אין לי כוח לפרט המון, אני אשתדל לסכם כמה שאני יכול, אז ככה, אני כבר שבועיים שלושה בערך אני מרגיש שאני לאט לאט חוזר להיות AFC דפוק, לא חשבתי בחיים שאני אגיע למצב כזה, כמובן יש דברים שאי אפשר לקחת ממני יותר כמו את הביטחון העצמי שלי (אבל לצערי הוא לא מושלם ולא יציב ב100 אחוז), את התקשורת החיובית שלי עם אנשים באופן כללי, את החברותיות שלי ובין היתר גם את זה שאני לא סתם רובוט שמדקלם משפטים, אלא גרסא משופרת של עצמי (וטבעית), הבעיה היא שבזמן האחרון גם כשהזדמנויות נופלות לי לידיים אני משום מה לא עושה איתם כלום, אתמול נפגשתי במועדון עם ידידה שהביאה עוד 2 חברות שלה, הS.P שלי היה בשמיים, חצי מהאנשים שאני מכיר ניסו להתחיל איתן וכשלו, בנוסף גם קלטתי כל מיני מבטים מבנות פה ושם אבל לצערי הן לא היו לטעמי, מה שאני כן יכול לאמר זה שלא מפתיע אותי שההישגים שלי ירדו כי אני בסך הכל הולך על מטרות שהן בהחלט ברמה גבוהה ולטעמי, כי אני כבר החלטתי שהבנות בעולם הזה מתחלקות ל2, אלה שאני רוצה לזיין ואלה שלא, חד וחלק, ולאלה שלא אני אפילו לא מתקרב וגם אם הן מתחילות איתי (וזה קורה) אז אני אולי יזרום בדיבור אבל אני לא ינסה כל כך מעבר.
אין לי בעיה למשל לפתוח בשיחה, או "להתחיל מהסוף" (כלומר לרקוד עם מישהי שאני בטוח שהיא בעניין שלי ולקדם את זה מינית למרות שזה קרה לי מעט מדי לצערי), הבעיה שאני נופל איפשהו באמצע, לא הצלחתי להתחבר לבנות כמעט אף פעם (לא הגעתי לCOMFORT ZONE) ואולי זה גם מסביר את זה שאין לי באמת המון ידידות, אני אמנם מתחיל לצבור עכשיו כמה, אבל זה עדיין חסר מאוד, ולמרות כל זה בכל מסיבה שלי מאז אותה מסיבה שבה סגרתי את הKC תמיד אנשים שאני לא מכיר מביאים לי "כיפים" ותמיד זורם ריקוד עם מישהי (פעמיים אפילו בחורות יזמו את זה בעצמן אבל זה היה בשביל הריקוד נטו), ונשבע שאני לא רואה סיבה למה לא הולך לי כמו שצריך, אני מכיר כל כך הרבה אנשים שהם AFC'S שלא קרובים לגיים ועדיין משיגים את זה בקלות/אנשים שהם פחות ממני בהכל, ואלו דברים שמטריפים אותי, אני חושב שהסיבה העיקרית לזה היא שהיה לי מומנטום ממש אדיר ואמנם ניצלתי הרבה מאוד ממנו אבל עכשיו הוא נפסק ולאט לאט אני חוזר להיות "רגיל", וזה מוזר כי אני חושב שלבנאדם יש שליטה כמעט אבסולוטית על החיים שלו ובכל זאת אני מרגיש ככה, אני מקווה שזה לא כללי מדי ושתוכלו לעזור לי אם קרה לכם מקרה כזה גם, אגב הסיבה לאיבוד המומנטום היא שאני רואה את הבית רק בסופי שבוע אף על פי שאני כרגע במכללה ויש מטרות אבל אין לי המון זמן לדבר איתן ובנוסף גם יש ענייני לימודים וכו' (אני יודע שאני יתחיל גם שם "לצוד" אבל בכל זאת).

ציטוט ההודעה
.