אני בן 16 כמעט
1.
אני לא מעניין, איך אני הופך למעניין יותר?
מה הכוונה, נגיד בת יושבת לידי באוטובוס, בכיתה, סתם בהפסקה לידי, כל מקום, פשוט אין לי על מה לדבר איתה, במקרה הזה הכוונה לבנות שאני מכיר אז, נגיד מוזיקה, כבר דיברתי איתן על זה בתחילת ההיכירות, הן יודעות מה אני שומע, אני יודע מה הן שומעות וכיאילו אין יותר מה לדבר על זה.. וזה לא רק בנות, גם עם חברים שלי אני הרבה פעמים מגיע למצב שאנחנו פשוט יושבים בשקט ומשועממים.. =\
2.
עם חברים שלי אני הרבה פעמים יכול להיות מפגר, אנחנו סתם צוחקים על כל דבר, יש לנו מלא בדיחות פרטיות מטומטמות
וכשזה מגיע למשהו דומה עם בת אז שהיא דופקת מבט של "הא"?" ומייבשת..
למי שלא ממש הבין, הנה דוגמאות
בשיעור חבר שלי השאיל לי מחשבון, כשבאתי להחזיר לו אז רציתי לזרוק לו ואז הוא אמר "לא!! תביא לי ביד.." XDD ואז סתם נשפכנו..
או שעוד דוגמא נגיד מורה(בן או בת לא משנה) שינה/שינתה תסרוקת אז אני אומר "חחחחחחחח.. אללה איזה סקסי/ת הייתי עושה אותו/אותה"
איך אני גורם לבחורה לצחוק ממה שאני אומר וגם איך אני מפתח איתה בדיחות פרטיות בלי שזה יראה מוזר? כי הרי לא כל הבחורות יבשות, אמורות להיות גם כאלה מפגרות כמוני לא? D:
3.
בזמן האחרון, כל בחורה כוסית שאני רואה מעשנת, אני לא מעשן, לא רוצה לעשן, שונא ת'ריח, שונא ת'טעם, יש בכלל כאלה שלא מעשנות? או שפשוט לא להתייחס לזה כי זה רק סטוצים או יותר נכון אימונים ונסיונות ואם משהו יתפתח לקשר רציני אז לנסות לגמול אותה? O.O
4.
בשישי, כמו כולם פה כנראה אני יוצא לתל אביב, עם חבר, וכל מה שאנחנו רואים זה זוגות או בנות מבוגרות יחסית, מכירים אזור שנמצאים שם גילאים 15-18 בערך? בדרך כלל אנחנו מסתובבים ברוטשילד, המקום היחיד שראיתינו בו בנות בגילאים האלה זה בסנטר וגן מאיר, אבל יש שם פריקיות, לא שיש לי בעיה עם פריקיות אבל זה ממש בהגזמה, בנות מושפעות שהולכות עם שחור וחותכות ורידים..
5.
אם אישה(בדרך כלל שאני מכיר) אומרת לי שאני מכוער/דפוק/הומו וכו', אני לא תמיד מבין מתי זה בצחוק ><
איך אני אמור להגיב לזה?
דוגמא: זה מתקשר גם ל2 וגם ל6
הבת: לא זוכר בדיוק מה הלך אבל היא התלהבה מהתחת שלה
אני: אמרתי לה בצחוק עם חיוך "התחת שלי יותר סקסי"
היא: צחקה, הסתכלה על איזה ידיד אחר שלה שהיה לידה, הוא גם צחק ואז אמרה שאני הומו, איך לעזזל אני אמור להגיב לזה?
6.
ניסיתי ליישם נגים, יצא שאני יותר על בנות יותר מידי =\(נהייתי גם קצת יותר מידי שובניסט)
ניסיתי לייסם קוקי אנד פאני, יצא רק קוקי, אני כל הזמן אומר שאני סקסי ובת אמרה לי גם שאני נרקיסיסט(אחד שאוהב את עצמו יותר מידי)
מה אני עושה בקשר לזה?