קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות
    על ידי ~xXx~ בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 10:48
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  3. כמה שאלות קטנות
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:17
  4. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

כמה שאלות, אחריי שקראתי חומר ועשיתי הרבה נסיונות

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל כמה שאלות, אחריי שקראתי חומר ועשיתי הרבה נסיונות

אני בן 16 כמעט
    1.
    אני לא מעניין, איך אני הופך למעניין יותר?
    מה הכוונה, נגיד בת יושבת לידי באוטובוס, בכיתה, סתם בהפסקה לידי, כל מקום, פשוט אין לי על מה לדבר איתה, במקרה הזה הכוונה לבנות שאני מכיר אז, נגיד מוזיקה, כבר דיברתי איתן על זה בתחילת ההיכירות, הן יודעות מה אני שומע, אני יודע מה הן שומעות וכיאילו אין יותר מה לדבר על זה.. וזה לא רק בנות, גם עם חברים שלי אני הרבה פעמים מגיע למצב שאנחנו פשוט יושבים בשקט ומשועממים.. =\

2.
    עם חברים שלי אני הרבה פעמים יכול להיות מפגר, אנחנו סתם צוחקים על כל דבר, יש לנו מלא בדיחות פרטיות מטומטמות
    וכשזה מגיע למשהו דומה עם בת אז שהיא דופקת מבט של "הא"?" ומייבשת..
    למי שלא ממש הבין, הנה דוגמאות
    בשיעור חבר שלי השאיל לי מחשבון, כשבאתי להחזיר לו אז רציתי לזרוק לו ואז הוא אמר "לא!! תביא לי ביד.." XDD ואז סתם נשפכנו..
    או שעוד דוגמא נגיד מורה(בן או בת לא משנה) שינה/שינתה תסרוקת אז אני אומר "חחחחחחחח.. אללה איזה סקסי/ת הייתי עושה אותו/אותה"
    איך אני גורם לבחורה לצחוק ממה שאני אומר וגם איך אני מפתח איתה בדיחות פרטיות בלי שזה יראה מוזר? כי הרי לא כל הבחורות יבשות, אמורות להיות גם כאלה מפגרות כמוני לא? D:

3.
    בזמן האחרון, כל בחורה כוסית שאני רואה מעשנת, אני לא מעשן, לא רוצה לעשן, שונא ת'ריח, שונא ת'טעם, יש בכלל כאלה שלא מעשנות? או שפשוט לא להתייחס לזה כי זה רק סטוצים או יותר נכון אימונים ונסיונות ואם משהו יתפתח לקשר רציני אז לנסות לגמול אותה? O.O

4.
    בשישי, כמו כולם פה כנראה אני יוצא לתל אביב, עם חבר, וכל מה שאנחנו רואים זה זוגות או בנות מבוגרות יחסית, מכירים אזור שנמצאים שם גילאים 15-18 בערך? בדרך כלל אנחנו מסתובבים ברוטשילד, המקום היחיד שראיתינו בו בנות בגילאים האלה זה בסנטר וגן מאיר, אבל יש שם פריקיות, לא שיש לי בעיה עם פריקיות אבל זה ממש בהגזמה, בנות מושפעות שהולכות עם שחור וחותכות ורידים..

5.
    אם אישה(בדרך כלל שאני מכיר) אומרת לי שאני מכוער/דפוק/הומו וכו', אני לא תמיד מבין מתי זה בצחוק ><
    איך אני אמור להגיב לזה?
    דוגמא: זה מתקשר גם ל2 וגם ל6
    הבת: לא זוכר בדיוק מה הלך אבל היא התלהבה מהתחת שלה
    אני: אמרתי לה בצחוק עם חיוך "התחת שלי יותר סקסי"
    היא: צחקה, הסתכלה על איזה ידיד אחר שלה שהיה לידה, הוא גם צחק ואז אמרה שאני הומו, איך לעזזל אני אמור להגיב לזה?

6.
    ניסיתי ליישם נגים, יצא שאני יותר על בנות יותר מידי =\(נהייתי גם קצת יותר מידי שובניסט)
    ניסיתי לייסם קוקי אנד פאני, יצא רק קוקי, אני כל הזמן אומר שאני סקסי ובת אמרה לי גם שאני נרקיסיסט(אחד שאוהב את עצמו יותר מידי)
    מה אני עושה בקשר לזה?
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 20-11-2010 בשעה 02:04.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

1. יש לך תחומי עניין? כן? יופי, דבר עליהם. לא? צא ותשיג לך. אתה לא יכול בשרביט קסום להפוך למעניין יותר. צא, תעשה דברים, תתנסה, תרכוש חוויות וככה גם תמצא תחומי עניין חדשים ולאט לאט תהפוך ליותר ויותר מעניין.

2. לרובן המוחלט של הבחורות יש חוש הומור, והוא לא תמיד נורא. תנסה למצוא מה מצחיק אותה ולצחוק איתה על זה, אבל תשתדל לא להשקיע בזה 100% מהאינטראקציה- חשוב להיות מצחיק, אבל במידה. חשוב לא פחות להיות רציני.

3. אני יצאתי עם מעשנת במשך 9 חודשים, אני יודעת, לנשק מעשנות זה מגעיל. לצורך האימון, תפתח בחורות מעשנות ותנסה גם לסגור (אתה יכול גם להכניס את זה כנאג, כשאתם קרובים לנשיקה "איכס, אני לא מנשק אותך.. .עישנת" בחיוך, זה לרוב יגרור תגובה לא רעה). מצד שני, לא כל הבחורות מעשנות. היום יצאתי עם חברות למסיבה, 4 כוסיות, אף אחת לא מעשנת והכול טוב. יש הרבה כאלה. פשוט צריך להסתכל.

4. כתלאביבית, מקומות מעולים - לשישי בערב, יש בחורות חמודות בכיכר רבין, ולכל אורך פארק הירקון. חוץ מזה יש עוד פארקים למיניהם בכל חור. אם אתה אוהב מסיבות וכאלה, המוסד זה מקום מעולה- צעירים בלי ערסים. נדיר וחביב. בקשר לפריקיות בגן מאיר והסנטר, כמישהי שמסתובבת שם תמיד, זאת אמונה מגבילה מטומטמת בעליל. הבחורות שם כוסיות אחושרמוטה ורובן כבר מזמן עברו את שלב הפוזה. אולי גן מאיר זאת לא דוגמא כי כל הפוזה עברו לשם, ומי שלא אז היא בד"כ לסבית, אבל בסנטר כולן או לפחות רובן המוחלט הן מטרות סבירות לגמרי.

5. תבוא בגישה של "כשהיא אומרת לי שאני מכוער\דפוק\הומו וכו', זה בעצם IOI מטורף והיא ממש רוצה אותי". ככה תגיב לזה. תצחק עליה, תכניס נאג, ואל תתרגש.

6. תפחית בנאגים. תמיד תשמור על איזון. אם אתה רואה שמשהו לא הולך לך כמו שצריך, תתאמן עליו, תכתוב דיווח, ותשפר. אימון זה כל העניין פה. אבל באמת, אובר נאגים זה תופעה שקורית להרבה אנשים פה... תפחית ותאזן. נאגים זה חשוב ושימושי, אבל לא -כל- הזמן כי זה מתחיל לנג'ס בשלב כלשהו.

מקווה שעזרתי (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

1. יש לי מלא תחומי עניין(אני שוחה, מתאמן בבריקדאנס וקצת קצת פארקור, גיטרה כמובן), אבל הנושאים עוברים מהר, בייחוד כשזו בחורה שאני מכיר שכבר דיברנו על זה.. וגם איך אני אמור להתחיל, נגיד ידידה יושבת לידי באוטובוס, או סתם ילדה מהכיתה או מהשכבה, אני לא יכול להגיד לה סתם ככה "יודעת, אני מנגן בגיטרה" וגם אם כן אז הנושא נגמר תוך דקה, היא שואלת כמה זמן אני מנגן, אחר כך היא שואלת אם גם חשמלית, ואז נגמר ושוב יש שקט..
    2. אוקיי
    3. מה שהצעת לי להגיד כבר חשבתי על זה הרבה, ועל עוד דברים בסגנון, אבל איך אני ממשיך אחריי זה? פשוט לא מנשק אותה כל הערב?
    4. סבבה, ננסה תודה..
    5. את יכולה לתת דוגמא של נאג במקרה כזה?
    6. אני אפילו לא בטוח אם מה שאני עושה זה נגים או סתם ירידות =\ בכל מקרה נפחית
    ובקשר לקוקי אנד פאני מה שכתבתי?

בכל מקרה, תודה, כן עזרת, אשמח לתגובות של עוד אנשים.. =]
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 20-11-2010 בשעה 02:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    1. יש לי מלא תחומי עניין(אני שוחה, מתאמן בבריקדאנס וקצת קצת פארקור, גיטרה כמובן), אבל הנושאים עוברים מהר, בייחוד כשזו בחורה שאני מכיר שכבר דיברנו על זה.. וגם איך אני אמור להתחיל, נגיד ידידה יושבת לידי באוטובוס, או סתם ילדה מהכיתה או מהשכבה, אני לא יכול להגיד לה סתם ככה "יודעת, אני מנגן בגיטרה" וגם אם כן אז הנושא נגמר תוך דקה, היא שואלת כמה זמן אני מנגן, אחר כך היא שואלת אם גם חשמלית, ואז נגמר ושוב יש שקט..
    2. אוקיי
    3. מה שהצעת לי להגיד כבר חשבתי על זה הרבה, ועל עוד דברים בסגנון, אבל איך אני ממשיך אחריי זה? פשוט לא מנשק אותה כל הערב?
    4. סבבה, ננסה תודה..
    5. את יכולה לתת דוגמא של נאג במקרה כזה?
    6. אני אפילו לא בטוח אם מה שאני עושה זה נגים או סתם ירידות =\ בכל מקרה נפחית
    ובקשר לקוקי אנד פאני מה שכתבתי?

בכל מקרה, תודה, כן עזרת, אשמח לתגובות של עוד אנשים.. =]
    1. תשמע אני מכיר אנשים שלא עושים בכלל דברים מעניינים, אבל יש להם סיפורים מפה ועד הודעה חדשה.
    תספר דברים מצחיקים שקרו בבית הספר, תדבר איתה על סרט טוב שראית, תספר אפילו על חבר מיוחד, איך עזרת למישהו ועוד מיליון ואחד דברים.
    בעקרון מה שאתה צריך זה להוציא מעצמך סיפור כולשהו, אחרי שאתה מסיים לספר תן לה לספר על עצמה.

3. אם אתה רוצה לנשק אותה, תנשק אותה, אם אתה לא רוצה אל תנשק, איפה הבעיה פה?

5. בעקרון לא חייב לענות בצורה ישירה על כל נאג שבחורה אומרת, לרב כשבחורה אומרת על מישהו הומו, נרקסיסט וכו זה בצחוק.
    אני פשוט אומר "נכון אני באמת כזה" וממשיך לדבר כאילו לא קרה כלום.
    אפשר גם אם היא אומרת לך הומו לומר לה "נכון, אני נורא נמשך אלייך" אני אישית לא ניסיתי את זה, אבל שווה לבדוק

6. כל נאג וקוקי פאני צריך להיות בחיוך רחב ובצחוק, תמיד תחייך כשאתה עושה דבר כזה, וגם הן יחיכו\ יצחקו וכו.
    בנוסף, לא צריך לשלוח יותר מדי נאגים, המטרה בנג זה להוריד לבחורה מעט את הבטחון שיש לה עליך, במידה ואין לה כזה, לא צריך להגזים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לא צריך תחומי עניין בשביל להיות מעניין. מכיר את המשפט DRINK FIGHT FUCK? זה כל מה שעשיתי בחיים הקצרים שלי. אין לי תחומי עניין מורכבים. מקרים מהחיים>תחומי עניין..

יש לך "הומור של בתולים" אחי, בנות שונאות את זה, "תביא לי ביד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" הומור של ילדי כאפות אחי...

אני באמת שונא את מה שנהיה כיום מגן מאיר והסנטר, יותר מדי מושפעות בנות 15..פעם זה היה מקום בנזונה עם פול כוסיות ואנשים זורמים וחגגתי שם בהתאם. היום שמעתי סיפורים שסתם נהיה מקום מעפן לילדי פוזה עם פוני על כל הפרצוף..

נישקת פעם מעשנת? התנשקת אי פעם בכלל? אל תפסול דברים שאתה לא ניסית..זאת גישה של לוזרים.

אנשים רואים בך אחד עם בטחון עצמי נמוך אחושרמוטה (ובגלל זה יורדים עליך) שמשלה את זה ומדחיק את זה אבל עמוק בפנים אתה בתול שפתיים חמוד וביישן..אל תנסה להיות משו שאתה לא, כי אתה לא תהיה.
    וגם החוש החברתי שלך נורא לא מפותח...

זה רושם שקיבלתי מההודעה הזאת.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    לא צריך תחומי עניין בשביל להיות מעניין. מכיר את המשפט DRINK FIGHT FUCK? זה כל מה שעשיתי בחיים הקצרים שלי. אין לי תחומי עניין מורכבים. מקרים מהחיים>תחומי עניין..

יש לך "הומור של בתולים" אחי, בנות שונאות את זה, "תביא לי ביד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" הומור של ילדי כאפות אחי...

אני באמת שונא את מה שנהיה כיום מגן מאיר והסנטר, יותר מדי מושפעות בנות 15..פעם זה היה מקום בנזונה עם פול כוסיות ואנשים זורמים וחגגתי שם בהתאם. היום שמעתי סיפורים שסתם נהיה מקום מעפן לילדי פוזה עם פוני על כל הפרצוף..

נישקת פעם מעשנת? התנשקת אי פעם בכלל? אל תפסול דברים שאתה לא ניסית..זאת גישה של לוזרים.

אנשים רואים בך אחד עם בטחון עצמי נמוך אחושרמוטה (ובגלל זה יורדים עליך) שמשלה את זה ומדחיק את זה אבל עמוק בפנים אתה בתול שפתיים חמוד וביישן..אל תנסה להיות משו שאתה לא, כי אתה לא תהיה.
    וגם החוש החברתי שלך נורא לא מפותח...

זה רושם שקיבלתי מההודעה הזאת.

בקשר לתחומי עניין ו"הומור של בתולים", מסכימה לגמרי ומחזקת.
    גן מאיר ניהיה מקום לכל האימואים שהעיפו מהסנטר, ולכל ההומואים והלסביות שהולכים למטבחון (זה לעיתים קרובות אותו דבר). עוד לא יצא לי לצאת לשם בשישי, אבל יכול להיות ניסוי מעניין. הסנטר לעומת זאת דווקא ניהיה מקום ממש סבבה. הייתה לו תקופה לא קצרה של אימואים מסריחים עם פוני על הפרצוף, והיום זה כבר עבר והוא מפוצץ בכוסיות (שחלקן שומעות טיפה מטאל או הולכות עם חולצות של להקות, זה לא באמת משנה) ובמטרות מעולות, אבל הן יותר צעירות, רובן בנות 14-15. זה הקהל יעד של המקום. אני אישית יוצאת לשם קבוע בימי חמישי וזה בהחלט מקום סבבה.
    לנשק מעשנת- אם אתה לא מעשן, אין שום סיכוי שתגיד שזה לא מגעיל. מה שכן הטעם עובר בערך 10 דקות אחרי הסיגריה, ככה שאם בא לך לנשק אותה חכה 10 דקות וכבר לא תרגיש את זה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אנשים מתאמצים לחפש דברים שאנשים אחרים יתעניינו בהם, כשהדבר שהכי מעניין אנשים לדבר עליו זה עצמם.
    תן לה לדבר על עצמה, פסיכולוגים עושים מזה קריירה אין סיבה שלא תוכל ללמוד לגרום למישהו לברבר על עצמו 20 דקות....

בנוגע לב' - זה לא בקטע של בחורה "עם שריטה" או משהו כזה, אתה פשוט לא מצחיק. בקטע הזה אני חושב שטיילר אמר את זה נכון..
    "הומור של בתולים" כזה. אתה חייב להשתחרר מזה, זה הרגל רע שיש כאלה שאף פעם לא "מתבגרים" ומשתחררים ממנו.
    לא בקטע רע, פשוט בקטע שזה לא מצחיק על אמת.

ג'. כל עוד היא לא מעשנת לי בפנים, לא מפריע לי יותר מידי. לבנות יש מודעות עצמית יחסית גבוה הן לא יתנשקו איתך אם הן מרגישות שהריח שלהן מגעיל. מסטיק או מנטה או משהו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

1.תדבר על כל דבר... אפילו תמציא סיפור שלם שמורכב מDHV ונג פה ושם... כל אחד עשה משו מצחיק\עצוב\מעורר רגש בחיים שלו, תחשוב שלא משנה מה אתה עושה חשוב שתעורר בה רגשות"כאב לי\אהבתי אותה\היה מצחיק רצח\כמעט בכיתי"

2.מנסיון גדולללל אני אומר לך פשוט שים זין תסתלבט עליה יותר מאשר היא עליך אם אתה רואה שהיא לא צוחקת תיקרע לה בפנים שלה ותן כיף לחבר אל תנסה קשה להצחיק אותה זה פרטי אתה סתם מבדר את עצמך

3.הרבה מעשנות באמת... תחזיק אותה קצר ותבקש שלא תעשן לפחות לידך ותקרע לה תסיגריות

4.לא יודע

5.מה שהזכרת היה שיטסט הכי שקוף בעולם אתה אומר לה שאתה כזה ואתה מסתדר טוב מאוד ככה(בציניות) או שאתה אומר תודה והרבה בנות החמיאו לי עליו =]

6.תעשה את זה בפעם הבאה בהכי קלילות שיש וחיוך וחשוב שלא משנה לך מה התשובה שלך אם תיראה כאילו לא אכפת לך היא לא תוציא אותך ככה
    מקווה שעזרתי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי moonchild1 צפיה בהודעה
    בקשר לתחומי עניין ו"הומור של בתולים", מסכימה לגמרי ומחזקת.
    גן מאיר ניהיה מקום לכל האימואים שהעיפו מהסנטר, ולכל ההומואים והלסביות שהולכים למטבחון (זה לעיתים קרובות אותו דבר). עוד לא יצא לי לצאת לשם בשישי, אבל יכול להיות ניסוי מעניין. הסנטר לעומת זאת דווקא ניהיה מקום ממש סבבה. הייתה לו תקופה לא קצרה של אימואים מסריחים עם פוני על הפרצוף, והיום זה כבר עבר והוא מפוצץ בכוסיות (שחלקן שומעות טיפה מטאל או הולכות עם חולצות של להקות, זה לא באמת משנה) ובמטרות מעולות, אבל הן יותר צעירות, רובן בנות 14-15. זה הקהל יעד של המקום. אני אישית יוצאת לשם קבוע בימי חמישי וזה בהחלט מקום סבבה.
    לנשק מעשנת- אם אתה לא מעשן, אין שום סיכוי שתגיד שזה לא מגעיל. מה שכן הטעם עובר בערך 10 דקות אחרי הסיגריה, ככה שאם בא לך לנשק אותה חכה 10 דקות וכבר לא תרגיש את זה.
    הן מעצבנות רצח, כל פעם שהייתי בא לקנות בגדים בסנטר כל פעם קבוצה של אימואיות היו נדבקות לי לתחת ומבקשות ממני חיבוק וחופרות לי תשכל, רבאק מי מכיר אתכם בכלל, תנו לי לקנות בגדים :/

נדבקות לכל אחד שיש לו סקיני ופוני זה בלתי נסבל X: מגעיל אותי בנות כאלה ובנות שנדבקות לי לתחת באופן כללי מעצבנות אותי

אבל פעםםםם זה היה מקומות לפנים (עזריאלי לפני מגיפת הכובעי סניה, סנטר וגן מאיר) היום הם בלתי נסבלים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    1.תדבר על כל דבר... אפילו תמציא סיפור שלם שמורכב מDHV ונג פה ושם... כל אחד עשה משו מצחיק\עצוב\מעורר רגש בחיים שלו, תחשוב שלא משנה מה אתה עושה חשוב שתעורר בה רגשות"כאב לי\אהבתי אותה\היה מצחיק רצח\כמעט בכיתי"

2.מנסיון גדולללל אני אומר לך פשוט שים זין תסתלבט עליה יותר מאשר היא עליך אם אתה רואה שהיא לא צוחקת תיקרע לה בפנים שלה ותן כיף לחבר אל תנסה קשה להצחיק אותה זה פרטי אתה סתם מבדר את עצמך

3.הרבה מעשנות באמת... תחזיק אותה קצר ותבקש שלא תעשן לפחות לידך ותקרע לה תסיגריות

4.לא יודע

5.מה שהזכרת היה שיטסט הכי שקוף בעולם אתה אומר לה שאתה כזה ואתה מסתדר טוב מאוד ככה(בציניות) או שאתה אומר תודה והרבה בנות החמיאו לי עליו =]

6.תעשה את זה בפעם הבאה בהכי קלילות שיש וחיוך וחשוב שלא משנה לך מה התשובה שלך אם תיראה כאילו לא אכפת לך היא לא תוציא אותך ככה
    מקווה שעזרתי
    אם היית עושה את זה לאקסיות שלי (בעיקר לאחרונה) היית אוכל בקבוק בירה לראש ואישפוז באיכילוב.

קצת טאקט..

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

הן מעצבנות רצח, כל פעם שהייתי בא לקנות בגדים בסנטר כל פעם קבוצה של אימואיות היו נדבקות לי לתחת ומבקשות ממני חיבוק וחופרות לי תשכל, רבאק מי מכיר אתכם בכלל, תנו לי לקנות בגדים :/

נדבקות לכל אחד שיש לו סקיני ופוני זה בלתי נסבל X: מגעיל אותי בנות כאלה ובנות שנדבקות לי לתחת באופן כללי מעצבנות אותי

אבל פעםםםם זה היה מקומות לפנים (עזריאלי לפני מגיפת הכובעי סניה, סנטר וגן מאיר) היום הם בלתי נסבלים.
    תאמין לי שאני יודעת... אני הייתי בתקופה של זה, רבאק.. אני הייתי אחת מהן פעם. יש לי חברה טובה מדי שהיא עדיין אחת מהן. אבל זה כבר לא המצב שם.
    הפעם האחרונה שראיתי ריכוז כמו פעם של אימואיות היה במפגש סוכות. לרוב זה לא ככה. היום כל הפוזה מתמקמת במחששה (מקום שבאמת לא מומלץ להגיע אליו) ובימי חמישי כולם סבבה לגמרי והאימואיות היחידות יושבות מכורבלות בפינה או מתמזמזות עם האימו היומי.
    הן כבר לא נדבקות לאף אחד, הן פשוט מציגות את עצמן כמטרות כמעט ראויות.
    תשאל חברה מהפורום שיוצאים לסארג'ים שם, זה לחלוטין סבבה.
    פעם עזריאלי היה מלא במפגשי טוקיו הוטל (גם שם הייתי, עם האקסית, זה מה שנקרא פוזה!) וישראבלוג, והסנטר וגן מאיר היו מלאים באימואים\פאנקיסטים\גות'ים, תלוי בתקופה.
    עכשיו יחסית בסדר ומאוד נחמד וכיפי אם אתה בא במטרה להנות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

עזריאלי לפני מגיפת הכובעי סניה
    בונה כשאתה מזכיר את זה.. באמת שמתי לב שכולם בעזריאלי התחילו ללכת עם הכובעי סנוקר ההם... כמו סניה חחח אמא.
    וגם אני נבהלתי בסוכות מכל האימואים ההם.. אני לא מבין למה אנשים לא יכולים ללכת בלי כל הקישקושים כמו כובעי סניה או ההתנהגות המוזרה של כל האימו ההם.. יש איזו אגודה או אתר שמסביר מה זה אימו ולמה הם מתנהגים מוזר? אף פעם לא ידעתי ממש מהעין הם באו.. ומה המטרה שלהם בלהתנהג ככה ולהסתרק כמו דמויות מתוכניות אנימה.. היו ימים שלא הייתה לי שום מטרה לגשת אליה כי כולן הפחידו אותי, כולן היו אמויות או איך שלא קוראים לזה וגם אני זוכר איזו מישהי בת 16 או 17 שהתחילו לשיר בקול רם ככה סתם בלי סיבה חחח מה הקטע שלהם?

לדעתי אתה פשוט לחוץ מדי.
    שיחה מעניינת יכולה להיות גם מהדברים הכי מטומטמים שיש. אפילו ממזג האוויר. תמיד תזכור שבנות זה יצור רגשי, תפנה לרגשות שלהן ולא להיגיון וילך לך יותר חלק.
    מעשנות זה לא כזה נורא. כמו שTheNuts אמר הן בדרך כלל שומרות על ריח פה נקי יחסית. אני אישית מתרחק מכאלה מסיבות אישיות כאלה ואחרות...

מציע לך ללמוד לקרוא שפת גוף כמו שצריך. ככה תדע מתי הבחורה רצינית, מתי היא צוחקת, מתי היא רוצה אותך (גם אם היא לא אומרת) ומתי אתה עוד צריך להריץ גיים עליה (זאת גישה בריאה: "אין כזה דבר שבחורה לא רוצה אותי, היא פשוט עוד לא יודעת את זה", יענו לא לוותר)

כרגע הטיפ הכי גדול שאני יכול להביא לך להמשיך ולפתח אינטראקציות עם בנות כמה שיותר. תעזוב את הנגים ואת הקוקי. יותר בנות שהכרת = יותר נסיון. מה שיפה שאם אתה מכריח את עצמך להתחיל עם בנות בסופו של דבר תצליח ללמוד איך לעשות את זה, גם אם למדת פיקאפ וגם אם לא.
    תעזוב את כל מה שלמדת עד עכשיו, גם ככה אתה לא עושה את זה נכון וזה רק מזיק. תפתח סטים בלי לחשוב על הפיקאפ. שתלמד להיות נינוח בקרבת בנות, כשיהיה לך קצת נסיון עצמי, קצת סגנון עצמי, תוכל להתחיל לשלב דברים מבחוץ בצורה יותר טובה ונכונה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי moonchild1 צפיה בהודעה
    תאמין לי שאני יודעת... אני הייתי בתקופה של זה, רבאק.. אני הייתי אחת מהן פעם. יש לי חברה טובה מדי שהיא עדיין אחת מהן. אבל זה כבר לא המצב שם.
    הפעם האחרונה שראיתי ריכוז כמו פעם של אימואיות היה במפגש סוכות. לרוב זה לא ככה. היום כל הפוזה מתמקמת במחששה (מקום שבאמת לא מומלץ להגיע אליו) ובימי חמישי כולם סבבה לגמרי והאימואיות היחידות יושבות מכורבלות בפינה או מתמזמזות עם האימו היומי.
    הן כבר לא נדבקות לאף אחד, הן פשוט מציגות את עצמן כמטרות כמעט ראויות.
    תשאל חברה מהפורום שיוצאים לסארג'ים שם, זה לחלוטין סבבה.
    פעם עזריאלי היה מלא במפגשי טוקיו הוטל (גם שם הייתי, עם האקסית, זה מה שנקרא פוזה!) וישראבלוג, והסנטר וגן מאיר היו מלאים באימואים\פאנקיסטים\גות'ים, תלוי בתקופה.
    עכשיו יחסית בסדר ומאוד נחמד וכיפי אם אתה בא במטרה להנות.
    המחששה נסגרה מזמן, על מה את מדברת? O_ם

ופעם גם זה היה מקום בנזונה אגב, אהבתי אותו רצח ואת האנשים ששם.
    והיום אין אימואים בכלל, יש רק אוחצ'ות מקבלים בתחת שאותם אנלא סובל.

וסוניק, אני שר בקול רם בלי סיבה. יש לך בעיות עם זה?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 20-11-2010 בשעה 23:19.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

המחששה נסגרה מזמן, על מה את מדברת? O_ם

ופעם גם זה היה מקום בנזונה אגב, אהבתי אותו רצח ואת האנשים ששם.
    והיום אין אימואים בכלל, יש רק אוחצ'ות מקבלים בתחת שאותם אנלא סובל.

וסוניק, אני שר בקול רם בלי סיבה. יש לך בעיות עם זה?
    המחששה לא נסגרה, היא בשיפוצים והיא עברה לגג (המרפסת מאחורה). הייתי שם ביום חמישי פעם ראשונה אחרי מלא זמן, פשוט מקום דוחה.
    פעם זה היה מקום חביב, תקפו אותו פוזאיסטים, והיום זה גם מקום חביב. אני חולה על האנשים שם.
    היום גם אין אוחצ'ות, יש כמה אוטאקויים, מלא כוסיות קטנטנות, ועוד הרבה אנשים חביבים.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect