בקשר למשפט הראשון, תסכים איתי שהסיכוי מבחינה הגיונית להכיר מישהי גדל בהרבה כשאתה יוצא למקום כלשהו, בטוח הרבה יותר מאשר להיות תקוע בבית של חבר עד 5 בבוקר ולשחק, אז נכון זה מהנה והכל אבל אני שבעתי מזה, ובכלל משהו כאן לא כל כך ברור במה שאתה מנסה להסביר, מצד אחד אתה טוען שאין כזה דבר אחד שמשיג את כולן מתי שמתחשק לו, מצד שני אתה טוען שהסיכוי שלך להכיר בנות הוא תמידי גם אם אתה לא עושה כלום, שעל זה לצערי אני חולק, עובדה שלפני שניסיתי על אף העובדה שהיה לי הרבה פחות ביטחון כלום לא היה, חוץ מפעם אחת שבה הייתי ממש שיכור וגם אז התקרבתי לבנות אז הן "החזירו אש" אבל לא ידעתי לנצל את זה כמו שצריך.
ואגב אולי לא הבנת אותי נכון, אבל אני לא כל כך מאמין בעשרות טקטיקות ובמשפטים מוכנים וכל הבולשיט, ה"נשק" שאני מדבר עליו הוא בסך הכל היכולת ליצור אינטרקציה עם כל בחורה שאני רוצה ולשאוף להגיע לנקודה בה אני יוכל להתחבר אליה (ובלי טקטיקות מיוחדות פשוט כמו 2 בני אדם נורמלים), אני לא מחכה ל"אחת" או משהו בסגנון ואני בתור אחד שלא התחיל את זה טבעי למדתי על בשרי שכן מתאים לי טבעי ומהרגע שאני התחלתי לצאת וליישם את זה מעשית תאמין לי שכמעט ולא קראתי משהו שקשור בכלל לנושא, אפילו חשבתי לעצמי באיזשהי צורה שאני קצת "חוטא" בזה שאני פתאום זונח את העקרונות החשובים (אף על פי שאני יודע מה הם), אז כמו שאמרתי הנשק הוא לא זה שאני מכיר את התחום, אלא מה שקרה לי כתוצאה מכך, פיתוח האישיות האמיתית שלי (אמנם גם זה בבניה אבל קרוב לסוף) פיתוח ביטחון עצמי, ובקיצור אני רק בגרסא משופרת ומשוחררת בלי יותר מדי מגבלות, ובקשר לפסקה האחרונה שלך, אז תאמין לי שאני לדעתי לפחות כבר הרבה פעמים סתם פתחתי בשיחה ואת הקטע של הפחד גישה עברתי בהצלחה, מה שתוקע אותי לרוב זו המחשבה המטופשת של, אני יכול לפתוח איתה בשיחה אבל מה הלאה? מישהו מבטיח לי שייצא מזה משהו? נכון זה מאוד מפגר אבל משום מה איפשהו בתוכי אני עדיין מאמין בשטות הזאת.

ציטוט ההודעה

וכן אני אשתדל לעשות את השינוי התפיסתי הזה שאתה מדבר עליו.