תמר, החצי הולנדית חצי ישראלית שלנו היא חייכנית כובשת, אימפולסיבית וכנה, אלעד הוא אספן וצייר קומיקס. האם העובדה שתמר היא גם טום בוי, תעזור לאלעד הסופר ביישן שאפילו לא מסוגל להסתכל לבחורות בעיניים?
שבוע ראשון בוילה
החנונים מגיעים לוילה בתוך אוטובוס ישן ונדהמים לראות את הפאר והמשחקים שמחכים להם בוילה. היפות מגיעות אחריהם על אופנועים חדישים ונכנסות ישר עם ביקיני לבריכה. במפגש הראשון והמלחיץ בין הצדדים, החנונים מציגים את עצמם, והבנות מנסות לפרגן, אך לא תמיד מצליחות להימנע מלצחוק להם בפנים. בשידוך הזוגות כולן מתפללות לקבל בן זוג "נורמלי" והם נכנסים מיד לחדרים. במשימה הראשונה נשלחים כולם לאיבחון- הבנות נשלחות למבחן ידע בעברית והיסטוריה ציונית, ונדרשות להשלים משפטים כמו "לא בוכים על...". ההצלחה לא ממש גדולה. הבנים נשלחים להתנסות בחיזור אחרי בחורה. גם שם ההצלחה לא גדולה במיוחד. לבסוף, הזוג שקיבל את הציון הנמוך ביותר באיבחונים עוזב את הוילה, ואנחנו נפרדים מתמר ואלעד.
היפה
תמר, בת 23 מגבעתיים - מוכרת בחנות
לתמר אין ממש מחסומים על הפה, היא אומרת כל מה שהיא חושבת ובדרך כלל היא קודם כל עושה ורק אח"כ חושבת.
היא עלתה לארץ מהולנד לבדה והיא נמצאת כאן ללא משפחתה, היא מדברת איתם מדי יום, מתגעגעת אבל לא חושבת על לחזור לשם. תמר התאהבה במנטאליות הארצישראלית ובעיקר במזרחים.
"כל החברים שלי הם מזרחים, אני מסתדרת איתם הכי טוב"
יש לה אוסף של למעלה ממאתיים זוגות משקפי שמש של מעצבים ידועים, ובעבודתה כמוכרת בחנות בגדים היא מקפידה על לבוש אופנתי בעל סטייל אישי.
שאיפתה בתוכנית - תמר הייתה רוצה לשפר את הידע שלה, "אני לא סתומה נעל בית אבל לא הייתי אומרת שאני הכי חכמה בעולם. יש לי לפעמים יציאות נעלות בית"
הבשורה של תמר לחנון שלה - הייתה רוצה לעזור לו " להיות ספונטאני, קליל, קצת אופנתי אפילו, יותר בסטייל."
החנון
אלעד לרנר, בן 23 מראשון לציון - סטודנט לתקשורת חזותית
אלעד הוא פריק של קומיקס, יש לו אוספים מוזרים והוא מאובחן כמחונן. מאז ומתמיד היה האנדרדוג שלא השתלב עם "המקובלים" של הכיתה. המראה של אלעד תמיד הדגיש את "השונות" שלו ובימי בית הספר הוא היה כל כך דחוי חברתית עד שאפילו לא טרחו לעשות עליו חרם כי ממילא אף אחד לא דיבר איתו. הקושי המרכזי של אלעד מתחיל ונגמר בנשים- הוא פשוט לא מסוגל ליצור איתן שום קשר וכשהוא רוצה לדבר עם אישה נאבדות לו המילים.
שאיפתו בתוכנית - הוא הגיע כדי לנסות ולהתמודד עם הדבר הבלתי מובן הזה שנקרא-נשים!
" אין לי עמוד שדרה עם נשים, אני רואה אותן ואני נמס ".
הפנטזיה - מחפש את הנסיכה שתציל אותו מהפחד הזה

ציטוט ההודעה

ספוילר: