|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
והוא התכוון שתיקח את המחשב והמסך ל Ivory ותראה להם את הבעיה, אבל כמו שאני מכיר את מרפי הכל יעבוד פרפקט
ובפעם הבאה אל תקנה זבל סוג ז' מ Ivory
נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-11-2010 בשעה 22:50.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הבעיה היא בכלל לא בכרטיס מסך או בלוח אם הבעיה היא שיש לו רכיב שמקצר את המערכת.
נתק את כל הדברים שקשורים למחשב שלך ואין צורך בהם חוץ מהמקלדת עכבר ומסך גם לא רמקולים.
לאחר מכן תשחק ותפעיל את מה שאתה רוצה ותבדוק אם הבעיה קיימת אם כן תחליף מקלדת ועכבר ממחשב אחר ושוב תעבוד ותגיד אם הבעיה חוזרת.
העניין הוא שהבעיה לא מופיעה במעבדה של החנות היא בגלל שהיא מנותקת מהמערכת שיושבת אצלך בבית והיו לי טונה לקוחות כאלה שהתברר שהמחשב לא נדלק בגלל מקלדת דפוקה שקיצרה את הלוח! אתה צריך לנתק הכל ולהעתיק מצב כאילו אתה לקחת את זה למעבדה הבנת?
לאחר שנראה שהבעיה נעלמה נוכל לחבר רכיב רכיב ואז לעלות על הרכיב המקצר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
איך זה שבעורך פלה באיוורי הכל עובד
אני מציא שתגיש עם כל האביזירים והמסך לאייורי ותראה להם
אגב אם יש לך איי סיי או מסנג'ר תן לי אני יסביר לך בדיוק מה להגיד להם
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
לאיזה סוגי מסכים חיברת את הכרטיס? תביא את הפרטים של שניהם
ותנסה אפילו מסך שלישי (עדיף עלוב כזה של 19 אינץ')
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
משהוא מוזר פה
באיבורי אומרים שהכל תקין
אני מהמר על זה שבאיזהשהוא חלק נשרף משהוא או הלכה ההלכה ויש קצר
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות