שלום
אני לא יודע אם יש שזוכרים אותי אבל כבר פתחתי אשכול על מה שקרה עם חברה שלי אבל אני פשוט לא מוצא אותו.
אז אחרי כל מה שקרה (באשכול הקודם) קרה משהו שרמס הכל.
אתמול בבוקר אני מקבל טלפון בסביבות 11 וחצי,זאת הייתה חברה שלי ולא שמתי לב שהיא התקשרה,אוקיי אחרי זה שמעתי צליל של הודעת sms אז ראיתי שהיא רשמה "מאמי דבר איתי בהקדם אנחנו צריכים לדבר" אוקיי כבר מפה הבנתי שמשהו לא בסדר.
בהתחלה ניסיתי להתקשר אלייה והיא לא ענתה (היא הייתה עסוקה או משהו) ודיברתי איתה בהודעות,לקח לי לשכנע אותה קרוב ל 4 שעות מה קרה ושתספר לי אבל היא רק דיברה מוזר ולא רצתה להגיד על מה...אוקיי התחלתי כבר להתעצבן כי זה לא פעם ראשונה ולא פעם עשירית שהיא עושה לי סרטים כאלה על דברים מוזרים והיא אפילו לא אומרת לי על מה.
סבבה היא סיימה את העיסוקים שלה ואז היא דיברה איתי...היא אמרה לי
היא: "אתה בטוח שאיו לך מה לספר לי? אני מבטיחה שאני יבין"
אני: "מה יש לי כבר לספר לך?"
היא: "אתה בטוח? כי אם לא תספר אז לא יודעת מה יהיה כבר"
אני: "תגידי על מהה אבלל על מה את מאשימה אותי"
היא: "אני נשבעת שאני לא מוציאה עוד מילה,חתיכת זבל זה מה שאתה"
אני: "wtf מה ניסגר איתך היום קיבלת סיבוב?"
היא: "לא אבל נפתחו לי העיינים,אני יודעת הכל"
אני: "על מה את יודעת הכל! (דיברתי בטון כועס ביותר כי לא הבנתי למה לוקח לה 4 שעות לספר לי מה קרה וזהו"
היא: "טוב לא רוצה לדעת עכשיו אני בדרך לבית,אם אתה רוצה לבוא אליי תבוא ונדבר"
אני: "אני לא רוצה לבוא אלייך עד שלא תגידי לי מה קרה,למה את מדברת אליי ככה ובמה את מאשימה אותי!"
היא: "טוב אז אל תבוא אין לי מה להוסיף"
ואז אחרי כל השיחה הזאת לקחתי הפסקה של 20 דקות,והבנתי שהיא חושבת שאני בוגד בה כי מישהי התקשרה אלייה ואמרה לה שהיא יוצאת עם בנאדם זבל,ערמומי ולא אמין ושהוא משקר לך והוא בוגד בך וכל זה! (אני נשבע בחיים שלי שלא חיבקתי מישהי אחרת מלבדה!)
הרגשתי פגוע כל כך שהיא מוכירה יותר אימון למישהי שדיברה איתה וסיפרה לה שקרים מאשר אני! שאני איתה שנה ושום דבר שפוגע באמון לא עשיתי (בגידות וכאלה).
התחלתי להתעצבן שהיא מדברת אליי ככה ומתחילה לאיים עליי על דברים שלא נבראו,דיברנו בטלפון והיא התחילה לתת לי עקיצות כמו "אתה פשוט זבל,כדאי לך להגיד את האמת,אתה ככה וככה או בקיצור אני לא מאמינה לחארטה שלך והבחורה הזאת צודקת!"
אני נישברתי כבר אחרי כל כך הרבה שיכנועים וסבלנות והתחלתי לצעוק ולהשתגע (ממש ההייתי המום ונעלבתי)
אמרתי לה "ילא מתביישת את מאשימה אותי בבגידה כמו ילדה מסכנה,אני איתך שנה והאמון שלך איתי שואף לאפס! למה את חוקרת אותי ואומרת לי דברים כאלה סתם כי מישהי ניסתה לסכסך! ואז היא אומרת לי שהיא יודעת הכל! (אין מה לדעת זה לא נברא מעולם!)
פה ממש התחלתי להתעצבן וצרחתי כמו לא יודע מה:
"על מה שאמרת את יכולה ללכת להזדיין יבת זונה מטומטמת אני 5 שעות מנסה לדבר איתך ואת זורקת עליי זין ולא רוצה לדעת איתי כאילו אני איזה אנס או רוצח! אין לך שום הוכחות ואת מבססת את כל החרא הזה על מישהי מטומטמת שאמרה לך דברים שקריים!"
אז היא התחילה לבכות (כמו תמיד מכל דבר,יש לציין שהיא מקללת מכל דבר,אפילו שאני צוחק עלייה בכיף כזה אתם יודעים בשביל לשבור קרח לפעמים היא מקללת אותי כמו "לך תזדיין או ימזדיין לך תזדרגג יזבל") ובמריבות היא מתחרפנת כמו משוגעת וצועקת ומקללת (צריך לראות את האשכול הקודם בשביל להבין)
בקיצור אחרי זה היא באה אליי וניפגשנו והיא אמרה לי דברים כאלה:
"מי אתה שתדבר אליי ככה יחתיכת מסכן,יא בנאדם אלים" (אלוקים ישמור אני אלים? בחיים לא צעקתי עלייה מיותר ל5 מטרים או הרמתי בכלל יד עלייה או על בחורה)
ואז אחרי זה היא אומרת לי על זה שאמרת לי זונה אתה מחוק, אף אחד לא יגיד לי זונה.
אז אני אמרתי לה שאני מצטער שדיברתי ככה עם המילים האלה כי זה היה מכאב ושיכנעתי אותה יותר מחצי יום לדבר על משהו והיא רק ממשיכה לצאת עליי בלי סיבה.
היא אמרה לא משנה מה ההייתי עושה זה לא מצדיק את זה שדיברת ככה...אמרתי שזה מכאב ושאני מצטער על זה והיא לא רוצה לסלוח...
הינה ציטוט ממשהו שהיא אמרה לי באחת מהמריבות שלנו
"אתה מגעיל אותי,אני מצטערת ששכבתי איתך בגלל יבנאדם מגעיל פתטי ומסכן,אני נגעלת שההייתי איתך בגלל לך לך תזדיין עם השרמוטות שלך"
וכלללל זה היה על זה שהיא צרחה עליי כמו מטורפת ולא עניתי לה אז היא בדקה אם האוטו שלי בחניה והוא לא היה באותו היום בערב אז היא חשבה לעצמה שאני אצל בחורה אחרת....
אני לא יודע מה לעשות אבל זה נגמר והיא דיברה אליי כל כך מגעיל פלוס זה שהיא אמרה שאני מתייחס אלייה בזילזול ולא בכבוד (אני נוסע ומקפיץ אותה ספיישל עם האוטו שלי לעיר אחרת,כלומר לאיפה שהיא גרה בשביל שלא תלך באוטובוס ואני חבר חרא?)
היא אומרת שאני לא שווה אותה ושאני עוד ייצטער אלף פעם על זה ושאני יישאר תקוע תמיד באותו מקום בזמן שהיא תתקדם בחיים ושאני אלים ושאני עוד אלף ואחד דברים!
מה אני עושה?! כי זה התחיל ממשהו שלא עשיתי ולא ההייתי מעורב בו בכלל וזה נגמר על משהו שאני לא מודע לקיומו!
מה אני עושה חברים? בבקשה תעזרו לי...
אני מצטער על החפירה הארוכה אבל בבקשה תיקראו ותעזרו

ציטוט ההודעה