מכוערים אני מקבל קונוטציה לערסים...חע)
    עם בחורה יפהייפיה?
    האמת שלא הרבה אבל זה קורה ... או שאני פשוט לא מתייחס לבחור אז אני לא שם לב.
    ראיתם פעם איזה גולש חתיך עם שיער בלונדיני עד התחת יוצא עם איזה שמנה עם פלולה על האף? לא..נכון?
    זה בגלל שהגולש הוא הומו שיוצא עם ערס נמוך ושעיר

כל שאר מה שכתבת פשוט נכון.

עוד תוספת:
    הגרף הבא לקוח מהבלוג של OKcupid ומראה את ההתנהגות של נשים באתר הכרויות (קבוצת מדגם של מאות אלפי גולשים באתר. לדעתי זה מספיק בשביל לייצג תמונה אמינה של המציאות):

מהגרף עולה שנשים חושבות שגברים מכוערים (או לפחות 80% מהם). אז אם מישהו פה חושב שמשהו לא בסדר באיך שהוא נראה, כנראה שהוא צודק.
    מצד שני, העובדה שהם מכוערים ממש לא מפריעה להן.
    נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 06-11-2010 בשעה 16:49.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

אני לא אתייחס להכל,
    תודה למי שהודה לי, שמח שנהנתם.

"יופי זה דבר אוניברסלי" - יש קווי יופי שמשום מה כולם חושבים שהם יפים...למשל אנג'לינה ג'ולי אני לא מאמין שיש מישהו שיכול לומר שהיא מכוערת
    אבל אנג'לינה היא יפה ברמה עולמית. בישראל עם כל הכבוד אין כאלה, והרוב זה שיפוטי.
    ואני ממש לא מסכים איתך ש5 לא יכולה להיות 10 ולהפך. זה תלוי בטעם. אם אני אוהב ג'ינג'יות ואתה נגעל מג'ינג'יות כבר הוכחנו את הטענה. אבל מכל התובנות שנתתי פה בחרת להתעסק דווקא בשטות הזאת? אז 10 ל8 או 8 ל6 מה זה משנה?

לבחורה שהגיבה- יפה שיש כאן בחורה שנותנת פרספקטיבה אחרת . מעריך.

אנונימי - היא אולי כוסית על אבל בסוף היום כשהיא נכנסת למיטה לבד תאמין לי שהיא חושבת לעצמה "מה שווה כל היופי הזה והציצי המושלם והתחת המטורף אם בסוף אין לי גבר שיחזיק אותי בלילה"...
    ולא הבנתי למה הגבת מאנונימי, אתה יכול לא להסכים איתי אני לא אשלח לך מתנקשים הביתה... זה בסדר

כל כך נכון...
    רק חבל שלא משנה כמה פעמים אני מנסה להסביר את זה לחברים שלי, הם תמיד נתקעים עם המחשבה "כנראה שאני פשוט לא מספיק חתיך".

הנקודה הכי חזקה שלקחתי לעצמי מפיקאפ הוא שנשים הן יצורים רגשיים כמעט לחלוטין, הכל בהן מבוסס על רגשות. יכול להיות בחור מדהים מבחינת אופי ויופי אבל אם הן לא ירגישו שהן רוצות אותו שום דבר בעולם לא ישנה את זה. זה למה לקחתי לעצמי כדרך עיקרית לעבוד על המשחק ברגשות שלהן, בכל הדרכים האפשריות לטובתי ומפה גם גיליתי שמראה יכול להשפיע על ההרגשה שלהן כלפיך, אבל ההשפעה היא מזערית כל כך שאין הרבה טעם ללכת בנתיב הזה.

העלאת פה נקודות חשובות מאוד, תודה לך

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

אני לא אתייחס להכל,
    תודה למי שהודה לי, שמח שנהנתם.

"יופי זה דבר אוניברסלי" - יש קווי יופי שמשום מה כולם חושבים שהם יפים...למשל אנג'לינה ג'ולי אני לא מאמין שיש מישהו שיכול לומר שהיא מכוערת
    אבל אנג'לינה היא יפה ברמה עולמית. בישראל עם כל הכבוד אין כאלה, והרוב זה שיפוטי.
    ואני ממש לא מסכים איתך ש5 לא יכולה להיות 10 ולהפך. זה תלוי בטעם. אם אני אוהב ג'ינג'יות ואתה נגעל מג'ינג'יות כבר הוכחנו את הטענה. אבל מכל התובנות שנתתי פה בחרת להתעסק דווקא בשטות הזאת? אז 10 ל8 או 8 ל6 מה זה משנה?

לבחורה שהגיבה- יפה שיש כאן בחורה שנותנת פרספקטיבה אחרת . מעריך.

אנונימי - היא אולי כוסית על אבל בסוף היום כשהיא נכנסת למיטה לבד תאמין לי שהיא חושבת לעצמה "מה שווה כל היופי הזה והציצי המושלם והתחת המטורף אם בסוף אין לי גבר שיחזיק אותי בלילה"...
    ולא הבנתי למה הגבת מאנונימי, אתה יכול לא להסכים איתי אני לא אשלח לך מתנקשים הביתה... זה בסדר
    אני, לא חושב שאנג'לינה מכוערת מ-מ-ש או משהו, פשוט לא מושכת אותי
    לנושא-מאמר מצוין עם נקודה חשובה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מי שמתייג במספרים מחוץ לדיווחי שטח ודברים שנחוצים לזה, הוא פשוט ילד מושפע.

מתייגים בבינארי - אם היא 1 אז כן, אם היא 0 אז לא.

תתחילו לחשוב ככה ויהיו לכם חיים יפים.

בנוגע למראה חיצוני - יש בחורות שבשבילן אני אל סקס והבנאדם הכי מושלם בעולם ויש בחורות שלא סובלות את איך שאני נראה ומתלבש.
    אבל...על הזין שלי. מי שמשתנה בשביל גורם חיצוני הוא אפס שלא מגיע לו אפילו תהכי כונפות.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

שלום,

טיילר ואיילון רק עזרתם לי לחבר את הדברים - תודה.
    אז בואו אני אנסח את זה שוב - אני פחות התכוונתי ליופי אלא יותר למשיכה .
    ואתם צודקים, יש בנות שיראו אותנו כאלי מין וכאלה שחושבות שאנחנו סתם עוד בחורים מהשורה,
    וזה בדיוק מתחבר לי לאמרה שנתתי פה ש"5 של דני יכולה להיות 10 של אלי" על זה דיברתי. פגעתם בול.

אינברטר - אתה בדרך הנכונה, אהבתי את התגובה שלך וזה לא קורה לי לעיתים קרובות.

יום מצויין.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,231 | הודעות: 8,203,824 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect